واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در گفتوگوی معاون رئیس جمهور با CNN مطرح شد
برنامه ۱۰ ساله ایران برای کسب ۳۰ میلیارد دلار درآمد از جذب گردشگر
رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به برنامه های این سازمان برای جذب گردشگران خارجی گفت: در بازه زمانی ۱۰ ساله ما می خواهیم ۲۰ میلیون گردشگر در ایران داشته باشیم که درآمدی حدود ۳۰ میلیارد دلار نصیب ما خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس، خبرنگار شبکه خبری CNN در گزارشی از سفر اخیر خود به ایران نوشت: این روزها وقتی به سمت ایران پرواز می کنید، تعداد بیشتری از صندلی های هواپیما نسبت به گذشته پر هستند.
تجار امیدوار به لغو تحریم ها، برای بررسی فرصت های همکاری به تهران سفر می کنند. گردشگران بیشتری نیز از شهرهای فرانکفورت، رم، استانبول و چند شهر دیگر به سمت ایران پرواز می کنند. دولت ایران می گوید انتظار دارد تعداد گردشگران خارجی در سال 2015، 6.6 درصد افزایش یابد. دولت حسن روحانی، توسعه گردشگری را به عنوان یکی از برنامه های اصلی خود برای احیای اقتصاد آسیب دیده ایران از تحریم ها قرار داده است. مسعود سلطانی فر، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در گفتوگو با CNN گفت: «ما گردشگران را به 4 دسته تقسیم کرده ایم... ما گردشگران مذهبی زیادی داریم که برای زیارت به کشور ما می آیند. همچنین ما تعداد زیادی گردشگر پزشکی داریم. ما گردشگران زیادی نیز در بخش فرهنگی و جاذبه های طبیعی داریم.» سلطانی فر اذعان دارد که صنعت گردشگری ایران هنوز راه درازی برای پیمودن دارد. وی بخشی از مشکلات را به گردن تحریم ها می اندازد، نه همه آنها را. «در بازه زمانی 10 ساله ما می خواهیم 20 میلیون گردشگر در ایران داشته باشیم که درآمدی حدود 30 میلیارد دلار نصیب ما خواهد کرد....این هدف ماست و ما برنامه ای برای دستیابی به این هدف داریم. البته مطمئنا لغو تحریم ها به ما کمک خواهد کرد.» وی می گوید: ایران باید کارهای بیشتری برای سرمایه گذاری در زیرساخت های خود انجام دهد. رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری می افزاید: «ما به هتل های 4 و 5 ستاره بیشتری برای اسکان دادن تعداد بیشتری گردشگر نیاز داریم و سرمایه گذاری زیادی در سال های آینده مورد نیاز خواهد بود.» این گزارش افزود: خبرنگار ما در سفر به ایران، با ماشین به شیراز، دومین شهر بزرگ ایران رفت. شیراز از بسیاری جهات تجسم جاذبه های توریستی ایران است. در این شهر چند مکان مذهبی منحصر به فرد نظیر مسجد وکیل و مسجد نصیرالملک قرار دارد. نام دیگر مسجد نصیرالملک، مسجد صورتی است که در قرن نوزدهم ساخته شده است. این مسجد به خصوص به دلیل استفاده از کاشی های صورتی و قرمز و پنجره های رنگارنگ که نور خورشید با عبور از آن به صورت رنگ هایی متنوع بر روی دیوارها و کف مسجد نمایان می شود، اثری منحصر به فرد است. در جریان سفر به ایران با برخی گردشگران غربی نیز همراه شدیم. آنها به ما گفتند که چند هفته در ایران اقامت داشته اند و از اقامت خود لذت برده اند. «مردم خیلی مهمان نوازند.... زیرساخت ها عالی است. مسافرت از طریق اتوبوس واقعا آسان است.» اما بسیاری از شهروندان غربی هنوز نگرانی هایی برای سفر به ایران دارند. برخی نگران امنیت و برخی دیگر نگران وضعیت سیاسی حاکم بر این کشور هستند. یکی از مشکلات گردشگران خارجی این است که کارت های اعتباری غربی در ایران به دلیل تحریم ها قابل استفاده نیست. این یکی از دلایلی است که دولت امیدوار است تحریم ها به زودی برداشته شود.
ایران کشوری است که از نظر جذابیت های طبیعی، فرهنگی و مذهبی، مکان ها و جاذبه های فراوانی برای گردشگران دارد. مذاکره کنندگان بین المللی هم اکنون در وین در تلاش برای انعقاد توافقی هسته ای با ایران هستند که در صورت امضای آن گردشگران خارجی بیشتری خواهند توانست سفر به ایران را تجربه کنند. انتهای پیام/
94/04/20 - 12:08
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]