واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: توسط معاون اول رئیس جمهور؛
آیین نامه مربوط به تکمیل پروژههای نیمه تمام با مشارکت خیّرین ابلاغ شد
هیئت وزیران آیین نامه اجرایی ماده (10) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2) - مصوب 1393- را تصویب کرد.
به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، هیئت وزیران آیین نامه اجرایی ماده (10) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2) - مصوب 1393- را تصویب کرد.
مهمترین مقررات آیین نامه مزبور به شرح زیر است:
- دستگاههای اجرایی موضوع ماده (5) قانون مدیریت خدمات کشوری – مصوب 1386- به جز نهادهای عمومی غیردولتی مجازند کلیه پروژههای نیمه تمام دولتی مندرج در قوانین بودجه سنواتی و یا مصوب شورای برنامه ریزی و توسعه استان را بر اساس تفاهم نامه با خیّرین و با استفاده از مشارکت آنها تکمیل کنند. در این تفاهم نامه باید مشخصات کامل پروژه بر اساس موافقتنامه مربوط، برآورد مبلغ مورد نیاز که به وسیله خیّرین تأمین میشود و بازه زمانی اجرای تعهد ذکر شود و نسخهای از این تفاهم نامه حسب مورد به سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و استان ارسال شود.
- پروژههایی که حداقل سی درصد (30) از منابع تکمیلی آنها توسط خیرین تأمین شده باشد و به بهره برداری برسند، میتوانند توسط خیّرین نامگذاری شوند و تغییر نام آن بدون موافقت آنها یا وراثشان امکان پذیر نیست.
- دستگاههای اجرایی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور (استان) موظفند نسبت به درج اعتبارات تعهد شده توسط خیرین و تعدیل اعتبارات از محل بودجه عمومی بر اساس آن در موافقتنامه مربوط اقدام کنند.
- دستگاههای اجرایی موظفند گزارش عملکرد مالی و عملیاتی پروژههایی را که از منابع خیّرین تکمیل میشوند، به سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و استان ارسال کنند.
متن مصوبه هیئت وزیران بدین شرح است:
آیین نامه اجرایی ماده(10) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2) - مصوب 1393-
ماده 1- در این آیین نامه، اصطلاحات زیر در معانی مشروح مربوط به کار می روند:
الف- پروژه: کلیه پروژههای نیمه تمام دولتی مندرج در قوانین بودجه سنواتی و یا مصوب شورای برنامه ریزی و توسعه استان
ب- دستگاه اجرایی: دستگاههای اجرایی موضوع ماده (5) قانون مدیریت خدمات کشوری - مصوب 1386- به جز نهادهای عمومی غیردولتی
ج- خیرین: اشخاص حقیقی و یا حقوقی غیردولتی که با استفاده از منابع غیردولتی، اقدام به کمک مالی، تأمین عرصه و اعیان، احداث، توسعه، تکمیل و تجهیز طرحها و تحویل و اهدای آنها به دستگاه اجرایی میکنند.
ماده 2- دستگاه اجرایی مجاز است پروژههای خود را براساس تفاهم نامه با خیرین و با استفاده از مشارکت آنها تکمیل کند. در این تفاهم نامه باید مشخصات کامل پروژه براساس موافقتنامه مربوط، برآورد مبلغ مورد نیاز که به وسیله خیرین تأمین میشود و بازه زمانی اجرای تعهد ذکر شود و نسخه ای از این تفاهم نامه حسب مورد به سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و استان ارسال شود.
ماده 3- پروژههایی که حداقل سی درصد (30%) از منابع تکمیلی آنها توسط خیرین تأمین شده باشد و به بهره برداری برسند، میتوانند توسط خیرین نامگذاری شوند و تغییر نام آن بدون موافقت آنها یا وراثشان امکان پذیر نیست.
ماده 4- دستگاه اجرایی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور (استان) موظفند نسبت به درج اعتبارات تعهدشده توسط خیرین و تعدیل اعتبارات از محل بودجه عمومی براساس آن در موافقتنامه مربوط اقدام کنند.
تبصره – صرفه جویی ناشی از اجرای این ماده با رعایت قوانین و مقررات مربوط صرف تکمیل پروژه های نیمه تمام همان دستگاه اجرایی خواهد شد.
ماده 5- دستگاه اجرایی موظف است گزارش عملکرد مالی و عملیاتی پروژههایی را که از منابع خیرین تکمیل میشوند، به سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و استان ارسال کند.
"اسحاق جهانگیری" معاون اول رییس جمهور، این مصوبه را در تاریخ 20/4/1394 برای اجرا به سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور ابلاغ کرد.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
امکان ندارد در نظام جمهوری اسلامی بابک زنجانی دیگری متولد شود
افتتاح دو طرح صنعتی استان اردبیل با حضور جهانگیری
صنعتگران و شرکتهای ایرانی باید شرکای خود را در دنیا انتخاب کنند
۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]