تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بى گمان شيعيان ما دل هايشان از هر خيانت، كينه،وفريبكارى پاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829899999




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تحریم‌های ایران برچیده می‌شود؛ چه بخواهید، چه نخواهید


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
کنگره تحریم‌های ایران برچیده می‌شود؛ چه بخواهید، چه نخواهید

نشریه پولتیکو خطاب به نمایندگان جمهوری‌خواه؛
تحریم‌های ایران برچیده می‌شود؛ چه بخواهید، چه نخواهید
برخی رسانه‌های آمریکایی، از جمله نشریه پولتیکو، به این تحلیل اشاره می‌کنند که تصویب قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل، می‌تواند پیامی‌ برای نمایندگان کنگره باشد.



به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، نمایندگان ارشد جمهوری‌خواه از تصمیم دولت آمریکا برای ارسال و تصویب قطعنامه توافق هسته‌ای ایران، در شورای امنیت سازمان ملل، پیش از پایان بازبینی آن در کنگره، انتقاد کرده‌اند.  

سناتور لیندزی گراهام، از نمایندگان ارشد جمهوری‌خواه، ۲۹ تیر ماه تصویب قطعنامه در شورای امنیت را «شاهدی دیگر بر تلاش ضعیف رئیس‌جمهوری برای عرضه توافقی بد» به کنگره، توصیف کرده است.    

    باب کورکر، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا نیز از دولت آن کشور به خاطر تصویب قطعنامه مربوط به توافق اتمی ایران در شورای امنیت سازمان ملل، پیش از نهایی شدن نتیجه آن در خود ایالات متحده، شدیدا انتقاد کرده است.     کورکر گفته است: «تصمیم دولت (آمریکا) برای تصویب توافق [اتمی] در سازمان ملل به نمایندگی از سوی مردم آمریکا، پیش از رای‌گیری برای آن در کنگره، در ضدیت با روح قانون بازبینی توافق اتمی ایران است. قانونی که به تصویب گروه بزرگی از نمایندگان سنا و مجلس نمایندگان رسید و رئیس‌جمهوری هم آن را امضا کرد».    

      به نوشته سایت آمریکایی رادیو فردا، از سوی دیگر نانسی پلوسی، رهبر اقلیت دمکرات در مجلس نمایندگان، از نمایندگان خواسته است از توافق اتمی حمایت کنند.     در دیگر سو، نانسی پلوسی، حامی توافق، در نامه‌ای به همکاران خود گفته است: «همان‌طور که می‌دانید، معتقد هستم این توافق دستاوردی بزرگ است. خوشحالم که واکنش مثبت به آن فراتر از دمکرات‌های مجلس نمایندگان رفته است».     برخی رسانه‌های آمریکایی، از جمله نشریه پولتیکو، به این تحلیل اشاره می‌کنند که تصویب قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل، می‌تواند پیامی‌ برای نمایندگان کنگره باشد، که تحریم‌های بین‌المللی ایران، چه نمایندگان بخواهند چه نخواهند، برچیده خواهد شد.    

      شورای امنیت سازمان ملل متحد، ۲۹ تیر، با صدور قطعنامه‌ای از توافق نهایی حاصل‌شده بین ایران و گروه ۱+۵ اعلام حمایت کرد. این قطعنامه، پس از توافق اتمی در ۲۳ تیر ماه در وین، به اعضای این شورا ارائه شده بود.     باراک اوباما، رئیس‌جمهوری ایالات متحده نیز از حمایت از آن در شورای امنیت استقبال کرده و گفته است که این موضوع «پیام روشنی» است که «ديپلماسی تاکنون قوی‌ترين روش ما برای اطمينان از اين است، که ايران به سلاح هسته‌ای دست نخواهد يافت». (از «پیام روشن» اوباما تا «رفتار منصفانه» ظریف)    

    پیشتر سناتور باب کورکر (جمهوری‌خواه)، همراه بن کاردین، سناتور دمکرات، در نامه‌ای به رئیس‌جمهوری آمریکا خواسته بودند که رای‌گیری در شورای امنیت، تا زمانی که بازبینی آن در کنگره به پایان نرسیده، عقب بیفتد.     قطعنامه ایران برای تصویب نهایی در آمریکا باید به بازبینی نمایندگان آن کشور برسد. دوره‌ای که می‌تواند تا ۶۰ روز زمان ببرد.    

      بسیاری از جمهوری‌خواهان، که اکثریت را در کنگره در اختیار دارند، در مواردی گوناگون مخالفت خود را پیشاپیش در مورد مذاکرات و توافق اتمی نشان داده‌اند.     تصویب نشدن قطعنامه در کنگره، آن‌طور که اوباما از پیش گفته، با وتوی او روبه‌رو خواهد شد. مخالفان برای جلوگیری از وتوی رئیس‌جمهوری به بیش از دو سوم رای نمایندگان نیاز دارند که به نظر می‌رسد دستیابی به آن کار بسیار سختی باشد.       444
 



۳۰/۰۴/۱۳۹۴ - ۰۹:۵۸




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن