تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من مأمورم كه صدقه (و زكات) را از ثروتمندانتان بگيرم و به فقرايتان بدهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845588511




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گفتگوی ظریف، کری، و آمانو با شبکه سی ان ان آمریکا +فیلم


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
کری ظریف آمانو گفتگوی ظریف، کری، و آمانو با شبکه سی ان ان آمریکا +فیلم

در پی برنامه جامع اقدام مشترک؛
گفتگوی ظریف، کری، و آمانو با شبکه سی ان ان آمریکا +فیلم
ایران در تمام این مدت هیچ گاه از معاهده منع تکثیر هسته ای خارج نشد.این کشور می توانست بگوید برید گم شوید.ما کار خود را انجام می دهیم. آنها از معاهده منع تکثیر تبعیت کردند و اکنون نیز می کنند.



به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، کریستین امانپور مجری و خبرنگار شبکه خبری سی ان ان در گفتگوهای جداگانه ای با محمدجواد ظریف، جان کری و یوکیا آمانو مصاحبه داشته است.     وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با سی ان ان گفت: منافع ایران در حفظ منطقه عاری از تسلیحات هسته ای روشن است.  
کریستین امانپور مجری شبکه تلویزیونی سی ان ان پرسید ، آیا امروز شما کاری تاریخ ساز انجام دادید؟  
محمد جواد ظریف گفت:امیدوارم چنین باشد.تاریخ با تصمیمات خوبی که اجرا می شود، ساخته می شود. من فکر می کنم ما تصمیم خوبی گرفتیم و فکر می کنم این برای همه خوب باشد و اکنون زمان اجرای آن است. مهمتر این است که اگر بخواهیم امروز را تاریخ ساز بدانیم نباید این توافق را سقف(پایان) بدانیم بلکه باید پایه اعتماد سازی در زمینه مسائلی بدانیم که منجر به از بین رفتن سوء تفاهم و بحران غیرضروری چند ساله شود تا بتوانیم با بحران واقعی که به همه ما تاثیر گذاشته است،مقابله کنیم.  
خبرنگار سی ان ان پرسید، ایران همواره آمریکا را شیطان بزرگ نامیده است و اکنون شما در حال توافق با آمریکا ، این شیطان بزرگ هستید. برخی می گویند این تسلیم است. شما چگونه این مسئله را در کشور خود بازگو می کنید؟  
محمد جواد ظریف گفت:خوب، نخست این که ما یک توافق با پنج به علاوه یک یا آنطور که اروپایی ها دوست دارند بگویند با ایی سه به علاوه سه داریم. این توافق با آمریکا نیست اما آمریکا بخش مهمی از این است و بخش مهمی از این روند بود و این به نظر ما توافق خوبی است. هر توافقی شامل مصالحه می شود. ما در حقیقت مقداری از محدودیت ها را پذیرفتیم و در عوض پذیرفتن این محدودیت ها کاملا منافع زیادی بدست آوردیم. هیچ یک از طرف ها آماده نبودند انعطاف پذیری را که اکنون منجر به این توافق شد، نشان دهند.   اگر به حقیقت نگاه کنید ایران اکنون برنامه هسته ای ، برنامه غنی سازی ، راکتور آب سنگین و برنامه تحقیق و توسعه دارد که کاملا صلح آمیز است، زیرا همیشه صلح آمیز بوده است. دو سال پیش افراد فکر می کردند هرگز نمی تواند این مسئله مورد قبول باشد. هیچ یک از قدرتهای اصلی قبول نمی کردند. اکنون من خرسندم که این افراد به این نتیجه رسیدند که شیوه کار قدیمی تحمیل ،ائتلاف هشت ساله در این زمینه و سی سال واندی برای موضوعات دیگر هیچ فایده ای نداشته است و دو سال دیپلماسی موجب توافق شد.  
کریستین امانپورپرسید: شما به کسانی که می گویند این توافق فقط ده ساله است و آنها پس از آن هر کاری می توانند انجام بدهند؛چه می گویید؟  
محمد جواد ظریف گفت:حقیقت این است که اگر افراد درباره جاه طلبی هسته ای ایران نگران هستند،این جاه طلبی همواره صلح آمیز بوده است. سال گذشته، ده سال پیش صلح آمیز بود و ده سال دیگر نیز صلح آمیز خواهد بود.آنها نباید دراین زمینه نگران باشند.منافع ایران در حفظ منطقه عاری از تسلیحات هسته ای روشن است.ما معتقدیم که تسلیحات هسته ای امنیت ما را افزایش نمی دهد و این تحلیل بسیار عاقلانه و جدی سیاسی است اما در باورهای مذهبی ما نیز ریشه دارد.     فراموش نکنید که ما در جریان جنگ ایران و عراق قربانی تسلیحات شیمیایی بودیم و توانایی استفاده از آن را داشتیم اما هرگز این کار را انجام ندادیم.این اصول اساسی ما است که براساس آن کار می کنیم. بنابراین اگر آنها بخواهند چهار مسیر دستیابی به سلاح هسته ای یا چهل مسیر دستیابی به سلاح هسته ای را ببندند، می توانند همه مسیرها را ببندند زیرا ما مسیر رسیدن به سلاح هسته ای را نمی خواهیم.  
امانپور پرسید شما درباره این که گفته می شود این مسئله اعتماد نیست بلکه راستی آزمایی است و حرف نهایی را آژانس بین المللی انرژی هسته ای می زند،چه می گویید؟نظر شما درباره حرف های پرزیدنت اوباما و جان کری را که می گویند بازرسی بیست و چهارساعته در هر زمان و هرمکان است و این که شما می گویید این بازرسی هر زمان و هرمکان نیست،چیست؟  
محمد جواد ظریف گفت:من از افراد می خواهم که توافق را مطالعه کنند.  
امانپور پرسید: توافق چه می گوید؟  
وی گفت:در این توافق ما سازوکار بین المللی را پذیرفتیم که دسترسی بیست و چهار ساعته را برای تاسیسات هسته ای فراهم می سازد. ما در گذشته نیز این را داشتیم. جالب است ایران در ده سال گذشته ،شاید در برخی از این سالها اگر ژاپن را استثنا قرار دهیم بیش از هر کشوری مورد بازدید قرار گرفته است اما در سه سال گذشته بازدید ها از ایران حتی بیشتر از ژاپن بوده است.آژانس بین المللی انرژی اتمی این بازدیدها از ایران را برای جستجوی درباره این مسئله داشته است که آیا ما برنامه اعلام نشده داریم و آنها هیچ چیزی نیافتند.آژانس بین المللی انرژی اتمی در ده سال گذشته به همه جا در ایران رفته است. البته ما عضو پروتکل الحاقی نبودیم. دو سال از این ده سال عضو بودیم اما هشت سال عضو پروتکل الحاقی نبودیم لیکن آژانس بین المللی انرژی اتمی بارها بازرسی انجام داد اما هیچ نشانه ای از فعالیت تسلیحاتی هسته ای نیافت. ما معتقدیم ده سال دیگر بازرسی آژانس بین المللی انرژی اتمی همین نتیجه را خواهد داشت، زیرا ما تمایلی به تسلیحات هسته ای نداریم.    
خبرنگار سی ان ان پرسید: درباره سایت های نظامی چطور؟  
محمد جواد ظریف گفت: نخست باید بگویم که این سایت نظامی نیست بلکه تاسیسات اعلام نشده است. تاسیسات اعلام نشده می تواند هر جایی باشد.دسترسی کنترل شده عبارتی است که در پروتکل الحاقی از آن استفاده شده است و ما در حال همکاری از طریق مکانیسم بین المللی هستیم و ما با رویه های خاص برای حل مناقشه ها موافقت کردیم.  
امانپور گفت: این شامل کارهایی است که احتمالا در گذشته انجام داده اید؟  
محمد جواد ظریف گفت: این مسئله متفاوتی است. ما با آمانو مدیرکل و آژانس بین المللی انرژی اتمی توافق کردیم رئوس مطالبی را که نیاز است با یکدیگر برای حل این مسائل انجام دهیم، داشته باشیم. ما معتقدیم اساسا اینها ادعاهای بی اساسی است که علیه ما مطرح شده است و عمدتا اسرائیل که تنها تهدید مهم برای رژیم منع تکثیر در جهان است این ادعاها را مطرح کرده است زیرا اسرائیل دارای کلاهک بسیاری است که براساس برخی از تخمین ها دویست کلاهک هسته ای دارد.  
