تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):حق بزرگ‏تر خداوند اين است كه او را بپرستى و چيزى را با او شريك نسازى، كه اگر خال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831527749




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فعال سیاسی اصولگرا: وحدت جاده دو طرفه است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فعال سیاسی اصولگرا: وحدت جاده دو طرفه است کرمان - ایرنا - بیستم خرداد امسال منشور اخلاق انتخاباتی و عقلانیت سیاسی احزاب، گروه ها و فعالان سیاسی استان کرمان یا همان منشور همدلی رونمایی شد. برای تحلیل بیشتر موضوع با یکی از فعالان سیاسی اصولگرا در کرمان گفت و گو کردیم.


همدلی و وفاق بین گروه های سیاسی یکی از دغدغه های اصلی مدیریت استان طی دو سال اخیر بوده و موفقیت های نسبی نیز در این زمینه حاصل شده است.
این موضوع آنچنان اهمیت داشت که علیرضا رزم حسینی مسوولیت خود را در کرمان با شعار وحدت حول ولایت و توسعه آغاز کرد و طی دو سال اخیر از حضور و مشورت مدیران و فعالان سیاسی جریان های مختلف بهره گرفته است.
جواد کمالی معاون سابق سیاسی و امنیتی استانداری کرمان از جمله چهره های اصولگرای استان و مورد احترام جریان های مختلف است.
وی سابقه مدیریت اجرایی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی را در همه دولت ها داشته است و پس از معاونت سیاسی و امنیتی استانداری کرمان در دولت گذشته اکنون به عنوان مدیر فنی آستانه مقدس حضرت معصومه (س) و عضو هیات مدیره مسجد مقدس جمکران فعالیت دارد.
کمالی به گفته خودش هر زمان نیاز باشد به استاندار کرمان مشاوره می دهد.
وی سال ها مسوولیت ستاد انتخابات استان کرمان را در انتخابات متعدد بر عهده داشته و از این نظر صاحب نظر و تجربه است.
خبرنگار ایرنا با توجه به شعار وحدت حول ولایت و توسعه، رونمایی از منشور همدلی در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام دولت و ملت همدلی و همزبانی نام گرفته است به سراغ کمالی رفت تا دیدگاهش را در این حوزه ها جویا شود که معاون سابق استانداری کرمان بشخصه در خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز کرمان حضور یافت و به پرسش های ما پاسخ داد.
مشروح گفت و گوی ایرنا با جواد کمالی در ادامه آمده است:

ایرنا: تقریبا همه مردم، مسوولان و فعالان سیاسی استان کرمان بر این نکته اجماع دارند که این استان نیاز به توسعه و عمران دارد در چنین شرایطی وحدت گروه ها و جریان ها سیاسی چه تاثیری بر فرآیند توسعه استان دارد؟

**وحدت یکی از ارکان بزرگ زندگی بشریت در طول تاریخ است. 124 هزار پیغمبر آمده اند و اولین کلامشان وحدت بوده است و حتی قرآن هم می گویید وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِیعًا وَلاَ تَفَرَّقُواْ...
اول باید به وحدت معتقد شویم چرا که بین گفتن وحدت تا عمل کردن به وحدت، فاصله زیادی است. ما 252 آیه در قرآن داریم که آمنو به عمل صالحات است و یکی از ارکان عمل صالح ما وحدت است لذا باید ابتدا کسانی که در ارکان سیاسی کشور و استان هستند به موضوع وحدت معتقد باشند و نه فقط گفتار باشد و وقتی اینگونه باشد مسایل یکی بعد از دیگری حل می شود. برای وحدت خیلی ها کتاب و مقاله می نویسند ولی از من که از ابتدای انقلاب در مدیریت های استان حضور داشته ام سوال کنید می گویم وحدتی که موثر باشد را با چه تعبیر و تفسیری می بینیم؟ مسوولان ما باید در افکار عمومی دو بخش داشته باشند یکی اینکه اگر می توانیم متحد به معنای کامل شویم یعنی خدا، قرآن، پیغمبر، ائمه و وحدت که اگر اینگونه می شد مدینه فاضله بود ولی تاکنون نتوانستیم این موضوع را تحقق ببخشیم. دوم اینکه آیا وحدت به معنای کنار گذاشتن ایده ها و عقاید سیاسی افراد است که اینگونه تفسیری درست نیست.
ما دو نوع وحدت داریم وحدت استانی و وحدت ملی، ما در مسایل ملی و مملکت ممکن است سلایق مان متفاوت باشد یعنی بعضی ها راست گرا باشند و بعضی چپ گرا و نتیجه این است که اگر بخواهیم به این مسایل بپردازیم در استان اختلاف پیدا می کنیم ولی اگر بخواهیم در مسایل استان وحدت داشته باشیم حالا هر کسی دارای هر عقیده ای می خواهد باشد شدنی است. در استان هایی مانند یزد و اصفهان این اتفاق افتاده است که در مسایل ملی نظراتشان با یکدیگر متفاوت است ولی در استان متحد هستند. اگر اراده ای عقیده مند و محکم و خداپسندانه وحدت را در استان تعقیب کند و همه دور این پرچم و محور حرکت کنند هم امکان پذیر است و هم سودمند و هم به نفع استان است. چرا که ما بزرگترین استان کشور هستیم و بیش از 30 درصد معادن کشور در کرمان است و از بزرگترین های استان های میراث فرهنگی و تاریخی کشور هستیم. استان ما یکی از قطب های کشاورزی کشور است و این پتانسیل ها می تواند با وحدت به نتایج مهمی برسد که به نفع استان و مردم و کشور باشد.

ایرنا: از نظر شما اقدامات استاندار کرمان در دوران مدیریت استان برای نزدیک کردن گروه های سیاسی چقدر موثر بوده است؟

**آقای رزم حسینی دلش می خواهد یک انسجامی را در استان ایجاد کند و تاکنون هم دنبال و نشست های زیادی را هم برگزار کرده است و در بخشی از آن نشست ها نیز من حضور داشته ام و همکاری کردم ولی من نگران موضوعی هستم و آن این است که نیروهای افراطی با کمال تاسف وحدت را به هم می زنند. اکنون در آستانه انتخابات هستیم و قطعا نیروهای افراطی پیدا می شوند و مشکلاتی را ایجاد می کنند که اینها سبب می شود آن هدفی را که آقای رزم حسینی دنبال می کند به نتیجه مطلوب دست پیدا نکند مگر اینکه آقای رزم حسینی با همه سجود و وجود مدیریت را کنترل کند و اجازه ورود به نیروهای افراطی را ندهد.
نیروهای افراطی چه کسانی هستند؟ آیا در اصولگراها هستند یا اصلاح طلب ها؟ به نظر من تا به امروز هم در نیروهای اصولگرا و هم در نیروهای اصلاح طلب ما افراطی داریم. اکنون در نیروهای اصلاح طلب به شدت افراطی وجود دارد که ممکن است زحمات آقایان را خراب کنند و می توانند مشکل به وجود بیاورند. لذا اگر مدیریت استان بتواند نیروهای افراطی را کنترل کند و آن توازن و تعادل را در مجرای اداری، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی استان به نحو احسنت پیش ببرد قطعا می تواند موفق شود اما اگر وسط راه نیروهای افراطی بیایند و حرکت های تندی را انجام دهند خیلی از زحمات یا زیر سوال می رود یا کمرنگ می شود یا به نتیجه نمی رسد یا ممکن است کلا مخدوش شود.

ایرنا: فرایند تدوین منشور همدلی در استان کرمان چگونه بوده و شما این منشور را چطور ارزیابی می کنید؟

**ما هیچ کتابی بالاتر از قرآن کریم نداریم و هیچ پیامی را در دنیا بالاتر از این کتاب نداریم. بیاییم محاسبه کنیم و ببینیم که به قرآن چقدر عمل می کنیم؟ وقتی قرآن با آن عظمت را عمل نمی کنیم آیا در این منشور برادری استانی می توانیم جان سالم به در ببریم؟ به این سادگی نیست و تاکید می کنم که این منشور برادری نوشتن و جلسه گذاشتن نیست البته خوب است و مقدمه کار است ولی اگر ما بستر عملی آن را درست نکنیم و کنترل نکنیم این منشور موفق نمی شود.

ایرنا: از نظر شما گروه های سیاسی برای اجرای منشور و پایبندی به آن چه بایدها و نبایدهایی را رعایت کنند؟

**در این خصوص دو موضوع داریم یکی مربوط به مدیریت استان و دیگری مربوط به گروه های سیاسی استان می شود. مدیریت استان باید این موضوع را کنترل و مدیریت کند و اگر از این موضوع غفلت کند همان اتفاقی می افتد که در گذشته بوده ولی گروه های سیاسی چیزی دستشان نیست که بخواهند به آن دامن بزنند ولی ارتباط مستمر و برنامه ریزی شده مدیریت با گروه های سیاسی می تواند به پایبندی این منشور کمک کند. دنیای سیاست همانند داستان پتروس است و اگر در سیاست پتروس انگشت خود را در روزنه نگذارد کل سیاست خرد می شود و خرابی هایی به بار می آورد پس باید مواظب باشیم که پتروس ها این روزنه ها را بگیرند و نباید هیچ چیز را در سیاست کم بگیریم و مواظب نکات ریز باشیم.

ایرنا: به نظر شما که سابقه طولانی در ستاد انتخابات و استانداری کرمان دارید، این منشور همدلی چه تاثیری می تواند در برگزاری انتخابات پرشور و رقابتی داشته باشد؟

**اولین موضوع این است که کارشکنی ها، زد و بندها و کشمکش های سیاسی کم می شود. نکته دوم قدرت تحمل پذیری اجتماعی و سیاسی گروه های سیاسی را بالا می برد و همه آماده می شوند که حرف یکدیگر را بشنوند. اشکال کار در این نیست که چه کسی از کدام گروه می آید صحبت کند بلکه اشکال در این است که کسی سخنرانی می کند می خواهد گروه سیاسی مقابل را تخریب کند و وقتی شما بخواهید طرف مقابل را خراب کنید مقابل شما می ایستند و در همان جلسه جنگ جهانی سوم شروع می شود! سخنران هایی که از گروه های سیاسی می آیند باید مکلف شوند حدود را رعایت کنند و هرچه کلام و سلام آمد مطرح نکنند چرا که یک موضوع بیجا منشور همدلی را روی هوا می برد و اگر اینگونه شود دیگر نمی توان کنترل کرد و تخریب در مقابل تخریب می آید لذا باید به این نکته دقت کنند که وحدت جاده دو طرفه است و یکطرفه نیست. این عقیده که ما بخواهیم طرف مقابل را تخریب کنیم و بعد با او وحدت داشته باشیم امکان پذیر نیست و هیچ نتیجه ای نخواهیم گرفت و همانطور که عقاید ما مورد احترام است عقاید طرف مقابل هم مورد احترام است. سخنران های ما کنترل شده صحبت کنند و نیاند با یک کلامشان کبریت بزنند و بشکه باروت را منفجر کنند این اتفاق در گذشته بوده و فکر می کنم دوباره هم تکرار شود.

