تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سلام را رواج ده تا خير و بركت خانه ‏ات زياد شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867140324




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

3 استان پر طلاق کشور


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: 3 استان پر طلاق کشور
رییس سازمان بهزیستی کشور از بهره برداری مراکز و بنیادهای ژنتیکی در سراسر کشور خبر داد و گفت: پس از 11 سال، بررسی نهایی قانون جامع حمایت از حقوق معلولان در هیئت دولت انجام شده است.
به گزارش نامه نیوز، انوشیروان محسنی بندپی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به شعار هفته بهزیستی با عنوان «تنها همه با هم می‌توانیم» اظهار کرد: به دلیل وجود مشکلات متعدد زیر سایه این شعار باید پیش برویم تا خدمات ارزنده کیفی و کمی و پوشش خوبی برای خدمات تخصصی از سوی سازمان بهزیستی ارائه شود.


وی ادامه داد: بحث راه اندازی مراکز و بنیادهای ژنتیکی برای شناسایی به موقع از تولدهای ناتوان و معلول و همچنین گسترش مراکز اینچنینی در دستور کار قرار گرفته است تا زاد و ولد افراد ناتوان و معلول را به حداقل برسانیم.

رییس سازمان بهزستی کشور هم‌چنین در خصوص واگذاری کودکان بدسرپرست و بی سرپرست افزود: سازمان بهزیستی از جمله سازمان‌هایی است که در برون سپاری کودکان بسیار خوب عملکرده است؛ در حال حاضر بیش از 95 درصد مراکز این ارگان واگذار شده است، اما در واگذاری شیرخوارگاه و کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرست نیازمند یک همکاری بین قوه‌ای هستیم و باید به این سمت حرکت کنیم چراکه منابع مالی و انسانی دولت محدود است.

محسنی بندپی گفت: پس از 11 سال، بررسی نهایی قانون جامع حمایت از حقوق معلولان در هیئت دولت انجام شده است و رییس جمهور قسمت‌هایی از این قانون را که جنبه اجرایی داشت به صورت تصویب نامه درآورد و بقیه در 10 فصل و 26 ماده در لایحه بازنگری قانون حمایت از معلولان تقدیم مجلس شورای اسلامی می‌شود.

وی در خصوص افزایش چشمگیر زنان معتاد در سطح جامعه اظهار کرد: با توجه به تغییر و تحولات در محیط و افزایش فعالیت‌های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و استفاده از شبکه مجازی شاهد عمق یافتن آسیب‌های اجتماعی هستیم که این یک نگرانی بزرگ امروز سازمان است؛ علاوه بر عمیق شدن آسیب‌ها، نگرانی مهمتر افزایش آسیب‌های اجتماعی در میان زنان است که زنگ‌های خطر را به صدا درآورده است.

رییس سازمان بهزستی کشور با اشاره به رشد غیر معقول اعتیاد زنان گفت: معتادان زن در سال 1386 چیزی حدود پنج درصد از جامعه را تشکیل می‌دادند، اما امروز میانگین کشوری حدود 10 درصد را نشان می‌دهد که یک زنگ خطر جدی است و عمق بحران در آسیب‌های اجتماعی را نمایان می‌کند؛ آسیب‌هایی که زن می‌تواند به خانواده و به طبع آن به جامعه وارد کند دو برابر مردان است، بنابراین باید از همین امروز به فکر پیشگیری و حفاظت از این قشر باشیم.

محسنی بندپی اضافه کرد: برای مبارزه با اعتیاد در وهله نخست باید مردم آگاه و جامعه حساس شود؛ اگرچه سه درصد خانواده‌های کشور درگیر اعتیاد هستند ولی باید بدانیم متاسفانه این آمار روز به روز در حال افزایش است و اگر نتوان جامعه را نسبت به این آسیب آگاه کرد، خانواده‌های بیشتری درگیر این معضل می شوند.

محسنی بندپی در خصوص کمپ‌های ترک اعتیاد نیز خاطرنشان کرد: 5700 مرکز ترک اعتیاد و متادون تراپی در کل کشور وجود دارد که اثرات و مداخلات به موقع انجام می‌دهند، اما متاسفانه بسیاری از معتادن پس از ترک به اعتیاد بازمی گردند، بنابراین باید مراکز دیگری برای کنترل و پایش ایجاد شود؛ بهزیستی تلاش می‌کند تا در قانون برنامه ششم تولیت این امر را به ارگانی واگذار کند که بتواند از آن مطالبه کند.

البرز، خراسان رضوی و کرمانشاه 3 استان پر طلاق کشور

وی در خصوص افزایش آمار طلاق و در پی آن افزایش آمار زنان سرپرست خانوار اظهار کرد: در سال 1375 یک میلیون و 200 هزار زن سرپرست خانواده وجود داشته، این میزان در سال 1385 به یک میلیون 600 هزار نفر افزایش یافته یعنی رشد 38 درصدی به وجود آمده است. در سال 1390 با افرایش 53 درصدی نزدیک به دو میلیون 500 هزار زن سرپرست خانوار داشته‌ایم؛ این مسئله قطعا انتزاعی نیست بلکه نشان می‌دهد که در پی این افزایش قطعا کودکان کار، کودکان طلاق، کودکان خیابانی هم افزایش یافته‌اند و قطعا بزه‌های اجتماعی نیز چندین برابر شده است.

رییس سازمان بهزستی کشور به مطالعات این سازمان در خصوص طلاق اشاره کرد و گفت: اولین کار تحقیقاتی بررسی شیوع آسیب‌های اجتماعی و هم‌چنین بررسی مناطق جغرافیایی آن‌ها است؛ مطالعه دوم در رابطه با وزن‌دهی عوامل اصلی آسیب‌های اجتماعی است. یکی از مهمترین آسیب‌ها طلاق است؛ این مطالعات در 9 استان پر طلاق کشور انجام شده که در سه رتبه اول استان‌های البرز، خراسان رضوی و کرمانشاه قرار دارند.





۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن