واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ مرداد ۱۳۹۴ (۱۱:۵۳ق.ظ)
ايجاد خط پروازي آستاراخان – آکتائو – ساري موج - مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان مازندران از ايجاد خط پروازي در مسير آستاراخان روسيه – آکتائو قزاقستان – ساري خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، دلاور بزرگ نيا در بازديد از مرکز گردشگري و توريستي کيندرلي منگستائو قزاقستان گفت: کرانه جنوبي درياي مازندران از زيبايي هاي بي نظير و سحر آميز و همچنين تاريخ و فرهنگ گرانسنگي برخوردار است که مي تواند يکي از بهترين مقاصد گردشگري براي 4 کشور همسايه در پيرامون دريا باشد.
وي افزود: اين بار اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري مازندران در سفر به قزاقستان در قالب هيأتي به رياست استاندار مازندران در شهر بندري آکتائو در کرانه شمال درياي خزر حضور يافت.
بزرگ نيا تصريح کرد: گروه گردشگري را فعالان بخش خصوصي در 3 بخش گردشگري دريايي، گردشگري سلامت و برقراري خطوط پروازي همراهي مي کنند.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري مازندران افزود: در بخش گردشگري دريايي در صورت آمادگي بخش خصوصي قزاقستان از طرف مازندراني ها آمادگي کامل جهت راه اندازي تردد دريايي بين بندر آکتائو و بنادر مازندران وجود دارد تا حدي که براي ارائه خدمات مناسب به گردشگران و مسافران مي توان ترمينال کسافري را براي دو طرف تعريف کرد.
بزرگ نيا تصريح کرد: موضوع خط پروازي و مذاکره با هواپيمايي اسکات قزاقستان از جدي ترين موضوعات مورد بحث دو طرف با نگاه به ايجاد خط پروازي آستاراخان – آکتائو – ساري خواهد بود.
وي اظهار داشت: در بخش گردشگري سلامت با توجه به ظرفيت بالاي فني و مهارتي و خدمات پزشکي در استان مازندران در مقايسه با قزاقستان هم به لحاظ وجود پزشکان حاذق و هم بيمارستان هايي که هم اکنون در عمل جراحي قلب باز و پيوند اعضا متضمن سلامت و درمان مراجعين مي باشند مورد توجه قرار خواهد گرفت.
اين مقام مسوول تاکيد کرد: در مورد درمان ناباروري، ظرفيت مرکز درماني حضرت مريم در شهرستان ساري از جمله موارد قابل طرح و مذاکره است.
وي ابراز اميدواري کرد: اين سفر پيش درآمد مراودات عميقتر و پي گيري موضوعات صنعت گردشگري استان مازندران با کشورهاي حاشيه درياي خزر باشد.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري مازندران گفت: با رايزني و معرفي محصولات در قالب ارائه کاتولوگ و فيلم و برقراري ارتباط با تجار منگستائو به نظر مي رسد زمينه صادرات سنگ تا حدود 5 ميليون دلار افزايش يابد.
وي سطح برگزاري نمايشگاه را بسيار عالي اعلام کرد و گفت: به منظور ايجاد ارتباط مستمر و توسعه صادرات دفتر شرکت در آلماتي راه اندازي شده و تصميم داريم انبار و دفتر آکتائو را نيز راه اندازي کنيم.
بزرگ نيا خواستار رفع موانع توليد و ارائه تسهيلات لازم براي توسعه صادرات شد و گفت ما در سال بالاي 250 هزار متر مربع توليد سنگ داريم و اين شرکت ظرفيت آن را دارد تا 60 تا 70 درصد سنگ هاي توليدي را صادر کند.
نمايشگاه تخصصي جمهوري اسلامي ايران روز سي ام تير در آکتائو قزاقستان گشايش يافت و امروز جمعه به کار خود پايان مي دهد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]