تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز در اول وقت خشنودى خداوند، ميان وقت رحمت خداوند و پايان وقت عفو خداوند است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872093103




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حل مسئله‌ای ایران باعث عدم حمایت از فلسطین نخواهد شد / توافق هسته‌ای ایران به امنیت پایدار منطقه کمک می‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: لاریجانی در جمع خبرنگاران:
حل مسئله‌ای ایران باعث عدم حمایت از فلسطین نخواهد شد / توافق هسته‌ای ایران به امنیت پایدار منطقه کمک می‌کند
رئیس مجلس شورای اسلامی در حاشیه دیدار با فعالان آزادی قدس شریف گفت: توافق هسته‌ای ایران با گروه 1+5 به امنیت پایدار منطقه کمک خواهد کرد.
به گزارش مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، علی لاریجانی در حاشیه دیدار با فعالان آزادی قدس شریف در جمع خبرنگاران با اشاره به فرارسیدن روز قدس گفت: راهپیمایی روز قدس در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان یک یادگار ارزشمند از امام خمینی (ره) است که در نهایت تیزهوشی و فراست یک انسان نشأت گرفته است. وی افزود: همواره مهم این است که بدانیم در شرایط فعلی شرارت‌های رژیم صهیونیستی در صحنه بین المللی و منطقه‌ای افزایش یافته است یعنی علیرغم ضعفی که رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته داشته، شرارت‌هایش افزایش یافته است که این موضوع بدون شک به ضعف کشورهای اسلامی که مجال و فرصتی برای رژیم صهیونیستی ایجاد کرده‌اند، برمی‌گردد. رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به مداخلات رژیم صهیونیستی در مسئله هسته‌ای ایران متذکر شد: در موضوع مسئله هسته‌ای ایران شاهدیم که این روزها رژیم صهیونیستی دستپاچه و پابرهنه وارد مباحث سیاسی این موضوع شده است و نگرانی و اضطراب خود را نسبت به بحث هسته‌ای ایران اعلام می‌کند که این خود نشان می‌دهد این رژیم در همه عرصه‌ها یک رژیم شرارت‌آفرین است. لاریجانی در ادامه تأکید کرد: مسیر توافق هسته‌ای ایران برای هر عاقل سیاسی چه در سطح منطقه و بین‌الملل مشهود است که این توافق می‌تواند به امنیت پایدار در منطقه کمک کند و به ضرر هیچ کدام از کشورها نخواهد بود. وی در ادامه بیان داشت: ضعف رژیم صهیونیستی از توافق ایران و گروه 1+5 نشان می‌دهد که این رژیم از هرگونه اقدامی که به نفع کشورهای اسلامی است، به خصوص ایران که در مسئله فلسطین پیشگام است، اضطراب دارد. رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه در خصوص اهمیت روز قدس در بین کشورهای اسلامی بیان داشت: امیدواریم روز قدس چون ایران برای همه کشورها مکشوف باشد چرا که روز قدس روز نشان دادن اراده قوی کشورهای اسلامی است و صیانت از این موضوع با حضور یکپارچه کشورهای اسلامی این اراده قوی را به رژیم صهیونیستی دیکته می‌کند. وی در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر این که آیا در صورت توافق هسته‌ای ایران حمایت خود را از فلسطین کاهش خواهد داد و یا خیر، گفت: مسئله فلسطین یک موضوع استراتژیک است و مسئله هسته‌ای ایران چه حل شود و چه خیر در اراده ملت ایران جهت حمایت از فلسطین تغییری ایجاد نخواهد کرد چرا که دفاع ما از مردم فلسطین به یک وظیفه اسلامی و مقدس منتهی می‌شود.
انتهای پیام/






۱۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن