تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخاوت از اخلاق پيامبران و ستون ايمان است . هيچ مؤمنى نيست مگر آن كه بخشنده است و تنها ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869367206




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«مرسی»: اعدام‌ها در مصر سر آغازی برای مرگ رژیم است


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: «مرسی»: اعدام‌ها در مصر سر آغازی برای مرگ رژیم است
رئیس جمهور برکنار شده مصر در پیامی به مناسبت عید فطر اعلام کرد: من به پیروزی انقلاب مصر اطمینان دارم و اعلام می‌کنم که احکام و دارهای برپا شده از سوی رژیم به مثابه آغازی برای مرگ آن خواهد بود.
به گزارش نامه نیوز، محمد مرسی رئیس‌جمهور برکنار شده مصر در پیامی خطاب به مردم این کشور به مناسبت فرا رسیدن عید فطر اعلام کرد: اطمینان دارم انقلاب ملت مصر پیروز خواهد شد، از این رو اعلام می‌دارم احکام و دارهای برپا شده به مثابه آغازی برای مرگ رژیم خواهد بود که قصد دارد میهن را به آتش بکشد.

این مطلب برگرفته از نوشته‌ای است که در صفحه رسمی محمد مرسی در فیسبوک منتشر شده است. اگر چه چندی پیش «یحیی حامد» وزیر سرمایه‌گذاری دوران محمد مرسی اعلام کرد که خود در حال اداره این صفحه رسمی است، اما هنوز هیچ منبعی موفق نشده است از صحت این موضوع اطمینان حاصل کند.

محمد مرسی در بخش دیگری از این پیام گفت: آرزو می‌کنم شما انقلابی باقی بمانید، و آزاده باشید. هر روزی که از زندگی من در این سلول سپری می‌شود، بیشتر به عدالت و درستی راه خود ایمان می‌آورم. ما به راه انقلاب تا رسیدن آن به سرمنزل مقصود ادامه خواهیم داد. هر شب به این موضوع می‌اندیشم که این کوتوله‌ها تا چه اندازه در راه خود سست هستند، و بیش از گذشته جایگاهشان در نظرم کوچکتر از قبل می‌شود.

وی در ادامه افزود: انقلاب ما در برابر چالش‌های بزرگی قرار دارد و قرار خواهد گرفت، این انقلاب در تاریخ امت‌ها و ملت‌ها زبانزد است، و سرانجام نیز این انقلاب جایگاه واقعی و حقیقی خود را باز خواهد یافت. از این رو در نظر من احکام صادره و دارهای آویخته شده به مثابه آغاز لحظات مرگ این رژیمی است که در صدد به آتش کشیدن میهن است. رژیمی که می‌کوشد ملت را فقیر نگاه دارد و ارزش‌های میهن و جایگاه والی وطن را نابود سازد.

اولین رئیس جمهور منتخب مردم مصر بعد از سرنگونی حسنی مبارک در ادامه افزود: ما میهن خود را بر روی دوش خود قرار می‌دهیم،‌ و تمام تلاش خود را برای پیروزی انقلاب خود به کار خواهیم بست. برای بالابردن ارزش‌ها و اهداف خود تلاش خواهیم کرد. ما باید تلاش کنیم تا مصر خود را از این تبهکاران مستبد آزاد سازیم، همت و تلاش من در این زمینه تضعیف نشده و عزم و اراده من برای تحقق این امر کاستی به خود راه نمی‌دهد.

وی در خاتمه گفت: روزی انقلاب ملت مصر به تمام جهانیان و در تمام مدارس تعلیم داده خواهد شد، از این رو از شما می‌خواهم این انقلاب را به ثمر برسانید، چرا که رهایی ملت در آن است. من شما را به وحدت فرا می‌خوانم.  هرگز با یکدیگر نزاع نکنید چرا که هیبت و بزرگی خود را از دست خواهید داد. بار دیگر عید را به شما تبریک می‌گویم و از خداوند می‌خواهم تا انقلاب شما را پیروز گرداند.


منبع: تسنیم


۲۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن