تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819896540




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حمایت از پایان نامه های دانشجویی در حوزه نانو از 10 تا 30 میلیون ریال


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: حمایت از پایان نامه های دانشجویی در حوزه نانو از 10 تا 30 میلیون ریال تهران- ایرنا- ستاد ویژه توسعه فناوری نانو با هدف افزایش کیفیت علمی وکاربردی پایان نامه های دانشجویی،از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی درقالب حمایت گام به گام متناسب با دستاوردهای به دست آمده حمایت می کند.


به گزارش ایرنا ، حمایت های در نظر گرفته شده در دو مرحله یکی پس از تعریف پروپوزال در راستای نیاز صنعت یا شرکت های دانش بنیان و دیگری پس از انجام پایان نامه و به نتیجه رسیدن اهداف ارایه می شود.
سقف امتیاز درمرحله اول 10 امتیاز ودر مرحله دوم 30 امتیاز است که مبلغ تشویقی آن به ترتیب 10 میلیون و 30 میلیون ریال است، مدارک ارسالی درخواست کنندگان، توسط گروه داوری متشکل از متخصصان دانشگاهی دارای دید صنعتی و صاحبان صنایع بررسی می شود.
کارگروه توسعه منابع انسانی ستاد نانو، معیارهایی را برای شناسایی پایان نامه های با کیفیت انتخاب کرده و برای هر کدام از آنها شاخص هایی در نظر گرفته است، هدف اصلی ارائه این معیارها افزایش کیفیت تحقیقات دانشگاهی و هدایت این فعالیت ها به سمت تولید و دستاوردهای کاربردی است.
نوع معیارها بیان کننده سطح و نوع فعالیت پایان نامه است که درپنج گروه کیفیت علمی، مساله محوری، قابلیت تبدیل به فناوری، قابلیت تبدیل به شرکت دانش بنیان، قابلیت تبدیل به محصول دسته بندی شده است.
برای هریک از این معیارها شاخص هایی ارائه شده است که به همراه امتیاز آن شاخص برای پایان نامه، مبلغ حمایت تشویقی پرداختی براساس امتیازات کسب شده بوده که به ازای کسب هرامتیاز، مبلغ یک میلیون ریال به دانشجو و نصف این مبلغ به استاد راهنما پرداخت خواهد شد.
در آیین نامه حمایت گام به گام از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی، مسئله محور بودن پایان نامه، یکی از شاخص های کیفیت کاربردی آن است، بدین صورت که پایان نامه هایی که در راستای نیازهای تحقیقاتی شرکت های دانش بنیان فناوری نانو و یا صنایع کشور تعریف و انجام می شوند دارای ارزش بیشتری بوده و حمایت تشویقی بیشتری دریافت می کنند.
رفع نیاز، توسعه یا ارتقا محصولات صنایع و یا شرکت های فناوری نانو، تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، تقویت بنیه علمی شرکت های فناوری نانو، سمت و سو دادن تحقیقات به سمت فعالیت های کاربردی، استفاده از توان بالقوه پایان نامه ها، فضاسازی به منظور ایجاد اشتغال متخصصان فناوری نانو، از جمله اهداف اختصاص این معیار به عنوان معیاری برای مشخص کردن کیفیت کاربردی پایان نامه ها می توان نام برد.
از شروع این برنامه ازمهرماه 92 تا ابتدای تیر ماه 94 تعداد 321 درخواست حمایت از پایان نامه مبتنی بر نیاز صنعت و شرکت های دانش بنیان به ستاد ارسال شده است.
گفتنی است حوزه های کاربردی محیط زیست و انرژی بیشترین حوزه های کاربردی پایان نامه های تاییدی بوده و بیشترین تعداد درخواست ها از دانشگاه های تهران، تربیت مدرس و صنعتی امیرکبیر بوده است.
علمی ** 9340**1599



03/05/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن