تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ساعتى عدالت بهتر از هفتاد سال عبادت است كه شب‏هايش به نماز و روزهايش به روزه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845768233




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توليد يک‌ هشتم شترمرغ جهان در ايران


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۰ تير ۱۳۹۴ (۱۲:۲۲ب.ظ)
توليد يک‌ هشتم شترمرغ جهان در ايران موج - ساير رسانه ها؛ معاون بهبود توليدات دامي وزارت جهاد کشاورزي درباره وضعيت شترمرغ در ايران و جهان گفت: شترمرغ از پرندگاني است که از دو دهه گذشته نخستين محموله آن از آفريقاي جنوبي به کشور وارد شد و دوره رشدي مناسبي را طي کرد.
ايانا نوشت:
از 800 هزار قطعه شترمرغ موجود در جهان 100 هزار قطعه آن به ايران تعلق دارد، در حالي که تمامي پوست آن بدون فرآوري و ارزش افزوده صادر مي‌شود.
حسن رکني افزود: کشورهاي آفريقاي جنوبي و زيمبابوه از پرورش‌دهندگان اصلي اين جاندار هستند و پس از آن کشورهايي همچون انگلستان، استراليا، کانادا و آمريکا در رده دوم پرورش و کشورهاي اروپايي در رده سوم قرار دارند.
وي خاطرنشان کرد: ايران و کشورهاي آسيايي از قبيل ترکيه، پاکستان و چين در رده چهارم پرورشي دنيا قرار دارند و کشورهاي اروپاي شرقي، روسيه و هند جزو دسته پنجم هستند.
رکني با اعلام اينکه تعداد کل شترمرغ‌هاي دنيا حدود 800 هزار قطعه است، ادامه داد: 50 درصد اين تعداد در کشور آفريقاي جنوبي قرار دارد. يعني به ازاي هر نفر سکنه اين کشور، 10 قطعه شترمرغ وجود دارد.
وي تصريح کرد: کشور آفريقاي جنوبي حدود 49 ميليون نفر جمعيت دارد و 400 هزار قطعه از شترمرغ‌هاي جهان را در خود جاي داده است، در حالي که در ايران 100 هزار قطعه از کل 800 هزار قطعه‌اي شترمرغ دنيا وجود دارد.

توليد 12.5 درصدي گوشت شترمرغ در ايران
معاون بهبود توليدات دامي وزارت جهاد کشاورزي يادآور شد: بر اساس گزارش‌هاي دريافت‌شده، حدود 12.5 درصد از کل توليد گوشت شترمرغ دنيا در ايران انجام مي‌شود که اين عدد در مقايسه با آنکه ايران 1.1 درصد از جمعيت دنيا را در بر دارد، عدد مناسبي است.
رکني تأکيد کرد: حدود 30 هزار شترمرغ مولد در دنيا وجود دارد و ايران با دارا بودن شش‌هزار و 400 قطعه جزو رده دوم توليدکنندگان مولد است.
وي اظهار داشت: کشور ناميبيا با دارا بودن چهارهزار و زيمبابوه با دارا بودن سه‌هزار قطعه در رده‌هاي بعدي شترمرغ مادر قرار دارند.
رکني همچنين گفت: بيشترين ارزش اقتصادي شترمرغ از پوست آن است، اما متأسفانه صنايع فرآوري‌کننده آن در کشور ما وجود ندارد و قسمت اعظم درآمد توليدکنندگان داخلي از گوشت آن است، در حالي که در دنيا اين روند برعکس است.

سهم اقتصادي شترمرغ در ايران برعکس جهان است
معاون بهبود توليدات دامي وزارت جهاد کشاورزي در ادامه افزود: سهم اقتصادي توليد شترمرغ در دنيا 30 درصد از گوشت، 70 درصد از پوست و پر است، در حالي که در ايران 65 درصد از سهم اقتصادي مربوط به گوشت، 20 درصد پوست و 15 درصد از پر آن است.
وي خاطرنشان کرد: لازم است که بخش خصوصي در زمينه فرايند تکميلي بيشتر وارد شده و براي ايجاد ارزش افزوده بيشتر در اين بخش اقدامات بيشتري صورت گيرد تا پوست شترمرغ در داخل کشور فراوري شده و با ارزش افزوده صادر شود.
رکني ادامه داد: با توجه به نوپا بودن صنعت شترمرغ در کشور، لازم است که صنايع وابسته آن نيز رشد کند.
وي تصريح کرد: رشد صنايع فرآوري در کشور خيلي پيچيده نيست و تنها بايد حضور بخش خصوصي در اين قسمت پررنگ‌تر شود.
رکني يادآور شد: توليد گوشت شترمرغ در دنيا حدود 24 هزار تن برآورد شده است که هشت‌هزار و 700 تن آن تجارت جهاني مي‌شود، يعني حدود 30 درصد از اين صنعت توليداتش در پروسه تجارت قرار دارد.
وي با اعلام اينکه گوشت شترمرغ داراي ويژگي‌هاي بهداشتي ممتازي نسبت به ساير گوشت‌ها است، تأکيد کرد: از لحاظ مزه، گوشت اين حيوان نزديک به گوشت قرمز بوده، اما محدوديت‌هاي مصرف گوشت قرمز همچون چربي و کلسترول بالا را ندارد.
رکني اظهار داشت: دوره پرورش شترمرغ گوشتي حدود يک سال تا 15 ماه است و وزن شترمرغ زنده 120 کيلوگرم است که حدود 35 درصد آن را گوشت تشکيل مي‌دهد و ساير ملزومات ازجمله گوشت، پوست و امحاء و احشاء نيز براي صادرات ارزش افزوده ايجاد مي‌کند.

گوشت شترمرغ معادل گوشت قرمز، اما به دور از چربي‌هاي گوشت گوسفندي
معاون بهبود توليدات دامي وزارت جهاد کشاورزي همچنين گفت: از لحاظ قيمتي نيز قيمت گوشت شترمرغ معادل گوشت قرمز است و از آنجا که اين جاندار بسيار قانع است، مي‌تواند در مناطق خشک که خشونت طبيعي در آن‌ها بالا است، رشد کرده و به وزن اقتصادي برسد.
وي در ادامه افزود: غذاي شترمرغ همچون نشخوارکنندگان و طيور است و مي‌تواند از علوفه و کنسانتره استفاده کند.
رکني خاطرنشان کرد: معتقديم که شترمرغ مي‌تواند واحدهاي صنعتي زيادي را در قالب زنجيره توليد شامل شود، به‌گونه‌اي که بزرگ‌ترين واحد توليدکننده شترمرغ در استان فارس داراي بخش‌هايي همچون مرغ مادر، پرورش جوجه گوشتي، کشتارگاه و تفکيک قطعات است.
وي ادامه داد: اين واحد به دنبال واردات ژن‌هاي جديد و انجام فعاليت‌هاي اصالح نژادي است تا بتواند بهره‌وري توليد را افزايش دهد و از ايجاد هم‌خوني در گله‌ها جلوگيري کند.
معاون بهبود توليدات دامي وزارت جهاد کشاورزي تصريح کرد: در حال حاضر 82 واحد در سطح کشور به فعاليت پرورش شترمرغ مشغول‌اند که ظرفيتي معادل شش‌هزار و 415 قطعه دارد.
رکني يادآور شد: 139 واحد گوشتي در کشور وجود دارد که 82 هزار و 630 قطعه توليد مي‌کند.
وي تأکيد کرد: تعدادي از واحدها نيز پروانه تأسيس گرفتند، اما هنوز به بهره‌برداري نرسيده‌اند و تعداد آن‌ها حدود 11 هزار واحد است که با اضافه شدن آن‌ها به توليد، ظرفيت به 140 هزار قطعه شترمرغ گوشتي مي‌رسد؛ يعني به بيش از 200 هزار واحد گوشتي در کشور مي‌رسد.
رکني اظهار داشت: قسمت عمده توليد شترمرغ در 12 استان کشور است که بيشترين آن‌ها در استان سمنان با يک‌هزار و 250 قطعه شترمرغ مادر و شش‌هزار قطعه گوشتي، سپس اصفهان با يک‌هزار و 80 قطعه مادر و يک‌هزار و 450 قطعه گوشت و استان البرز با 560 قطعه مادر و 10 هزار و 790 قطعه گوشتي در رده‌هاي بعدي قرار دارند.
وي همچنين گفت: مابقي استان‌ها شش‌هزار و 615 قطعه شترمرغ مادر و 82 هزار قطعه گوشتي را شامل هستند.
رکني در پايان افزود: ظرفيت کل بهره‌برداري کشور شش‌هزار و 415 قطعه مادر و 82 هزار و 630 قطعه گوشتي است.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن