محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832949777
نسیم هستهای در بهارستان دهم/ وقتی انتخابات روی خط مذاکرات قرار میگیرد!
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: باشگاه خبرنگاران جوان گزارش میدهد
نسیم هستهای در بهارستان دهم/ وقتی انتخابات روی خط مذاکرات قرار میگیرد!
با آغاز به کار دولت یازدهم، دستگاه دیپلماسی کشور به زعامت "محمدجواد ظریف"، اسب خود را برای گشایش در پرونده هستهای زین کرد. نتیجتا پس از گذشت 22 ماه، طرفهای ایرانی و غربی به جمعبندی رسیدند. اما این جمعبندی چه تأثیری بر معادلات سیاست داخلی ایران خواهد داشت؟
حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حسام رضایی: "حسن روحانی" با سر دادن شعار "تعامل با دنیا" ، "انبساط در سیاست خارجی" و به تبع آن حل و فصل مناقشه هستهای جمهوری اسلامی با قدرتهای جهانی، به کسب صندلی قوه مجریه کشور در انتخابات ریاست جمهوری 92 نائل آمد. با آغاز به کار دولت یازدهم، دستگاه دیپلماسی کشور به زعامت "محمدجواد ظریف"، اسب خود را برای گشایش در پرونده هستهای زین کرد. نتیجتا پس از گذشت 22 ماه، طرفهای ایرانی و غربی به جمعبندی رسیدند. اما این جمعبندی چه تأثیری بر معادلات سیاست داخلی ایران خواهد داشت؟
اصلاحطلبان؛ دلبسته به حباب
اصلاحطلبان دولت را وامدار خود میدانند چراکه بر این باورند اگر حسن روحانی در بهار 92 از حمایت ایشان بهرهمند نمیشد، امروز در جایگاهی غیر از ریاست جمهوری قرار میگرفت. امروز اصلاحطلبان خود را جزیی از فرآیند تصمیمسازی و تصمیمگیری دولت میدانند.
مانیفست دولت یازدهم مبنی بر تعامل سازنده با جهان، به مزاق اصلاحطلبان خوش آمد و رسانههاشان در قاموس مدافعی تمام قد از این سیاست و در رأس آن مذاکرات هستهای برآمدند. فارغ از اینکه در طول 13 سال گذشته، صنعت هستهای بدل به دانشی بومی و محرک نهضت علمی در کشور شده است و نتیجتا بحث درباره داشتن یا نداشتن آن، مسألهای ملی به شمار میآید اما در یک نگاه موشکافانه باید اعتراف کرد، امروز که مُهر جمعبندی بر پیشانی مذاکرات زده شده، منتفعترین جناح سیاسی از این فرآیند، اصلاحطلبان هستند.
امسال سال انتخابات است؛ فرجام خوش مذاکرات هستهای میتواند سبد رأی پر و پیمانی را برای اصلاحطلبان فراهم آورد؛ اما مسئله مهمتر ثبات این برتری سیاسی است. به بیان دیگر، بالا رفتن آسان است اما بالا ماندن نه.
فردای اعلام موفقیت هستهای، مردم با شادمانی به خیابانها آمدند و در حمایت از تیم مذاکرهکننده ایران، شعار دادند. باید گفت که جمعبندی هستهای اخیر میان جمهوری اسلامی و گروه 5+1، نوعی حباب روانی کاذب در جامعه ایجاد کرده؛ حبابی که مردم ایران را منتظر تبدیل کشور به مدینه فاضله نگه داشته است.
دست بالای اصلاحطلبان در عرصه سیاسی، بستگی به مهندسی مذاکرات از سوی دولت دارد. نوع نگاه پاستورنشینان یازدهم به موفقیت اخیر هستهای، تأثیر به سزایی در آینده سیاسی اصلاحطلبان خواهد داشت. دولت میتواند تا موعد انتخابات مجلس دست روی دست گذاشته و روی موج هستهای باقی بماند یا اینکه نه، میتواند از بطن ظفر هستهای و فرصت لغو تحریمها، به رونق فضای تولید و اتمسفر کسب و کار و ثبات اقتصادی مبادرت کند. در صورتی که بدنه اجتماعی، تغییر ملموسی در فضای اقتصادی کشور حس نکند، حباب سادهانگاری تبدیل یک شبه کشور به شهر آرزوها میترکد و آن موقع تمامی معادلات علیه اصلاحطلبان نوشته خواهد شد.
البته همه آینده اصلاحطلبان بسته به کارنامه عملکرد دولت نیست. اصلاحاتیها باید بدانند که همه آنچه گفته شد منوط به عبورشان از فیلتر شورای نگهبان است. به بیان دیگر، متولدین دوم خرداد 76 پیش از توقف در ایستگاه پاستور باید به فکر عبور از گذرگاه شورای نگهبان باشند. باتوجه به کارنامه نه چندان قابل دفاع بخشی از طیف اصلاحات در سالیان اخیر، سیاستپیشگان چپگرا نبایست امید چندانی به لبخند مجریان قانون نظارت استصوابی داشته باشند.
اصلاحطلبانی همچون حجتالاسلام "محسن رهامی" رئیس کمیته انتخابات شورای هماهنگی جبهه اصلاحات از مدتها پیش به گزاره فوق پی بردهاند. همین سبب شده تا مجموعه تحت نظارت رهامی، سرمایهگذاری روی طیف گستردهای از چهرههای اصلاحطلب و حتی اعتدالمنش را در دستور کار خود قرار دهد تا در صورت رد صلاحیت شناختهشدههای دوم خردادی، افراد دیگری در لیست انتخاباتی جایگزین شوند. شورای هماهنگی پا را از این هم فراتر گذاشته و با جذب راستهای میانهرو، سعی در همافزایی با نیروهای سیاسی اصولگرا دارد. جلسات رهامی با "علی اکبر ناطق نوری" جملگی بر اساس همین سیاست راهبردی است.
هماهنگ با رویکرد شورای هماهنگی، "عباس عبدی" فعال سیاسی اصلاحطلب نیز طی مقالهای در هفتهنامه "صدا" برای کاهش و کماثرکردن رد صلاحیتهای احتمالی شورای نگهبان، سه راهکار را پیشروی اصلاحطلبان قرار میدهد: اول معرفی افرادی که حساسیت کمتری نسبت به آنان وجود دارد؛ دوم تخفیفدادن تنشهای سیاسی موجود در عرصه عمومی و سوم درخواست شفافیت درباره رد صلاحیتها.
"محمدرضا عارف" دیگر اصلاحطلبی است که به همچترشدن دو جناح راست و چپ سیاسی در کشور - به قول "عبدی" رفع تنشهای سیاسی در عرصه عمومی - تأکید دارد. معاون اول دولت اصلاحات در تازهترین اظهارنظر خود، از آمادگی اصلاحطلبان برای گفتوگو با رقیب اصولگرای خود، سخن به میان آورده است. عارف به واسطه داشتن رویکرد تعاملی با اصولگرایان، همیشه از سوی همقطاران سیاسیاش به "بَدَلی بودن" متهم شده است. اما شاید مرد سر به زیر اصلاحات، افق روشنی را از قِبَل ائتلاف با اصولگرایان رصد کرده که همواره دردِ چماقِ کهنهِ بدلیبودن را به جان خود خریداری میکند.
اصولگرایان؛ چارهای جز تبریک نیست!
از هنگامه شروع مذاکرات هستهای در قالب دولت یازدهم، اصولگرایان تند و تیز در جبهه منتقدان آن جای گرفتند؛ خود را دلواپس نامیدند و از یسار و یمین، میتینگهای نقد و بررسی مذاکرات را به راه انداختند. هرچه جلوتر میآمدیم بر شیب انتقادات و گاها تخریبها افزوده میشد.
اما برای یافتن چرایی تقابل راستنشینان رادیکال سیاسی ایران با نفس مذاکرات، بایستی نگاهی دقیقتر به دغدغه نامزدها پیش از انتخابات ریاستجمهوری 92 بیاندازیم. در آن برهه، نامزدها چه اصلاحطلب و چه اصولگرا بر کلاف سردرگم مذاکرات هستهای و تأثیر سوء نسبی آن روی اقتصاد و اوضاع نابسامان معیشت مردم، تأکید موکد داشتند.
لیکن در این اثنا، "سعید جلیلی" با دفاع از کارنامه 6 ساله فعالیت خود در مقام دبیری شورای عالی امنیت ملی و فرآیند مذاکرات خود با طرفهای غربی، مقاومت در برابر هرگونه زیادهخواهی را، چارهای بر پیشبرد صنعت هستهای میدانست. این نوع تفکر جلیلی از سوی دیگر طرفهای اصولگرا پذیرفتهشدنی نبود. کار حتی به جایی رسید که در یکی از مناظرات تلویزیونی، "علیاکبر ولایتی" با خطاب قرار دادن جلیلی، "آرمانخواهی" در بدهبستانهای بینالمللی را به باد انتقاد گرفت.
با توجه به تاریخنگاری فوق، پر واضح است که چرا تفکر رادیکالیسم اصولگرا، از ابتدا روی چندان خوشی به مذاکرات نشان نداده؛ آنها میدانستند که با ثمربخشی تلاشهای "محمدجواد ظریف" و همکارانش در تیم مذاکرهکننده، بافتههای ایشان مبنی بر عبثانگاشتن مذاکره با گروه 5+1، به پنبه بدل خواهد شد.
اما به بحث اول خود شیفت کنیم. عَرضه شد که اصولگرایان غلیظ، از در نقد به استقبال مذاکرات آمدند و روز به روز بر هجمه حملات خود افزودند. اوج این عملیات روانی را پس از بیانیه لوزان شاهد بودیم. لیکن هرچه از لوزان فاصله گرفتیم و به روزهای پایانی گفتگوهای هستهای نزدیک شدیم، نیش و طعنههای هستهای جای خود را به سکوت سنگین رسانهای داد. شاید اصولگرایان غلیظ در پی جمعبندیهای لازم جهت اتخاذ سیاست مشترک در قبال مذاکرات هستند. جمعبندیای که فعلا حاصل نشده است.
در سوی دیگر طیف اصولگرا، اما شرایط به گونه دیگری است. اصولگرایان میانهرو ترجیح دادهاند که تیم مذاکرهکننده را از شادباشها و تحیات خود محروم نکنند. "محمدباقر قالیباف" شهردار تهران، یکی از این افراد است. کسی که روزگاری هدف دولت یازدهم از نشستن پای میز مذاکره را جلب آرای سیاسی برای انتخابات مجلس میدانست، در پیامی ضمن خسته نباشید به ظریف و همکارانش، افزود: انشاالله از امروز همه در داخل کشور با کار و تلاش بتوانیم کام مردم ایران را شاد نگاه داریم.
به نظر میرسد که اصولگرایان راهی جز همراهی مقطعی با فتحالفتوح هستهای ندارند؛ لاقل تا مادامی که ماهِ عسل دولت با آثار مثبت اجتماعی و اقتصادی این کامیابی به اتمام برسد. آنها نیز همچون رقیب اصلاحطلب خود، به خوبی واقفند که باید میوه این نقطه عطف تاریخی را در انتخابات مجلس بچینند. با این اوصاف، از اطراف و اکناف اردوگاه اصولگرایی، اِنقلتهایی به نتیجه مذاکرات وارد شده؛ "محمود احمدینژاد" رئیسجمهور سابق کشورمان در پست اینستاگرامی خود، اینگونه به جمعبندی هستهای واکنش نشان داد: حتی اگر دشمن، ژست صلح و دوستی هم بگیرد باز هم نمیتوان دشمنی او را دست کم گرفت و به او خوشبین بود.
الغرض؛ "مقام معظم رهبری" در خطبههای نماز عید سعید فطر تأکید کردند که موضوع هستهای نباید باعث دودستگی در مردم شود. این فرمایشات، در سال منتهی به انتخابات، از اهمیت دوچندانی برخوردار است. با این وجود، آگاهی از تأثیر بالقوه جمعبندی هستهای بر رویکرد و استراتژی جناحین سیاسی در قبال انتخابات مجلس، ما را در شناخت هرچه بهتر فعل و انفعالات سپهر سیاست ایران، کمک خواهد کرد.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
پیشنهاد عارف به جریان رقیب اصلاحات برای تعامل و گفت وگو و تقویت مشترکات
هاشمی رفسنجانی: از بازدید کارشناسان آژانس نمیترسیم/ ناراحتی صهیونیستها نشانه پیروزی ایران در مذاکرات است
مذاکرات هستهای به نتیجه مقبول رسید/ آمریکا بار دیگر در برابر همت ایران به زانو درآمد
توقع نداریم که صددرصد همگرایی اصولگرایان محقق شود / هر کسی که خارج از مجموعه اصولگرایی قرار گرفت باید هزینه کار خود را پرداخت کند
باید به دنبال کسب 30 کرسی تهران در مجلس باشیم
شمارش معکوس تا بهارستان دهم/ از ائتلاف لاریجانی با دولت تا حال و روز آفتابی عارف!
کمیته کارشناسی برای تدوین برنامه زمانبندی نشست سهجانبه اصولگرایان تشکیل شد
غریبانی رئیس دورهای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات میشود
"احمدینژاد" جایی در میان اصولگرایان ندارد/ اختلاس و کلاهبرداری از سوی هر دولتی محکوم است
نباید بر سر منافع ملت ایران معاملهای صورت گیرد
باید مراقب ترفندهای آمریکا در ساعات پایان مذاکرات بود
چه خبر از حلقه یاران احمدی نژاد؟
هیچ اعتمادی به آژانس و آمانو نداریم/ امیدواریم اکثریت مجلس آینده اصولگرا باشند
آیا آب اصولگرایان با پایداریها در یک جوی خواهد رفت؟
۲۸ تير ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]
صفحات پیشنهادی
درویشپور در نطق میان دستور: دولت توسعه کشور را تحتالشعاع مذاکرات هستهای قرار ندهد
درویشپور در نطق میان دستور دولت توسعه کشور را تحتالشعاع مذاکرات هستهای قرار ندهدنماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شواری اسلامی گفت دولت اجازه ندهد توسعه داخلی کشور تحتالشعاع مذاکرات قرار گیرد و نباید با گرفتار شدن در بحران آفرینیهای دشمنان فرصت کافی برای حل مشکلات داخلی ررویترز: مذاکرات هستهای به پایان خط رسید/ سهشنبه روز نهایی است
مذاکرات ژنو رویترز مذاکرات هستهای به پایان خط رسید سهشنبه روز نهایی است ما به خط پایان نزدیک می شویم و هیچ برنامه ای برای ادامه دادن گفتگوها بعد از سه شنبه آینده وجود ندارد و ما یا به توافق می رسیم یا نمی رسیم هر چند که این روند بسیار دشوار است به گزارش سرویس سیاسی جام نیومنتجب نیا:وقتی امام حسن صلح را پذیرفتند افراد سطحی در برابرشان ایستادند/دولت یازدهم آبرویش را گذاشته
منتجب نیا وقتی امام حسن صلح را پذیرفتند افراد سطحی در برابرشان ایستادند دولت یازدهم آبرویش را گذاشته همانطور كه جنگ هزينه جاني و مالي و حيثيتي دارد پذيرش صلح هم هزينه دارد چه بسا هزينه آبرو باشد امام حسن ع وقتي صلح را پذيرفتند عدهاي افراد سطحي فكر در برابر ايشان ايستادند كهرجایی در گفتو گو با فارس: نتیجه مذاکرات در انتخابات مجلس دهم نقش تعیین کننده خواهد داشت
رجایی در گفتو گو با فارس نتیجه مذاکرات در انتخابات مجلس دهم نقش تعیین کننده خواهد داشتمشاور سیاسی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت عامل مذاکرات در این انتخابات نقش تعیین کننده خواهدداشت و تحلیل بنده این است که سهم همسویان با دولت براساس شعار همدلی و همزبانی بیشتر خواهد بود غلامعمیز مذاکرات پا برجاست، آمریکا چه زمانی اراده سیاسی را روی آن قرار خواهد داد
همراه با مذاکرات وین میز مذاکرات پا برجاست آمریکا چه زمانی اراده سیاسی را روی آن قرار خواهد داد ایالات متحده آمریکا کشوری که دیپلماسی آن با زور گویی تنیده شده است اکنون 18 ماه با ایرانی سر میز مذاکره نشسته که خصلت زیر بار زور نرفتنش زبانزد تاریخ است و باید دید جان کری و یعارف در جمع مردم رباط کریم و بهارستان: راهبرد اصلی اصلاحطلبان کسب اکثریت کرسیهای مجلس دهم است/ نمیخواهیم تج
عارف در جمع مردم رباط کریم و بهارستان راهبرد اصلی اصلاحطلبان کسب اکثریت کرسیهای مجلس دهم است نمیخواهیم تجربههای گذشته تکرار شود باید با یک لیست به انتخابات ورود کنیمرئیس بنیاد امید ایرانیان گفت اصلاحطلبان همواره نشان دادهاند که منافع ملی را به منفعت خود و منافع کوتاه مدتتابش: اکثریت کرسیهای مجلس دهم در اختیار اعتدالیون و اصلاح طلبان قرار میگبرد/ کار اصلاح طلبان در انتخابات از
تابش اکثریت کرسیهای مجلس دهم در اختیار اعتدالیون و اصلاح طلبان قرار میگبرد کار اصلاح طلبان در انتخابات از پایین به بالاست و نه از بالا به پایین نماینده مردم اردکان در مجلس اعتقاد دارد که اصلاح طلبان همیشه از تدابیر و نظرات و راهبردهای وی بهره مند می شوند محمدرضا تابش نمایندرویترز: ایران همزمان با مذاکرات هستهای، در حال تقویت توان پدافندی خود است
رویترز ایران همزمان با مذاکرات هستهای در حال تقویت توان پدافندی خود است خبرگزاری غربی در گزارشی درباره عملیاتی کردن دومین سامانه راداری الغدیر توسط سپاه پاسداران نوشت ایران در بحبوحه مذاکرات و به منظور تقویت دفاع هوایی در قبال تهدیدات نظامی سامانه بومی راداری را به کار گرفتحجتالاسلام اشرفی اصفهانی در گفتو گو با فارس: مذاکرات حاصل شود انتخابات مجلس دهم یک قطبی خواهد شد/ ائتلاف روح
حجتالاسلام اشرفی اصفهانی در گفتو گو با فارس مذاکرات حاصل شود انتخابات مجلس دهم یک قطبی خواهد شد ائتلاف روحانی و لاریجانی مبنایی ندارداگر مذاکرات به نتیجه برسد آنهایی به مجلس دهم راه خواهند یافت که سمت و سوی دولت یازدهم دارند این اظهارات را یک مقام دولتی اصلاحطلب در تحلیل فضایمحسن رضایی در گفتوگو با فیگارو: مذاکرات هستهای سطح سیاست بین المللی ایران را ارتقا داد/ رابطه ایران و آمریک
محسن رضایی در گفتوگو با فیگارو مذاکرات هستهای سطح سیاست بین المللی ایران را ارتقا داد رابطه ایران و آمریکا به زودی برقرار نخواهد شدمحسن رضایی در گفتوگو با فیگارو گفت برقراری رابطه ایران و آمریکا پروسه ای طولانی خواهد بود و به دلیل بی اعتمادی و عمق شکاف بین این دو کشور ایدر جریان قرار گرفتن رژیم صهیونیستی از مذاکرات هستهای توسط شرمن
شنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۴ - ۱۶ ۰۲ روزنامه اورشلیم پست گزارش داد تیم مذاکره کننده آمریکایی در مذاکرات هسته ای با ایران به مقامهای رژیم صهیونیستی درباره وضعیت این مذاکرات گزارش داده است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به گزارش روزنامه اورشلیم پست وندی شرمن معاون امور سیاسی وزاشرفی اصفهانی: مذاکرات حاصل شود انتخابات مجلس دهم یک قطبی خواهد شد/ ائتلاف روحانی و لاریجانی مبنایی ندارد
اشرفی اصفهانی مذاکرات حاصل شود انتخابات مجلس دهم یک قطبی خواهد شد ائتلاف روحانی و لاریجانی مبنایی ندارد اگر مذاکرات به نتیجه برسد آنهایی به مجلس دهم راه خواهند یافت که سمت و سوی دولت یازدهم دارند این اظهارات را یک مقام دولتی اصلاحطلب در تحلیل فضای انتخاباتی مجلس دهم بیان میدرویشپور: توسعه تحت شعاع مذاکرات قرار نگیرد
یکشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۰۹ یک نماینده اصولگرای مجلس ضمن پشتیبانی از مذاکرات هستهای گفت که دولت نباید اجازه دهد توسعه داخلی و رفاه مردم تحت شعاع مذاکرات و جریانهای سیاسی جاری منطقه شود به گزارش خبرنگار پارلمانی ایسنا حجتالله درویشپور در نطق میان دستورش در صحن علنی امروز یکشجاش ارنست: در صورت شکست مذاکرات همه گزینهها روی میز است/ یک منبع نزدیک به تیم مذاکرهکننده: خبرسازی شبکه الجز
لحظه به لحظه با مذاکرات وین جاش ارنست در صورت شکست مذاکرات همه گزینهها روی میز است یک منبع نزدیک به تیم مذاکرهکننده خبرسازی شبکه الجزیره مبنی بر آماده شدن متن توافق هستهای صحت ندارد سخنگوی کاخ سفيد مدعی شد در صورت شکست مذاکرات هستهای ايران در وین همه گزينهها روی ميز هستبازتاب گسترده پایان مذاکرات هستهای در شبکههای دنیا
همراه با قرائت بیانیه پایانی بازتاب گسترده پایان مذاکرات هستهای در شبکههای دنیا شبکههای مختلف خبری سراسر دنیا به صورت زنده جلسه قرائت بیانیه پایانه نشست مذاکرات هسته ای در وین را پوشش دادند به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز قرائت بیانیه پایانی نشست مذاکرات هستهای با پوشش«بیانیه مشترک» ظریف و موگرینی از مذاکرات هستهای ایران و ۱+۵
بیانیه مشترک ظریف و موگرینی از مذاکرات هستهای ایران و ۱ ۵ وزیر خارجه ایران و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بیانیه مشترک مذاکرات هستهای ایران و ۱ ۵ در وین را قرائت کردند جوان آنلاين وزیر خارجه ایران و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بیانیه پایانی مذاکرات هستهای ایران وآسوشیتدپرس: آمریکا در مذاکرات در شرایط دشواری قرار گرفته است
آسوشیتدپرس آمریکا در مذاکرات در شرایط دشواری قرار گرفته است خبرگزاری آسوشیتد پرس در گزارشی از وین با اشاره به تصمیم مذاکره کنندگان هسته ای مبنی بر تمدید دوباره گفتگوها تا روز جمعه نوشت آمریکا در شرایط کنونی در موقعیت دشواری قرار گرفته است به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر-
سیاسی
پربازدیدترینها