تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):توبه زيباست، ولى از جوان زيباتر .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870155539




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استاندار مرکزی: دوران پساتحریم فرصت طلایی برای سازندگی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار مرکزی: دوران پساتحریم فرصت طلایی برای سازندگی است اراک-ایرنا-استاندار مرکزی گفت: دوران پساتحریم فرصت طلایی برای سازندگی و شکوفایی ظرفیت های کشور و استان است و باید با درایت و راهبردهای هدفمند بستر استفاده حداکثری را از این فرصت فراهم کرد.


محمود زمانی قمی روز شنبه در نشست هماهنگی تشکیل ستاد راهبری وضعیت استان مرکزی در دوران پس از تحریم افزود: مذاکرات نفس گیر دیپلماتیک دولت یازدهم و موفقیت کسب شده در به رسمیت شناختن حقوق هسته ای کشور، پس از مذاکرات مرحوم مصدق در ملی شدن صنعت نفت و رایزنی های امیرکبیر با روس ها، به عنوان تاریخ ساز ترین حادثه کشور شناخته می شود.
وی ادامه داد: دستیابی به موفقیت های غرور انگیز توسط تیم مذاکره کننده هسته ای در شرایطی صورت گرفت که کشور آبستن حوادث مختلفی از جمله تحریم های ظالمانه و نا به جا بود.
استاندار مرکزی اضافه کرد: استان مرکزی به دلیل مزیت های برجسته در اقتصاد و صنعت به عنوان پایتخت صنعتی ایران ثاثیرات نامطلوب بیشتری از تحریم ها را متحمل شده است و ظرفیت های تولیدی و صنعتی استان به مراتب چالش عمیق تری را تجربه کرده اند.
زمانی قمی افزود: نباید با کار بدون برنامه و روزمرگی فرصت طلایی دوران پس از تحریم را از کف داد و دچار فرصت سوزی شد.
وی اظهار کرد: دستگاه های اجرایی و بدنه دولت باید با تبیین شرایط کنونی و بر شمردن مزیت های حاکمیت شرایط پس از تحریم، زمینه مشارکت بیشتر شهروندان را در تعامل با دولت تدبیر و امید فراهم کنند.
استاندار مرکزی گفت: دستگاه های اجرایی باید با یک دورخیز بلند خود را برای اجرای طرح چابک سازی دولت آماده کنند تا اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی با سرعت بیشتری در این دولت به منصه ظهور برسد.
زمانی قمی تاکید کرد: سرمایه گذاری خارجی و شناسایی بازارهای هدف داخلی و خارجی یکی دیگر از وظایف تیم های اقتصادی و تجاری در استان مرکزی به عنوان یکی از قطب های قدر اقتصادی کشور است .
وی ادامه داد: جلب مشارکت های مردمی علاوه بر رونق اقتصادی و گردش مالی مناسب، زمینه ساز امنیت ملی نیز هست.
وی گفت: اگر فرصت طلایی تلاش و تکاپو برای رونق تولید و اقتصاد در دوران پساز تحریم را از دست بدهیم، آیندگان و تاریخ به هیچ وجه ما را نمی بخشند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار مرکزی نیز در سخنانی گفت: در سال های گذشته حتی یک مورد سرمایه گذاری خارجی در استان ثبت نشده است.
شکرالله حسن بیگی افزود: با توجه به شرایط حساس منطقه و کشور و به ویژه شادابی و نشاط جامعه ناشی از ثمربخش بودن مذاکرات هسته ای، نباید توقعات و مطالبات مردم را به صورت غیر واقعی بالا برد.
وی ادامه داد: دولت در صورت توافق نهایی و اجرایی شدن مفاد آن، برای نتیجه مطلوب نیازمند فرصت بیشتری است تا بتواند به وضعیت معیشت و اقتصاد کشور سامان بخشد.
حسن بیگی از مدیران دستگاه های اجرایی استان مرکزی خواست تا با حضور در رسانه و پاسخگویی به مطالبات مردم و شهروندان، به تبیین دستاوردهای دولت یازدهم بپردازند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری مرکزی بیان کرد: عده ای از توافق صورت گرفته ناراضی هستند که مسوولان و مدیران دستگاه های اجرایی نباید اجازه دهند تا شیرینی این توافق در کام ملت تلخ شود.
استان مرکزی با دو هزار و 900 واحد تولیدی و صنعتی دومین قطب صنایع مادر تخصصی و چهارمین قطب صنعت کشور است.
سه درصد از محصولات تولیدی کشاورزی کشور نیز در استان مرکزی تولید می شود.ک/3
7112/6013/6012






03/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن