تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که ما را پس از مردنمان زیارت کند گویا ما را هنگام زنده بودنمان زیارت کرده است....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803276566




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش هزینه کشت و کاهش قیمت محصول بخش کشاورزی را با مشکل مواجه کرده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دبیر نظام صنفی کشاورزی دزفول: افزایش هزینه کشت و کاهش قیمت محصول بخش کشاورزی را با مشکل مواجه کرده است دزفول - ایرنا - دبیر نظام صنفی کشاورزی شهرستان دزفول افزایش هزینه کشت و کاهش قیمت محصولات در بازار را یکی از مشکلات جدی بخش کشاورزی برشمرد و گفت:فعالیت در بخش کشاورزی به دلیل ضرر و زیان وارده اقتصادی و سود آور نیست.


به گزارش ایرنا ناصر نظرزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:در سالهای اخیر هزینه های کاشت ، داشت و برداشت و نیز قیمت نهاده های کشاورزی چند برابر شده است این در حالی است که قیمت بسیاری از محصولات در بازار کاهش یافته به طوریکه برداشت برخی محصولات از مزرعه به دلیل افت قیمت مقرون به صرفه نیست.
وی واردات برخی محصولات از خارج همزمان با فصل برداشت را از دیگر مشکلات جدی بخش کشاورزی برشمرد و گفت:عدم حمایت از بخش کشاورزی و اجرای برخی سیاست های غلط در این حوزه موجب شده کشاورزان با مشکلات متعددی روبرو شوند و تمایلی برای ادامه فعالیت در این بخش نداشته باشند.
دبیر نظام صنفی کشاورزان شهرستان دزفول گفت:برداشت محصول ذرت دانه ای در سال زراعی گذشته در استان خوزستان در شرایطی انجام شد که همزمان مقادیر زیادی ذرت دانه ای از خارج خریداری شده و در انبار ذخیره سازی شده بود و این امر موجب کاهش این محصول در بازار شد.
نظرزاده افزود:در سال 1383 قیمت هر کیلوگرم محصول گوجه فرنگی دزفول در بازار سه هزار و 500 ریال بود و همین محصول در سال زراعی جاری به رغم چندین برابر شدن هزینه کشت ،این محصول با قیمت یکهزار و 700 ریال به بازار عرضه شد و کشاورزان خسارت زیادی متحمل شدند.
وی اظهار کرد:به دلیل مشکلات و خسارات وارد به بخش کشاورزی ،کشاورزان دزفول نتوانسته اند بدهی خود به بانک ها را پرداخت کنند و نسبت به سال زراعی گذشته بدهکارتر شده اند.
دبیر نظام صنفی کشاورزی دزفول به خسارت وارده به ذرتکاران دزفول اشاره کرد و گفت:مطالبات کشاورزان ذرتکار پارسال به موقع پرداخت نشد و این امر موجب شد تا کشت سایر محصولات نیز به دلیل ناتوانی مالی کشاورزان با مشکل مواجه شود.
نظرزاده قیمت ناچیز ذرت دانه ای در بازار را برابر با قیمت کاه و کلش دانست و گفت:در سال گذشته در حالیکه قیمت تضمینی ذرت دانه ای 9 هزار و 600 ریال تعیین شده بود این محصول به قیمت کیلویی شش هزار ریال در بازار خریداری شد.
وی در خصوص مشکل چغندرکاران خوزستانی نیز گفت:کارخانه های قند اصفهان طرف قرار داد کشاورزان چغندر کار خوزستانی مشکل عدم فروش شکر در بازار را بهانه کرده و طلب کشاورزان را پرداخت نمی کنند این در حالی است که در قرارداد منعقده این کارخانه با کشاورزان چغندرکار خوزستانی پرداخت مطالبات کشاورزان منوط به فروش شکر در بازار نشده و کارخانه ها موظف به پرداخت مطالبات کشاورزان چغندرکار می باشند.
وی افزود:با وضعیت پیش آمده و بر خلاف امکان کشت و تولید چغندرقند با بهترین عیار در دزفول کشاورزان منطقه تمایلی به کشت دوباره این محصول نخواهند داشت لذا برای تشویق کشاورزان چغندرکار خوزستانی راه اندازی کارخانه قند در منطقه شمال خوزستان ضروری است.
سالانه دو میلیون تن محصول کشاورزی از سطح 90 هزار هکتار اراضی کشاورزی دزفول برداشت می شود.
7278/6068






29/04/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن