واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ مرداد ۱۳۹۴ (۱۱:۳۲ق.ظ)
جهاد کشاورزي «تنديس زرين» سرآمدان روابط عمومي را دريافت کرد موج - در چهارمين دوره آيين تقدير از سرآمدان روابط عمومي هاي ايران، مرکز روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت جهاد کشاورزي «تنديس زرين» دريافت کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، در چهارمين دوره آيين تقدير از سرآمدان روابط عموميهاي ايران که با حضور بيش از 500 نفر از اساتيد و کارشناسان روابط عموميهاي کشور در مرکز همايش سازمان اسناد و کتابخانه ملي برگزار شد، "آبي بل سانچر دي والتر"، رئيس انجمن بين المللي روابط عمومي، در پيامي انتشار جهاني مدل سرآمدي روابط عمومي را خواستار شد.
در بخشي از اين پيام آمده است: براي من جالب توجه است در جمهوري اسلامي ايران با بهره گيري از چارچوب مدل تعالي سازماني EFQM و دانش انباشته صاحبنظران روابط عمومي در سطح جهان، مدلي به نام "سرآمدي روابط عمومي" ارائه شده است.
سانچر دي والتر ميافزايد: اين مدل داراي 9 معيار بنيادين و 81 معيار فرعي است و با استفاده از آن ميتوان کيفيت عملکردي، ساختاري، توانمنديهاي فني، انساني، مادي و لجستيکي آن را با يک عدد مشخص که نمايانگر وضعيت کلي روابط عمومي در يک سازمان است را مشخص کرد.
در چهارمين دوره آيين تقدير از سرآمدان روابط عموميهاي ايران، محمدمهدي فرقاني، رئيس دانشکده علوم ارتباطات، نيز در سخناني با اشاره به چالشهايي که امروزه روابط عموميها با آنها روبرو هستند، تصريح کرد: امروز در يک سپهر رسانه اي زندگي ميکنيم که صدها و هزاران شبکه ارتباطي همزمان فعاليت داشته و سخنان مخالفان و موافقان را منعکس ميکنند، لذا روابط عموميها بايد با رصد رسانهها در جريان ريز اخبار روز بوده و بتوانند به موقع پاسخگو و موارد را اطلاع رساني کنند.
به گفته وي اگر چه روابط عموميها بايد در درون سازمانها نيز پاسخگوي مديران خود باشند ولي اگر يک رصدگر خوب تحولات در برون سازمان باشند به مراتب يک روابط عمومي قوي و يک گام به جلو خواهند بود.
استاد دانشکده علوم ارتباطات اظهار داشت: روابط عمومي امروز شغل و حرفه اي سخت و وظيفه و رسالت آنها سنگين است، لذا روابط عموميها بايد با ديد آسيبشناسي وارد عمل شده و بتوانند نقاط ضعف را به نقطه قوت تبديل و گامهاي موثري در جهت اهداف سازمان و برون سازماني بردارند.
در چهارمين دوره آيين تقدير از سرآمدان روابط عموميهاي ايران، دبير اين همايش نيز در سخناني، روابط عمومي سرآمد را داراي زيرساختهاي لازم از جمله سطح سازماني مناسب، منابع انساني، فيزيکي مالي و لجستيکي کافي، عملکرد برتر و نتايج مطمئن براي همه سطوح مخاطبان از جمله همکاران، سازمان و جامعه دانست و تصريح کرد: تقارن، نوگرايي، نتيجه گرايي، مخاطب محوري، راهبرد محوري، فرايند گرايي، عملکرد اخلاقي و ميل به ترقي و بهبود دائمي از جمله ويژگيهاي روابط عمومي سرآمد است.
هوشمند سفيدي همچنين توسعه سطح انگيزش دست اندرکاران روابط عمومي، آموزش آنان و اصلاح نظام حقوق و دستمزد، پرداخت حق تخصص و تصويب سخت و زيان آور بودن شغل مديريت روابط عمومي در همين راستا، شايان توجه عنوان کرد.
در چهارمين دوره آيين تقدير از سرآمدان روابط عموميهاي ايران، کارگاههاي آموزشي تحت عناوين "رهبري و مديريت در روابط عمومي سرآمد"، "فرآيند گرايي در روابط عمومي سرآمد"، "تعيين نتايج در روابط عمومي سرآمد" نيز برگزار شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]