مجری سی ان ان پرسید: آیا شما آماده هستید آژانس بین المللی انرژی اتمی متوجه شود شما برخی تجارب هسته ای نظامی داشتید؟  
محمد جواد ظریف گفت:من آماده نیستم که آژانس پیدا کند زیرا این یک دروغ خواهد بود.  
امانپور پرسید: شما آنچه را که رهبر درباره دسترسی ندادن در هر زمان و هرجا گفته است با آنچه که شما دسترسی کنترل شده در برخی از سایت های خاص می گویید،چگونه ارزیابی می کنید؟  
محمد جواد ظریف گفت: ما به صورت بسیار شفاف گفتیم سایت های نظامی ما منطقه ورود ممنوع هستند. ما آماده هستیم با آژانس بین المللی انرژی اتمی همکاری کنیم و اکنون برنامه برای همکاری داریم. من فکر می کنم اگر شما ضمیمه نخست توافق را بخوانیددر آن به وضوح نوشته شده است تلاش ها برای راستی آزمایی فعالیت های احتمالی اعلام نشده برای بخش نظامی یا بخش های دیگر ایران یا هر کشور دیگر طراحی نشده است.این مسئله به خوبی در متن گفته شده است و ما معتقدیم ما به تعهدات خود نه براساس توهمات افراد بلکه براساس توافق عمل خواهیم کرد.  
امانپور پرسید: چرا این توافق برای ایران خوب است؟  
محمد جواد ظریف گفت: ما می خواهیم ماهیت روابط ما با غرب را تغییر دهیم. ما معتقد نیستیم که این فقط برای ایران خوب نیست بلکه این برای ایران و غرب خوب است. ما در حالی که تهدیدها و چالش های مشترک در منطقه داریم، خود را در موضوع نامربوط و بحران غیرضروری و جعلی که تقریبا در بیش از ده سال گذشته ایجاد شد،گرفتار کردیم. من فکر می کنم مهم است از آن فاصله گیریم و این وعده انتخاباتی رئیس جمهور روحانی برای تعامل سازنده با جهان بود و من فکر می کنم این مهم است. البته ما می خواهیم از دست تحریم ها خلاص شویم، زیرا این تحریم ها بر ملت ما تحمیل شده است و در حقیقت بار غیرانسانی بر ملت ایران است و ما مسئولیت داریم تلاش کنیم آن را برداریم اما با حفظ کرامت و حقوق خود.  
امانپور پرسید: این مذاکرات بین پنج به علاوه یک و شما بود. به لحاظ شخصی مذاکرات با قدرت های بزرگ جهان چگونه بود؟  
محمد جواد ظریف گفت: این کار نیاز به اعتماد به مقاومت مردم ایران در برابر فشار دارد. مردم ایران مردمی بسیار بخشنده، بسیار مهربان و متمدن هستند اما آنها فشار را دوست ندارند و در برابر فشار حساسیت دارند و نمایندگی برای مردمی که در برابر فشار حساسیت دارند به شما در برابر قدرت های جهان اعتماد و قدرت می دهد.         وزیر امور خارجه آمریکا در مصاحبه با سی ان ان درباره مخالفت ها با توافق وین گفت: افرادی هستند که متاسفانه با (انگیزه) سیاسی حتی بدون دانستن یا خواندن توافق و بدون دانستن همه مفاد آن تصمیم به مخالفت گرفتند.  
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان ، جان کری افزود : مردم این توافق را توافق تاریخی می نامند زیرا من فکر می کنم به خاطر این که ایران به میز مذاکره آمد و ما بر روی کاغذ به یک توافق رسیدیم اما تا اجرا نشود،ما هیچ چیز نداریم.  
وزیر امور خارجه آمریکا گفت:ما طرح کلی داریم.من فکر می کنم این طرح قوی است و فرصت بزرگی است اما همانطور که در اظهارات امروز خود گفتم، اجرای آن واقعا ملاک است.
جان کری درباره مخالفت ها با این توافق گفت: افرادی هستند که متاسفانه با (انگیزه) سیاسی حتی بدون دانستن یا خواندن توافق و بدون دانستن همه مفاد آن تصمیم به مخالفت گرفتند. بسیاری از افراد فقط تصمیم گرفتند شما نباید با ایران توافق کنید اما گزینه ای را پیشنهاد نکردند.ما از سال دوهزار تا روی کار آمدن اوباما این کار را انجام دادیم(توافق نکردیم)،حدس بزنید چه اتفاقی افتاد.برنامه آنها از صدو شصت و چهار سانتریفیوژ به نوزده هزار رسید. ذخایر غنی سازی آنها به بیش از ده هزار کیلوگرم رسید که مقدار مواد شکاف پذیر کافی برای تولید ده بمب داشتند.     آیا این بی خطرتر است؟ آیا این چیزی است که افراد می خواهند به آن باز گردند ، یا این که می خواهند فقط مستقیما به سمت جنگ بروند؟ این افراد وظیفه دارند مشخص کنند گزینه دیگر چیست.تحریم ها موجب نشد آنها دست بردارند.آنها این مسئله را ثابت کردند و ما در سال های گذشته این مسئله را دیدیم. تحریم ها آن را به میز مذاکره آورد تا گفتگو کنند.آنها همان کاری را کردند که هر کسی می خواست با اجرای تحریم ها انجام شود و آن مذاکره است.بنابراین آنها مذاکره کردند.اکنون این توافق را مورد سنجش قرار دهید تا ببینید آیا می تواند به آنچه که ما درباره نظارت ، جلوگیری ،مسئولیت پذیری و مسائل دیگر نیاز داریم،دست یابد. این کاری است که ما باید انجام دهیم.  
وزیر امور خارجه آمریکا درباره این که پس از تاریخ های تعیین شده در توافق چه اتفاقی می افتد، گفت: من نمی توانم درباره آینده طولانی مدت هیچ کشوری از جمله اقدامات آمریکا یا انتخاب ها یا رئیس جمهور بعدی وعده دهم اما در مناقشه و در دیپلماسی باید ساختاری تعیین شود وسپس تلاش شود از آن تبعیت گرددو آن را مورد آزمایش قرار دهیم. ما با اتحاد جماهیر شوروی مذاکره کردیم. ما با چین سرخ (چین در زمان گاردهای سرخ )مذاکره کردیم.ما سالها با افرادی که به نظر می رسید دشمن قسم خورده ما هستند،مذاکره کردیم.ما بدون هیچ اعتمادی محدویت بر برنامه هسته ای خود اعمال کردیم و یا به تفاهم رسیدیم.آیا شما می توانید بگویید در سال دوهزار و بیست چه اتفاقی می افتد.مطمئنا نمی توانید اما شما تلاش می کنید این رفتار را از طریق انتخاب هایی که می کنیدو کارهایی که انجام می دهید، شکل دهید.    
جان کری گفت:ما می دانیم از این طریق دسترسی بی سابقه در زمینه راستی آزمایی خواهیم داشت. بنابراین آنها (ایرانی ها) در سال های آینده می توانند کارهای بیشتری انجام دهند. زمانی که ایران تبرئه شود
و تبدیل به کشوری با جایگاه خوب در ان پی تی شود،این حق آنها است.  
وزیر امور خارجه آمریکا گفت:به خاطر داشته باشید ایران در تمام این مدت هیچ گاه از معاهده منع تکثیر هسته ای خارج نشد.این کشور می توانست بگوید برید گم شوید.ما کار خود را انجام می دهیم.آنها از معاهده منع تکثیر تبعیت کردند و اکنون نیز می کنند.آنها می گویند که تبعیت می کنند اما کاملا تبعیت نکرده اند و ما به همین جهت تحریم هایی علیه آنها اعمال کرده ایم. بنابراین ما اکنون این مسئله را آزمایش می کنیم که آیا تغییری در قلب ،فکر و مسیر آنها روی می دهد. اگر تغییری روی ندهد همه گزینه ها را از امروز هر روز در دسترس داریم.  
وزیر امور خارجه آمریکا درباره حال وهوای مذاکرات گفت:ما فکر می کردیم در تعطیلات بزرگ هستیم.ما واقعا موانع را حس می کردیم اما با توجه به اهمیت این فرصت و جدیت موضوع، انگیزه داشتیم.  
جان کری درباره تاثیر این توافق بر تعیین مجدد موازنه قدرت و روابط آمریکا در خاورمیانه گفت: احتمال این تاثیر وجود دارد. شما شنیدید که رئیس جمهور روحانی و ظریف وزیر امور خارجه چنین پیش بینی کردند.نادیده گرفتن چنین امکانی به لحاظ دیپلماتیک نادرست و احمقانه است.ما هنوز این کار را انجام نداده ایم.ما منحصرا درباره توافق هسته ای مذاکره کردیم زیرا می دانستیم اگر سراغ موضوعات دیگر برویم، هرگز به توافق هسته ای نمی رسیدیم. توافق برای ایران بدون سلاح هسته ای بهتر از ایران دارای سلاح هسته ای است. برای کسانی که نگران رفتار ایران در منطقه هستند می گویم که ما بهتر است این رفتار را به عقب بازگردانیم و ما معتقدیم به وضوح راهی را نشان دادیم که آنها نمی توانند به سلاح هسته ای دست پیدا کنند.         آمانو در پاسخ به سؤال کریستین امانپور مجری سی ان ان که "آیا تأیید می کند توافق اطلاعات و حق دسترسی بیشتر 24 ساعته در هفت روزهفته به آژانس می دهد؟" گفت: «مسئله مهمی که در این توافق وجود دارد، پروتکل الحاقی است به ما اجازه استفاده از ابزار قدرتمتد راستی آژمایی پروتکل الحاقی را می دهد.» وی در توضیح روند کار آژانس گفت: «ما اظهارنامه ای گسترده تر، عمیق تر و با جزئیات بسیار از ایران دریافت می کنیم و بعد از راستی آزمایی اگر نیازی به بازنگری در سند یا بازدید از مکان دیدیم می توانیم درخواست بازدید دهیم که به این دسترسی مکمل می گویند و می تواند به صورت مدیریت شده انجام شود.»
آمانو در واکنش به پرسش سی ان ان درباره اختلاف در گفته های آمریکا و ایران درباره بازرسی از تأسیسات نظامی یا هسته ای گفت: «بازدید ها هسته ای است و با هدف رسیدن به مقاصد فنی انجام می گیرد، اما این سایت هسته ای می تواند در یک مکان نظامی باشد. بنابراین سایت نظامی  به این صورت یا به طور کلی مدنظر ما نیست، بلکه تمرکز ما بر روی فعالیت های هسته ای است.» در ادامه خبرنگار سی ان ان پرسید "از نظر راستی آزمایی فنی این تفاوت، تفاوتی میان گفته آمریکا مبنی بر بازرسی های بی سابقه کامل و جامع و آنچه ایران می گوید شما انجام می دهید هست؟" که آمانو اینچنین جواب داد: «نه، اینطور فکر نمی کنم. آژانس یک سازمان فنی است و ما بر روی حقایق تمرکز داریم. به زودی ابزار قدرتمند راستی آزمایی پروتکل را اجرایی می کنیم و در این روند براساس سنت راستی آزمایی آژانس عمل میکنیم  همانطور که در 120 کشور عملیاتی شده است ومعیارهای یکسانی را درمورد همه  کشورها از جمله ایران اجرا می کنیم.» او همچنین در جواب به این که "آیا برخلاف گفته ظریف، شما به فعالیت یا آزمایش نظامی یا هرگونه ابعاد گذشته نظامی در برنامه هسته ای ایران مظنون هستید؟" با تکرار این مطلب که "ما بر حقایق تمرکز داریم" گفت: «قدم اول متمرکز بر مسائل و مشکلات پیش آمده است، سپس توضیح کتبی از ایران دریافت می کنیم و روند ارائه مدارک را ادامه می دهیم.»
در پاسخ به این سؤال که "سال هاست این روند را دنبال می کنید آیا فکر می کنید تغییری اتفاق افتاده که می توانید پاسخ بگیرید؟" گفت: «دلایلی دارم که به عملیاتی شدن منظم نقشه راه اعتقاد داشته باشم. جدول زمانی روشن، اقدامات معین و مهم تر از آن، وجود یک انگیزه قوی از سوی ایران برای عملیاتی کردن این نقشه راه از جمله این دلایل است.»
سی ان ان در ادامه از اومانو خواست تا گزارشی از "وضعیت سلامت برنامه ایران براساس بازرسی هایی که تاکنون داشته" بدهد که آمانو در جواب گفت: «نمی توانم حدس بزنم. این مانند یک پازل است که درباره بخش هایی از آن به درک و شناخت دست یافته ایم و پس از آن که درک خوبی از تصویر کلی تمام قسمت های گزارش سال 2011 من به دست آمد، ارزیابی نهایی را تا 15 دسامبر امسال ارائه خواهیم کرد.»
    505


لینک

لینک

لینک


۲۴/۰۴/۱۳۹۴ - ۱۵:۴۹




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن