تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تا ده ميل اطراف قبر حسين بن على عليه‏السلام بركت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868007929




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علت نوسان‌جهانی نفت ازدید بانک مرکزی


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: علت نوسان‌جهانی نفت ازدید بانک مرکزی
نتایج بررسی بانک مرکزی از تحولات بازار نفت در هفته منتهی ۷ تیرماه ۹۴ نشان میدهد که در این هفته متوسط بهای جهانی نفت خام در مقایسه با متوسط آن در هفته ماقبل افزایش یافت اما در مقایسه نرخ ابتدایی و پایانی هفته، روند بازار نزولی بود.
تسنیم: نتایج بررسی بانک مرکزی از تحولات بازار نفت در هفته منتهی به 28 ژوئن 2015-7 تیرماه 94 نشان میدهد که در این هفته متوسط بهای جهانی نفت خام در مقایسه با متوسط آن در هفته ماقبل افزایش یافت اما در مقایسه نرخ ابتدایی و پایانی هفته، روند بازار نزولی بود. مهمترین دلیل بروز روند نزولی عدم توفیق یونان در مذاکرات با وام دهندگان بین المللی و احتمال تقویت دلار در مقابل یورو و همچنین افزایش ذخایر سوخت در امریکا بود. ضمن آنکه نا آرامی های منطقه خاورمیانه و حملات تروریستی داعش در روز جمعه سبب افزایش بسیار جزئی در قیمت نفت برنت شد. برهمین اساس، متوسط بهای نفت خام پایه آمریکا در هفته گذشته نسبت به متوسط آن در هفته مقابل، 0.27 درصد افزایش یافت. به نرخ‌های پایان وقت بازار نیویورک، بهای هر بشکه نفت خام پایه آمریکا در محدوده 61.01-59.63 دلار معامله گردید و متوسط هفتگی بهای هر بشکه در سطح 60.06 دلار قرار گرفت. متوسط بهای نفت خام برنت دریای شمال در هفته گذشته 0.09 درصد نسبت به هفته ماقبل افزایش یافت. هر بشکه نفت خام برنت به نرخ‌های پایان وقت بازار مذکور در دامنه 64.45-63.20 دلار معامله گردید و متوسط هفتگی هر بشکه آن به 63.55 دلار رسید. به نرخ‌های پایان وقت بازار نیویورک بهای هر بشکه نفت خام اوپک در محدوده 59.96-59.36 دلار معامله گردید. متوسط هفتگی بهای این ماده خام در هر بشکه در سطح 59.91 دلار قرار گرفت که نسبت به هفته ماقبل 0.5 درصد کاهش داشت. در ابتدای هفته گذشته بهای نفت اندکی افزایش یافت با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان معاملات تحویل ماه ژوئیه، قیمت قراردادهای نفتی این امه اندکی افزایش یافت اما با توجه به عدم حل مشکلات بدهی یونان و احتمال تقویت دلار افزایش بهای نفت خام اندک بود. روز سه شنبه نیز با توجه به پیش بینی کاهش ذخایر نفت آمریکا و افزایش تقاضا برای بنزین در این کشور قیمت نفت حدود 2 درصد افزایش یافت. روز چهارشنبه، قیمت نفت خام کاهش یافت آمارهای رسمی حکایت از کاهش ذخایر نفت آمریکا برای هشتمین هفته متوالی بود. اما با توجه به افزایش ذخایر سوخت در این کشور، کاهش در ذخایر تجاری نفت خام مورد توجه فعالان بازار قرار نگرفت. در مقابل، مسئله یونان و نشست‌های بی‌نتیجه این کشور با بدهکاران بین‌المللی و احتمال تقویت دلار در مقابل یورو عاملی برای کاهش قیمت نفت خام شد. این عوامل سبب ادامه روند کاهش بها در روز پنج شنبه نیز بود. روز جمعه، با وجود افزایش تنش‌ها بین یونان و وام دهندگان بین المللی روند نزولی بهای نفت آمریکا با سرعت کمی ادامه یافت اما بهای نفت خام برنت تنها 6 سنت افزایش یافت که به علت بمب گذاری‌های انجام شده توسط داعش در کویت بود. اما ادامه مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5 و احتمال حصول توافق از شدت افزایش بهای نفت خام برنت کاست.




تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن