واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: ماجرای نامهای که در زمان خانهنشینی، حائریشیرازی سر پله نهاد ریاستجمهوری برای احمدینژاد خواند
استاد اخلاق دولت دهم گفت: «آقای هاشمی باید در انتقاد از احمدینژاد حدود را رعایت کند. البته احمدینژاد نمیدانست تبعات خانهنشینیاش موجب نگرانی میشود. کمبود مشاور خوب در اطراف احمدینژاد مشکلساز شده بود».
تسنیم: آیتالله محیالدین حائریشیرازی، استاد اخلاق دولت دهم با بیان اینکه در نقد باید رعایت انصاف را کرد، به اظهارات اخیر آیتالله هاشمیرفسنجانی علیه دولت احمدینژاد اشاره کرد و گفت: «آقای هاشمی به نقدینگی در دولت قبل اشاره کردند که باید گفت نقدینگی در آن دولت بوده و در همین دولت هم هست که اخیرا یکی از استادان دانشگاه مصاحبه کرده و درباره نقدینگی در این دولت مطالبی را گفته است. بههمیندلیل به آقای هاشمی نوشتم، بگذارید دولت فعلی شقالقمری کند و بعد اینگونه درباره دولت سابق صحبت کنید». او با بیان اینکه تعبیر مرض هاری برای دولت سابق به هیچ عنوان درست نیست، تأکید کرد: «من به آقای هاشمی نوشتم، شما میگویید روحانیت از احمدینژاد حمایت کرده است، خب مخاطب شما بیش از همه بنده میتوانم باشم؛ چرا که تا پایان دولت بهعنوان استاد اخلاق در دولت بودم». آیتالله حائریشیرازی با بیان اینکه بیتفاوتبودن درباره نسبت مرضهاری به دولت ناجوانمردانه بود، تصریح کرد: «این درست نیست تا آخرین روز با فردی باشیم و وقتی کنار رفت نسبت به او بیتفاوت باشیم. این رفتارها مردانگی تلقی نمیشود که ما تا آخرین لحظه در یک دولت باشیم و بعد از آن نسبت به مسائلی که مطرح میشود، بیتفاوت باشیم. البته ممکن است اگر از آقای هاشمی بپرسند که منظور شما از روحانیون حامی احمدینژاد کیست، اسم بنده را نبرند؛ چراکه به بنده لطف دارند اما من سکوت در مقابل آن اظهارات را به صلاح ندانستم». حائریشیرازی افزود: «من نمیگویم آقای هاشمی درباره دولت احمدینژاد ناجوانمردی میکند اما ایشان باید حدود را رعایت کند و از تعبیراتی که صحیح نیست استفاده نکند. خب آقای هاشمی هم کارهای خوبی داشتهاند و من هرجا ببینم به ایشان ظلم میشود از او دفاع میکنم، اما انتظار این است که آقای هاشمی بهعنوان شطرنجباز قوی در عالم سیاست، حدود را رعایت کند». او با بیان اینکه اتهام برخی تعابیر نادرست و غیرارزشی برای آقای احمدینژاد نادرست است و انسان باید تبعات حرفهایش را بداند و مالک زبانش باشد، گفت: «در زمان خانهنشینی، یکی از نامهها را سر پله نهاد ریاستجمهوری برای خود آقای احمدینژاد خواندم و به ایشان گفتم، میدانی داری چهکار میکنی؟ یک عده دنبال عدم کفایت سیاسی شما هستند، احمدینژاد گفت خب؟ گفتم اگر اینکار را کنند به همین کار بسنده نمیکنند، میروند سراغ بزرگان و حامیانت. او تأملی کرد و گفت خب اینکه خیلی خطرناک میشود. روز چهارشنبه نیز به منزل ایشان رفتم، آقای بقایی و مشایی هم آنجا بودند، بقایی را نه، از مشایی خواستم در جلسه ما حضور داشته باشد. به مشایی گفتم، آقای دکتر شما را قبول دارد اینجا باشید اگر حرف غیرمنصفانه زدم، بگویید. صحبتم که تمام شد به احمدینژاد گفتم، همین الان برو نهاد ریاستجمهوری؟ تأمل کرد و گفت، الان خیلی دیر است، صبح بروم؟ گفتم پس صبح زود برو، ایشان هم قول داد و به قولش عمل کرد. او نمیدانست تبعات کارش چقدر موجب نگرانی میشود».
حائریشیرازی علت خانهنشینی احمدینژاد را اینگونه عنوان کرد: «برای هر رئیسجمهوری ممکن است ذهنیاتی پیش بیاید و برای ایشان هم پیش آمده بود اما من معتقدم که کمبود مشاور خوب در اطراف ایشان مشکلساز شده بود. من در دولت شهید رجایی هم به دعوت خود ایشان، استاد اخلاق بودم. واقعا شهید رجایی بیشتر از احمدینژاد دل میداد، اکثر مواقع احمدینژاد بعد از کلاس اخلاق به جلسه میرسید». عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه گفت: «متأسفانه آقای احمدینژاد بیشتر از آقای مشایی متأثر بود تا بنده و آقای آقاتهرانی». آیتالله حائریشیرازی درباره نحوه استاد اخلاقشدن در هیأت دولت نیز گفت: «آقای آقاتهرانی از من خواستند که استاد اخلاق هیأت دولت شوم و من هم پذیرفتم. البته خود آقای آقاتهرانی را بنده به آقای احمدینژاد معرفی کردم. به احمدینژاد گفتم، وقتی من در مدرسه حقانی تدریس میکردم، روزی دیر رسیدم. وقتی وارد مدرسه شدم دیدم کل مدرسه را عطر و بوی قرآن گرفته است؛ فضای معنوی خاصی در مدرسه حاکم شد همانند فضایی که برخی گاهی در تشییع پیکر شهدا احساس میکنند. دقت کردم و گفتم باید ببینم که قاری کیست. دیدم نوجوانی ١٦ساله است. اسمش را پرسیدم که گفت مرتضی آقاتهرانی. به آقای احمدینژاد توضیح دادم و گفتم از ایشان بهعنوان استاد اخلاق استفاده کن که ایشان هم پذیرفتند».
یکشنبه, 21 تیر 1394 ساعت 09:00
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]