محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845543490
ایران، می توانست 12 بمب اتمی بسازد
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: سخنان جان کری در کنگره
ایران، می توانست 12 بمب اتمی بسازد
وزیر امورخارجه آمریکا در سنا تصریح کرد توافق وین همان توافقی است که به دنبال آن بودیم.
خبرگزاری صداوسیما: جان کری در جلسه کمیته روابط خارجی سنای آمریکا گفت: «جناب کورکر رئیس کمیته، جناب کاردین عضو ارشد کمیته و دیگر اعضای این کمیته که دوستان و همکاران سابق من هستید، من از اینکه این فرصت به من داده شده است تا با شما درباره توافق جامعی صحبت کنم که ما و شرکایمان در گروه 1+5 با ایران درباره آینده برنامه هسته ای این کشور به آن دست یافته ایم، قدردانی می کنم.
کشورهای انگلیس، روسیه، فرانسه، چین و آلمان نیز در این مسیر با ما همراهی کردند. آنها نیز درک بسیار خوبی از این مسئله و چالشهای مطرح دارند.
این کشورها در کنار آلمان در قالب گروه پنج بعلاوه یک، همکاری و همگی کمک کردند و همه آنها بخشی از این بحثها بودند. بنابراین ما فقط به این نباید نگاه کنیم که ما چه مذاکراتی داشتیم بلکه به اقدامات جامعه بین المللی و پنج بعلاوه یک زیر نظر سازمان ملل متحد در این مذاکرات نگاه می کنیم. آنها ابله نیستند. آنها کارشناس هستند. همه آنها کارشناس حوزه فناوری هسته ای، راستی آزمایی و حوزه های دیگر هستند. آنها افرادی باهوش هستند.
آنها در کل زندگی حرفه ای خود در این حوزه ها فعالیت داشته اند. آنها با این توافق همراهی کرده اند. دو وزیر دیگر کمیته نیز در این جلسه حضور دارند که کمک بسیار ارزشمندی برای رسیدن به این توافق ، ارائه کردند. این دو نفر عبارتند از جک لو وزیر خزانه داری و ارنست مونیز، وزیر انرژی آمریکا. می خواهم از همه شما به علت نقشی که کنگره در رسیدن به این نقطه ایفا کرده است و بویژه از تلاشهای جدی این کمیته در تصویب تحریم هایی تشکر کنیم که به هدفشان نائل آمدند و سبب شدند مذاکرات جدی و سازنده ای ای با ایران داشته باشیم. وقتی تحریم های ایران را تصویب کردیم من ریاست این کمیته را برعهده داشتم. همه ما آن بحثها را به خاطر داریم.
ما به اتفاق آراء، آن تحریمها را تصویب کردیم. این تحریمها نقش بسیار سازنده ای در آوردن ایران به سر میز مذاکرات ایفا کردند و به صراحت مشخص کرد که ما می خواهیم مذاکرات جدی و سازنده ای با ایران داشته باشیم.
کری افزود: از روزی که این گفتگوها آغاز شد ما به صراحت اعلام کردیم که هیچ چیزی کمتر از توافق خوب را نخواهیم پذیرفت. ما به صراحت از همان ابتدا مشخص کردیم منظورمان چیست یعنی توافقی که همه چهار مسیر دستیابی به بمب اتمی را مسدود کند یعنی دو مسیر از طریق اورانیوم و یک مسیر فراوری پلوتونیوم و یک مسیر مخفی. ما استانداردهای خود را مشخص کردیم. ما معتقدیم به این استانداردها دست یافته ایم.
کری افزود.. پس از حدود دو سال گفتگوهای بسیار فشرده، واقعیتها با صراحت روشن شده است و آن اینکه، طرح اعلام شده در هفته گذشته در وین، واقعا همان توافقی است که سبب بسته شدن مسیرهای مذکور می شود و به ما تضمین هایی می دهد تا در کل حیات ان پی تی ، مشارکت ایران بوجود بیاید و ما بدانیم ایران چه کارهایی انجام می دهد.
در بخش مکتوب منتشر شده از سخنان جان کری که پیش از آغاز جلسه مذکور منتشر شد نیز تصریح شده است: این توافق همان توافق خوبی است که به دنبال آن بودیم. براساس مفاد آن، ایران باید 98 درصد از ذخایر اورانیوم غنی شده خودش، دو سوم از سانتریفیوژهای نصب شده و قلب رئاکتور آب سنگین خودش را کنار بگذارد. براساس این طرح، ایران از تولید اورانیوم غنی شده با خلوص بالا و پلوتونیوم قابل استفاده برای تسلیحات هسته ای به مدت 15 سال بازداشته خواهد شد.
ایران مشمول جامع ترین و گسترده ترین اقدامات راستی آزمایی و شفاف سازی خواهد شد که تاکنون از طریق مذاکره حاصل شده است. در نتیجه، اگر ایران فریبکاری کند، ما به سرعت قادر خواهیم بود به این مسئله پی ببریم و پاسخ متناسب بدهیم. بسیاری از این اقدامات نه برای 10 یا 15 یا 20 سال بلکه برای کل دوره زمانی برنامه هسته ای ایران به قوت خود باقی خواهند ماند و درنتیجه ما را قادر خواهند ساخت تا به گونه ای قابل راستی آزمایی اطمینان حاصل کنیم که این برنامه ماهیت منحصرا صلح آمیز خواهد داشت.
کری افزود.. دو سال پیش، وقتی مذاکرات ما شروع شد ما با ایرانی مواجه بودیم که که در مرکز ساخته شده در مکانی مخفی و مدفون در زیر کوه به غنی سازی 20 درصدی مشغول بود و به سرعت درحال انبار کردن اورانیوم غنی شده بود و حدود 20 هزار سانتریفیوژ هسته ای نصب کرده بود و رئاکتور آب سنگینی را می ساخت که می توان از آن برای تولید پلوتونیوم قابل استفاده در ساخت بمب اتمی با میزان یک یا دو بمب در سال استفاده کرد.
در آن زمان، کارشناسان می گفتند زمان رسیدن ایران به زمان به اصطلاح فرار هسته ای یعنی زمان لازم برای داشتن مواد شکافت پذیر به اندازه کافی برای ساخت بمب، دو تا سه ماه است. اگر توافق اخیر رد شود، ما بار دیگر به این وضع بازخواهیم گشت و فقط یک تفاوت با گذشته نیز وجود خواهد داشت و آن اینکه، حمایت دیپلماتیکی که در سالهای اخیر به صورت مستمر جمع کرده ایم، یک شبه محو خواهد شد. اجازه بدهید تاکید کنم گزینه جایگزین برای توافقی که به آن دست یافته ایم، توافق بهتر نیست و توافقی نیست که مستلزم تسلیم کامل ایران باشد.
باید به صراحت و به زبان ساده بگویم که این تصوری، خام است. گزینه پیش روی ما انتخاب بین دو گزینه است. گزینه اول اینکه اطمینان حاصل کنیم برنامه هسته ای ایران محدود و به شدت تحت نظر است و اینکه این برنامه کاملا صلح آمیز است. گزینه دوم این است که هیچ توافقی وجود نداشته باشد.
هدف ما برچیدن کل برنامه هسته ای ایران نبود
وزیر امورخارجه آمریکا تصریح کرد هدف ما برچیدن کل برنامه هسته ای ایران نبوده است.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، جان کری در بخش دیگری از سخنانش در کمیته روابط خارجی سنای آمریکا گفت: «جناب رئیس کمیته در سخنان اولیه خود گفت که ما با این توافق، هرچه ایران خواسته است به آن داده ایم.(خنده کنایه آمیز) اما آنها هرچه می خواهند دارند. ایران 10 سال پیش یا قبل تر از آن، این توانایی را به دست آورد. ایران به توان تولید سوخت هسته ای دست یافته است.
وقتی ما مذاکرات را شروع کردیم ایران مواد شکاف پذیر به اندازه کافی داشت تا 10 تا 12 بمب اتمی بسازد. ایران 19 هزار سانتریفیوژ داشت. این درحالی است که در سال 2003، فقط 163 سانتریفیوژ داشت یعنی زمانی که دولت قبلی آمریکا با ایران درباره همین مسئله درگیر بود. بنابراین، این سوال درست نیست که بگوییم هرچه ایران می خواست به آن داده ایم.
سوال مطرح این است که چگونه برنامه هسته ای ایران را به عقب می راندیم و چگونه برنامه تسلیحاتی آنها را برمی چیدیم و نه کل برنامه آنها. باید دانست چه چیزی روی میز است. ما قصد داشتیم توان ایران برای ساخت بمب اتمی را از بین ببریم و به این هدف دست یافتیم.»
ايران بايد پروتکل الحاقي را در مجلس تصويب کند
وزیر امورخارجه آمریکا تصریح کرد ایران باید پروتکل الحاقی را در مجلس تصویب کند.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، جان کری در بخش دیگری از سخنانش در کمیته روابط خارجی سنای آمریکا گفت: «هیچکس (در دولت آمریکا) هرگز درباره برچیدن کل برنامه هسته ای ایران سخن نگفته است. وقتی این سخنان مطرح می شد ایران از 163 سانتریفیوژ به 19 هزار سانتریفیوژ رسید. همه کسانی که در اینجا هستند می دانند گزینه های مطرح برای جلوگیری از این کار کدامند. این گزینه، اقدام نظامی نامیده می شود زیرا در غیر این صورت، این فعالیت متوقف نمی شد.
ایران این مسئله را ثابت کرده است. ایران در طول این سال ها، این مسئله را ثابت کرد. براساس مفاد این توافق، ایران موافقت کرده است 98 درصد از ذخایر اورانیوم غنی شده خودش را به صورت داوطلبانه برچیند و نابود کند و دو سوم از سانتریفیوژهای نصب شده خودش را برچیند و قلب رئاکتور آب سنگین خودش را خارج کند و آن را با سیمان پرکند.
ایران موافقت کرده است از تولید و استحصال اورانیوم غنی شده با خلوص بالا و پلوتونیوم قابل استفاده برای ساخت تسلیحات هسته ای دست کم برای مدت 15 سال خودداری کند. اگر ایران انجام این کارها را آغاز کند، ارنست مونیز و دیگران به ما خواهند گفت و ما بلافاصله مطلع خواهیم شد.
کری افزود.. در عین حال ایران پذیرفته است پروتکل الحاقی را بپذیرد.
پروتکل الحاقی نتیجه شکست در تجربه کره شمالی است و درنتیجه آن، دسترسی بیشتری بوجود می آید و براساس آن می توانیم دقیقا بدانیم ایران چه کارهایی انجام می دهد. پیش از آن که تحریم های سازمان ملل متحد در پایان این فرایند، برداشته شود، ایران باید پروتکل الحاقی را تصویب کند. ایران باید پروتکل الحاقی را از طریق مجلس تصویب کند. ایران موافقت کرده است از روز نخست (اجرای توافق) به پروتکل الحاقی پایبند باشد.
تسليم محض ايران، روياپردازي است
وزیر امورخارجه آمریکا تصریح کرد تسلیم محض ایران، رویاپردازی است.
جان کری در بخش دیگری از سخنانش در کمیته روابط خارجی سنای آمریکا درباره توافق هسته ای گفت: «علاوه بر این اقدامات، تدابیر دیگری هم براساس این توافق در نظر گرفته شده است که در طول این جلسه استماع به آن خواهیم پرداخت. اگر ایران به تعهدات خودش عمل نکند، ما از مسئله مطلع خواهیم شد و به سرعت به این مسئله پی خواهیم برد و قادر خواهیم بود پاسخ مناسب بدهیم به این صورت که تحریمها را بار دیگر اعمال کنیم و کار را ادامه بدهیم تا به بدترین گزینه هایی برسیم که در حال حاضر مطرح است.
هیچیک از این گزینه ها هرگز و در هیچ زمانی از روی میز کنار گذاشته نمی شود. بسیاری از تدابیر درنظر گرفته شده در این توافق، برای فقط 10 سال یا فقط برای 15 سال یا فقط برای 20 سال یا فقط برای 25 سال نیستند. تدابیری برای هریک از این دوره ها در نظر گرفته شده است که برای همیشه خواهد بود یعنی تا زمانی که ایران در ان پی تی بماند. باید توجه داشت که کره شمالی از ان پی تی خارج شد. ایران از ان پی تی خارج نشده است.
کری افزود.. باید بخاطر داشت دو سال پیش وقتی مذاکرات ما شروع شد با ایرانی مواجه بودیم که اورانیوم را به میزان 20 درصد غنی سازی می کرد آن هم در مرکزی که مخفی بود و در زیرزمین مدفون شده بود. در آن زمان ایران به سرعت در حال انبار کردن اورانیوم غنی شده با خلوص بالا بود و حدود 20 هزار سانتریفیوژ هسته ای را نصب کرده بود. ایران در آن زمان در حال احداث رئاکتور آب سنگین بود که می توانست از آن برای ساخت پلوتونیوم قابل استفاده برای ساخت تسلیحات به میزان یک یا دو بمب (اتمی) در سال استفاده کند.
کارشناسان ارزیابی می کنند که زمان فرار هسته ای یعنی زمان فرار به سمت استفاده از مواد شکافت پذیر برای ساخت یک سلاح هسته ای، در آن زمان حدود دو تا سه ماه بود. اگر این توافق رد شود، ما بلافاصله به همین واقعیت(گذشته) باز می گردیم با این تفاوت که حمایت دیپلماتیکی که از کشورهای دیگر به دست آورده ایم و جمع شده است، یک شبه از دست خواهد رفت.
کری گفت.. اجازه بدهید تاکید کنم گزینه جایگزین برای توافقی که به آن دست یافته ایم، آن گونه که برخی تبلیغات تلویزیونی به صورت ناصادقانه می گویند توافق بهتر نیست و توافقی رویایی نیست که مستلزم تسلیم کامل ایران باشد. باید به صراحت و به زبان ساده بگویم که این تصور، رویاپردازی است. همه سازمانهای تشکیلات اطلاعاتی ما این سخن را می گویند و این سخن را تایید می کنند.گزینه پیش روی ما انتخاب بین دو گزینه است. گزینه اول اینکه اطمینان حاصل کنیم برنامه هسته ای ایران محدود و به شدت تحت نظر است و اینکه این برنامه کاملا صلح آمیز است. گزینه دوم این است که هیچ توافقی وجود نداشته باشد. انتخاب بین این دو گزینه است.
واقعیت این است که یکصد و نود و هشت کشور عضو ان پی تی هستند. پنج کشور از این جمع ، قدرتهای هسته ای سازمان ملل متحد (دارنده سلاح هسته ای) هستند. یکصد و هشتاد و چهار کشور از این مجموعه، غیرهسته ای(فاقد سلاح هسته ای) هستند. این کشورها به تعهداتشان پایبند هستند. ما نیز به اقداماتی پایبند هستیم که آژانس بین المللی انرژی اتمی انجام می دهد تا از امنیت یکصد و هشتاد و چهار کشور دیگر اطمینان حاصل شود. دوازده کشور از مجموع این کشورها نیز غنی سازی می کنند.
من هرگز عبارت "همه جا و همه وقت" را به کار نبردم
وزیر امورخارجه آمریکا تصریح کرد ما هرگز به دنبال بازرسی های همه جایی و همه وقتی نبوده ایم.
جان کری در بخش دیگری از سخنانش در کمیته روابط خارجی سنای آمریکا درباره توافق هسته ای گفت:« در پاسخ به کسانی که با توافق هسته ای به آن علت مخالفت می کنند که فکر می کنند ممکن است در سال پانزدهم یا شانزدهم یا بیستم اجرای این توافق چه اتفاقی رخ بدهد، باید بگویم اگر ما از این توافق خارج شویم، سال پانزدهم یا شانزدهم یا بیستم، همین فردا شروع می شود آن هم بدون وجود پادمانهای راستی آزمایی و شفاف سازی که توافق کرده ایم.
من در یک هفته گذشته به صورت مفصل در این خصوص صحبت کرده ام که این توافق دقیقا چیست. درعین حال، می خواهم به صراحت بگویم که این توافق هرگز به دنبال چه چیزهایی نبوده است. من در مقام مذاکره کننده اصلی آمریکا باید بگویم که من هرگز عبارت "همه جا و همه وقت" را به کار نبردم و این عبارت هرگز در بحثهای ما با ایرانی ها مطرح نبود.
هدف از این طرح، پرداختن به مسئله هسته ای بود. می خواستیم فقط به مسئله هسته ای پرداخته شود زیرا می دانستیم اگر درگیر همه مسائل دیگر شویم، هرگز نمی توانیم به هدفی دست پیدا کنیم که عبارت بود از متوقف کردن برنامه هسته ای ایران. ما در مذاکرات گیر می کردیم. ما برای همیشه در آن وضع می ماندیم و به صورت مرتب به مسائل مختلف می پرداختیم. اصلی ترین اولویت رئیس جمهور اوباما این بوده است که ایران به تسلیحات هسته ای دست پیدا نکند. هدف ما به این مسئله محدود می شد.
کری افزود.. من طرح مفصلی تهیه کرده ام درباره اینکه چگونه می توان فعالیتهای دیگر ایران را به عقب راند و می توانم این طرح را در اختیار شما قرار بدهم. باآنکه دوست نداریم ، این اقدامات وجود دارد. این طرح درباره مقابله با تروریسم، نقش ایران در خشونتهای فرقه ای در منطقه خاورمیانه و مسائل دیگر است. همه این مسائل غیرقابل قبول هستند. این مسائل همانطور که برای شما غیرقابل قبول است برای ما هم غیرقابل قبول نیست. اما برای شما نکته ای دارم و آن اینکه مقابله با ایران دارای تسلیحات هسته ای با مقابله با ایران بدون سلاح هسته ای، بسیار متفاوت است. ما تضمین می کنیم که چنین اتفاقی رخ ندهد.
کری افزود.. ما همکاری بسیار نزدیکی با کشورهای حوزه خلیج فارس داریم. روز گذشته اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا در عربستان سعودی بود. وزیر امورخارجه عربستان سعودی در این دیدار گفت که توافق هسته ای ایران همه مفاد لازم برای محدود کردن توانایی ایران برای دستیابی به تسلیحات هسته ای را داراست. عربستان سعودی و اماراتی ها نیز همین نظر را دارند(و از آن حمایت می کنند). قرار است وزیر امورخارجه ایران تا دو روز دیگر به امارات سفر کند.
ارتش آمریکا گفت که حمله به ایران سودی ندارد
جان کری وزیر امور خارجه آمریکا در جلسه استماع کمیته روابط خارجی سنای این کشور گفت: تنها گزینه دستیابی به راه حل جامع دیپلماتیک با ایران است.
کری افزود کارشناسان ارتش آمریکا تاکید دارند اقدام نظامی علیه ایران سودی نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]
صفحات پیشنهادی
ایران، دیگر بمب اتمی نخواهد داشت/ نگرانی اسرائیل را درک میکنم
نشست خبری اوباما درباره توافق هسته ای ایران دیگر بمب اتمی نخواهد داشت نگرانی اسرائیل را درک میکنم باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا امروز چهارشنبه ۱۵ ژوئیه ۲۴ تیر در واشنگتن در یک کنفرانس خبری شرکت کرد و به پرسشهای خبرنگاران مورد توافق هستهای با ایران پاسخ داد به گزارش سروسرمايه ما براي محو اسرائيل بمب اتمي نيست، وجدانهاي بيدار است
۲۲ تير ۱۳۹۴ ۱۱ ۱۰ق ظ سردار نقدي سرمايه ما براي محو اسرائيل بمب اتمي نيست وجدانهاي بيدار است موج- جانشين فرمانده کل سپاه در امر بسيج با بيان اينکه جمهوري اسلامي براي تحقق شعار محو اسرائيل همان جوري عمل ميکند که شاه را محو کرد تصريح کرد در اين راه سرمايه ما بمب اتم نيست بواکنش احتمالی عربستان به توفق هسته ای ایران: ساخت بمب اتمی!
واکنش احتمالی عربستان به توفق هسته ای ایران ساخت بمب اتمی رویترز نوشت یکی از واکنش های احتمالی عربستان سعودی به موافقتنامه ای که بزرگ ترین دشمن آن یعنی ایران با قدرت های جهان امضا کرده این است که برنامه های انرژی هسته ای خود را سرعت بخشد و یک زیرساخت اتمی برای خود ایجاد کند تایران، بدون بمب قویتر می شود/ خروج ژنرال سلیمانی از لیست سیاه
لس آنجلس تایمز ایران بدون بمب قویتر می شود خروج ژنرال سلیمانی از لیست سیاه در میان مقامات برجسته ایرانی که از لیست تحریم ها خارج می شوند قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس ایران قرار دارد این موضوع که باعث تقویت قدرت نظامی متعارف ایران می شود بزرگترین ضعف سیاسی توافق استسرمایه ما بمب اتمی نیست، وجدانهای بیدار است
دوشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۰۳ رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت ورزشکار ما با الگو گیری از منش پهلوانی پوریای ولی برای دلخوشی مادر مظلوم فلسطینی که کودکش را از دست داده از مدال صرف نظر می کند و این نشان شجاعت اوست به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا سرتیپ بسیجعبدالقدیرخان، پدر بمب اتمی پاکستان درباره توافق هسته ای ایران اظهار نظر کرد
عبدالقدیرخان پدر بمب اتمی پاکستان درباره توافق هسته ای ایران اظهار نظر کردتاریخ انتشار چهارشنبه ۳۱ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۴ ۰۹ واحدمرکزی خبر نوشت دکتر عبدالقدیر خان معروف به پدر هسته ای پاکستان به ارسال یک ایمیل به شبکه تلویزیونی فاکس نیوزاعلام کرد توافق اتمی ایران این کشور را از فاجعآزماش بمب اتمي جديد آمريکا
۲۰ تير ۱۳۹۴ ۱۴ ۴ب ظ آزماش بمب اتمي جديد آمريکا موج - آمريکا يک بمب اتمي جديد با قابليت هاي متفاوت را با موفقيت آزمايش کرد به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج به نقل از دفتر مطبوعاتي سازمان امنيت هسته اي امريکا سازمان امنيت هسته اي و نيروي هوايي آمريکا در تاريخ 1 ژوئيه 10سرمایه ما بمب اتمی نیست، وجدانهای بیدار است سردار نقدی: ماندگارترین مدالها را امروز ورزشکاران گرفتند
سرمایه ما بمب اتمی نیست وجدانهای بیدار استسردار نقدی ماندگارترین مدالها را امروز ورزشکاران گرفتندرئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت ورزشکار ماندگار پوریای ولی است که به خاطر شاد کردن دل یک مادر برابر حریفش میبازد به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس سردار محمدرضا نقدی رئیس سازواکنش روسیه به آزمایش بمب اتمی آمریکا
مغایرت عمل و ادعای آمریکا واکنش روسیه به آزمایش بمب اتمی آمریکا روسیه آزمایش بمب اتمی بی 12 – 61 ساخت آمریکا را اقدامی تحریک آمیز توصیف کرد به گزارش سرویس بین الملل جام نیوز "آناتولی آنتونوف" معاون وزیر دفاع روسیه گفت آزمایش بمب اتمی بی 12 – 61 در آمریکا مغایرآزمایش بمب اتمی آمادگی امریکا برای جنگ هسته ای منطقه ای
آزمایش بمب اتمی آمادگی امریکا برای جنگ هسته ای منطقه ای بین الملل > آمریکا - رسانه های امریکا خبر می دهند که امریکا اولین آزمایش تابستانی بمب جدید هسته ای ب 61-12 را پشت سر گذاشته است به گزارش خبرآنلاین به نقل از وب سایت اسپوتنیک البته این بمب اصلاح نمونه ای اسواکنش روسها به آزمایش بمب اتمی آمریکا
واکنش روسها به آزمایش بمب اتمی آمریکا شناسهٔ خبر 2858351 - دوشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۴ - ۲۰ ۱۹ اخبار کوتاه > بین الملل آناتولی آنتونف معاون وزیر دفاع روسیه آزمایش بمب اتمی از سوی آمریکا را مورد انتقاد قرار داد و هدف آمریکایی ها را نزدیک شدن به مرزهای روسیه دانستبمب اتمی روسیه علیه اروپا روی میز
بمب اتمی روسیه علیه اروپا روی میز یک مقام ارشد سابق سیا نظریه بکارگیری سلاحهای هستهای تاکتیکی از سوی پوتین را در اروپای شرقی بسیار خطرناک نامید به گزارش فرهنگ نیوز «ولادیمیر پوتین» رییس جمهور روسیه آماده بکارگیری جنگ افزارهای هستهای تاکتیکی در اروپا برای متجان کری به کروکر: ما چیزی به ایران ندادیم، ایران هرچه می خواست داشت/آنها می توانستند 10 بمب بسازند
جان کری به کروکر ما چیزی به ایران ندادیم ایران هرچه می خواست داشت آنها می توانستند 10 بمب بسازند بین الملل > دیپلماسی - جان کری وزیر خارجه آمریکا که در جلسه استماع کمیته روابط خارجی سنای آمریکا حاضر شده است گفت ایران از ده سال پیش به آنچه می خواسته دست یافته استمذاکره با ایران، سفر تاریخی وزیر خارجه آلمان را به تعویق انداخت
منبع آگاه نزدیک به هیات آلمانی مذاکره با ایران سفر تاریخی وزیر خارجه آلمان را به تعویق انداخت به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز یک منبع آگاه نزدیک به هیات آلمانی مذاکرات هسته ای ایران موجب تعویق سفر فرانک والتر اشتاین مایر وزیر خارجه آلمان به کوبا شد اشتاین مایر به عنوانظریف در مقر سازمان ملل: توانستیم به یک راه حل برد- برد برسیم
تراز ظریف امروز افقهای تازهای برای برخورد با مسائل جدی باز شده است به گزارش تراز محمد جواد ظریف وزیر خارجه کشورمان در نشست پایانی با فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با تشکر از همه آنهایی که این روند را شروع کردند گفت توانستیم به یک راه حل برد- برد برسیم ویتوافق کامل نیست اما توافقی بود که می توانستیم به آن دست یابیم
تراز وزیر امور خارجه کشورمان در نشست وزرای ۱ ۵ گفت معتقدم این لحظه ای که ما به توافق می رسیم برای همه کامل نیست اما کاری است که می توانستیم انجام دهیم و چیزی بود که می توانستیم به آن دست یابیم به گزارش تراز در نشست پایانی وزرای ۱ ۵ با وزیر امور خارجه کشورمان فدریکا موگرینیبمباران محل استقرار پزشکان توسط سعودی ها
بمباران محل استقرار پزشکان توسط سعودی هاتاریخ انتشار يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۹۴ ساعت ۰۹ ۲۹ بمباران محل استقرار پزشکان در استان حجه و حمله به شهرهای عدن و صنعاء توسط عربستان سعودی از جمله خبرهای امنیتی یمن به شمار می رود به گزارش مهر جنگنده های متجاوز عربستان سعودی در ادامه نقض آتش بس-
سیاسی
پربازدیدترینها