تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834893604
آلمان براي رسيدن به توسعه خريد کالاي انگليسي را تحريم کرد
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ تير ۱۳۹۴ (۱۶:۶ب.ظ)
آلمان براي رسيدن به توسعه خريد کالاي انگليسي را تحريم کرد دفتر مطالعات رسانه اي اقتصاد اسلامي؛ سالهاست مي گوييم اي کاش ما ديگر نفت صادر نکنيم و تبديل به کالا کنيم بعد بفروشيم، خب اين آرزوها که همه ملت هم قبولش دارند به چه معناست؟ اين يعني خود تحريمي، ولي ما نتوانستيم و عزم جدي براي آن نداشتيم.
دکتر عادل پيغامي،عضو هيات علمي دانشگاه امام صادق (ع)، در حاشيه همايش «اقتصاد سياسي، انفعال يا اقتدار»، گفت: برون گرايي و استفاده از فرصتهاي محيطي منوط به اين است که شما از يک ساختار مستحکم داخلي برخوردار باشيد. فرض کنيم در عرصه بين المللي يک فرصتهاي مناسبي وجود دارد که ما بتوانيم در عرصه کشاورزي يا صنايعمان از آن بهره مند شويم. بهره مند شدن بسته به ساخت دروني اقتصاد ماست که قابليت جذب اين فرصت بيروني را داشته باشد.
اين اقتصاددان افزود: اگر تهديدي در محيط بيروني هست اقتصادهاي پيشرفته دنيا تلاششان اين است که بتوانند اين تهديد را تبديل به فرصت کنند. اين هنر تبديل کردن تهديد اقتصادي به فرصت و آسيب نديدن در براي تهديد نيازمند يک اقتصاد مقاوم درونزاي ملي است. اگر شما ساخت مولد و قوي درونزا نداشته باشيد؛ نه تنها از فرصتهاي بيروني بهرهمند نمي شويد بلکه برونگراييتان شکست مي خورد و در برابر شوکهاي بروني نيز آسيب پذير مي شويد و منابع دروني خود را نيز نمي توانيد درست بکار بگيريد. لذا مي بينيد که منابع انساني بالايي داريد، سرمايه اجتماعي داريد، انواع منابع زير زميني ماند نفت را داريد ولي نمي توانيد تبديلش کنيد به رشد اقتصادي و رفاه مردم.
اين استاد دانشگاه تأکيد کرد: اساسا اقتصاددانان، رشد يک اقتصاد را جز رشد درونزا نميدانند و نميفهمند. اگر برخي از اقتصادخوانده هاي ايراني کلمه اقتصاد مقاومتي را عجيب مي دانند؛ علتش اين است که سه يا چهار دهه از علم اقتصاد عقب هستند. اگر تئوري هاي غربي را خوب بخوانند و به روز باشند مي بينند که آنها نيز هم امروز و هم در گذشته دنبال مقاوم سازي اقتصاد بوده اند. البته بايد تأکيد کرد اقتصاد مقاومي که ما از آن سخن مي گوييم و مد نظر رهبر انقلاب است، محدود به تئوري هاي غربي نيست. فراتر از آن است و مباحث خاص قرآني و مبتني بر اقتصاد اسلامي را داريم امروز ويژگي هايي براي اقتصاد مقاومتي احصا شده که در تئوري هاي غرب نيست و بايد به آنها افزوده شود.
وي در پاسخ به اين سؤال که در صورت بازگشت دلارهاي بلوکه شده نفتي به عمق خام فروشي باز مي گرديم يا نه، افزود: متأسفانه يک نگاه غير اقتصادي يا بهتر بگوييم يک نگاه مهندسي سالها بر اقتصاد ايران حاکم بوده است و اين تلفيق شده با يک نگاه سياسي است. اينها اقتصاد را از نگاه مهندسي و سياسي نگاه مي کنند. اگر کسي نگاهش به رفع تحريم واقعا بازگشت منابع دلاري نفتي براي واردات باشد معنايش اين است که اصول اوليه اقتصاد را هم نمي شناسد.
پيغامي افزود: برخي مثل عوام فکر مي کنند تحريم در اقتصاد اساسا پديده ايست که فقط براي ما، کوبا، کره شمالي و کشورهايي از اين دست اتفاق افتاده مي افتد و پديده اي است که اگر نباشد بهتر است. متوجه نيستند که اساسا تحريم يک مراوده متعارف اقتصادي بين کشورهاست. خيلي کشورهايي که از بيرون تحريم نمي شوند از داخل خودشان را تحريم مي کنند. به عنوان مثال وضع تعرفه گمرکي که همه اقتصادهاي دنيا به آن عمل مي کنند و در بازه هاي زماني براي حمايت از توليدات داخل به آن شدت هم مي بخشند، نوعي از تحريم است.
وي گفت: تحريم چيزي نيست جز يک ابزار اقتصادي که سبب افزايش يک سري هزينه ها مي شود و افزايش هزينه ها يک تيغ دولبه است. يک طرفش به ضرر کشور مي برد و يک طرفش به نفع کشور مي برد. آنجايي که به نفع کشور مي برد جايي است که ايجاد مزيت نسبي مي کند. يعني اقتصاد مجبور مي شود که در داخل خود مزيتها را ايجاد يا مزيتهاي موجود را احيا کند و رشد بدهد. اينکه کشور از اين مسأله بخش منفي اش را بگيرد و يا بخش مثبتش را، بستگي دارد به مديران و سياستمدارانش. اين اتفاق هم مي تواند باعث پرتاب و جهش يک اقتصاد بشود و هم باعث نابودي يک اقتصاد.
پيغامي در يک مثال تاريخي عنوان داشت: آلمان وقتي که در اوخر قرن نوزده مي خواست جهش اقتصادي خود را ايجاد کند؛ خودش را در برابر کالاهاي انگليسي تحريم کامل کرد. جالب اينجاست که دقيقا همزمان با آلمان علماي ايران قبل از مشروطه طي فتاوايي يک جريان مفصلي را از خود تحريمي هاي متفاوت و مختلف عليه کالاهاي روس و انگليسي اجرا کردند. طي اين فتاوا، علما دقيقا همان سياستهاي ناسيوناليسم اقتصادي که در آلمان در حال اجرا بود را در ايران به اجرا گذاشتند. منتها در آلمان مردم و دولت مداران همراهي کردند و منتهي شد به يک جهش و پرتاب اقتصادي و هنوز هم اين کشور در صدر اقتصادهاي جهان قرار دارد و نفر اول اروپاست. در ايران بر عکس آن جريان را سرکوب کردند. چه در دولت قاجاريه با سر سپردگي که به روس و انگليس داشت و چه در دولت پهلوي که کاملا انگليسي بود. انديشه خود تحريمي را سرکوب کردند در حالي که مي توانست عامل پيشرفت و جهش ما بشود.
پيغامي در مورد سياست خود تحريمي افزود: سالهاي سال است که ما شعارش را مي دهيم و همه مردم هم قبول دارند. همواره مي گوييم اي کاش ما روزي شيرهاي نفت را ببنديم خوب اين چه معنايي دارد؟ سالهاست مي گوييم اي کاش ما ديگر نفت صادر نکنيم و تبديل به کالا کنيم بعد بفروشيم، خب اين آرزوها که همه ملت هم قبولش دارند به چه معناست؟ اين يعني خود تحريمي ولي ما نتوانستيم و عزم جدي براي آن نداشتيم. حالا غرب آمده اين کار را براي ما انجام داده سالها ما شعارش را داديم و عمل نکرديم که جنس خارجي راحت نيايد، توليدات داخلي را از پا بياندازد؛ امروز غرب خودش براي ما اينکار را کرده جنس خارجي به دشواري مي آيد و نفت کمتر مي فروشيم.
وي افزود: اگر از اين فضا درست استفاده بشود، اين هنر است و اين واقعيت اقتصادي است که بايد دنبالش باشيم وگرنه دشمن که با هدف خدمت اين کارها را براي ما نکرده است. او مي خواهد هزينه هاي ما را افزايش دهد. پس تحريم چيزي نيست که ما دنبال حذفش باشيم چنانکه روند اقتصاد بين الملل نشان مي دهد تعداد تحريمهاي کشورها عليه هم در حال افزايش است. دنياي آينده دنياي تحريم است همين چند هفته گذشته شاهد بوديم يک شرکت فرانسوي اسرائيليها را تحريم کرد.
استاد دانشگاه امام صادق(ع) گفت: تحريم يک ابزار متداول اقتصادي است و براي کشور ما در برابر ترکيه و مالزي يک نقطه قوت است که ما سالها در شرايط تحريم رشد کرده ايم. هزينه هاي تحريم هم يکسويه نيست. هم تحريم کننده هزينه مي دهد و هم تحريم شونده. مراکز علمي اقتصادي معتقدند که آمريکا در سالهاي گذشته از تحريم ايران ضرر فراواني کرده است. و به اعتراف مراکز علمي خودشان زيان آمريکا از تحريم مبلغش از زيان خود ما بيشتر است. منتها دارند هزينه هايي را مي دهند زيرا در مقابله با جبهه حق راه ديگري برايشان نمانده است زيرا همه انواع جنگهاي سياسي و امنيتي و نظامي را امتحان کرده اند.
پيغامي در پايان تاکيد کرد: آمريکا راه ديگري ندارد و مجبور است از بدترين شيوه ها که هزينه هاي بسيار بالايي برايش دارد استفاده کند مثلا رو به تحريم مبادلات ارزي آورده که اين تحريم در بلند مدت خيلي به ضرر آمريکاست. ضررهاي کوتاه مدتش براي ماست در بلند مدت اقتدار و انحصار بين المللي دلار به عنوان ارز واسط و رايج بين المللي را خدشه دار مي کند. زيرا ايران هم به عنوان يک اقتصاد بزرگ جهاني و دارنده دومين منابع گازي و سومين منابع نفتي جهان به ائتلاف حذف دلار از روابط خارجي مي پيوندد. اينها مواردي است که متأسفانه دولت مردان ما به دليل نا آشنا بودن با اقتصاد بين المللي و اصول علمي اقتصاد آن را درک نمي کنند و در نظر نمي گيرند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]
صفحات پیشنهادی
آلمان برای رسیدن به توسعه خرید کالای انگلیسی را تحریم کرد / چرا برخی اقتصاد مقاومتی را واقعی نمیدانند
تراز سالهاست می گوییم ای کاش ما دیگر نفت صادر نکنیم و تبدیل به کالا کنیم بعد بفروشیم خب این آرزوها که همه ملت هم قبولش دارند به چه معناست این یعنی خود تحریمی ولی ما نتوانستیم و عزم جدی برای آن نداشتیم پایگاه خبری تحلیلی تراز دکتر عادل پیغامی عضو هیات علمی دانشگاه امام صادقهنرِ «خرید کالای خارجی» نزد ایرانیان است و بس!
هنرِ خرید کالای خارجی نزد ایرانیان است و بس محمدجواد عزتیراد 31 خرداد 94تاریخ انتشار يکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۰ ۵۳ ماجرا از آنجایی آغاز شد که "جنس خارجی" از ماهیت شناسایی اصلی خود یعنی "کیفیت" خارج شد و جای خود را به "جایگاه و شان اجتماعی" داظریف عنوان کرد تصور رسیدن به توسعه با فراموشی آرمانها، اشتباه است/دیپلماسی، پیشبرد منافع با کمترین هزینه
ظریف عنوان کردتصور رسیدن به توسعه با فراموشی آرمانها اشتباه است دیپلماسی پیشبرد منافع با کمترین هزینهوزیر امور خارجه ایران با اشاره به بحثهایی که درباره تعارض سیاست خارجی آرمانگرا با سیاست خارجی مبتنی بر منافع ملی مطرح میشود گفت کسانی که تصور میکنند با فراموش کردن آرماندلایل مردم برای نخریدن کالای ایرانی
دلایل مردم برای نخریدن کالای ایرانی وقتی پای حرف مردم می نشینی و از دلایل نخریدن کالای ایرانی میپرسی از کیفیت پایین عدم زیبایی و فقدان خدمات پس از فروش می گویند و می پرسند که دولت خودش چرا کالای ایرانی مصرف نمی کند و چرا در بازار فقط تبلیغ کالای خارجی می بینیم به گزارش فرهنضرر ۱۰ میلیارد دلاری آلمان از تحریم روسیه
ضرر ۱۰ میلیارد دلاری آلمان از تحریم روسیه شناسهٔ خبر 2788152 - شنبه ۶ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۵۶ اقتصاد > اقتصاد جهان مسئول کمیته شرقی اقتصاد آلمان از ضرر ۱۰ میلیارد دلاری اقتصاد آلمان از تحریم روسیه سخن گفت به گزارش خبرنگار مهر به نقل از پایگاه خبری اسپاتنیک مسئول کمیته شرقی اقتصاظریف:رسیدن به توسعه اقتصادی با فراموشی آرمانها اشتباه است
ظریف رسیدن به توسعه اقتصادی با فراموشی آرمانها اشتباه است در شرایطی كه کمتر از 2 هفته تا پایان ضربالاجل مذاكرات ایران و گروه 1 5 برای دستیابی به توافق جامع هستهای باقی ماندهاست محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در گفتوگویی اختصاصی با دنیای اقتصاد از احتمال بالای ادامه مذا ظريف: تصور رسيدن به توسعه با فراموشي آرمانها اشتباه است
ظريف تصور رسيدن به توسعه با فراموشي آرمانها اشتباه است وزير امورخارجه كشورمان عنوان كرد كه احتمال تمديد مذاكرات وجود ندارد اما ممكن است كه براي توافق به چند روز زمان بيشتر نياز داشته باشيم وزير امورخارجه كشورمان عنوان كرد كه احتمال تمديد مذاكرات وجود ندارد اما ممكن است كه بربا تحریم شرکتهای آمریکایی و انگلیسی آرژانتین از حق حاکمیت بر جزایر مالویناس دفاع میکند
با تحریم شرکتهای آمریکایی و انگلیسیآرژانتین از حق حاکمیت بر جزایر مالویناس دفاع میکندآرژانتین اعلام کرد که با وضع تحریمها علیه شرکتهای نفتی غیرقانونی فعال در جزایر مالویناس از حاکمیت آرژانتین بر این جزایر دفاع میکند به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای خبرگزاری فارس در آمریکآصفری در گفتوگو با فارس آمریکا به دنبال سیاستی برای توجیه تحریمها علیه ایران بعد از توافق/تمدید مذاکرات سیاس
آصفری در گفتوگو با فارسآمریکا به دنبال سیاستی برای توجیه تحریمها علیه ایران بعد از توافق تمدید مذاکرات سیاست غرب برای جلوگیری از توسعه و پیشرفت ایران استعضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تمدید مذاکرات را سناریوی غرب دانست و اظهار داشت تمدید مذاکرات برای جلوگیری از توسعه و پیشرفت فناودبه در آوردن آمریکا بر سر زمانبندی لغو تحریمها و تحقیق و توسعه
دبه در آوردن آمریکا بر سر زمانبندی لغو تحریمها و تحقیق و توسعه هر چند بنا بود تفاهم لوزان سنگ بنای توافق جامع را تشکیل دهد اما آمریکاییها با درخواست امتیازات بیشتر و اصرار بر تغییر برخی مفاد این تفاهم دبه در آوردهاند به گزارش فرهنگ نیوز فرصت چندانی تا ضرب الاجل 30 ژوئن باقتظاهرات کشاورزان آلمانی در پی ضرر ۶۰۰ میلیون یورویی ناشی از تحریمهای روسیه
تظاهرات کشاورزان آلمانی در پی ضرر ۶۰۰ میلیون یورویی ناشی از تحریمهای روسیهکشاورزان آلمان در انتقاد از مواضع دولت در برابر روسیه و از بین رفتن بازار کشورشان در روسیه تظاهرات کردند به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس صدها تن از کشاورزان آلمانی روز گذشته با تظاهرات در خیابان&zwمعاون توسعه بورس در تشریح جزئیاتی از روش جدید: ناشر بورسی با ثبت دفتری به شفافیت و خریدار به تحلیل هدایت میشو
معاون توسعه بورس در تشریح جزئیاتی از روش جدید ناشر بورسی با ثبت دفتری به شفافیت و خریدار به تحلیل هدایت میشودپس از گذشت دو هفته از انتشار گزارش سایه روشن روش جدید عرضه اولیه زیر ذرهبین توسط خبرگزاری فارس معاون توسعه بورس تهران به تشریح جزئیات جدیدی درباره عرضه به روش ثبت دفتریدر راستای حمایت از تولید ملی و کاهش مصرف کالای خارجی انجام شد؛ انتصاب اعضای کمیسیون خرید کالاهای خارجی سازمان
در راستای حمایت از تولید ملی و کاهش مصرف کالای خارجی انجام شد انتصاب اعضای کمیسیون خرید کالاهای خارجی سازمان تأمین اجتماعیمدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با صدور احکامی اعضای کمیسیون خرید کالاهای خارجی این سازمان را منصوب کرد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از اداره کل روابط عمومی ساثرات مثبت خرید کالای ایرانی را به مردم توضیح دهیم / رسانهها نقش زیادی در مصرف کالای ایرانی دارند
تراز بدون شک اگر به مردم توضیح بدهیم که خرید کالای ایرانی چه قدر نتایج مثبتی بر کل اقتصاد ایران خواهد داشت مردم نیز این مسئله را قبول خواهند کرد پایگاه خبری اقتصادی تراز فتح اله تاری عضو هیات علمی دانشگاه علامه با بیان اینکه باید جامعه را به سمت ترویج و مصرف کالای ایرانی تشوینماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم: توافق خوب یعنی لغو تمام تحریمها و توسعه دانش هستهای/ مجلس خواسته مردم و ره
نماینده مردم بوشهر گناوه و دیلم توافق خوب یعنی لغو تمام تحریمها و توسعه دانش هستهای مجلس خواسته مردم و رهبری را عملی کردنماینده مردم بوشهر گناوه و دیلم گفت نمایندگان مجلس تأکید کردند باید با یک توافق خوب زمینه برداشتن تحریمها را فراهم کنیم بدون اینکه بخواهیم امتیازاتی که ببانک مرکزی جامعه را به خرید کالای ساخت داخل ترغیب کند
یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷ ۳۴ مدیرعامل بانک شهر اولویت اصلی سیاستهای اعتباری را تامین مالی سرمایه در گردش واحدهای تولیدی دانست به گزارش سرویس بازار ایسنا حسین محمدپورزرندی با ارزیابی الزامات سیاستهای پولی و ارزی برای نیل به تورم تکنرخی گفت بخشنامههای بانک مرکزی ابلاغی دروزیر راه و شهرسازی در پاسخ به فارس خبر داد مذاکره با سازندگان هواپیماهای کوتاهبرد/ برنامه دولت در خرید هواپی
وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به فارس خبر دادمذاکره با سازندگان هواپیماهای کوتاهبرد برنامه دولت در خرید هواپیمای کوچک برای توسعه مناطق محروموزیر راه و شهرسازی از برنامه دولت برای خرید هواپیماهای کوچک با محور توسعه مناطق محروم خبر داد و گفت با عرضهکنندگان هواپیماهای زیر ۱۰۰ صند-
گوناگون
پربازدیدترینها