واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون استاندار کرمان: نقطه گمشده در روستا کار و اشتغال است کرمان - ایرنا - معاون عمرانی استاندار کرمان با بیان اینکه نقطه گمشده در روستا کار و اشتغال است گفت: باید بدانید چه می توانیم تولید و برای خود ثروت ایجاد کنیم.

محمد جواد کامیاب شامگاه یکشنبه در دیدار با مردم دارسینوئیه و دهخانی بخش مرکزی شهرستان کرمان افزود: تولیدات روستایی باید وجود داشته باشد تا تبدیل به ثروت شوند و پایداری روستا بماند.
وی در غیاب استاندار کرمان که برای ثبت جهانی روستای صخره ای میمند به آلمان سفر کرده است، چراغ بازدیدهای دوره ای مدیریت استان به منظور بررسی روند توسعه و آبادانی مناطق مختلف و مسائل و مشکلات آنها را روشن نگهداشت.
بویژه آن که پس از اجرای طرح هایی مانند همیاران آب، مبارزه با زمین خواری و حاشیه نشینی، سرمایه گذاری در روستا و سایر طرح ها نظارت بر روند اجرای آنها مدیران را به اهداف مورد نظر زودتر و مطلوب تر رهنمون می کند.
بازدید معاون عمرانی استاندار، فرماندار کرمان، چند تن از مدیران کل استان به همراه اصحاب رسانه برای سفر به دو روستای بخش مرکزی کرمان ساعت 17 و 30 دقیقه روز یکشنبه از مقابل ساختمان معاونت عمرانی استانداری کرمان آغاز شد.
مقصد این سفر چند ساعته روستاهای دارسینوییه و دهخانی در 17 کیلومتری شرق کرمان بود.
ابتدا با حضور در روستای دهخانی مردم با دسته های گل و روی خوش از مسوولان استقبال کردند.
معاون عمرانی استاندار و هیات همراه از بخش های مختلف این روستا بازدید و با مردم آن صحبت کردند.
سپس به روستایی دارسینوییه وارد شدیم که عکس چهار شهید در ورودی این روستا نشان از شهامت و شهید پروری مردمان آن داشت.
شهیدان حسین ذره صفت، اکبر ابراهیمی، رسول ابراهیمی و رمضان ابراهیمی الگوهای اسوه و شجاعت این دیار هستند.
پس از ادای احترام به شهیدان، معاون عمرانی استاندار و هیات همراه در مسجد روستای دارسینوییه با مردم روستا دیدار کردند.
کامیاب در این دیدار تصریح کرد: کاشت گل محمدی در برخی روستاها باعث رونق این مناطق می شود و مردم را به روستاها بر می گرداند.
وی افزود: نباید به تامین زیرساخت ها دل خوش کرد که این به نفع مردم و نظام نیست بلکه خیر و برکت پیشرفت های روستا به خود شما بر می گردد و امروز شاهد خدمات خوبی در این فاصله کوتاه هستیم که به خاطر خوبی های شماست.
معاون استاندار کرمان گفت: یکی از کارهای خوب استاندار این است که در روستاها با مردم چهره به چهره صحبت می کنند و به روستاها اهمیت می دهند.
وی با اشاره به اینکه با وجود کمبود اعتبار همه مدیران در امور زیربنایی همت کرده اند گفت: بحث ممیزی و تکلیف مراتع این روستا ها نیز مشخص می شود.
فرماندار کرمان هم در این دیدار گفت: شاهد تغییرات خوبی در این روستاها بودیم و اقدامات موثری انجام شده است.
محمد علی توحیدی افزود: تقریبا زیرساخت های مناسبی در این منطقه فراهم شده است.
وی بیان کرد: بخش عمده ای از راه، آب و برق فراهم شده است و امیدواریم گاز رسانی این روستا و روستای همجوار نیز انجام شود.
توحیدی گفت: بخش اصلی کار را باید مردم انجام دهند و آنچه می تواند جلوه و زیبایی را نشان بدهد حضور سرمایه گذاران و عمران و آبادانی توسط مردم است.
وی تصریح کرد: مردم این روستاها متناسب با استعدادهای منطقه مانند دامداری و دامپروری حرکت کنند و ما هم حمایت های لازم را در مشاغل روستایی انجام می دهیم.
فرماندار کرمان گفت: برای ساختن معابر و سازه های قانونی مردم باید همکاری کنند و ما هم دنبال این هستیم که شرایط بهتری برای زیست شما ایجاد کنیم.
وی افزود: این روستا دارای طرح هادی است و ساخت و سازها باید تابع مقررات باشد.
وی گفت: اگر مردم در اجرای طرح هادی کمک کنند در اعتبارات امسال اجرای طرح هادی را در اولویت قرار می دهیم.
توحیدی با اشاره به اینکه دو سال پیش شورای اسلامی و یک سال پیش دهیاری مربوط به این دو روستا تشکیل شده است افزود: روستای دارسینوئیه را در خور نام این روستا آباد می کنیم.
وی ادامه داد: تا دو سال قبل پیگیری ها در حوزه های مختلف انجام نشده بود و کارها و طرح هایی که باید انجام می شده، صورت نگرفته است.
دهیار روستاهای دهخانی و دارسینوییه نیز در این دیدار با تشریح فعالیت های اخیر انجام شده در این روستاها بیان کرد: اولین کاری که انجام شد جاده روستای دارسینوئیه به دهخانی که سال ها خاکی بود با کمک اداره راه و شهرسازی آسفالت شد و علائم خط کشی و چشمک زن نصب شدند.
مجید ابراهیمی بیان کرد: گاردیل به طول 200 متر و مخزن بتنی 200 مترمکعبی برای آبرسانی به روستا نیز نصب شده است.
وی افزود: گیرنده صدا و سیما تا دو سال پیش در این روستاها وجود نداشت و مردم از این نعمت محروم بودند که اکنون گیرنده نصب و مشکل برطرف شده است.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: با کمک جهاد کشاورزی لایروبی قنات ها و چاه های دارسینوئیه انجام شد که در بخش هایی با کمبود اعتبار روبرو شدیم و در این زمینه مردم همت کردند.
وی تصریح کرد: دو حمام قدیمی در این دو روستا بازسازی شده که قرار است برای موزه و کتابخانه مورد استفاده قرار گیرند.
وی با اشاره به بازسازی معابر دو روستا گفت: امسال درختان یک سمت روستا را آبیاری و نهال بزرگ را خریداری کردیم و آبیاری قطره ای برای آنها انجام دادیم.
ابراهیمی با اشاره به اینکه تجهیزات زمین فوتبال و والیبال در هر دو روستا را گرفته ایم افزود: تجهیز چهار مجموعه تفریحی پارکی نیز انجام شده است که کارهای کف سازی و حصارکشی آن مانده است.
وی با بیان اینکه جدول کشی و سنگ فرش ورودی دو روستا انجام شده گفت: خودروی حمل زباله را تا پایان ماه رمضان تحویل می دهند و طرح هادی روستا نیز تصویب شده و باید ابلاغ شود.
وی با اشاره به مشکلات این روستاها بیان کرد: آنتن دهی در روستای دهخانی زیر 25 درصد است و گاهی کاملا قطع است.
ابراهیمی گفت: از جهاد کشاورزی می خواهیم جوی های آب روستاها که اکنون هدر رفت آب بسیار بالایی را دارد سیمانی شود.
وی افزود: گلزار شهدا برق ندارد و حتی برگزاری یادواره شهدا را با موتور برق انجام دهیم.
ویی خاطرنشان کرد: به دلیل کمبود امکانات و نیرو پاسگاه ده لولو گاهی ممکن است 10 تا 15 روز یک گشت در این روستا داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت گاز استان کرمان هم در این دیدار از برخوردار شدن مردم روستاهای دارسینوئیه و دهخانی از نعمت گاز در زمستان سال جاری خبر داد.
گزارش از میلاد ایزدی
7436/3028
15/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]