تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ايمان مؤمن كامل نمى شود، مگر آن كه 103 صفت در او باشد:... باطل را از دوستش نمى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868301210




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چند ادعای عربستان درباره «توافق هسته‌ای»


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
چند ادعای عربستان درباره «توافق هسته‌ای»




با نزدیک شدن ساعات پایانی مذاکرات هسته‌ای و توافق احتمالی ایران و کشورهای۱+۵، یک روزنامه عربستانی چند ادعا مطرح کرد که در نوع خود جدید است.





خبرگزاری فارس: در فاصله‌ای نزدیک به پایان احتمالی مذاکرات هسته‌ای ایران و کشورهای مجموعه «1+5» روزنامه‌ای عربستانی واکنشی منفعلانه به این امر نشان داد و ادعاهای عجیبی مطرح کرد.

روزنامه دولتی «الوطن‌» عربستان نوشت: دنیا شاهد امضای توافقی میان ایران و جامعه بین‌المللی بر سر چیزی خواهد بود که الان پرونده هسته‌ای ایران نامیده می‌شود.

الوطن در ادامه این پرونده را چیزی جز «دوستی و همکاری طولانی مدت آمریکا و ایران» ندانست که به گفته آن از «زمان جنگ اول خلیج فارس یعنی جنگ [تحمیلی] عراق و بعد از آن از جنگ دوم خلیج و اشغال کویت به رهبری بوش (پدر) و روی‌کار آمدن نومحافظه‌کاران و سپس اشغال افغانستان و عراق» آغاز شده است.

این روزنامه مدعی است که حتی هدف از حمله آمریکا و انگلیس به عراق و اشغال این کشور همکاری با ایران بوده و آن را جنگی آمریکایی_بریتانیایی و ایرانی توصیف کرد.

ادعاهای عجیب این روزنامه سعودی که به نظر می‌رسد از قدرت و نفوذ ایران که سبب شده چند قدرت جهانی با آن سالها مذاکره کنند، ناراحت است، به اینجا ختم نشد و در گزارش خود مدعی شده که توافق بر برنامه هسته‌ای ایران یک شوی تبلیغاتی است و رسانه‌های جهان میلیون‌ها دلار برای کارگردانی این نمایش سود خواهند بُرد در حالی که در سایه حضور داعش ضرر اصلی به کشورهای عربی وارد می‌شود.

الوطن عربستان با اشاره به حمله آمریکا به عراق نوشته که پیش از حمله به عراق این کشور منطقه حائل میان اعراب و فارس‌ها [ایرانیان] و ترک‌ها بود که اشغال آن تعادل در منطقه را از بین بُرده و می‌توان اشغال آن را چندین بار از اشغال فلسطین خطرناک‌تر دانست.

ادعای عجیب دیگر این روزنامه سعودی این بود که پس از خروج آمریکا از عراق و روی کار آمدن باراک اوباما و تشدید بحران‌های خاورمیانه، حتی فرستادگان ویژه سازمان ملل در امور بحران‌های سوریه، لیبی و یمن تحت نظارت آمریکا به این مناطق فرستاده شده‌اند تا بحران‌های خاورمیانه را به سود پرونده هسته‌ای ایران «مدیریت» کنند نه اینکه آن را حل و فصل کنند.

این روزنامه مدعی است که در صورت توافق ایران و 1+5 این توافق انعکاسی از روابط پیشین ایران با آمریکا و نه روابط آتی این دو کشور خواهد بود.

به نظر می‌رسد این ادعاهای عجیب در کنار ادعاهای همیشگی سعودی‌ها مبنی بر اینکه داعش را ایران حمایت می‌کند یا اینکه انفجارهای مساجد در شرق عربستان و در کویت با ایران مرتبط است، واکنشی منفعلانه به توافق احتمالی هسته‌ای مجموعه 1+5 با ایران باشد.







تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن