تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):از دنیای شما سه چیز محبوب من است: 1- تلاوت قرآن 2- نگاه به چهره ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834770468




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نتايج به دست آمده درتوافق هسته اي بهترين نتيجه نيست/ پيشنهاد رفراندوم غلط است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۳۰ تير ۱۳۹۴ (۱۴:۱۳ب.ظ)
ترقي: نتايج به دست آمده درتوافق هسته اي بهترين نتيجه نيست/ پيشنهاد رفراندوم غلط است موج - عضو شوراي مرکزي حزب موتلفه با بيان اينکه نبايد به نتايج ارزيابي نشده توافق راضي شويم، گفت: پيشنهاد رفراندوم هسته اي موجب شکسته شدن وحدت جامعه مي شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، توافق هسته اي هم چنان در داخل کشور محل گمانه زني و سوال و پاسخ هاي زيادي است. هنوز هستند کساني که به ذات و محتوا اين توافق نامه را قبول ندارند. هر چند تعداد اين افراد در مقابل آنهايي که آن را يک پيروزي بزرگ هسته اي براي تاريخ ايران قلمداد مي کنند کم است.
با اين حال هنوز ابعاد اين توافق هسته اي مشخص نيست. از آن بابت که بايد در مجلس و شوراي امنيت و در کميسيون هاي تخصصي راجع به آن بحث و بررسي صورت گيرد تا نتايج و دستاوردهاي آن مشخص شود.
با اين حال طي دور روز گذشته و در هنگامه و پايان تصويب قطعنامه شوراي امنيت عده اي برخي از بندهاي مطرح را به ضرر ايران دانستند. ما هم در ديدگاه کلي درباره برخي گمانه زني ها و پاره اي رفتارهاي سياسي با حميدرضا ترقي، عضو ارشد حزب موتلفه به گفتگو نشستيم که حاصل آن را در ادامه خواهيد خواند:

برآورد شما از سود و زيان توافق هسته اي چيست؟
نفع و ضرر و بررسي آن نيازمند اين است که روند تعيين شده در مذاکرات به طور کامل طي شود. اگر اين فرآيند طي شود آن وقت مي شود تشخيص داد که اين توافق نامه به نفع کشور است يا نه؛ بنابراين بايد فرآيند قانوني بررسي اين توافق نامه در شوراي امنيت ملي و مجلس طي شود. از آن گذشته کنگره آمريکا مشخص نيست که چه تصميمي در اين راستا مي خواهد بگيرد. در اين زمينه 60 روز فرصت وجود دارد؛ بنابراين به نظر نمي رسد که الان به اين سرعت موضوع نفع و ضرر قابل ارزيابي باشد.
در محتوا و جمع بندي نهايي اگر بخواهيم دقيق شويم يک سري دستاوردهايي داشتيم. ستانده ها، آورده ها و سرمايه هاي از دست رفته که با گذشت زمان قابل ارزيابي است. هر چند عدد و رقم خاصي براي هزينه هاي متحمل شده براي آن ارائه نشده است که چه داديم و چه گرفتيم.
به نظر مي رسد در مجموع بايد در آنچه که گرفتيم و داريم بايد جمع بندي کنيم. مي شود اينگونه گفت که اگر چه مذاکرات با تصميم نظام و با مجوز مقام معظم رهبري و با ملاحظات خاصي دنبال شد ولي اظهارتي در طي اين مدت توسط منتقدين صورت گفت و هشداري هايي در خصوص مسايل فني داده شد که باعث هوشياري تيم مذاکره کننده شد و توانستند ايرادات کار را برطرف کنند. به علاوه بيش از 30 مورد از اشکالاتي که رهبري معظم انقلاب به تيم مذاکره کننده دادند باعث شد که در اين طي اين مدت قدرت مانور ايران را بالا رود. الان در واقع با توجه به اينکه جمع بندي بدون امضا صورت گرفته است و اولين گام در قالب تصويب قطعنامه شوراي امنيت و بيانيه وزارت امور خارجه برداشته شد اين مورد روشن است که متني که به عنوان جمع بندي تدوين شده به صورت شفاهي مورد توافق قرار گرفته است. با اين حال عملياتي شدن آن نيازمند امضاي نهايي ايران و آمريکا است که در شهوريور ماه در سازمان ملل بايد صورت پذيرد. اين امضا منوط به آن است که هم کنگره و هم شوراي امنيت ملي و هم مجلس آن را تاييد کنند.

عده اي معتقد هستند که نظر مجلس در اين دوره در حاشيه قرار مي گيرد. آيا اين نظر صحيح است؟
نکته اي را آقاي عراقچي اشاره کردند که ما نمي توانيم اجزايي را بپذيريم يا اجزايي را نپذيريم. به اين صورت که ما بايد يا کل جمع بندي را بپذيريم و يا کل آن را رد کنيم. اين يکي از اشکالاتي است که در تنظيم اين جمع بندي وارد است و نقش فرآيند قانوني در پيشرفت را تضعيف مي کند. مقام معظم رهبري تاکيدشان بر اين بود که اين جمع بندي بايد مراحل قانوني خود را در کشور طي کند. مفهموم اين صحبت اين است که مراجع قانوني کشور بايد داراي اختيارات بررسي در تصويب و تاييد توافق نامه باشند. اگر قرار باشد که اختياراتي نداشته باشند اين مراجع قانوني در آينده نمي توانند مسووليت چيزي را که در تصويب آن نقشي نداشتند را بپذيرند؛ بنابراين بايد اين موضوع درمجلس و شوراي عالي امنيت ملي مورد بحث و برسي قرار گيرد.

برخي جريانات سياسي از نتايج هسته اي برداشت به نفع خود کرده اند. پيامد اين رفتار سياسي به نظر شما چگونه است؟
رسيدگي به فرآيند نبايد منجر به دودستگي و دو قطبي شدن در داخل کشور شود. جريانات سياسي نبايد به نفع خودشان از آن استفاده کنند. دشمن سعي مي کند که موفقيت هسته اي ما را به قيمت شکست در وحدت ملي تمام کند. همه بايد مراقبت کنند که به سمت تفرقه پيش نرويم.

با رفراندوم هسته اي موافق هستيد؟
پيشنهاد رفراندوم هم يک پيشنهاد غلط است که موجب شکسته شدن وحدت جامعه مي شود. ما بايد بدانيم نتايج به دست آمده درتوافقات هسته اي بهترين نتيجه نيست. راضي به اين نتايج هم نبايد باشيم. آنچه را به دست آورديم را بايد حفظ کنيم و جلوي دبه آينده غرب را بايد بگيريم.

پس از توافق هسته اي عده اي در خوشحالي پس از آن، لباس با پرچم آمريکا به تن کردند و متاسفانه در ادبيات برخي هم تعظيم و احترام به دولت آمريکا ديده مي شود. اين کنش سياسي نشانه پشت کردن به ارزش ها نيست؟
همانطور که مقام معظم رهبري اعلام کردند سياست کشورمان در قبال آمريکا تغييري نکرده است. عده اي از مزدوران داخلي پرچم آمريکا را نشان و رفتار آمريکا را بزک مي کنند و دست به اقدامات کاملا پوپوليستي مي زنند. اينها همان کساني هستند که مرعوب و مريد و در محور غرب هستند. زمينه بروز و ظهور غرب در بين ملت و در جامعه ايراني جايي ندارد. ممکن است که در گوشه کنارهاي تهران و بعضي شهرها تعداد محدودي باشند که در برابر خيل راهپيمايان روز قدس و 22 بهمن عده قليلي هستند که چندان مهم هم نيستند. به هر حال در هر کشوري عده اي هستند که خودشان را به دشمن مي فروشند. با تذکر مقام معظم رهبري مسوولين هم بايد بدانند ادبيات مذاکره با ادبيات مواضع رسمي در برابر دشمن جدي متفاوت است. آنچه که ما بايد بدانيم اين است که موضع استکباري ما در مقابل آمريکا همان است. اين نکته هم مهم است که براي يک توافق نامه اي که آينده آن معلوم نيست نبايد آرمان هاي انقلاب را زير سوال ببريم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن