تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826858662




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ساختمان‌هاي کنوني ايران از عمر مفيد پايه برخوردار نيستند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۰ تير ۱۳۹۴ (۱۴:۴۴ب.ظ)
ساختمان‌هاي کنوني ايران از عمر مفيد پايه برخوردار نيستند موج - مدرس دانشگاه گفت: مالکان به دليل اين که تراکم بيشتري را دريافت کنند، ساختمان‌ها را قبل از پايان عمر مفيد، تخريب و ساختمان‌هاي جديد با تراکم مضاعف احداث مي‌کنند و اين موضوع دليلي است تا ساختمان‌هاي کنوني ايران از عمر مفيد پايه برخوردار نباشند.
به گزارش خبرگزاري موج، محمود گلابچي، مدرس دانشگاه، به تغييراتي که بايد در قوانين شهرسازي کشور ايجاد تا ساختمان از حالت سرمايه‌اي خارج شود نيز تأکيد دارد و گفت: مالکان به دليل اين که تراکم بيشتري را دريافت کنند، ساختمان‌ها را قبل از پايان عمر مفيد، تخريب و ساختمان‌هاي جديد با تراکم مضاعف که منفعت اقتصادي بيشتري را به بار دارد، احداث مي‌کنند و اين موضوع دليل ديگري است تا ساختمان‌هاي کنوني ايران از عمر مفيد پايه برخوردار نباشند.
به گفته اين مدرس دانشگاه، به‌ منظور ارتقاي کيفيت اجرا، ابتدا بايد مصالح ساختماني استاندار شوند؛ چراکه اکنون اکثر مصالح ساختماني کشور از شرايط مطلوب و استانداردي برخوردار نيستند و متأسفانه سازندگان از همين مصالح فاقد نشان استاندارد در ساخت‌وساز استفاده مي‌کنند.
پرفسور گلابچي در ادامه اضافه مي‌کند: دومين عامل تأثيرگذار در اجرا، حضور افراد غيرمتخصص در صنعت ساخت‌وساز است؛ در حال حاضر اجراي ساختمان به وسيله افرادي که آموزش‌هاي لازم را فرا نگرفته و مهارت کافي در خصوص اجراي کليه بخش‌هاي ساختمان ندارند، انجام مي‌شود که در نهايت کيفيت نامناسب ساختمان، کاهش عمر ساختمان و ساختمان‌هاي غيراستاندارد در دسترس بهره‌بردار حاصل کار آن‌ها است.
وي با بيان اين که اکنون نظارت مناسبي بر صنعت ساخت‌وساز کشور وجود ندارد، مي‌افزايد: متأسفانه ساختمان‌هايي که از نظارت و دقت کافي برخوردار نيستند، نهايت پايان کار را گرفته و با همان شرايط در اختيار بهره‌بردار قرار مي‌گيرد که متأسفانه بعد از مدت کوتاهي مشکلات عديده‌اي را پيدا خواهد کرد و کمتر از 30 سال قابل استفاده مي‌شود.
به اعتقاد پرفسور گلابچي وجود سه عامل اساسي يعني وجود مصالح غيراستاندارد، دخالت افراد غيرمتخصص در اجرا و عدم نظارت کافي باعث شده تا عمر مفيد ساختمان در ايران از استانداردهاي جهاني فاصله گيرد و تغيير در عوامل مذکور به طور عادي مي‌تواند عمر ساختمان را تا 100 سال افزايش دهد.
عضو شوراي تدوين مقررات ملي ساختمان، به موضوع تخريب‌هاي زودرس ساختمان‌ها اشاره مي‌کند و اظهار داشت: اکنون ساختمان‌هايي که قبل از پايان عمرشان تخريب مي‌شوند و مي‌تواند سال‌هاي سال به حيات خود ادامه دهد، به دليل بحث تراکم و منفعت اقتصادي که به همراه دارد تخريب شده و جاي خود را به ساختمان جديدي مي‌دهند و از آنجايي که يک ساختمان بخشي از ثروت ملي محسوب مي‌شود، با تخريب زود هنگام لطماتي به ثروت ملي نيز وارد مي‌شود.
پرفسور گلابچي در ادامه با تأکيد بر اين که 8 درصد از درآمد ناخالص کشور در بخش ساختمان هزينه مي‌شود، مي‌افزايد: در مقايسه با کشورهاي توسعه يافته استفاده 30 ساله ايران از ساختمان به ازاي 120 سال به مثابه استفاده 2 درصدي مردم ايران از درآمد ناخالص کشور است و اين عملا به اين معني است که ما از درآمد ناخالص، خود را محروم کرده و به يک چهارم آن اکتفا مي‌کنيم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن