محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826956204
آزادی به سبک غربی آمریکا چگونه با برچسب «تروریست فکری» اساتید دانشگاه را اخراج میکند+فیلم
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: آزادی به سبک غربی
آمریکا چگونه با برچسب «تروریست فکری» اساتید دانشگاه را اخراج میکند+فیلم
بن استین نویسندهای است که همواره از مدافعان سرسخت علم بوده و به تازگی متوجه یک روند خطرناک در بین تشکیلات علمی جهان شده که معتقد است عواقب وخیم و شومی برای هر آمریکایی در پی خواهد داشت.
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس به نقل از مشرق، در مستند 97 دقیقهای «اخراج شده» (Expelled: No Intelligence Allowed) که در سال 2008 پخش شد، بن استین (Ben Stein) نویسندهای است که همواره از مدافعان سرسخت علم بوده اما به تازگی متوجه یک روند خطرناک در بین تشکیلات علمی جهان شده که معتقد است عواقب وخیم و شومی برای هر آمریکایی در پی خواهد داشت. از نظر "بن" زمانی که درباره "آزادی" حرف میزنیم، مفاهیمی مانند آزادی تجمع، آزادی از ترس، و... را شامل میشود و آمریکا نیز آزادی را اساس و ماهیت خود میداند؛ اما آمریکا در حال از دست دادن آزادی یکی از مهمترین حوزههای جامعه یعنی "علم" است. "بن" میگوید: «من همواره بر این باور بودم که دانشمندان بدون ترس و واهمهای از اینکه بلایی بر سرشان بیاید، آزاد هستند تا هر سوالی بپرسند و از هر روشی برای به دست آوردن اطلاعات استفاده کنند، اما به تازگی متوجه شدهام که قضیه به این شکل نیست». موضوع "عدم آزادی در علم" از زمانی که "بن" با زیستشناس معتقد به نظریه تکامل، "ریچارد استرنبرگ" در «واشنگتن دیسی» آشنا شد، برای وی روشن گردید.
طرفداران نظریه «طرح هوشمند» در باب پدیده آفرینش، جایی در سیستم علمی، آموزشی و آکادمیک ایالات متحده آمریکا ندارند جرم آقای استرنبرگ چه بود؟ خط فکری "ریچارد استرنبرگ" از موقعی که به عنوان سردبیر مجله علمی مربوط به موزه معتبر تاریخ طبیعی «اسمیسونین» خدمت میکرد، از همقطارانش فاصله گرفت و همین انحراف از گروه، شرایط بدی را برای او رقم زد. آقای استرنبرگ جرات کرد مقالهای از دکتر "استفن مایر" (یک مسیحی شناخته شده) را منتشر کند که یکی از اشخاص کلیدی جنبش «طرح هوشمند هستی» بود. انتشار این مقاله طوفان آتشینی از دعوا به راه انداخت، فقط به صرف اینکه «طرح هوشمند هستی» میتواند چگونگی آغاز زندگی را توضیح دهد؛ در نتیجه دکتر استرنبرگ کارش را از دست داد و عقاید سیاسی و مذهبی او مورد بازجویی و تحت فشار قرار گرفت تا استعفا دهد. از نظر رییس دپارتمانی که آقای استرنبرگ در آن کار میکرد، استرنبرگ برای اعتبار هر چند ناچیزی که برای «طرح هوشمند» قائل شده و «داروینیسم» را زیر سوال برده، شایسته است که او را یک "تروریست فکری" نامید.
ریچارد استرنبرگ فقط به دلیل اینکه از طرفداران «طرح هوشمند هستی» بود، لقب "تروریست فکری" گرفت
دیگر اخراجیهای فضای علمی ایالات متحده "بن استین" در جستجوهایش در زمینه "آزادی آکادمیک" در آمریکا به اندیشمندانی دست پیدا کرد که هرکدام به دلیل اعتقاد به خلقتگرایی (Creationist) یا ارتباطشان با موضوع «طرح هوشمند»، مورد هجمه و فشار قرار گرفتند و حتی از کار اخراج شدهاند. بعضی از این اهالی علم به دلیل ترس از دست دادن شغلهایشان حتی جرات نمیکنند صورتهای خود را در مقابل دوربین نشان دهند تا صحبت کنند اما بعضی از آنان نیز با روی باز قبول کردند تا با "بن" گفت و گو کنند: دکتر کارولین کراکر؛ دکتر کارولین کراکر استاد دانشگاه جورج ماسون بعد از اینکه در سر کلاس زیستشناسی سلولی به تئوری "طرح هوشمند" به همراه چند اسلاید اشاره کرد، توسط مدیر گروه توبیخ شد و در آخر ترم شغل خود را از دست داد. اسم وی نیز در لیست سیاه قرار گرفت و در زمینه کار خود دیگر نتوانست شغلی پیدا کند.
دکتر کارولین کراکر استاد دانشگاه جورج ماسون، اخراج و نام وی اسم وی نیز در لیست سیاه قرار گرفت
جراح اعصاب میکائیل اگنور؛ آقای میکائیل اگنور که تخصص جراح اعصاب دارد، مقالهای برای دانشآموزان یک مدرسه نوشت و در آن مقاله اشاره کرد که دکترها نیازی ندارند تا فرضیه سیر تکاملی را برای انجام امور پزشکی بخوانند. همین اقدام کافی بود که داروینیستها به این تهدید جدید حمله کنند.
جراح اعصاب دکتر میکائیل اگنور مورد حمله شدید داروینیستها قرار گرفت پروفسور مارکز؛ دانشگاه بایلر بعد از اینکه متوجه وجود ارتباطی بین کار پروفسور مارکز و "طرح هوشمند" شدند، آزمایشگاه تحقیقاتی او را بستند و او را مجبور کردند تا هزینههای تحقیقاتی را که صرف کرده است، برگرداند.
آزمایشگاه تحقیقاتی پروفسور مارکز را بستند و او را مجبور کردند تا هزینههای تحقیقاتی را که صرف کرده است، برگرداند دکتر گویلرمو گنزالز؛ دکتر گنزالز که متخصص ستارهشناسی است، کتابی منتشر کرد که در آن استدلال کرد دنیا به نحو هوشمندانهای طرحریزی شده است. انتشار این کتاب خشم دانشگاه ایالت "آیوا" را در پی داشت و علیرغم ثبت یک تحقیق درخشان توسط دکتر گنزالز که منجر به کشف چندین ستاره شده بود، درخواست او برای کسب کرسی دانشگاهی رد شد و شغل او در وضعیت بغرنجی قرار گرفت. دکتر گنزالز برای دانشمندانی که به ادامه مسیر او میاندیشند، این نصیحت را دارد که اگر آنها برای شغلشان ارزش قائلند، باید در مورد نظراتشان نسبت به طرح هوشمند ساکت بمانند.
علیرغم ثبت یک تحقیق درخشان توسط دکتر گنزالز که منجر به کشف چندین ستاره شده بود، درخواست او برای کسب کرسی دانشگاهی رد شد دانشمند ناشناس؛ یکی از دانشمندان معتقد به نظریه "طرح هوشمند" که با شرط عدم نمایش چهرهاش حاضر به گفت و و با "بن" شده بود، در صحبتهایش گفت: «اگر بنویسم "طرح هوشمند"، داروینیستها میشنوند: خلقت گرایی، میشنوند: حقوق مذهبی، میشنوند: حکومت خدا!».
در جست و جوی حقیقت! بن استین بعد از صحبت با افرادی که مورد حمله داروینیستها قرار گرفته بودند، تصمیم گرفت برای درک بیشتر نظریه داروین و اثرات این نظریه بر روی جوامع بشری، تحقیقات بیشتری انجام دهد و سعی کرد با کسانی که اعتقاد زیادی به این نظریه دارند، گفت و گو کرده و بعد سفری نیز به آلمان داشته باشد تا نسبت نظریه داروین با نازیها را بررسی کند: مرز بین «کفر به خدا» و «نظریه داروین» باریک است اعتقاد همزمان به خدا و قبول نظریه داروین برای داروینیستها محل چالش است. خبرنگار "لری ویثام" در طول 25 سال سابقه کاری در موضوع دعوای تکامل، از این موضوع بیشتر آگاه است و در این رابطه به "بن" میگوید: «مفهوم ضمنی در تئوری تکامل این است که خدا وجود ندارد یا این که خدا هیچ نقشی در آفرینش ندارد، بنابراین به طور طبیعی همانطور که بیشتر تکاملگرایان خواهند گفت، این مسئله قویترین عامل نفی وجود خدا و موتور محرکه ملحدها است».
دکتر داوکینز میگوید از زمان آشنایی با نظریه تکامل و داروینیزم، تمام اعتقادات مذهبی باقی ماندهام از بین رفت و ملحد شدم
این الحاد به خدا و اعتقاد شدید به نظریه تکامل کار را به جایی رسانده است که مهمترین مدافعان این نظریه به جای دفاع کردن از داروینیسم، با حمله کردن به مذهب، تغییر جهت دادند و آنها هر پیشنهادی در جهت "طرح هوشمند" را در نطفه خفه میکنند. دکتر "ریچارد داوکینز" بهترین نمونه در این باره است که کتاب اخیر او «توهم خدا» بیش از یک میلیون نسخه در جهان تیراژ داشت. دکتر داوکینز از طرفداران سرسخت و متعصب نظریه داروین، بسیار مطمئن میگوید که تکامل یک "حقیقت" است و یک ذره مدرک در جهت اثبات خدای مسیحیان و یهودیان وجود ندارد. او در صحبت با " بن" میگوید: «چون مدارک برای اثبات تکامل به وفور وجود دارد، بنا بر این هیچ کس به تکامل شک نمیکند و اگر آنها دارای عقل سلیم بوده و احمق نباشند، این نظریه را قبول میکنند. تنها احتمالی که باقی میماند این است که آنها نادان هستند و بیشتر مردمی که به نظریه تکامل اعتقاد ندارند، قطعا در بیاطلاعی به سر میبرند؛ من از زمانی که متوجه زیبایی و شکوه نظریه تکامل و داروینیزم شدم، تمام اعتقادات مذهبی باقی ماندهام از بین رفت».
نمونه دیگر از این داروینیستها دکتر "ویل پرواین" استاد تاریخ زیستشناسی دانشگاه «کرنل» که او نیز به نبود خدا، وجود نداشتن زندگی پس از مرگ، بیپایگی اصول اخلاقی، معنا نداشتن زندگی و عدم آزادی انسان اعتقاد داشت. "بن" در این مستند میگوید که داستان الحاد دکتر "پرواین" بین داروینیستهایی که با آنها مصاحبه کردیم، معمول است و بیشتر زیستشناسان تکاملی با دیدگاه پروفسور "داوکینز" همعقیدهاند و به نظر میرسد که داروینیزم منجر به کفر میشود. رابطه بین هیتلر و داروین، خیلی دور خیلی نزدیک "بن" برای ارتباط هیتلر با نظریه داروین سفری به آلمان داشت و با دکتر "برلینسکی" دیدار کرد و نظر او را در این رابطه جویا شد؛ دکتر برلینسکی در این باره میگوید: «رابطه بین هیتلر و داروین به طور قطع به دلیل فاصله زمانی بسیار زیاد و تفاوت ملیت این دو نفر از نظر تاریخی بیارتباط هستند، اما با این وجود اگر زندگینامه هیتلر را به خصوص به زبان آلمانی بخوانید، تطابق نظرهای "داروینی" و "نازی" از متن کتاب استخراج میشود؛ البته باید توجهات تاریخی را نیز اضافه کرد، به طور قطع هر کسی که داروین بخواند، نازی نمیشود و من هم چنین ادعایی نمیکنم زیرا که داروینیسم شرط کافی برای پدیدهای مثل نازیسم نیست اما شرط لازم است».
دکتر برلینسکی معتقد است که داروینیسم شرط کافی برای پدیدهای مثل نازیسم نیست، اما شرط لازم است "بن" در ادامه برای بررسی ایدئولوژی برآمده از نگرش داروین و "اصل بقاء اصلح" به دیدار موزه «کشتارگاههای بیماران روانی» در آلمان رفت و با یکی از مسئولین آنجا به نام خانم "یوتا جرج" گفت و گو کرد؛ "یوتا" در این دیدار گفت که «در طول جنگ جهانی دوم 15,000نفر در اینجا به دلیل "معلولیت" کشته شدند؛ زیرا از نظر نازیها افرادی که قادر به کارکردن نیستند و به تنهایی نمیتوانند زندگی کنند، غذاخورهای بیمصرفی محسوب میشوند». هیتلر فکر میکرد با جلو بردن نظریه تکامل و ایجاد یک بشر بهتر، به مردم دنیا سود میرساند. این عمل مرگبار بر روی افراد "کندذهن و معلول"، همان عقیده داروینی بود.
کشتار افراد "کندذهن و معلول" توسط هیتلر که فکر میکرد با جلو بردن نظریه تکامل و ایجاد یک بشر بهتر، به مردم دنیا سود میرساند، همان عقیده داروینی بود
"بن" برای بررسی بیشتر از دکتر "ریچارد ویکارت" نویسنده کتاب «از داروین تا هیتلر» کمک گرفت؛ "ویکارت" در این رابطه میگوید: «هیتلر و بسیاری از پزشکان که این برنامه را انجام دادند، داروینیستهای متعصبی بودند که در نظر داشتند تا داروینیسم را در جامعه رواج دهند؛ در سالهای 1919 و 1920 بسیاری از این افراد با عقاید نژادپرستی که به عنوان دانشمندان پیشتاز مطرح شدند، داروینیستهایی بودند که توسط همدانشگاهیهای خود جدی گرفته میشدند؛ البته این بدین معنا نیست که همه دانشگاهیان چنین اعتقادی داشتهاند، اما از این دانشگاهیان پیشتاز، آمریکاییهای زیادی بودند که همین حرفها را میزدند». تحقیقات "بن" نشان داد که نه تنها آمریکاییها از این نوع حرفهای نازیها میزدند، بلکه آنها از بنیانگذاران این علم نو پا که به علم "اصلاح نژاد انسان" معروف است، بودند؛ آنها فکر میکردند با "نازا کردن" و جلوگیری از ازدواج به اصطلاح "کندذهن"ها میتوانند به تسریع تکامل کمک کنند.
چارلز داروین در کتاب «توارث انسان» (1871) میگوید: «با وحشی شدنی که به زودی ضعیفِ بدنی یا ذهنی حذف میشوند، ما انسانها را متمدن کردیم؛ از طرف دیگر حداکثر تلاش خود را برای چک کردن پروسه حذف انجام دادیم؛ ما تیمارستانهایی برای انسانهای "کندذهن"، "معلول" و بیمار ساختیم، بنابراین اعضای ضعیف جامعه متمدن، نوع خودشان را تکثیر میکنند. هیچ یک از کسانی که به تولید مثل حیوانات خانگی توجه کردهاند، به مضر بودن آن برای نژاد انسانی شک نمیکنند. به سختی کسی هست که آنقدر ابله باشد که به بدترین حیواناتش اجازه تولید مثل بدهد». در این مستند "بن" به مخاطبان نشان میدهد زمانی که تمام این اتفاقات و سخنان کنار یکدیگر چیده شوند و با تبلیغات زیاد رسانههای آمریکایی مبنی بر صحت نظریه داروین مواجه شویم، این مفهوم برای ما تداعی میگردد که «شرارت گاهی اوقات میتواند به عنوان علم، "عقلانی" جلوه داده شود». مطلب فوق مربوط به سایر رسانهها میباشد و خبرگزاری فارس صرفا آن را بازنشر کرده است. بازگشت به صفحه نخست گروه فضای مجازی انتهای پیام/
لینک را کپی کنید
لینک را کپی کنید
لینک را کپی کنید
94/04/22 - 10:26
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 212]
صفحات پیشنهادی
آمریکاییها چگونه به دنبال «نابودی صنعت هستهای» بودهاند؟ لزوم حفاظت از صنعت هستهای با رعایت خطوط
آمریکاییها چگونه به دنبال نابودی صنعت هستهای بودهاند لزوم حفاظت از صنعت هستهای با رعایت خطوط قرمزاضافه شدن ایران به جمع معدود کشورهای دارای فناوری غنیسازی و تولید سوخت هستهای علیرغم تحریمهای شدید غرب ایران را تبدیل به یک الگو برای تمامی کشورهای اسلامی در حال توسعه و جهمسئول نهاد رهبری دانشگاه اصفهان: طرح ضیافت اندیشه اساتید یک برنامه ریشهدار در حوزه مبانی فکری است
مسئول نهاد رهبری دانشگاه اصفهان طرح ضیافت اندیشه اساتید یک برنامه ریشهدار در حوزه مبانی فکری استمسئول نهاد رهبری دانشگاه اصفهان ضمن تشریح نتایج و برکات طرح ضیافت اندیشه اساتید گفت این طرح یک برنامه ریشهدار در حوزه مبانی فکری و عقیدتی است حجتالاسلام علی تقوی امروز در گفتتیزر فیلم «اسنودن» منتشر شد تصویر شعار عدالتخواهی و آزادی طلبی آمریکاییها بر پرچمی وارونه
تیزر فیلم اسنودن منتشر شدتصویر شعار عدالتخواهی و آزادی طلبی آمریکاییها بر پرچمی وارونهتیزر تبلیغاتی فیلم اسنودن در حالی منتشر شده است که الیور استون در آن تصویر شعار عدالتخواهی و آزادی طلبی آمریکاییها را بر پرچمی وارونه ترسیم کرده است به گزارش خبرنگار سینمایی فارس اولین تیعبدالمالکی در دیدار با مقام معظم رهبری: اساتید دانشگاه خواستار تأکید بر عنصر فرهنگ در تحقق اقتصاد مقاومتی هستن
عبدالمالکی در دیدار با مقام معظم رهبری اساتید دانشگاه خواستار تأکید بر عنصر فرهنگ در تحقق اقتصاد مقاومتی هستنداستاد دانشگاه معارف اسلامی در دیدار شب گذشته با مقام معظم رهبری خواستار تأکید بر عنصر فرهنگ در تحقق اقتصاد مقاومتی شد و گفت مسئله فرهنگ به شکافی در تحقق اقتصاد مقاومتی تنامه به ظریف درباره آزادی ایرانیان در بند آمریکا
نامه به ظریف درباره آزادی ایرانیان در بند آمریکاتاریخ انتشار جمعه ۱۲ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۰ ۱۶ رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در نامهای به وزیر امور خارجه نسبت به ضرورت اقدام عاجل و جدی در زمینه آزادسازی جوانان ایرانی در بند آمریکا تاکید کرد به گزارش ایسنا در بخشی ادستاورد ایران و آمریکا در «بیانیهی الجزایر» چه بود؟ آیا آمریکا به «بیانیهی الجزایر» متعه
دستاورد ایران و آمریکا در بیانیهی الجزایر چه بود آیا آمریکا به بیانیهی الجزایر متعهد ماند بعد از توافقات صورتگرفته ایران به تعهد خود عمل کرد و تمامی گروگانها را آزاد کرد اما آمریکا نه تنها مطالبات ایران را بهطور کامل پس نداد بلکه با مداخله در امور ایران و نیز اعمال تحریمضمن «شاخ شیطان» خواندن عربستان «عبدالملک حوثی»: شاخ شیطان، خادم آمریکا و اسرائیل است
ضمن شاخ شیطان خواندن عربستانعبدالملک حوثی شاخ شیطان خادم آمریکا و اسرائیل استرهبر جنبش انصارالله با اشاره به اینکه عربستان سعودی شاخ شیطان است آل سعود را خادم آمریکا و رژیم صهیونیستی عنوان کرد به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس «عبدالملک حوثی» رهبر جنبش ادانشگاه آزاد زمینه تدریس و تحقیق اساتید ایرانی مقیم خارج را فراهم میکند
سهشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۴ - ۰۹ ۳۱ سرپرست اداره کل بینالملل دانشگاه آزاد اسلامی از اختصاص روز 19 آبان در تقویم این دانشگاه به نام روز بین الملل خبر داد و درباره برنامههای این روز گفت دعوت از اساتید مقامات علمی و فرهنگی مقیم در تهران تقدیر از اساتید واحدها و مراکز بینالملل و برگهشدار «فرناندز» نسبت به بازگشت سیاستهای نئولیبرالیسم در آمریکای لاتین
هشدار فرناندز نسبت به بازگشت سیاستهای نئولیبرالیسم در آمریکای لاتینرئیسجمهور آرژانتین درباره تلاشهای جدید برای برقراری مجدد سیاستهای نئولیبرالیسم در آمریکای لاتین هشدار داد به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین به نقل از «پرنسا لاتینا»دیدار جمعی از اساتید دانشگاه با رهبر انقلاب
دیدار جمعی از اساتید دانشگاه با رهبر انقلاب جمعی از اساتید دانشگاهها و اعضای جامعه دانشگاهی کشور عصر امروز با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند آفتاب صدها نفر از استادان دانشگاهها عصر امروز شنبه در دیدار با رهبر انقلاب به هماندیشی و تبادل نظر پرداختند این دیدار هماکنون در حاانتقاد شدید «روماریو» از فدراسیون فوتبال برزیل مقصر اصلی ناکامی در کوپا آمریکا مسئولان فدراسیون هستن
انتقاد شدید روماریو از فدراسیون فوتبال برزیلمقصر اصلی ناکامی در کوپا آمریکا مسئولان فدراسیون هستند آنها تمام ردهها را نابود کردندنابغه فوتبال برزیل فدراسیون فوتبال این کشور را مسئول ناکامی تیم ملی فوتبال کشورش در کوپا آمریکا 2015 دانست به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای خبرگزطرح ضیافت اساتید در دانشگاه یاسوج برگزار شد
طرح ضیافت اساتید در دانشگاه یاسوج برگزار شد خبرگزاری پانا طرح ضیافت اساتید با حضور استاندارکهگیلویه و بویراحمد رئیس دانشگاه یاسوج مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان و برخی از اساتید دانشگاههای یاسوج و فرهنگیان برگزار شد ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۴ تير ساعت 13 17 به گزالاریجانی: آمریکا و غربیها در لحظات آخر ژست میگیرند؛ نباید جدی گرفت
لاریجانی آمریکا و غربیها در لحظات آخر ژست میگیرند نباید جدی گرفت رئیس مجلس گفت موضعی که اخیراً کشورهای دیگر و آمریکا میگیرند نباید جدی گرفته شود زیرا در آخرین لحظات آنها این ژستها را میگیرند به گزارش نامه نیوز علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز در جمعژنرال «رابرت نِلر» نامزد تصدی فرماندهی نیروی دریایی آمریکا
ژنرال رابرت نِلر نامزد تصدی فرماندهی نیروی دریایی آمریکاوزیر دفاع آمریکا ژنرال رابرت نِلر را به عنوان نامزد تصدی فرماندهی نیروی دریایی آمریکا معرفی کرد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس اشتون کارتر و مارتین دمپسی وزیر دفاع و رئیس ستاد کل ارتش آمریکا در نظر داتغییر تصمیم دانشگاه آمریکایی درباره دانشجویان ایرانی
تغییر تصمیم دانشگاه آمریکایی درباره دانشجویان ایرانی یکی از دانشگاههای ایالت ماساچوست آمریکا اعلام کرد همچنان دانشجویان ایرانی را میپذیرد اما تمهیدات جدیدی برای جلوگیری از نقض تحریمهای آمریکا در نظر دارد به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از  امام جمعه مهدیشهر: شعار «از نیل تا فرات» هرگز محقق نخواهد شد/ آمریکاییها با هیچ کشوری اندازه ایران
امام جمعه مهدیشهر شعار از نیل تا فرات هرگز محقق نخواهد شد آمریکاییها با هیچ کشوری اندازه ایران سر میز مذاکره ننشستهاندامام جمعه مهدیشهر گفت شعار از نیل تا فرات هرگز محقق نخواهد شد و رژیم صهیونیستی به اهداف استکباری خود نمیرسد به گزارش خبرگزاری فارس از مهدیشهر حجت&zباهنر در گفتوگو با فارس: رفتار اخیر آمریکا در مذاکرات نوعی«فیگور» سیاسی بود/میتوانیم طی 3 الی 4 رو
باهنر در گفتوگو با فارس رفتار اخیر آمریکا در مذاکرات نوعیفیگور سیاسی بود میتوانیم طی 3 الی 4 روز آینده به توافق برسیمدبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت معتقدم میتوانیم طی 3 الی 4 روز آینده با آمریکا و 5 کشور دیگر به یک تفاهم جامع برسیم بنابراین کشورهای 1 5 و در راس آن آمر-
گوناگون
پربازدیدترینها