ایرنا: با توجه به اینکه امسال دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری را در پیش داریم و با توجه با شعار مقام معظم رهبری به عنوان دولت و ملت همدلی و همزبانی، برای پرشورتر کردن انتخابات و برگزاری انتخاباتی مناسب گروه های سیاسی چه بایدها و نبایدهایی را باید رعایت کنند؟

**گروه های سیاسی اولین دغدغه شان باید حضور مردم در انتخابات باشد چرا که همه رسانه های جهان در اختیار دشمن است و آنها نمی آیند بگویند امروز سه میلیون نفر در راهپیمایی 22 بهمن در کرمان شرکت کرده اند. پس باید سندی را ارایه دهیم که آنها نتوانند حرفی بزنند و آن سند انتخابات است زیرا آنها نمی توانند این سند را دستکاری کنند لذا می طلبد هر دلسوزی که در این مملکت است اول فکرش حضور مردم باشد و رکن اعظم عقیده همه ما باشد و در مرحله دوم ما خالصانه و خداپسندانه و با آداب و اخلاق اسلامی عقاید خود را مطرح کنیم زیرا اسلام به ما اجازه نداده است که تندروی کنیم و حرف بیجا بزنیم یا دیگران را تخریب کینم و تهمت بزنیم. ما در ارکان سیاسی نباید به سادگی به دیگران تهمت بزنیم و هر کسی باید کار خودش را به نیکوترین وجه انجام دهد. رقابت آری اما در سایه وحدت و این خیلی مهم است که ما می توانیم رقابت کنیم اما در رفاقت نه در دشمنی. اگر برای خدا حرف بزنیم و برای خدا حزب و گروه سیاسی را تعقیب کنیم اطمینان داشته باشید که خداوند هم راه رستگاری را جلوی ما می گذارد و مشکلات ما را حل می کند ولی اگر به نام دین باشد و کارهای غربی را دنبال کنیم خداوند ما را رها می کند و اینجاست که در همه حوزه ها می مانیم.
انشاءالله گروه های سیاسی و مسوولان ما این مسیر را انتخاب کنند.

ایرنا: اگر در آخر صحبتی دارید می شنویم
35 سال از این مملکت گذشت و تا به امروز 18 هزار نفر شهید ترور، نزدیک به 300 هزار نفر شهید، یک میلیون نفر جانباز و صدها هزار نفر خانواده شهید تقدیم کرده ایم و خداوند همه اینها را می بیند و نمی گذارد دشمنان هر غلطی بخواهند بکنند. در سایه تحریم ها کشور پیشرفت های زیادی داشته است ما در عرصه اقتصادی رتبه 16 و 17 دنیا را در اختیار داریم و در عرصه های نظامی، طبی و نانوتکنولوژی جزء چند کشور اول دنیا هستیم همچنین در عرصه فضایی در ردیف کشورهای اول دنیا و جزء باشگاه هسته ای جهان و جزء هشت کشور اصلی دنیا محسوب می شویم و در سد سازی نیز رتبه سوم دنیا را در اختیار داریم.
اینها همه در سایه عنایت خداوند، توجه امام زمان (عج) و همت ملت بزرگوار و در سایه وحدتی که امام راحل و مقام معظم رهبری ایجاد کرده به دست آمده است. این پیشرفت های بعد از انقلاب را با سیاه نمایی زیر سووال نبریم و به فکر ملت و انقلاب باشیم و در سایه این تفکر کارها را پیش ببریم. بزرگترین خیانت به این کشور است که بخواهیم تیشه به ریشه خودمان بزنیم. باید با وحدت و صمیمیت برخورد کنیم. ما باید در سایه ولایت فقیه کار کنیم و در سایه حمایت او باشیم و این مسیر را پیش ببریم، اگر اینگونه باشد قطعا موفق خواهیم شد زیرا آیه قرآن هم همین را گفته است. اگر ما به آمریکایی ها و غربی ها چشم بدوزیم که می توانند گره ای از ما باز کنند اشتباه کرده ایم. اینها به کدام کشور اجازه پیشرفت داده اند که ما دومی باشیم؟ آیا کشورهایی مانند ترکیه، عراق و مصر چه نتیجه ای از اعتماد به آنها گرفتند؟
راه علاج و غلبه بر مسائل و مشکلات داخلی اتکا بر توان و ظرفیت های بیشمار داخلی است.

گفت و گو از میلاد ایزدی
7436/3028



20/04/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن