تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانش پيشواى عمل و عمل پيرو آن است. به خوشبختان دانش الهام مى‏شود و بدبختان از آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798377463




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هفتاد شخصیت جهانی از توافق هسته ای ایران حمایت کردند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: هفتاد شخصیت جهانی از توافق هسته ای ایران حمایت کردند
هفتاد نفر از شخصیت های سیاسی ، دیپلماتیک و نظامی جهان با انتشار بیانیه ای ، توافق هسته ای ایران را که چهاردهم ژوئیه حاصل شد ، چارچوبی مناسب برای پایان دادن به بحران در این باره خواندند.
آفتاب : به نقل از مونیتورینگ خبرگزاری صدا و سیما ، پایگاه اینترنتی « شبکه رهبری اروپا » این بیانیه اعضای خود را منتشر کرد.
این شخصیت ها همچنین خواستار انجام اقداماتی مشخص از طرف کنگره آمریکا ، کشورهای اتحادیه اروپا و ایران برای اجرای این توافق شدند.

مهمترین امضاء کنندگان این بیانیه عبارتند از : دِس براون ( رئیس شبکه رهبری اروپا ، نایب رئیس ابتکار تهدید هسته ای، وزیر دفاع سابق انگلیس)، جرج رابرتسون (دبیر کل سابق ناتو و وزیر دفاع سابق انگلیس) ، مالکوم ریفکیند(وزیر امور خارجه سابق انگلیس )، میشل روکار (نخست وزیر سابق فرانسه)، ایگور یوگِنز (رئیس هیئت مدیره موسسه توسعه معاصر، روسیه)، ویاچسلاو تروبنیکوف (مدیر سابق اطلاعات خارجی روسیه)، ولفگانگ ایشینگِر (رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ)، ولکر روهه (وزیر دفاع سابق آلمان)، یاپ دو هوپ شفر ( دبیر کل سابق ناتو) و رولف ایکواس Rolf Ekeus (مدیر سابق کمیسیون ویژه سازمان ملل در امور عراق).

متن بیانیه اعضای شبکه رهبری اروپا به شرح زیر است :
اعضای شبکه رهبری اروپا حمایت خود را از توافق هسته ای با ایران اعلام می کنند و خواستار اقدام کنگره آمریکا، کشورهای عضو اتحادیه اروپا و ایران هستند.

ما ضمن استقبال از توافق چهارده ژوئیه میان گروه پنج بعلاوه یک و ایران در مورد طرح اقدام جامع مشترک ، از همه طرف ها می خواهیم آن را با حسن نیت اجراء کنند و از همه کشورهای اروپایی و جامعه گسترده تر بین المللی می خواهیم از آن حمایت کنند.

ما معتقدیم این توافق ، چارچوبی مناسب را برای پایان دادن به بحران بر سر برنامه هسته ای ایران و زمینه پیوستن دوباره ایران به جامعه بین المللی فراهم می کند. همزمان، تصویب این سند ، نخستین گام در فرایندی است که باید سطح امنیت همه کشورهای خاورمیانه، اروپا و فراتر از آن را افزایش دهد.

ما به مذاکره کنندگان گروه پنج بعلاوه یک و ایران به سبب نشان دادن استقامت و توانایی برای دستیابی به مصالحه های لازم تبریک می گوییم و رهبران سیاسی همه کشورهای دخیل را تحسین می کنیم . ما همچنین می خواهیم بر نقش سازنده ای که کاترین اشتون و فدریکا موگرینی مسئولان سیاست خارجی اتحادیه اروپا در طول مذاکرات ایفا کردند تاکید کنیم.

ضرورت جلوگیری از گسترش سلاح های هسته ای و تقویت رژیم عدم اشاعه هسته ای مهم ترین موضوع در بحران ایران بوده است. براساس ارزیابی ما، این توافق به دلایل زیر این هدف را محقق می کند:
- این توافق ، محدودیتهای بلندمدت و قابل راستی آزمایی را بر توسعه فنآوریها و ساخت تاسیساتی اعمال می کند که ایران می تواند از آنها برای تولید مواد با درجه تسلیحاتی استفاده کند. این توافق ، انباشت مواد هسته ای را که می تواند برای تولید یک بمب هسته ای مورد استفاده قرار بگیرد محدود می کند و همزمان ، فرصتی را در ایران قرار می دهد تا برنامه هسته ای صلح آمیز خود را رشد دهد.

- این توافق شامل یک مکانیزم قوی برای نظارت بر توسعه برنامه هسته ای ایران و تایید ماهیت صلح آمیز آن توسط آژانس است. این توافق ، به مسئله نظارت بر تاسیسات اعلام شده و امکان فعالیت هسته ای مخفیانه با استفاده از امکانات مخفی رسیدگی می کند.

- این توافق نشان می دهد بحران تبعیت نکردن یک کشور از تعهدات منع گسترش سلاح های هسته ای به جای استفاده از زور می تواند از طریق مذاکره حل شود. این توافق اگر صادقانه اجرا شود ، استدلالی قوی در برابر کسانی خواهد بود که ادعا می کنند تنها در اختیار داشتن سلاح های هسته ای می تواند امنیت « واقعی » هر کشوری را تضمین کند.

ما باور داریم منافع گسترده تری در این توافق وجود دارد که عبارتند از :
- این توافق، راه را برای تعامل اقتصادی با ایران باز می کند و در نتیجه ، موضع طرفداران عملگرای همزیستی مسالمت آمیز و همکاری با شرکای خارجی تقویت می شود.

- این توافق ممکن است راه را برای همکاری گسترده تر بر سر مسائل امنیت منطقه ای و بین المللی از جمله مبارزه با داعش ، پایان دادن به جنگ داخلی سوریه، تضمین آینده ای با ثبات برای افغانستان و مبارزه با تولید مواد مخدر و قاچاق باز کند.

این توافق نشانگر اوج دیپلماسی چندجانبه خواهد بود و همانطور که رای مثبت و به اتفاق آراء به قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل تایید کرد نشان می دهد درجه بالایی از انسجام در جامعه بین المللی در مورد ایران و انتظار از این کشور برای تبعیت از مفاد توافق شده وجود دارد. اگر تهران تصمیم بگیرد به تعهداتش عمل نکند، باید با عواقبی جدی و پاسخ چند جانبه و مصمم روبرو شود. کشورهای اروپایی و اتحادیه اروپا در مناسبات آینده خود با ایران باید این موضوع را روشن کنند.
این توافق نباید به ایران برای گسترش نفوذ خود در منطقه، تهدید اسرائیل و ادامه حمایت از سازمان های افراطی اختیار تام بدهد. منافع ما در مورد این مسائل، همچنان در تضاد خواهد بود اگر چه ما امیدواریم طرح اقدام جامع مشترک زمینه را برای گفتگو با ایران در مورد مسائل گسترده تر سیاست امنیتی و خارجی فراهم کند. اگر ما از ایران انتظار داریم به تعهد خود عمل کند ، ما باید آماده باشیم به تعهد خود بر اساس این توافق عمل کنیم.

بنابراین ما از کنگره آمریکا می خواهیم منافع و خطرات کلی این توافق را به طور کامل و عینی ارزیابی کند. ما اطمینان داریم همکاران قانون گذار ما ماهیت چندجانبه این توافق ،ارزش حفظ ائتلاف برای اجرای آن و پشتیبانی ابراز شده از سوی اکثریت قریب به اتفاق وفادار ترین متحدان آمریکا را به یاد خواهند داشت. ما اعضای کنگره را تشویق می کنیم فرصتی برای اثبات مفید بودن این توافق قائل شوند. اثرات طرح اقدام جامع مشترک از لحاظ محدود کردن توانایی های هسته ای ایران و افزایش نظارت و تایید برنامه هسته ای ایران خیلی زود مشخص خواهد شد. ما از کشورهای اتحادیه اروپا می خواهیم رژیم تحریم ها را آنطور که در طرح اقدام جامع مشترک مشخص شده است در داخل کشورهایشان و در سطح سازمان ملل کاهش دهند. اگر ما می خواهیم این توافق واقعا اثری متحول کننده داشته باشد ، اتحادیه اروپا نیز باید با رویکرد سیاسی و اقتصادی به خوبی برنامه ریزی شده به سمت ایران حرکت کند. همزمان، ما از اتحادیه اروپا می خواهیم مسئله وضعیت حقوق بشر در ایران را در چارچوب گفتگوی فشرده با تهران بگنجاند.
در نهایت، ما از رهبر معظم و مجلس ایران می خواهیم از اجرای این توافق حمایت کنند توافقی که به حساسیت های ایران احترام می گذارد و با منافع ملی این کشور از جمله امنیت و توسعه اقتصادی آن همخوانی دارد.



تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن