محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831360629
شکست رسانه ملي در مقابل شبکه هاي اجتماعي
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ تير ۱۳۹۴ (۱۳:۴۱ب.ظ)
شکست رسانه ملي در مقابل شبکه هاي اجتماعي موج - گروه آموزش
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج؛ هر چه به پايان مذاکرات هسته اي نزديکتر مي شويم شاهد هستيم، تعداد مخاطبان اخبار مربوط به توافقات افزايش پيدا مي کند و حساسيت اخبار هم بيشتر مي شود؛ اما اينکه مخاطبين بين شبکه هاي اجتماعي، رسانه هاي خارجي و رسانه ملي کدام يک را الويت قرار مي دهند، وضعيتي بحراني براي حوزه خبر در کشور ايجاد کرده است. در حال حاضر با وجود تکنولوژي هاي پيشرفته دست مخاطبين براي انتخاب منابع خبري بسيار باز است و هيچ کس نمي تواند شخص، گروه يا حزبي خاص را مجبور به توجه اخبار از رسانه خاصي کند. به هر حال رسانه در دنياي امروز نميتواند صرفاً به فراگير بودن خود ببالد؛ بلکه رسانههاي امروز به دنبال ارتباطهاي گروهي هستند تا تأثير پيام آنان تخصصيتر و بالطبع بيشتر نزديک به مطلوب نظر آنان باشد. در نتيجه طبيعي است که مخاطبِ خود را در گروههاي سني، جمعيتي و فرهنگي خاص جستوجو ميکنند و تلاش ميکنند تا برنامههاي خود را متناسب با ديدگاهها، عقايد و فرهنگ آن مخاطبان، به نمايش بگذارند. در واقع يکي از اصولي که رسانههاي جمعي به ويژه تلويزيون به دنبال آن است، مخاطبسازي است. به عبارت ديگر نيروهاي اجتماعي يا همان افکار عمومي يکي از پتانسيلها و نيروهاي نهفته و داراي اهميتي است که امروزه بسياري از نظامها تلاش ميکنند با در اختيار گرفتن و جهتدهي به آنها، در جهت تثبيت و پويايي خود ياري بجويند. بنابراين يک رسانه براي حضور هميشگي و درخور توجه، نياز به مخاطب و البته اعتماد او دارد. پوشش آنتنهاي يک رسانه و فراگيري آن، هر قدر هم گسترده باشد، اگر اعتماد مخاطبان را به همراه نداشته باشد، عنوان رسانه را يدک کشيدن، خود اطلاق نامعمولي است.
نقش رسانه هاي جمعي در ديپلماسي
با حساسيت هاي موجود در عصر ارتباطات و زمينه هاي مهم سياسي به خصوص مذاکرات هسته اي، با تغيير در ماهيت «قدرت» وبرجسته شدن ابعاد «قدرت نرم» در مناسبات بين دولت ها، نقش رسانه ها در پيگيري استراتژي دولت ها بسيار برجسته شده و هم اکنون کشور ها براي رسيدن به اهداف خود در عرصه بين الملل بخش مهمي از توان خود را بر روي رسانه ها متمرکز مي کنند و زبده ترين مديران و بهترين نيروها را انتخاب مي کنند و سعي مي کنند مطالبات و نياز هاي خود را از طريق رسانه ها مطرح و در مقابل، تهديدها و چالش ها را نيز از همين طريق بر طرف سازند. اين نوع از ديپلماسي که در واقع به نوعي معرف «ديپلماسي رسانه اي» است، تا کنون در کشور ما کمتر مورد توجه قرار گرفته است. بخصوص از آن جهت که عملا کمترين ارتباط راهبردي بين دستگاه ديپلماسي ايران و رسانه ها از جمله «رسانه ملي» برقرار است و مهمتر از آن اغلب مديران رسانه اي از تخصص کافي در حوزه ديپلماسي و آگاهي از نقش و اهميت رسانه در اين فرآيند برخوردار نيستند.
امروز و در عصر اطلاعات، ديپلماسي رسانهاي يكي از مهمترين ابزارهاي مبادلات سياسي و تعامل بين كشورها در سطح جهاني محسوب شده و بخش مهمي از ديپلماسي عمومي كشورهاي قدرتمند جهاني را به خود اختصاص داده است. در کنار رسانه هاي موجود با توجه به فناوريهاي نوين ارتباطات و اطلاعات، گستره ديپلماسي و سياست خارجي به شبکه هاي اجتماعي، بازي هاي رايانه اي و حتي سينماهاي جهان نيز كشانده شده است. در نهايت بايد متذکر شد که پيشبرد سياست خارجي و ديپلماسي بيش از هر چيز به ميزان تأثيرگذاري پيام هاي پنهان و آشکار موجود در توليدات ابزار رسانهاي وابسته است. حتي اين عامل باعث شده تا سياستمداران پيش از هر عمل سياسي به سنجش افکار عمومي در سطح جهاني و تلاش جهت جلب افكار عمومي در شبکه هاي اجتماعي و ارتباط مستقيم با مخاطبين بپردازند. اين عمل با وجود اين که امري شايسته و قابل تقدير است، اما هميشه مورد انتقاد عده اي از کارشناساني است که از نه تنها نمي توانند از اين ابزار به روز استفاده کنند بلکه هميشه سعي بر آن دارند تا مانعي نيز براي کاربران بنام ايجاد کنند.
به شعور مردم احترام بگذاريد!
اين روزها، روزهاي سرنوشت سازي براي مذاکرات خواهد بود و به احتمال زياد يک اتفاق در هتل کوبورگ وين روي خواهد داد. حضور نهاونديان رئيس دفتر رئيس جمهور نيز بر اهميت اين دور از مذاکرات اضافه کرده است اما باز با اين حساسيت ايجاد شده شاهد خنثي ترين عملکرد از طرف پرمخاطب ترين رسانه ملي هستيم. به طوري که در روزهاي آينده محتواي بخش هاي خبري اين گونه شروع مي شود، يک پاندا در آفريقا با ازدواج با يک زرافه توانست صاحب فرزندي به نام پاندافه شود که اين اتفاق شگفتي زيست شناسان را به دنبال داشت؛ در همين لحظه گويا تفاهم هستهاي هم صورت گرفته است که حالا زياد مهم نيست، مسأله نگرانکننده اينجاست که سازمان آمار کشور آفريقا خبر از افزايش احتمالي اين گونه ازدواج ها مي دهد؛ خبر بعد اينکه به دليل بحران هاي عظيم اقتصادي غربي ها از خانه هايشان بيرون زدند و به خيابان رسيدند. خبري مبني بر اين که مديران صدا و سيما به تهيه کنندگان برنامه هاي مذهبي راديو و تلويزيون و نيز بخش هاي خبري دستور اکيد داده اند که درباره صلح امام حسن مجتبي برنامه سازي نکنند منتشر شد. گفتني است، چندي پيش نيزحجت الاسلام سيد مهدي طباطبايي در يک برنامه تلويزيوني از عملکرد تيم مذاکره کننده هسته اي دفاع کرده بود و تهيه کننده اين برنامه از سوي مديران سازمان صدا و سيما توبيخ شد با توجه به اين اتفاقات و اخبار منتشر شده از مذاکرات از طرف رسانه ملي اکثر کارشناسان بر اين معتقدند، نگاه عظيم ترين رسانه ملي به شکلي واضح مغرضانه است.
نوروزي کارشناس حقوق در اين رابطه مي گويد: بازتاب صدا وسيما در روزهاي مذاکرات هستهاي وبعد از آن متفاوت بود تا حدي که در طول مذاکرات هستهاي صدا و سيما پوشش اخبار مذاکرات نسبت به رسانههاي ديگر کمرنگ بود؛ رسانه ملي بايد بداند بنا به هر دليل اگر رسانهاي درباره اخبار مهم سکوت کند ابتکار عمل را به رسانههاي رقيب و ابزار رسانه اي ديگر واگذار ميکند.
اين کارشناس حقوق افزود: بعد از مذاکرات هستهاي در لوزان و اعلام توافق ايران و کشورهاي 5+1 پوشش اخبار مذاکرات افزايش پيدا کرد اما مسئله اصلي اين است که رسانه ملي از تحليلگران صاحبنام و مستقل کمتر استفاده کرده و اين امر نفوذ اين رسانه را در دنياي پر رقابت رسانهاي کاهش ميدهد.
نوروزي در ارتباط با پيامد اين گونه رفتار هاي رسانه اي گفت: تأسف وار است که برخي تحليلگران رسانه ملي مواضع سياسي خود را از تحليل اخبار تفکيک نميکنند و قادر به تحليل درست و بيطرفانه نيستند و قطعا اين امر بر مخاطبان رسانه ملي تاثير منفي ميگذارد؛ البته بخشهاي خبري رسانه ملي گاهي تحت تاثير گرايش سياسي مديران ارشد اين رسانه از ورود تحليلگران مستقل به تلويزيون جلوگيري ميکنند که نتيجه اين امر محروميت رسانه ملي از تحليلهاي درست و منصفانه و بيطرفانه است.
گرايش مخاطبين به شبکه هاي اجتماعي و ماهواره اي
شبکههاي اجتماعي و ماهواره اي، خوب يا بد، حالا ديگر يکي از اصلي ترين رقيب هاي رسانههاي ايران شدهاند. شايد بهتر باشد حضور آنان را بپذيريم و بعد، به فکر مديريت اخبار در رسانه هاي ملي باشيم تا روزي نرسد که محتواياي شبکه ها، فضاي افکار عمومي را در داخل کشور مديريت کند.
با نگاهي به شبکه هاي اجتماعي در چند ماه اخير و روند اخبار مذاکرات هسته اي مي بينيم، اعضاي تيم مذاکره کننده ارتباط خود را با مردم در شبکه هاي اجتماعي مختلف تقويت کردند و ترجيح دادند اين اخبار را به صورتي مستقيم و بدون دروازباني خبر به شکل هاي مختلف به دست مخاطبين برسانند. دليل هاي عمده اي براي گرايش عموم مخاطبين اخبار به شبکه هاي اجتماعي وجود دارد، از ارتباط مستقيم و با احساس نزديک و ابراز عقايد به سياستمداران تا عدم فيلترينگ در پوشش اخبار مرتبط. با آماري از اخبار مرتبط با مذاکرات در شبکه هاي اجتماعي به اين نتيجه خواهيم رسيد که 16 صفحه و گروه با عنوان انرژي هسته اي در فيسبوک، 12 صفحه متمرکز در توييتر، صفحات شخصي هيئت مذاکره کننده در اينستاگرام و صفحات ديگر که اخبار لحظه به لحظه را به مخاطبان اطلاع مي دهند. اين تنها مربوط به صفحه هاي فارسي زبان شبکه هاي اجتماعي است، در کنار اين صفحه ها با توجه به آمار از شبکه هاي آمريکايي زبان بالغ بر 176 صفحه براي پيگيري اخبار در زمينه مذاکرات هسته اي ايجاد شده است.
استاد ارتباطات در اين باره توضيح داد: با توجه به حجم بالاي اخباري که از هتل محل مذاکرات منتشر مي شود، طبيعي است که مخاطب از آخرين اخبار که پيرامون مذاکرات هسته اي است اطلاع پيدا کند و خواه يا ناخواه متوجه تمام اخبار خواهد شد؛ پس صدا و سيما نمي تواند اخباري را از مخاطبين پنهان کند.
عقيلي در ادامه گفت: اگر صدا و سيما که به عنوان بزرگترين رسانه ملي است نتواند مخاطب را ارضاي خبري کند، گرايش مخاطبين به سمت شبکه هاي اجتماعي مي رود و اين گرايش نشان از اخبار تکراري صدا و سيما است که در هر بخش خبري بيشتر اخبار از طرف گوينده خبر بيان مي شود.
رئيس دانشکده خبر در ارتباط با گرايش مسئولان مذاکره کننده به شبکه هاي اجتماعي براي انتشار خبر بيان کرد: با توجه به وقايع اخير شاهد هستيم که به دليل ساده بودن زبان خبر که اين طرز بيان بيشتر به دل مخاطبان خوش مي آيد، وزير امورخارجه نيز اخبار را از طريق شبکه هاي اجتماعي به مخاطبين خود مي رساند.
با تيتر مثبت جامعه را اميدوار کنيد
هرچه که پايان مذاکرات نزديک تر مي شويم پيگيري هاي اخبار مربوطه بيشتر مي شود، اخباري که توسط منابع مختلف منتشر مي شود و هر شخص به طريقي اين اخبار را دنبال مي کند؛ اما اينکه چرا رسانه ملي روند منفي را در اخبار دنبال مي کند و شبکه هاي اجتماعي و ماهواره اي اخبار را به صورت مثبت منتشر مي کنند، تأمل بسياري را طلب مي کند. به نظر مي رسد روند هفته گذشته بازار سرمايه و اقتصادي کشور در اين هفته نيز تکرار شود و اين بازار به تناسب اخبار خوش بينانه و بدبينانه دستخوش واکنش شود. در پي انتشار اخبار خوش بينانه، افراد ريسک بازار را پذيرفته و اقدام به خريد مي کنند اما در مقابل انتشار اخبار بدبينانه، سرمايه گذاران، خريد سهام را به تعويق انداخته و همچنان منتظر نتيجه توافقات مي شوند. نکته مهم قرار داشتن در شرايط اقتصادي سخت است، اخبار مثبت از مذاکرات مي تواند تا قبل از نتيجه قطعي راه را براي بهبود مسير هموار کند، اما نبايد انتظار مناسبي براي انتشار اخبار منفي داشت.
دکتراي علوم ارتباطات در ارتباط به نحوه اطلاع رساني در جامعه توسط رسانه هاي مختلف توضيح داد: از آن جايي که رسانه هاي خبري وظيفه انتشار اخبار را دارند سيانت از اخبار را هم بر عهده دارند، لذا بايد در اين جهت تمام نيروي خود را صرف کنند.
رسولي در ادامه اظهر کرد: نحوه انتخاب تيتر يکي از سياست هاي رسانه هاي خبري است و با انتخاب نوع تيتر مسير خود را به عموم نشان مي دهند، با توجه به اين موضوع صدا و سيما که بزرگترين رسانه ملي است نبايد مسيري را براي خود انتخاب کند که به کاهش مخاطب بخش هاي خبري منجر شود.
وي درباره تيترهاي مثبت و منفي گفت: ابتدا صحت اخبار در الويت است و در مرحله بعدي بايد طبق برخورد منصفانه به تنظيم خبر بپردازند و همانطور که نام تيتر منفي پيدا است، اين تيترها جامعه را بيش از قبل نااميد مي کند و در جريان مذاکرات که چشم بيشتر مردم به توافق در آن است نبايد اين گونه آرامش مردم را برهم زد.
مردم چه مي بينند، رسانه ملي چه مي گويد
تفاوت تيترهاي رسانه ملي در مقابل تيترهاي شبکه هاي اجتماعي که از زبان خود مردم زده مي شود بسيار زياد است تا جايي که اين امر سبب شده تا حتي شبکه هاي خارجي زبان براي جذب مخاطبان فارسي زبان آن چه را که مردم مي خواهدن بر زبان بياورند. با نگاهي به تعدادي از تيترهايي که از شبکه خبر به سمع و نظر بينندگان مي رسد مي توان تمام اين موضوع را درک کرد که به صورت واضحي تلاش صدا و سيما در جهت عکس فعاليت مذاکره کنندگان هسته اي ايران است. به عنوان مثال به اين تيترها توجه کنيد:
درباره مسئله پي ام دي ، و بازرسي ها و نيز بازه زماني محدوديت ايران هنوز توافق حاصل نشده است/ وزير خارجه انگليس: گشايشي در بحثها حاصل نشده/ اشتون کارتر: ما هنوز گزينه نظامي را هم حفظ کرده ايم، اين را رئيس جمهور به ما توصيه کرده است/ آژانس توقعاتي از ما دارد که براي ما مقدور نيست/ آژانس چگونه مي خواهد سابقه منفي خود را جبران کند.
اين ها تنها نمونه هايي از تيترها و اخباري بودند که در 24 ساعت گذشته از بخش هاي مختلف خبري صدا و سيما و از شبکه هاي مختلف روي آنتن رفت. از سوي ديگر چهره هايي نظير فواد ايزدي، مهدي محمدي و فريدون عباسي که از مخالفان جدي روند مذاکرات بوده اند پاي ثابت برنامه هاي تحليلي صدا و سيما هستند و به بدون آنکه فرصت برابري براي مدافعان ظريف و تيم مذاکره کننده هسته اي ايجاد شود به تحليل ها درباره شکست مذاکرات يا حصول يک توافق بد به مخاطب ارائه مي شود. اما در کنار اين موارد، نيم نگاهي هم به نحوه تيتر رسانه هاي غربي و شبکه هاي اجتماعي مي اندازيم.
لغو تحريم ها و تاثير آن بر زندگي مردم/ مذاکره ظريف و موگريني براي رفع اختلافات باقي مانده بر سر برنامه هستهاي/ چيزي باقي نمانده است/ بازگشت وزيران امور خارجه سه کشور اروپايي به وين براي نهايي کردن توافق جامع احتمالي با ايران/ پيشنهادهاي سازنده ميتواند تعيين کننده باشد/ وزيري که منطقش مصداق مصدق است.
سخن آخر ...
اين سخن عمده مردم است که سازمان صداوسيما متعلق به نظام است و انتظار ميرود در مذاکرات هستهاي، اين سازمان نقش درست خود را ايفا کند، نه آنکه با تهيه و پخش برنامههاي جانبدارانه، به دور از انصاف و بيطرفي، مانند ستون پنجم دشمن بذر نااميدي و يأس و شکست مذاکرات را بر دل مخاطب بکارد. نگاه معيوب و يکجانبه به موضوع مذاکرات و غفلت تعمدي از ديدگاه دولت و سانسور نظرات تيم هستهاي در اين برنامهها، نشان ميدهد سازمان صداوسيما ظاهراً تحت فشار برخي مراکز و براي رفع تکليف، حاضر به تهيه و پخش چنين مستندهاي سياسي ضعيف، بيمنطق و کممايه با نگاه کاملاً جناحي و محفلي و برخلاف برنامه مذاکرات هستهاي نظام شده است. البته شايان ذکر است که با رسيدن به لحظات پاياني شتاب برخورد جانبدارانه نيز کاهش پيدا کرده است.
*احسان سرشت
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]
صفحات پیشنهادی
تکذیب ممنوعیت حضور هنرمندان رسانه ملی در شبکه اجتماعی
تکذیب ممنوعیت حضور هنرمندان رسانه ملی در شبکه اجتماعی رسانه ملی هیچ تصمیمی مبنی بر اعمال محدودیت بر حضور هنرمندان و مجریان صدا و سیما در شبکه های اجتماعی نگرفته است آفتاب به گزارش خبرگزاری صدا و سیما در پی ادعای برخی سایت های خبری درخصوص ابلاغ تصمیم رسانه ملی به هنرمندان مجرکاریکاتور/ پوشش متفاوت اخبار مذاکرات در رسانه ملی!
کاریکاتور پوشش متفاوت اخبار مذاکرات در رسانه ملی در حاشیه گرایش صداوسیما به یک طیف خاص در مذاکرات هستهای تاریخ انتشار يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۰ ۰۴ منبع روزنامه قانوننصایح علامهحسنزادهآملی به کاربرانشبکههایاجتماعی
نصایح علامهحسنزادهآملی به کاربرانشبکههایاجتماعی خبرگزاری تسنیم شبکههای اجتماعی این روزها محفلی برای نقل دیدگاهها و اندرزهای علامه حسن زاده آملی شده است تسنيم استفاده از شبکههای پیامرسان موبایلی و اجتماعی به اندازهای رواج پیدا کرده که در واقع میتوان گفت به امر بیبدتیمملی ایران مقابل کرواسی شکست خورد
تیمملی ایران مقابل کرواسی شکست خورد تیم ملی بسکتبال جوانان ایران در سومین بازی دور مقدماتی جام جهانی مقابل کرواسی شکست خورد به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس دیدار سوم تیم ملی بسکتبال جوانان ایران در جام جهانی یونان از ساعت 17 و 30 دقیقه امروز برگزار شد که جدال دوجام جهانی بسکتبال جوانان - یونان تیمملی ایران مقابل کرواسی شکست خورد/ جدال با ترکیه در دور دوم
جام جهانی بسکتبال جوانان - یونانتیمملی ایران مقابل کرواسی شکست خورد جدال با ترکیه در دور دومتیم ملی بسکتبال جوانان ایران در سومین بازی دور مقدماتی جام جهانی مقابل کرواسی شکست خورد به گزارش خبرنگار وزشی خبرگزاری فارس دیدار سوم تیم ملی بسکتبال جوانان ایران در جام جهانی یونان ازجهانگیری فعالیتی در شبکه اجتماعی اینستاگرام ندارد
دفتر معاون اول رییس جمهوری جهانگیری فعالیتی در شبکه اجتماعی اینستاگرام ندارد دفتر معاون اول رییس جمهوری با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد که تاکنون جهانگیری هیچگونه فعالیتی در شبکه اجتماعی اینستاگرام نداشته است به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران دفتر معاون اول رییس جمنایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: مذاکرات قطعا تا ۱۰ تیر نتیجه نمیدهد/ طرف مقابل نا اهل است
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس مذاکرات قطعا تا ۱۰ تیر نتیجه نمیدهد طرف مقابل نا اهل است نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه نا اهلی طرفهای مقابل مهمترین چالش مذاکرات هستهای است گفت مذاکرات قطعاً تا ۱۰ تیر به نتیجه نمیرسد به گزارش نامه نیوز منعلی مطهری در نامهای به آیتالله آملی لاریجانی: سهم هرکسی در فتنه سال 88 باید مشخص شود/ باید به این پدیده ناهن
علی مطهری در نامهای به آیتالله آملی لاریجانی سهم هرکسی در فتنه سال 88 باید مشخص شود باید به این پدیده ناهنجار اجتماعی خاتمه دادنماینده مردم تهران در مجلس با ارسال نامهای به آیتالله آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه از اظهارات رئیس دستگاه قضا در همایش هفته قوه قضاییه قدردانی کردشبکههای اجتماعی و فضای مجازی، دغدغههای جدیدی برای ما ایجاد کرده است
روحانی در ضیافت افطار با جمعی از روحانیون و ائمهجمعه شبکههای اجتماعی و فضای مجازی دغدغههای جدیدی برای ما ایجاد کرده است رئیسجمهور گفت روزگاری دغدغه ما این بود که چه کنیم تا جوانان در مسیر استفاده از رادیو و تلویزیون به انحراف کشیده نشوند اما امروز انبوه شبکههای اجتماعی ورسانه سعودی: ایران، پیروزی تاریخی مقابل ابرقدرتها رقم زد
در آستانه توافق هسته ای رسانه سعودی ایران پیروزی تاریخی مقابل ابرقدرتها رقم زد ناظران محافل سیاسی معتقدند مسئله این طور که آمریکا می گوید نیست بلکه توافق یک رقابت تسلیحات هسته ای در میان کشورهای منطقه به وجود خواهد آورد به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز سایت خبری "ایلاف+ A - دوشنبه 8 تیر 1394 - 06:50:00 چاپ امتیاز به مطلب 10 نفر ماجرای یک عکس جعلی از رهبر معظم انقلاب در شبکه ها
A - دوشنبه 8 تیر 1394 - 06 50 00 چاپ امتیاز به مطلب 10 نفر ماجرای یک عکس جعلی از رهبر معظم انقلاب در شبکه های اجتماعیتاریخ انتشار دوشنبه ۸ تير ۱۳۹۴ ساعت ۰۸ ۴۷ به گزارش مهر به تازگی عکسی از رهبر انقلاب با عنوان «بازدید رهبری از صفحه شخصی خود در فیسبوک» در شبکه&zwnتصویرسازی آمریکا از خود در شبکه های اجتماعی
تصویرسازی آمریکا از خود در شبکه های اجتماعیاحسان موحدیان 11 تیر 94تاریخ انتشار پنجشنبه ۱۱ تير ۱۳۹۴ ساعت ۰۸ ۵۳ در چهار سال اخیر و به خصوص پس از ناآرامی ها و انقلاب های متعدد در کشورهای عربی که با پیشرفت سریع فناوری های ارتباطی همزمان شده دولت آمريکا به استفاده گسترده از شبکه هنصایح علامه حسنزاده آملی به کاربران شبکههای اجتماعی و موبایلی
نصایح علامه حسنزاده آملی به کاربران شبکههای اجتماعی و موبایلیتاریخ انتشار سه شنبه ۹ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۱ ۴۴ شبکههای اجتماعی این روزها محفلی برای نقل دیدگاهها و اندرزهای علامه حسنزاده آملی شده است به گزارش تسنیم استفاده از شبکههای پیامرسان موبایلی ودر صورت شکست گفتگوهاي هستهاي، قدرتهاي جهاني چه گزينه اي در مقابل ايران دارند؟
در صورت شکست گفتگوهاي هستهاي قدرتهاي جهاني چه گزينه اي در مقابل ايران دارند آسوشیتدپرسنوشت اگر گفتگوهای هستهای ایران شکست بخورد سایر گزینهها برای کنترل برنامه هستهای ایران طرفدار ندارد به گزارش نامه نیوز گزینه جنگ که آمریکا بر روی میز نگاه داشته است طرفدار چندانی ندارد وپاسخ توئیتری جان کری به ویدئو ظریف/ آمادگی وزیراحمدینژاد برایمناظره با وزیر روحانی/ ساخت لامبورگینی وطنی د
پاسخ توئیتری جان کری به ویدئو ظریف آمادگی وزیراحمدینژاد برایمناظره با وزیر روحانی ساخت لامبورگینی وطنی در مشهد نصیحت روحانی مشهور به کاربران شبکههای اجتماعی اجبار زنان خبرنگار به حضور در ورزشگاه فیروزآبادی برای دولت شهادت داد رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطبان آمرئیس اداره ارشاد اسلامی نطنز مطرح کرد نقش موثر رسانهها و شبکههای اجتماعی در مبارزه با مواد مخدر
رئیس اداره ارشاد اسلامی نطنز مطرح کردنقش موثر رسانهها و شبکههای اجتماعی در مبارزه با مواد مخدررئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نطنز گفت رسانهها و شبکههای اجتماعی نقش بسزایی در مبارزه با مواد مخدر دارند به گزارش خبرگزاری فارس از نطنز علی مشربی پیش از ظهر امروز در جمعشکست سنگین عملیات «طوفان جنوب» در درعا
شکست سنگین عملیات طوفان جنوب در درعا بیش از پانصد تروریست داعش در درگیری با ارتش و نیروهای مقاومت مردمی در درعای سوریه کشته شدند عملیات تروریست ها موسوم به طوفان جنوب با شکست سنگینی در درعا سوریه مواجه شد به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر درحمله ارتش سوریه به-
سیاسی
پربازدیدترینها