تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):پشیمانی از گناه برای توبه کافی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870869258




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موردی از بیماری آنفولانزای پرندگان در کرمانشاه مشاهده نشده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: موردی از بیماری آنفولانزای پرندگان در کرمانشاه مشاهده نشده است کرمانشاه - ایرنا - رییس مرکز بهداشت کرمانشاه گفت: با وجود ابتلای پنج قطعه از پرندگان در برخی شهرستان های استان از ابتدای سال جاری تاکنون به بیماری آنفولانزا، تاکنون هیچ موردی از این بیماری در شهرستان کرمانشاه مشاهده نشده است.


به گزارش خبرنگار ایرنا امید بحیرایی روز پنجشنبه در کارگروه امنیت غذایی کرمانشاه که برای رسیدگی به دو موضوع آنفولانزای پرندگان و مبارزه با مرغ زنده در فرمانداری تشکیل شد، اظهار کرد: از ابتدای امسال کلاس های آموزشی متعددی را با همکاری دانشگاه علوم پزشکی در سطح بخش ها و روستاها با حضور دهیاران و بهورزان آغاز کرده ایم.
وی افزود: در این کلاس ها به صورت کامل در خصوص بیماری آنفولانزای پرندگان، راه های انتقال بیماری، نحوه تشخیص و درمان و سایر مسائل پیشگیرانه توسط کارشناسان مجرب توضیح داده شده است.
بحیرایی با بیان اینکه نوع حاد بیماری آنفولانزای پرندگان با عنوان H5N1 شناخته می شود یادآور شد: این بیماری بین انسان و پرندگان مشترک است اما با این وجود اگر انسان گوشت پرندگان را در دمای 70 درجه طبخ کند به این بیماری مبتلا نمی شود.
رییس مرکز بهداشت کرمانشاه در خصوص نحوه پیشگیری از ابتلا به بیماری آنفولانزای پرندگان نیز گفت: خودداری از لمس پرندگان مرده یا مشکوک به بیماری، شستن کامل دست به مدت 30 ثانیه با آب و صابون پس از لمس هرنوع پرنده و استفاده از دستکش هنگام ذبح یا پرکندن پرندگان از جمله راه های پیشگیری است.
وی همچنین به مردم توصیه کرد برای عدم ابتلا به بیماری آنفولانزای پرندگان، از خوردن گوشت خام یا نیم پز و تخم مرغ به صورت عسلی خودداری و تا حد امکان از نگهداری پرندگان در محیط منزل بخصوص در منازل آپارتمانی جلوگیری شود.
بحیرایی یادآور شد: دوره ابتلای به این بیماری بین دو تا 10 روز است و در این مدت بیماری خود را نشان می دهد و اگر فرد در ظرف مدت کمتر از 48 ساعت پس از ابتلا متوجه بیماری خود شود و داروی لازم را مصرف کند می توان بهبودی خود را پیدا کند.
رییس مرکز بهداشت کرمانشاه در ادامه زنان باردار، کودکان و بیماران قلبی و عروقی و دارای ناراحتی کلیوی را افراد در معرض خطر ابتلا به آنفولانزای پرندگان عنوان کرد و از مردم خواست در صورت دادن احتمال ابتلا نیز سریعا به مراکز بهداشت مراجعه نمایند.
وی در پایان و با بیان اینکه برای اولین بار بیماری آنفولانزای پرندگان در سال 1877 میلادی در ایتالیا مشاهده شد گفت: خوشبختانه هم اکنون موردی از ابتلای انسان به این ویروس در کشور مشاهده نشده است.
7458/8066



18/04/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن