واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 7 هزار تاکسی، بلاتکلیف نوسازی / ضرورت راه اندازی بورس میوه تهران - روزنامه ایران - شماره 5971 - با انحلال ستاد حمل و نقل و سوخت 6 هزار و 900 تاکسی فرسوده پیکان و پراید که طی برنامه قرار بود تا پایان امسال از رده خارج شوند، بلا تکلیف شدند، از سال گذشته تا به امروز فقط 3 هزار و 100 تاکسی فرسوده از چرخه حمل و نقل عمومی حذف شدند، در حالی که باید طی این دو سال 10 هزار تاکسی فرسوده از ناوگان تاکسیرانی خارج می شدند.
به گفته هیأت رئیسه شورای شهر تهران، انحلال ستاد سوخت را مدیر عامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران اعلام و تأکید کرده که این ستاد دیگر فعالیتی ندارد.
با این توصیف باید دید چه نهادی از این پس مسئولیت ادامه روند نوسازی تاکسی های پایتخت را بر عهده خواهد گرفت، ابوالفضل قناعتی درباره علت منحل شدن این ستاد به «ایران» گفت: با توجه به تعیین تکلیف شدن بنزین، به طور حتم دیگر نیازی به ادامه فعالیت این ستاد نیست و باید ببینیم آیا بانک عاملی وجود دارد که وام نوسازی خودرو را با همان کارمزد 14 و 15 درصد به رانندگان بدهد، از طرفی می توان با تعامل با دولت و توافق با خودروسازان، خودروهای نو را با همان شرایط قبلی جایگزین خودروهای فرسوده کرد. او همچنین اشاره ای هم به بلاتکلیفی گود لاله زار داشت که در ایام نوروز بخشی از مغازه های این محدوده را تخریب کرده بود و دراین باره گفت: متأسفانه این محل به جولانگاه معتادان تبدیل شده در حالی که لاله زار محل تردد توریست هاست و درست نیست یک ساختمان خرابه، نمای آن را خراب کند. ما از شهرداری درخواست کرده ایم که تسهیلاتی برای مالکان خانه های همجوار فراهم کند.
*ضرورت راه اندازی بورس میوه
رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران هم در بازدید از میدان میوه و تره بار شهرداری با اشاره به ضرورت راه اندازی بورس میوه در پایتخت گفت: در مدیریت توزیع محصولات می توان با ایجاد بورس میوه و تره بار در کشور سازمانی را به عنوان توزیع کننده تشکیل داد تا این موضوع را مدیریت کند، حتی با ایجاد بورس می توان صادرات محصولات به خارج از کشور را نیز فراهم کرد.
رحمت الله حافظی با اشاره به اینکه برای «حمایت از مؤسسات عمومی و عام المنفعه، کمک به تولیدکنندگان و توزیع کنندگان محصولات غذایی سالم (سبزیجات، میوه جات و مواد پروتئینی ) اعتباری بالغ بر 2 میلیارد تومان پرداخت می شود، تصریح کرد: برای محقق شدن این حمایت باید در نهایت تا یک ماه آینده آیین نامه اجرایی مربوطه تهیه و ابلاغ شود. در این جلسه محمدحقانی هم با اشاره به اینکه شیوه واگذاری غرفه در سازمان میوه و تره بار پسندیده نیست، گفت: این روش دلال پرور است و باید راهکاری برای آن فراهم شود.
روزنامه ایران
تهرام / 1981/1831
15/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]