محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832984896
آیتالله خامنهای در ایران جایگزینی ندارد/ سعودیها در یمن اشتباه بزرگی کردند
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: آیتالله هاشمی رفسنجانی:
آیتالله خامنهای در ایران جایگزینی ندارد/ سعودیها در یمن اشتباه بزرگی کردند
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: سعودیها در یمن اشتباه بزرگی کردند. بحرین نمونه خوبی است. آنجا با اینکه یک کشور عربی عضو شورای همکاری است ولی لشکرکشی کردند و آمدند علیه شیعه وارد شدند و در یمن هم همینجور نگران هستند؛ به خصوص که یمنیها ادعای ارضی هم در عربستان دارند؛ ولی حالا اشتباه کردند. دلایلشان را هم درست نمی دانم
به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، آیتالله "اکبر هاشمی رفسنجانی"، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در مصاحبهای به سوالات خبرنگار روزنامه عربی زبان الوفاق در خصوص حمایت ایران از عراق، حمله عربستان به یمن و مذاکرات هستهای پاسخ داد.
متن کامل این مصاحبه به شرح زیر است:
اخیرا ویکیلیکس مدارکی را در مورد وزارت خارجه عربستان منتشر کرد و این یک سری مسائل را نشان داد؛ این چقدر بر وجهه عربستان تأثیر دارد؟
خوب این جریان مضری است. آمریکا از این کار که علیهاش شد ضربه خورد؛ آن کسی که این کار را کرده الان خودش یک مرکزی شده برای اینکه هرجا می خواهند از او استفاده بکنند؛ یک چنین ماجرایی را برایشان راه می اندازد؛ در عربستان بیشتر از همه؛ چون عربستان یک کشور بسته ای بود و هست؛ روابط خارجی اش و این مذاکراتش؛ این مکاتبات؛ این اسنادی که کسی نمی داند داخل عربستان است؛ کسی نمی داند یا خیلی کم می دانند؛ اینها که باز شد؛ ضمنا یک زمینهای شده که کسانی هم که می خواهند دروغ بگویند از این اسناد جعل می کنند و هرچه خواستند میگویند و هرجا خواستند ضربه بزنند یک چیزی منتشر می کنند حالا تا تکذیب بشه و مردم باور کنند. یک نقطهی فتنهای درآمد و به جایی رسیده که میبینید. حالا برای عربستان سنگین تمام می شود و آثار منفی اش هم به این آسانی تمام نمیشود؛ کارهای مثبتشان را کسی تبلیغ نمیکند؛ منفیاش را تبلیغ میکنند.
** عراق را مثل خودمان مهم می دانیم؛ مثل کشور خودمان **
الان حمایت ایران از عراق در چه حدی است؟
ما الان عراق را مثل خودمان مهم می دانیم؛ مثل کشور خودمان؛ اولا کشور واقعا مهمی است؛ هم از لحاظ نقطه جغرافیایی جای مهمی است؛ هم از لحاظ منابع طبیعی؛ هم مردمش؛ این مردمی که از هزاران سال پیش اینجا منشا تمدن بودهاند؛ قانون حمورابی از آنجا آمده و عراقی ها هم مردم خوبی هستند.
در زمان صدام به دلیل قدرت دیکتاتوری صدام اینها یک مجموعه واحد بودند ولی بعد از صدام آن مجموعه 3 بخش یا حتی بیشتر یعنی 4 تا بخش متضاد شد و گاهی هم در حال جنگ که کم کم دارد خودنمایی میکند و این وضعشان نگران کننده است.
اگر ان شاءالله عقلانیت زعمای عراق ادامه پیدا کند و سعی کنند این اختلافات سطحی را حالا چه مذهبی؛ چه قومی؛ چه هر چیز دیگری را کنار بگذارند و یک وحدتی روی تمامیت ارضی خود و وحدت ملی شان ایجاد کنند، عراق کاملا می تواند کشور نیرومندی در منطقه باشد؛ ارتباط ایران با عراق هم جدید نیست؛ در رژیم قبل هم ایرانیهای زیادی آنجا بودند و عراقیهای زیادی هم اینجا بودند؛ از زمان جنگ هنوز عده زیادی عراقی در ایران هستند و دارند مثل مردم ایران کار می کنند؛ مرزمان هم تقریبا رفت وآمدش آسان است؛ اعتاب مقدسی که آنجا هست و اینقدر برای مردم ما جاذبه دارد که شما می بینید در اربعین یا عاشورا چه خبر می شود؛ مردم اصلا عشقشان آنجاست؛ اگر روزی مرز ما با آنها لغو روادید شود؛ همیشه نصف مردم ایران در عراق هستند و نصف مردم عراق هم در ایران هستند؛ بله کمک های ما جدی است و به هیچ چیز هم محدود نیست؛ هرچیزی که عراقی ها نیاز داشته باشند و ما امکانش را داشته باشیم به آنها می دهیم؛ و البته روابطمان هم با دولت عراق همیشه خوب بوده است، البته آقای طالبانی هم یک بار جمله ای گفته بودند که غربی ها اظهار نگرانی کرده بودند که از اینکه شما دارید ایرانیها را می آورید و این خطر است؛ چرا اینجور رفتار می کنید؟ او گفته بود: مگر ایرانی ها از عراق چه می خواهند؟ الان که همه مسئولین عراق از مریدهای ایران هستند؛ ایران چه احتیاجی دارد که برای ما خطر باشد؛ بهتر از ما دیگر دوست پیدا نمی کند؛ ما هیچ خطری از ایران احساس نمی کنیم؛ او ما را نجات داده و به اینجا رسانده و کمک کرده است.
و این حرف کاملا حکیمانه و درست است ما در عراق هیچ طمعی نداریم و از عراق هیچ خطری در شرایط فعلی برای خودمان حس نمی کنیم و حفظ عراق و امنیت عراق را امنیت خودمان می دانیم.
** سعودیها در یمن اشتباه بزرگی کردند **
به نظر شما با توجه به همزمانی جنگ عربستان علیه یمن با مذاکرات هسته ای در لوزان؛این امر چه ارتباطی با آغاز این جنگ دارد؟
نمیدانم! با گروه جدیدی که در عربستان آمده اند فقط سلمان را در یک مهمانی که در ریاض بود چون ما را دعوت کرده بود یک بار باهم نشستیم و خیلی حرف زدیم، همین قدر می شناسم؛ و با بقیهشان آشنایی هم ندارم و وقتی هم که می رفتم آنجا با آن نزدیکان بیشتر ملک عبدالله بود و اگر مسئولی هم داشتند، میآمدند. درست نمی دانم چرا این اشتباه را کردند؛ گفتم که اشتباه است؛ البته ظاهرا اینها برای این است که فکر میکنند این حوثی ها شیعه هستند و البته خوب اینها (حوثی ها) که شیعه اثنی عشری نیستند و عمده آنها زیدی 4 امامی هستند ولی به هرحال به یک معنا شیعه هستند و جزء مجموعه شیعه حساب می شوند؛ منتها 4 امامی؛ احتمالا آنها با این شرایطی که درست کرده اند با ایران و لبنان و عراق و سوریه و با همه احساس نگرانی میکنند.
گفتم در یمن اشتباه بزرگی کردند. بحرین نمونه خوبی است. آنجا با اینکه یک کشور عربی عضو شورای همکاری است ولی لشکرکشی کردند و آمدند علیه شیعه وارد شدند و در یمن هم همینجور نگران هستند؛ به خصوص که یمنیها ادعای ارضی هم در عربستان دارند؛ ولی حالا اشتباه کردند. دلایلشان را هم درست نمی دانم؛ شاید هم تحریک شدند؛ خوب اگر منصور هادی می توانست بماند، میماند؛ حالا فرض کنید که عربستان کمکشان کرد؛ مگر می تواند بماند؟
** اگر به فکر قطع کردن روابطمان با عربستان بودیم از آن 400 – 500 نفری که در فاجعه مکه شهید دادیم به آسانی نمی گذشتیم **
آیا این جنگ با مذاکرات هسته ای ارتباطی داشت؟ چون گفته می شود که عربستان می ترسد ایران به توافقی برسد؛ می گویند که کشور عربستان و رژیم صهیونیستی از نتیجه این توافق می ترسند؟
اگر هم می ترسند راهش همان است که باید از راه صداقت در بیایند. البته عربستان و احتمالاً دیگر کشورهای منطقه اشتباه میکنند چون ما که ترس نداریم؛ ما که بمب هستهای را تحریم کردیم؛ چرا از ما بترسند. از اسرائیل باید بترسند.
البته عربستانی ها قبل از ما موشک های 3000 کیلومتر برد را از چین و جاهای دیگر خریدند؛ سلاح های بسیار پیشرفته، هواپیما و موشکها و رادارهای پیشرفته و همه چیز هم دارند. پایگاه نظامی هم آنجا دارند؛ عربستان اصلا می داند که ایران تهدید نیست؛ ما اگر واقعا به فکر قطع کردن روابطمان با عربستان بودیم از آن 400 – 500 نفری که در آن فاجعه مکه شهید دادیم به آسانی نمی گذشتیم؛ ولی بعد برای اینکه روابط دو کشور عادی باشد آن طور رفتار کردیم.
در مصر انقلابی اتفاق افتاد و دومین رئیس جمهور هم بعد از انقلابشان آمد؛چرا روابط این دو کشور بزرگ منطقه اینطور است؟ الان ایران و ترکیه در خیلی از مسائل با هم اختلاف دارند ولی روابط خوبی دارند چرا ایران و مصر به یک روابط متوازن نمی رسند؟ و روابط محقق نمی شود؟
البته باید این سوال را بیشتر از مصری ها پرسید؛ چون ما که خواستار توسعه هستیم؛ ما مردم مصر را عمدتا حالت اهل البیتی برایشان می دانیم؛ یعنی آنها واقعا اکثرا عاشق اهل بیت هستند و مشکلی با مردم مصر نداریم؛ چون همسایه هم نیستیم که اختلاف اینجوری داشته باشیم.
ولی آنها در مجموعه ای در یک سپهری هستند اولا آمریکایی ها آنجا خیلی متنفذ هستند و ارتش مصر را عمدتا آنها تامین میکنند و آنها هم این ارتباط را نمی خواهند؛ ثانیا الان با عربستان سعودی و بعضی جاهای دیگر هم باید همکاری کنند؛ ثالثا اشکالاتی مثلا از حضور ما در سوریه و لبنان دارند و اخیرا عراق هم اضافه شده ما در افغانستان هم این مشکلات را داشتیم آنها از طالبان حمایت میکردند ما موافق نبودیم و خودم با ملک عبدالله زیاد حرف زدم که دارید اشتباه میکنید؛ در پاکستان باز یک نوع از این چیزها هست در بحرین ما به حضور نظامی شان معترضیم و مجموعه اینها به اضافه آن نگرانیهای بی ربطی که دارند. ما از همکاری با عربستان نگرانی نداریم با همین حکام جدیدشان می توانیم با هم کار کنیم و رفت و آمد کنیم.
** ایدئولوژی شیعه این نیست که بخواهد با مسلمانان دیگر درگیر باشد **
به نظر شما منطقه در خطر جنگ مذهبی است؟ به خصوص که برخی گروهای مخالف ایران خیلی مساله را ترویج میدهند و اینکه این مسأله حالا چه تاثیری بر روابط اسلامی – اسلامی گذاشته است؟
الان از این جهت بدترین زمان است یعنی یک تهاجمی علیه شیعیان در سراسر این کشورها داریم می بینیم. یعنی شیعه را مخالف اصلی در نظر میگیرند و به انواع راهها دارند شیعه را در کشورشان تضعیف میکند در صورتیکه شیعه اصلا برای آنها نه خطری است نه مشکلی. اصلا در سیاست و ایدئولوژی شیعه این نیست که بخواهد با مسلمانان دیگر درگیر باشد یک اشتباهی است که اینها میکنند واقعا میتوانند روی بهترین دوست خود یعنی ایران حساب کنند. ولی در حال حاضر من احساس خطر میکنم. این اختلافاتی که دارد بیشتر میشود و گاهی به کشتار میرسد، ممکن است تعمیق پیدا کند.
نه ما و نه عربستان حق نداریم برویم و سرنوشت سوریه را رقم بزنیم
اگر شما بخواهید چشم اندازی از آینده روابط با عربستان بگوید چگونه آن را توصیف میکنید؟
5-6 سال پیش در دولت گذشته آخرین سفری که برای زیارت به عربستان رفته بودم. از من خواسته شده بود در این سفر مسائل اختلافی با عربستان را حل کنیم ما بعد از یک مراسم شام که مهمان آقای ملک عبدالله بودیم در یک جلسه طولانی تا نیمه شب خیلی دیر وقت آنجا نشستیم و ایشان هم با مشاورین نزدیکش بودند. وزیر خارجه، مقرن و خیلی های دیگر هم بودند. بحث کردیم و به راه حلی رسیدیم و راه حل ما این شد که بیاییم 7-6کمیسیون مشترک تاسیس کنیم که اولین و مهمترینش برای امور مذهبی و به اصطلاح علمایی بود. یعنی علمای دو طرف یک کمیسیون داشته باشند و اختلافاتی که ظاهرا شیعه و سنی دارند را بررسی کنند و راه حل برایش انتخاب کنند و مسئولان دو کشور هم پشت این نظریات بمانند تا مشکلات را کاهش بدهیم. کمیسیون دوم، مربوط به روابط دو جانبه و همکاری کمیسیون اجرایی بود. همچنین یک کمیسیون برای لبنان، یک کمیسیون برای سوریه و یک کمیسیون برای عراق و یکی برای افغانستان و یک کمیسیون برای بقیه کشورها با هم مشترک داشته باشیم که دائما این کمیسیون ها با هم کار بکنند و جمع بندی کنند و نظرات را به هم نزدیک کنند و مقامات عالی کشور هم اینها را زیر نظر داشته باشند که ارتباطشان با مقامات عالی باشد.
این تصمیم خوبی بود که گرفتیم؛ هردو گفتیم این راه نجات منطقه از اختلافات است ولی خب من که آمدم اینجا کسانی که بایست این کارها را اجرا میکردند، نخواستند انجام شود و آقای سعود فیصل هم به دنبال من آمد که پیگیری کند و پیگیری هایی هم شد و جلسه سفر اولشان خوب بود ولی بعد، هم در آنجا یک مقداری مشکلاتی پیدا کرد و یک مقدار هم که ما مشکلاتی داشتیم و عملا بهم خورد. من این را میدانم که اگر الان در عربستان ارادهای به وجود بیاید و اگر کار مشترکی را شروع کنیم، در همه دنیای اسلام میتوانیم اختلاف بین شیعه و سنی را کم کنیم. چون سوریه یک کشور مستقلی است؛ نه ما و نه عربستان حق نداریم برویم و سرنوشت آنها را رقم بزنیم ما باید مواظب باشیم که آنجا اختلافات شیعه و سنی و این مسائل نباشد خودشان و مردم خودشان مسائل شان را حل کنند و به حل مشکلات کمک کنیم. عراق و لبنان هم همینگونه هستند جاهای دیگر هم همینطور است. بنایمان بر این شد من فکر میکنم همین حالا هم بعد از گذشت 5-6 سال میتوانیم این موضوع را دوباره احیا کنیم البته متناسب با اوضاع امروز منطقه.
در حال حاضر آیتالله خامنهای در ایران جایگزینی ندارد
حضرت عالی روابط خوب و عمیقی با رهبر انقلاب دارید اگر برایتان امکان دارد این روابط را توصیف کنید ؟
بله؛ ما از جوانی با هم دوست بودیم. من 5 سال از آقای خامنه ای بزرگترم. اولین ملاقات ما در درس خارج آیت الله داماد بود که با هم آشنا شدیم ؛ ایشان از من کوچکتر بود؛ بعد هم رفاقتها عمیق و در دوران مبارزه خیلی عمیقتر شد و بعد از انقلاب دیگر زیادتر شد؛ در همه کارها با هم کار می کردیم؛ در جنگ و در هرجا که شما فکر می کنید تا امروز ما همین ارتباطمان هست؛ اکنون من و جمعی که ایشان در مجمع منصوب کردهاند سیاست های کلی نظام را که در قانون اساسی از وظایف رهبری است؛ آماده می کنیم و به ایشان می دهیم؛ و ایشان هم اگر تایید کردند، ابلاغ می کنند. عمده کار ما این است و نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نیز با ماست که با واگذاری ایشان، باید نظارت کنیم که اجرا شود. درباره دیگر مسائل معمولی هم در ملاقاتهایی که داریم، بحث میکنیم.
رابطه عاطفی و دوستی تان را در یک جمله توصیف کنید؟
عاطفی هم همانطور است؛ ما خیلی صمیمی هستیم؛ من و هم ایشان، همدیگر را خیلی دوست داریم؛ یک منظره کوچک آن در بیمارستان بود وقتی که ایشان جراحی کرده بودند عیادت من با ایشان در آنجا بسیار صمیمی بود و همان منظرهای شد که دیدید.
معتقدم که در حال حاضر آیتالله خامنهای در ایران جایگزینی به این آسانی ندارد؛ و ایشان الان محور اساسی هم برای حیات انقلاب و هم امنیت کشور هستند و ایشان مرکز مدیریت کشور است و ما هم باید به ایشان کمک کنیم.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
نباید کاری کنیم که عدهای فکر کنند با امضای توافق همهچیز "گل و بلبل" میشود/ تاثیر 40 درصدی توافق بر اقتصاد ملی
چه خبر از حلقه یاران احمدی نژاد؟
دنیا راهی جز گفتوگوی احترامآمیز با ایران ندارد/ بیکاری، حق جوان ایرانی نیست
۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]
صفحات پیشنهادی
هاشمی رفسنجانی: آیتالله خامنهای در ایران جایگزینی ندارد
هاشمی رفسنجانی آیتالله خامنهای در ایران جایگزینی نداردتاریخ انتشار يکشنبه ۱۴ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۲ ۲۰ رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در مصاحبه با روزنامه الوفاق با بیان اینکه آیت الله خامنه ای در ایران جایگزینی ندارد افزود ایشان الان محور اساسی هم برای حیات انقلاب و هم امنیت کشور هسعودیها در یمن خودکشی سیاسی میکنند/ مردم و دولت ایران را حامی خود میدانیم
امام جمعه شهر صنعا در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران سعودیها در یمن خودکشی سیاسی میکنند مردم و دولت ایران را حامی خود میدانیم امام جمعه شهر صنعا گفت واقعیت آن است که سعودیها در یمن در حال خودکشی سیاسی هستند و دیری نخوهد پایید که از آلسعود فقط یک نام ذلتبار و حقیر در تاریخاولین رئیس جمهوری اسلامی ایران به روایت احمد توکلی بنی صدر خائن بود/ شکایت آیتالله خامنهای به امام با یک غزل
اولین رئیس جمهوری اسلامی ایران به روایت احمد توکلیبنی صدر خائن بود شکایت آیتالله خامنهای به امام با یک غزل اولین چراغ سبز امام به مخالفان بنی صدرتا اسم بنیصدر را آوردم امام خندید و فرمود درست میشود و نگذاشت من حرف بزنم و باز هم بحث جنگ را مطرح و نصیحت کرد گروه سیاسی خبرگزهاشمی رفسنجانی: هماکنون آیتالله خامنهای در ایران جایگزینی به این آسانی ندارد/ ما خیلی صمیمی هستیم
هاشمی رفسنجانی هماکنون آیتالله خامنهای در ایران جایگزینی به این آسانی ندارد ما خیلی صمیمی هستیم رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت هماکنون آیتالله خامنهای در ایران جایگزینی به این آسانی ندارد و ایشان محور اساسی حیات انقلاب امنیت کشور و مرکز مدیریت کشور هستند و ما هم باید بایران هیچ مستشار نظامی در یمن ندارد
ایران هیچ مستشار نظامی در یمن ندارد معاون عربی و آفریقا وزارت خارجه کشورمان تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران هیچ مستشار نظامی در یمن ندارد به گزارش فرهنگ نیوز حسین امیرعبداللهیان در مورد ادعای شبکه تلویزیونی العربیه مبنی بر کشته شدن چند کارشناس نظامی ایرانی در یمن به ایسنا گفت جسفیر پیشین ایران در یمن: انصارالله تسلیم فشارهای عربستان نمیشود
یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۱ ۱۲ مذاکرات طرفهای درگیر یمنی در ژنو بدون هیچ گونه توافق نهایی یا تعیین موعد برای دور جدید مذاکرات در عصر روز جمعه به پایان رسید گرچه فرستاده سازمان ملل در امور بحران یمن تاکید دارد نتایج مذاکرات مثبت بوده و همچنان به آن خوشبین است به گزارش خبرگزاری داقدام جالب آیتالله خامنهای در سفر کره شمالی |اخبار ایران و جهان
اقدام جالب آیتالله خامنهای در سفر کره شمالی حمیدرضا آصفی سخنگوی سابق وزارت امور خارجه در برنامه خندوانه شب گذشته خاطره جالبی از سفر حضرت آیتالله خامنهای به کره شمالی نقل کرد کد خبر ۵۱۱۲۳۴ تاریخ انتشار ۰۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۰ ۵۸ - 23 June 2015 لینک را کپی کنیدروایت آیتالله خامنهای پس از شهادت شهید بهشتی: دیده بودیم این مرد چگونه انقلاب را پیش برد
روایت آیتالله خامنهای پس از شهادت شهید بهشتی دیده بودیم این مرد چگونه انقلاب را پیش برد رهبر معظم انقلاب پس از شهادت شهید بهشتی فرمودند آقای بهشتی خیلی خیلی بزرگ بود و این مردم هنوزم که هنوز است آقای بهشتی را نشناختهاند بهشتی در آینده شناخته خواهد شد به گزارش نامه نیوز پاسید هادی خامنهای: از حاشیهسازی و مخالفت علنی با تیم مذاکرهکننده ایرانی بپرهیزیم
سید هادی خامنهای از حاشیهسازی و مخالفت علنی با تیم مذاکرهکننده ایرانی بپرهیزیم دبیر کل مجمع نیروهای خط امام با بیان این که مذاکرات هستهای یک مسالهی ملی برای کشور ماست اظهار کرد باید شرایطی را فراهم کنیم که تیم مذاکره کننده با آرامش خیال به وظایف خود در این مذاکرات بپردازدرایزنی معاون ظریف و نماینده سازمان ملل در یمن |اخبار ایران و جهان
رایزنی معاون ظریف و نماینده سازمان ملل در یمن نماینده ویژه دبیرکل در امور یمن با معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه در خصوص آخرین تحولات یمن و گفتگوهای گروههای یمنی در ژنو رایزنی کرد کد خبر ۵۱۱۱۴۲ تاریخ انتشار ۰۱ تير ۱۳۹۴ - ۲۲ ۳۸ - 22 June 2015 نماینده ویژه دبیرکل در امور یرایزنی ایران با سازمان ملل برای پایان دادن به فاجعه انسانی یمن
سهشنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ - ۱۷ ۴۷ معاون عربی و آفریقایی وزارت خارجه با وخیم دانستن وضعیت انسانی یمن تاکید کرد که جمهوری اسلامی رایزنیهای زیادی با سازمان ملل برای پایان دادن به این فاجعه انسانی انجام داده ولی در نهایت معتقد است که مشکلات باید براساس گفتوگوی فیمابین طرفهای درگیر حل و فآیتالله علمالهدی: مردم ایران به هیچ چیز غیر از یک توافق خوب رضایت نمیدهند/از مقاومت تیم مذاکرهکننده بر سر
آیتالله علمالهدی مردم ایران به هیچ چیز غیر از یک توافق خوب رضایت نمیدهند از مقاومت تیم مذاکرهکننده بر سر اصول ملت تشکر میکنیم امام جمعه مشهد گفت نمایندگان ملت بر سر میز مذاکره با جانور درندهای صحبت میکنند و هنوز مذاکره به نتیجه نرسیده است و این نمایندگان ملت در حال مقاومحمایت ایران از تلاشهای سازمان ملل در ارسال کمکهای انساندوستانه به یمن | خبرگزاری ایلنا
در گفتوگوی امیرعبداللهیان با نماینده ویژه دبیرکل در امور یمن مطرح شد حمایت ایران از تلاشهای سازمان ملل در ارسال کمکهای انساندوستانه به یمن در تماس تلفنی امروز نماینده ویژه دبیرکل در امور یمن با معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه در خصوص آخرین تحولات یمن و گفتوگوهای گروههچه شد که هاشمیرفسنجانی، نظر امام درباره آیتالله خامنهای را نقل کرد
جلسه مجلس خبرگان رهبری در خرداد 68 چه شد که هاشمیرفسنجانی نظر امام درباره آیتالله خامنهای را نقل کرد شاید با حسن ظن بگوییم که صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران سهواً تاریخ را تحریفشده و ناقص به آیندگان منتقل کرده و میبایست برای جلوگیری از سواستفاده بدخواهان نقل روایت انتخابواکنش به خبر مرگ مستشاران ایرانی در یمن
واکنش به خبر مرگ مستشاران ایرانی در یمن معاون عربی و آفریقا وزارت خارجه کشورمان تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران هیچ مستشار نظامی در یمن ندارد خبرگزاری ایسنا معاون عربی و آفریقا وزارت خارجه کشورمان تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران هیچ مستشار نظامی در یمن ندارد حسین امیرعبداللهیان دآیتالله مکارمشیرازی: جناحهای سیاسی فضای ماه رمضان را با تعبیرات زننده آلوده نکنند/ هرگونه توهین به برادر و
آیتالله مکارمشیرازی جناحهای سیاسی فضای ماه رمضان را با تعبیرات زننده آلوده نکنند هرگونه توهین به برادر و خواهر مسلمان یک گناه بزرگی است آیتالله مکارمشیرازی در پیامی به مناسبت فرارسیدن ماه رمضان گفت جناحهای مختلف سیاسی و اجتماعی بکوشند فضای ماه مبارک رمضان را با سخنان تندولت روحانی ستاد انتخاباتی احمدینژاد است/ صدقات به یمن و سوریه نمی رود/ نمره 20 جواد لاریجانی به برادرش/ نظر
دولت روحانی ستاد انتخاباتی احمدینژاد است صدقات به یمن و سوریه نمی رود نمره 20 جواد لاریجانی به برادرش نظر متفاوت یک آیتالله درباره حضور زنان در ورزشگاه ماجرای عکس جعلی از رهبری پشیمانی روحانی از انتخاب برخی وزرا رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطبان آماده میکند که غیرر-
سیاسی
پربازدیدترینها