واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ تير ۱۳۹۴ (۹:۴۸ق.ظ)
هاشمي رفسنجاني: همه در راهپيمايي روز قدس شرکت کنيم موج - آيتالله هاشمي رفسنجاني در نشست هماهنگي و پايش امور دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره به اهميت روز قدس در بين مسلمانان، گفت: مردم فلسطين مظلومترين مردمان تاريخ هستند که چند نسل در اردوگاهها زندگي کردهاند و سال هاست که آرامش و آسايش را تجربه نکردهاند.
به گزارش خبرگزاري موج، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با تأکيد بر حضور پرشور مردم در راهپيمايي روز قدس همچون سالهاي گذشته، اظهار داشت: ما بايد يکبار ديگر علاقهمندي خود به مردم فلسطين و همچنين انزجار از اسرائيل و از همه مهم تر ظلم و ستم در دنيا را به نمايش بگذاريم.
به گزارش روابط عمومي مجمع تشخيص مصلحت نظام، آيتالله هاشمي رفسنجاني، به مذاکرات هستهاي اخير کشورهاي 1+5 اشاره و تصريح کرد: دنيا به اين واقعيت مهم که عاقلانهترين راه حل برخورد با ايران در همهي موارد به خصوص مسائل هستهاي، مذاکره، احترام و گفتوگو است، رسيد و فهميد که بايد با ايران گفتوگو کند.
ايشان با بيان اين که غربيها خيلي بيشتر از ايران به توافق هستهاي نيازمند و اميدوار هستند، خاطر نشان کرد: آنها به دنبال جلوگيري از دستيابي ايران به سلاح هستهاي هستند، اين در حالي است که رهبر معظم انقلاب در فتواي خود ساخت و توليد بمب هستهاي را حرام اعلام کردهاند.
آيتالله هاشمي رفسنجاني در خصوص خدمات دانشگاه آزاد اسلامي، به چگونگي و چرايي تأسيس آن در اوايل انقلاب و همچنين شرايط دانشگاههاي کشور در آن زمان اشاره کرد و گفت: الحمدلله رشد کمي و کيفي دانشگاه آزاد اسلامي به گونهاي است که همه منتقدان به آن اعتراف ميکنند.
ايشان با تشريح اهداف کلمات «آزاد» و «اسلامي»، گفت: اخيراً به اين نتيجه رسيديم که يک پژوهشگاه بزرگ اسلامي نيز در سراسر کشور ايجاد نماييم تا پاسخگوي نيازهاي پژوهشي جوانان ايران در اقصي نقاط کشور باشيم.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به وجود ابتکارات، اختراعات و طرحهاي بسيار مهم دانشجويان و استادان دانشگاههاي دولتي و آزاد کشور بر ضرورت تجاري سازي اين گونه طرحها اشاره کرد و با بيان اين نکته که کشور نيازمند اين گونه پژوهشهاي علمي، فني و تکنولوژي است، گفت: دانشگاه آزاد اسلامي ميتواند و اين ظرفيت را دارد که در پارکهاي علم و فناوري و شرکتهاي دانش بنيان به اينگونه پژوهشها سروسامان دهد.
ايشان حل مشکل آب و همچنين مشکل محيط زيست از جمله زباله در ايران اسلامي را از ضرورتهاي علمي دانشمندان و دانشگاهيان خواند و با اشاره به قراردادي که اخيراً دانشگاه آزاد اسلامي با شهرداري يکي از شهرهاي استان مازنداران منعقد کرده است، گفت: همه واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي در سراسر کشور بايد آماده باشند تا اگر اين طرح جواب داده است، از زبالههايي که تهديد زندگي و محيط زيست ميباشد، به عنوان فرصتي براي توليد انرژي برق استفاده کنيم.
ايشان با توجه به طرح تجميع و صرفهجويي دانشگاه آزاد اسلامي، و اعتراضات اوليه درخصوص اين طرح گفت: الحمدلله پس از ديدن آثار اوليه اين طرح، همگان موافق شدند و بايد با رعايت همه اصول به گسترش و اتمام آن طرح پرداخت.
در ابتداي اين ديدار، دکتر حميد ميرزاده، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي، به گزارش کاملي از جزئيات طرح تجميع دو و آثار مثبت آن در اين دانشگاه ارائه کرد.
همچنين دکتر مرتضي موسي خاني، دبير هيأت امناي استان قزوين، دکتر بابک آل طه، دبير هيات امناي استان کرمان، دکتر آرين ساطعي، دبير هيأت امناي استان گلستان، دکتر عليرضا اميرتيموري، دبير هيأت امناي استان گيلان و دکتر شهريار عباسي، دبير هيات امناي استان ايلام به بيان ديدگاهها و نقطه نظرات خود در ارتباط با طرح تجميع دو پرداختند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]