تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن در گرفتارى صبور است، و منافق در گرفتارى بى تاب.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868274069




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرایند واردات در گمرک به یک روز می‌رسد


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: مدیرکل برنامه‌ریزی و بهبود سیستم‌های گمرک ایران گفت:‌ فرایند زمان واردات کالا در گمرک با اقدامات انجام شده در آینده به یک روز می‌رسد که پیش از این ۲۶ روز به ۳ روز کاهش یافته بود.

به گزارش تراز ، حسین کاخکی با اشاره به برنامه‌ریزی گمرک برای افزایش سرعت تسهیل و تسریع گردش و ترخیص کالا اظهار داشت: این موضوع مستلزم ابزاری است، تا بتوان بر اساس آن به اهداف ترسیم شده دست یافت.

وی تاکید کرد: در وهله اول از نیروی انسانی به گونه‌ای می‌توان استفاده کرد که در عین رسیدن به هدف کنترل و نظارت نیز وجود داشته باشد و در این راستا سازمان‌های تجارت جهانی روی فاکتور تسریع و تسهیل امور و کاهش زمان انجام کار در گمرکات کشورها تاکید کرد.

مدیرکل برنامه‌ریزی و بهبود سیستم‌های گمرک ایران با بیان اینکه بانک جهانی عواملی مانند دریافت اسناد، زمان و هزینه را در رتبه‌بندی گمرکات لحاظ می‌کند، تصریح کرد: استفاده از فناوری اطلاعات برای بهبود فرایندها انجام شده تا تشریفات تسهیل و پس از آن کاهش هزینه‌ را به دنبال داشته باشد.

این مقام مسئول یکی از مباحث نرسیدن به هدف‌های یاد شده را اجرای طرح پنجره واحد تجارت فرامرزی دانست و یادآور شد: طبق قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر گمرک مسئول اجرای این پنجره بوده و بقیه دستگاه‌ها باید نماینده خود را معرفی کنند و مجوزها را به صورت الکترونیک در اختیار گمرک قرار دهند.

کاخکی افزود: این پنجره در دنیا مرسوم است و از سوی کشورها برای رسیدن به اهداف اجرا می‌شود.

وی در مورد کاهش زمان انجام تشریفات گمرکی گفت: اولین اقدام در ایجاد اظهار از راه دور برای مراجعین و تجار پس از آن اصلاح فرآیندها در سه بخش صادرات، واردات و ترانزیت در دستور کار قرار گرفته است.

به گفته مدیرکل برنامه‌ریزی و بهبود سیستم‌های گمرک ایران افق زمانی برای این رویه‌ها ترسیم شده تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن کالا از گمرکات ترخیص شود. اکنون در دنیا واردات و صادرات حداکثر در یک روز انجام می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه مشکل کنونی برای کاهش زمان واردات مربوط به مجوزها است گفت: در صورتی که این مجوزها از سوی دستگاه‌های همکار گمرک به صورت الکترونیک و در کوتاه‌ترین زمان صادر شود واردات یک روز خواهد بود.

کاخکی از دیگر مشکلات مربوط به واردات را تعدد مجوزها و سازمان‌های همکار دانست و یادآور شد: مجوزهایی که برای ترخیص یک کالا وجود دارد متعدد بوده و در مقایسه با دیگر کشورها وضع خوبی نداریم و همچنین بالا بودن تعداد ردیف‌های کالایی و نیز انها به استاندارد، قرنطینه، بهداشت و دام‌پزشکی از مسایل دیگر واردات محسوب می‌شود.

این مقام مسئول عنوان کرد: برای اصلاح فرایندها و کاهش تعداد مجوزهای ترخیص کالا استفاده از فناوری اطلاعات و‌ آنچه که اکنون از طریق سامانه جامع گمرک اجتناب‌ناپذیر است و از این طریق نیز می‌توان از بروز هرگونه سوء استفاده جلوگیری کرد.

وی با اشاره به اینکه آزمایش مجدد برخی کالاها امتحان خود را پس داده‌اند زمان زیادی برای ترخیص تحمل می‌کنند بیان داشت: صدور سند کاغذی و استفاده از فرایندهای دستی منجر به سوء استفاده شده و همین علت ناگزیر از فناوری‌های نوین و الکترونیک در گمرک استفاده می‌شود.

کاخکی هدف ترسیم شده در افق سال 96 را الکترونیکی شدن تمام فرایندها و کل اسناد گمرکی در دستگاه‌های همکار عنوان کرد و افزود: در حال حاضر مجوز ثبت سفارش به صورت الکترونیکی انجام شده و این سازمان آمادگی دارد، به دستگاه‌های همکار خود این امکان را بدهد، تا از بستر سامانه جامع مجوزها را ارایه کنند.

مدیرکل برنامه‌ریزی و بهبود سیستم‌های گمرک ایران به وضعیت طبقات تعرفه‌ای در کتاب مقررات صادرات و واردات سال گذشته اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات نظام واردات کشور مربوط به متعدد بودن طبقات تعرفه‌ای باز می‌گردد و در حال حاضر 10 هزار و 772 ردیف تعرفه در این کتاب وجود دارد که 7 هزار و 277 ردیف آن دارای ماخذ حقوق ورودی 4 تا 100 درصد بوده و دامنه‌ای متشکل از 14 طبقه است که ماخذ 4 درصدی مربوط به 2 هزار و 517 ردیف تعرفه‌ای و سهم 60 درصدی ارزش واردات است.


منبع: فارس



زمانبندی انتشار: 22 تير 1394 - 13:12





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن