تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اجابت دعایت را دیر مپندار، در حالی که خودت با گناه راه اجابت آن را بسته ای.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867612530




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دود توافق در چشم ال جی و سامسونگ !


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
توافق هسته ای دود توافق در چشم" ال جی" و "سامسونگ "!

افخمی‌راد؛
دود توافق در چشم" ال جی" و "سامسونگ "!
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر ضرورت سرمایه‌گذاری تولیدکنندگان لوازم خانگی کره‌ای در ایران، گفت: براساس دستورالعمل جدید، تعرفه لوازم خانگی کره‌ای از ۴۰ به ۴۲ تا ۸۰ درصد افزایش می‌یابد.



 به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: محصولات شرکت‌هایی مانند سامسونگ و " ال جی" در ایران بازار خوبی دارند، به همین دلیل ما از مدیران عامل این دو شرکت دعوت کردیم به ایران بیایند و در ایران سرمایه‌گذاری کنند تا محصولات آنها به صورت مشترک با ایران تولید شود اما سامسونگ و ال. جی از پذیرش این پیشنهاد امتناع کردند. باید به این نکته توجه کرد که در ایران وضعیت در حال دگرگونی است و ما به دنبال سرمایه‌گذاری مشترک با کشورهای خارجی هستیم و کمتر به خرید کالای تمام شده تمایل داریم.

وی تصریح کرد: عملکرد کره در چند وقت اخیر ما را به اتخاذ سیاست‌های دیگری واداشته است. در این میان، آنچه از عملکرد کره گفته شد، ما را بر آن داشت دستورالعملی را وضع کنیم که کالاهای کره‌ای مشمول تعرفه‌ گمرکی بالاتری شوند، به طوری که مثلا تعرفه لوازم خانگی کره‌ای از ۴۰ به ۴۲ تا ۸۰ درصد افزایش یابد.

به گفته افخمی راد، در چند سال اخیر سیاست‌های تجاری کره جنوبی باعث شد روابط دو کشور به پایین‌ترین سطح خود برسد و این کشور جایگاه خود را در بازار ایران از دست بدهد، این در حالی است که کشورهای اروپایی اگرچه ما را تحریم کردند اما به دلیل ویژگی‌های غیرقابل انکار اقتصادی ایران، از تعامل با ما چشم‌پوشی نکردند و با ایران وارد معامله شدند به طوری که بیشترین هیات‌های تجاری از اروپا به کشور ما وارد شدند، همچنین در زمان تحریم‌ها کشورهای دیگری مانند چین جایگاه خود را در بازار ایران باز کرده اما در این میان جایگاه کشور کره جنوبی کمرنگ‌تر شده است.

وی یادآور شد: در زمان تحریم برخی کشورها ارتباط خود با ایران را حفظ کردند. چین در تمام این مدت با ما همکاری کرده و شریک اول تجاری ما هم در صادرات و هم در واردات بوده است اما ژاپن و کره سیاستی متفاوت را اتخاذ کردند، یعنی نه تنها تحریم‌ها را صد در صد رعایت کردند بلکه از آن هم فراتر رفته و در مواردی که شامل تحریم‌ها نبود هم ارتباط خود با ایران را قطع کردند، مثلا حتی در زمینه‌هایی مثل خودرو که بازار ایران علاقه بسیاری به محصولات کره‌ای نشان داد، این کشور فروش خود به ایران را متوقف کرد.

افخمی‌راد با اشاره به اینکه در دوره‌ای خودروهای این کشور در بازار ایران با اقبال مردم همراه شد، تصریح کرد: کره جنوبی با وجود استقبال و تقاضای بازار ایران، از فروش این خودروها به ایران امتناع کرد، به همین خاطر ما مجبور شدیم خودروهای این کشور را از کشورهای دیگری مانند امارات خریداری کنیم، ضمن اینکه کره در اقدام دیگر خود و با وجود اینکه خط تولید هیوندای را در بم داشت اما صدور قطعات به این کارخانه را قطع کرد به همین دلیل ایران با چینی‌ها وارد معامله شد.

افخمی‌راد انتقاد دیگر به سیاست‌های تجاری کره جنوبی را در عدم سرمایه‌گذاری این کشور در ایران و تمایل به فروش کالای تمام شده دانست و افزود: بسیاری از کشورها اسناد همکاری خود را با ما تنظیم کرده و برای شروع کار منتظر رفع تحریم‌ها هستند، طبیعی است که کشورهایی که با ما در شرایط تحریم همراهی کردند، در اولویت قرار دارند اما اگر کشوری سیاست خودش را با ما عوض کند، ما آن را در برنامه کاری خودمان قرار می‌دهیم.

افخمی‌راد با تاکید بر اینکه ایران امن‌ترین مکان برای سرمایه‌گذاری است، خاطرنشان کرد: منافع کره ایجاب می‌کند که با ایران همکاری داشته باشد؛ ایران نیروی متخصص زیادی دارد، ضمن اینکه ۴۰۰ میلیون جمیعیت مصرفی کشورهای همسایه آن زمینه خوبی برای سرمایه‌گذاری و صادرات فراهم کرده است، مثلا کره سالانه ۴ تا ۵ میلیارد دلار در ایران موبایل می‌فروشد، موبایل هم در لیست اقلام تحریم شده نیست. کره می‌تواند یکی از شعبات خود را در ایران دایر کند و در اینجا تولید کند و به کشورهای همسایه صادرات داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه قوانین ایران زمینه را برای همکاری بلندمدت فراهم کرده است و هر کشوری که دیرتر اقدام کند، قطعا متضرر می‌شود، ادامه داد: کره اگر با همین روش ادامه دهد، ضرر می‌کند، چون ما نیاز خود را از جای دیگری تامین می‌کنیم، ضمن اینکه وقتی محصولی بازارش را از دست بدهد، دیگر سخت می‌تواند جایگاه خودش را پیدا کند، زمینه همکاری ایران و کره بسیار گسترده است، کره می‌تواند با ۱۰۰ درصد سرمایه کره‌ای در ایران کارخانه بزند و تولید داشته باشد./مهر/110



۳۰/۰۴/۱۳۹۴ - ۱۳:۳۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن