تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834876615




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نبود زيرساخت‌ها در حمل‌ونقل مانع رسيدن به توسعه است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۰ تير ۱۳۹۴ (۱۱:۱۵ق.ظ)
نبود زيرساخت‌ها در حمل‌ونقل مانع رسيدن به توسعه است موج - معاون برنامه‌ريزي و اقتصاد حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازي، گفت: اگر چه توسعه زيرساخت‌ها نقش چنداني در افزايش ميزان مطلق رشد اقتصادي ندارد، اما؛ نبود اين زيرساخت‌ها به‌ شدت مانع رسيدن به توسعه است.
به گزارش خبرگزاري موج، امير اميني، معاون برنامه‌ريزي و اقتصاد حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازي، با اشاره به ۴۹ هزار ميليارد تومان سرمايه‌گذاري‌هاي توسعه و بهسازي طرح‌هاي حمل‌ونقل در ۵ سال اخير گفت: جمع نيازهاي سرمايه‌گذاري طرح‌هاي حمل‌ونقل سالانه ۵۷ هزار ميليارد تومان است.
امير اميني، با اشاره به نيازهاي سرمايه‌گذاري اهداف چشم‌انداز گفت: اگرچه توسعه زيرساخت‌ها نقش چنداني در افزايش ميزان مطلق رشد اقتصادي ندارد، اما؛ نبود اين زيرساخت‌ها به‌ شدت مانع رسيدن به توسعه است.
وي ادامه داد:‌ ايران تنها کشوري نيست که با تقاضاهاي ناتمام براي توسعه زيرساخت‌هاي حمل‌ونقل مواجه است. مقايسه نيازهاي سرمايه‌گذاري اهداف افق ۱۴۰۴ با اعتبارات عمومي محقق شده در سال‌هاي اخير هيچ شکي برجا نمي‌گذارد اتکا به منابع بودجه‌اي کافي نيست و بايد به فکر تأمين مالي از منابع ديگر بود.
وي افزود: با رجوع به ارقام مشخص مي‌شود که ۵۱ درصد سرمايه‌گذاري‌هاي توسعه و بهسازي طرح‌هاي حمل‌ونقل مربوط به منابع بودجه‌اي، ۱۸ درصد مربوط به منابع داخلي دستگاه‌ها و ۱۴ درصد مربوط به اوراق مشارکت و ۱۷ درصد مربوط به مشارکت غيردولتي بوده است.
معاون برنامه‌ريزي و اقتصاد حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازي يادآور شد: عدد سرمايه‌گذاري که از منبع مالي فوق طي ۵ سال اخير به دست آمده است ۴۹ ميليارد تومان با قيمت‌هاي انتهاي ۹۳ است. البته ارقام تسهيلات مربوط به وجوه اداره شده و تسهيلات صندوق توسعه ملي که به توسعه ناوگان اختصاص پيدا کرده‌اند و همچنين هزينه‌هاي نگهداري غير از طرح‌هاي تملک دارايي راه و راه‌آهن و اعتبارات استاني لحاظ نشده‌اند. طرح‌هاي بسياري نيز از طريق استقراض داخلي و خارجي و تسهيلات صندوق توسعه ملي و ساير منابع در حال پيگيري هستند که هنوز به نتيجه نهايي نرسيده‌اند.
وي ادامه داد: جمع نيازهاي سرمايه‌گذاري طرح‌هاي حمل‌ونقل سالانه بالغ‌بر ۵۷ هزار ميليارد تومان است که سهم توسعه زيربناهاي جاده‌اي، بهره‌برداري و نگهداري جاده‌ها، توسعه زيربناهاي ريلي و بهره‌برداري و نگهداري راه‌آهن به ترتيب ۱۱ هزار، ۸ هزار، ۶ هزار و ۲ هزار ميليارد تومان با قيمت‌هاي انتهاي سال ۹۳ است. همچنين سرمايه‌گذاري مورد نياز تأسيسات و عمليات بندري و تأسيسات فرودگاهي به ترتيب ۳ هزار و ۲ هزار ميليارد تومان بوده است.
معاون وزير راه و شهرسازي اظهار کرد: اصلي‌ترين منابع قابل اتکا و قابل برنامه‌ريزي٬ مشارکت‌هاي عمومي-خصوصي، تسهيلات توسعه‌اي از منابع صندوق توسعه ملي، صندوق توسعه بزرگراه‌ها و آزادراه‌ها، شبکه بانکي و منابع مربوط به استقراض داخلي و خارجي هستند.
وي افزود: تجربه کشورهاي توسعه‌يافته و در حال توسعه براي تأمين مالي طرح‌هاي زيرساخت حمل‌ونقل نشان مي‌دهد اين کشورها از محل تجهيز منابع مالي پايدار عوارض سوخت، بارنامه، خودرو، بيمه‌نامه، بليت مسافر و گمرک، توسعه نهادها و نظام تأمين مالي، تضمين ريسک‌ها و بهبود فضاي کسب‌وکار با قوانين تشويقي و اصلاح فرآيندهاي درون سازماني و قانوني و حقوقي نسبت به اصلاح فضاي تأمين مالي و سرمايه‌گذاري اقدام کرده‌اند.
اميني توضيح داد: سه مانع اصلي بهبود فضاي کسب‌وکار در ايران به ترتيب دسترسي به منابع مالي، ناپايداري سياست‌ها و تورم دو رقمي هستند. درباره دسترسي به منابع مالي براي کشوري که توليد ناخالص داخلي آن ۹۲۰ هزار ميليارد تومان است ۱۲۰ هزار ميليارد تومان مانده تسهيلات اعطايي شبکه بانکي معادل ۱۴ درصد GDP است در شرايطي که اين نسبت در کشورهاي توسعه‌يافته ضريب ۴ يا ۵ از GDP است که نشان‌دهنده مشکل ريشه‌اي نظام تأمين مالي بانک محور کشور ما است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن