واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ تير ۱۳۹۴ (۱۵:۳۷ب.ظ)
لاريجاني در ديدار معاون حقوقي رئيسجمهور: استفاده از تمام ظرفيتها براي تنقيح قوانين/ مجلس محور تنقيح قوانين است موج - رئيس مجلس با تاکيد بر اين که تنقيح قوانين بسيار پيچيده بوده و بايد دقيق صورت گيرد، گفت: استفاده از همه ظرفيتها در تنقيح قوانين ضروري است.
به گزارش خبرگزاري موج، علي لاريجاني، رئيس مجلس شوراي اسلامي، امروز سهشنبه، 16 تير، در ديدار با الهام امينزاده معاون حقوقي رئيسجمهور و جمعي از کارشناسان معاونت حقوقي رياست جمهوري، گفت: از اين ديدار بسيار خوشحال هستيم و اميدواريم که خداوند برکات اين ماه را به شما ارزاني کند.
وي افزود: مقصد همه قوانين در کشور بايد به سمتي باشد که شرايط براي حقوق مردم مشخص شود و البته اين موضوع دغدغه همه مسوولان کشور است.
رئيس مجلس شوراي اسلامي افزود: هماکنون بسياري از مقررات و رويهها شفاف نبوده و همين امر موجب بروز فساد در جامعه شده است، از اينرو شفاف و علني کردن و همچنين مقررات را به خورد جامعه دادن امري مهم و ضروري است، بنابراين بايد تاکيد کرد که در اينخصوص بايد تمرکز شود؛ مشکل اصلي جامعه ما در حال حاضر بحث اطلاعرساني درخصوص قوانين و مقررات است.
لاريجاني با تاکيد بر اين که در بحث اطلاعرساني بايد از رسانهها نيز استفاده شود، گفت: بهعنوان مثال فردي که خواهان ورود به بخش کشاورزي و صنعت است بايد با ضوابط و مقررات اين بخشها آشنا بوده و بايد اطلاعرساني در اين زمينه به خوبي صورت گيرد، بنابراين مسئله تنقيح قوانين موضوعي حرفهاي بوده و بايد دقيق صورت گيرد و همچنين بايد از همه ظرفيتهاي جامعه در اينخصوص استفاده شود اما اينکه تنقيح قوانين در کدام نهاد يا قوه صورت گيرد موضوعي ثانوي است.
وي تصريح کرد: بحث تنقيح قوانين بسيار پيچيده بوده و همه نهادها و سازمانهاي متولي بايد زمان کافي به اين موضوع اختصاص دهند، واقعيت آن است که نه معاونت حقوقي رياست جمهوري به تنهايي ميتواند از عهده اين امر برآيد و نه مجلس به تنهايي ميتواند آن را ادامه دهد، بنابراين بايد از همه ظرفيتها استفاده کرد.
رئيس مجلس با بيان اينکه مجلس شوراي اسلامي محور تنقيح قوانين است، ادامه داد: بنابراين آنجا که قانونگذاري صورت ميگيرد تنقيح قوانين نيز بايد بهوجود آيد و البته در اينباره هيچ مشکل حقوقي وجود ندارد اما بايد بين قواي سهگانه تقسيم کار صورت گيرد.
لاريجاني ادامه داد: به عنوان نمونه برخي از قوانين مختص رياست جمهوري است و تنقيح اين قوانين ميتواند در همان قوه صورت گيرد و مقام معظم رهبري بارها بحث تنقيح قوانين را به مجلس شوراي اسلامي گوشزد کردهاند، اما رويکرد غلط دولت قبل، گارد گرفتن در مقابل قانون بود که اين روش درست نيست. اما درخصوص پيشنهادات درباره تغيير قانون بايد مشخص شود که چه اقداماتي را بايد انجام داد، هر چند به عقيده بنده اين موضوع بسيار وقتگير است اما ما راه را نميبنديم.
وي با بيان اينکه تا قانوني به سمت اجرا نرود، اصلاحي در آن صورت نميگيرد، گفت: بايد از همه ظرفيتها براي اصلاح يک قانون استفاده کرد، البته بنده با اين موضوع که تاکنون هيچ کار تحقيقاتي در زمينه اصلاح قوانين صورت نگرفته موافق هستم، اما به طور قطع کار بايد از يک جا شروع شود از اينرو مبنا بايد اجراي قانون و مشي و روش در اينخصوص نيز بايد استفاده از همه ظرفيتها باشد، اما فقط بايد تقسيم کار صورت گيرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]