تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خانه هاى عنكبوتى كه در اتاق هاى شماست، لانه شياطين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870243630




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هفت میلیاردر یال برای آسفالت معابر پارس آباد اختصاص یافت


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: هفت میلیاردر یال برای آسفالت معابر پارس آباد اختصاص یافت اردبیل-ایرنا- رئیس شورای اسلامی شهر پارس آبادمغان از اختصاص هفت میلیارد ریال اعتبار برای آسفالت خیابانهای این شهر خبر داد و اظهار کرد: عملیات آسفالت با هدف لکه گیری و آسفالت رویه ، بهسازی آسفالت معابر ، خیابانها و میادین و محلات شهری با سرعت و جدیت از سوی شهرداری ادامه می یابد.


به گزارش ایرنا، "حسن حسین اوغلی" روز دوشنبه در جریان بازدید از طرح های در دست اجرای شهرداری پارس آباد افزود: شهرداری پارس آباد به منظور بهبود وضعیت و رفع مشکل آسفالت معابر و خیابانها که از دغدغه ها و مطالبات اصلی شهروندان است طرح ضربتی آسفالت را شروع کرده و هم اکنون این روند با سرعت و شتاب بیشتری در حال اجراست.
وی از اتمام عملیات آسفالت ریزی خیابان شهرک فجر کارمندی از طرف سی ان جی ، آخر خیابان جانبازان، بقیه کمربندی، خیابان اصلی محله بیوک خانلو، خیابان ستارخان و لکه گیری خیابانها و کوچه های محله فرودگاه خبر داد و اضافه کرد: به زودی کار لکه گیری معابر محله جانبازان و آسفالت خیابان شهید صفایی شروع می شود.
وی همچنین از اختصاص پنج میلیارد و 700میلیون ریال از محل اعتبارات ماده 180 با تلاش و پیگیری نماینده مردم پارس آباد و بیله سوار در مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: بخشی از این میزان اعتبار صرف احداث پارک بانوان، سردرب ورودی شهر، احداث کانال حدفاصل محمدرضالو و زیر نهر تراب و بخشی نیز برای خرید قیر هزینه خواهد شد.
حسین اوغلی، با بیان اینکه این کانال ها صرف نظر از زشت کردن سیمای شهر، محل مناسبی برای تکثیر و تولید و تجمع انواع حیوانات موذی و منشا شیوع انواع بیماری ها و آلودگی های زیست محیطی محسوب می شود، از حمایت ها و تلاش های فرماندار، نماینده و مدیر عامل شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی مغان و امور آب مغان در حل این معضل قدردانی کرد.
رئیس شورای اسلامی پارس آباد، اصلاح و تعریض خیابان مقابل ترمینال مسافربری، تکمیل ساختمان مدیریت بحران و احداث سوله مقابل غسالخانه شهر را از اقدامات خوب شهرداری در سال جاری بیان کرد و افزود: به علت نبود سایه بان ، مردم در روزهای گرم و بارانی برای اقامه نماز میت در این محل با مشکل مواجه بودند که با احداث این سایه بان یکی از نیازها و کاستی های شهری مرتفع شده است.
وی ساماندهی کانال و بلوار شهید بهشتی را از دیگر طرح های مهم در دست اجرای شهرداری عنوان کرد و گفت: این پروژه با سرعت مناسبی توسط اکیپ شهرداری و به صورت امانی اجرا می شود و به منظور رفاه حال شهروندان و زیباسازی سیمای شهر، فضای سبز، فضایی برای پیاده روی، نیکمت و برخی امکانات رفاهی در این محل پیش بینی شده است.
حسین اوغلی با اعلام اینکه عزم شهردار و شورای شهر برای رفع مشکلات و نارسایی ها و عمران و آبادانی شهر جدی است، تصریح کرد: اعضای شورای شهر به دور از مسایل حاشیه ای و تفرقه انگیز، با اتحاد و همدلی در پی رفع نیازها و مشکلات شهر هستند.
وی از حمایت های امام جمعه پارس آباد از طرح ها و برنامه های شورا و شهرداری و راهنمایی ها و ارشادات وی و نیز از حمایت ها و کمک های مدیر عامل کشت و صنعت مغان و همچنین از همراهی و همیاری و مشارکت آحاد مردم تشکر و قدردانی کرد.
پارس آبادمغان در مجاورت جمهوری آذربایجان و کناره های رود ارس واقع است.
7121/6016


















15/04/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن