محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844102210
سلامتی: دولت قبل وقفه ای 8ساله در روند تحزب ایجاد کرد/ هنوز تصمیمی برای تشکیل حزب جدید نگرفته ایم
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: سلامتی: دولت قبل وقفه ای 8ساله در روند تحزب ایجاد کرد/ هنوز تصمیمی برای تشکیل حزب جدید نگرفته ایم
مسئولین دولت نهم و دهم علیه تحزب موضع می گیرند و کسانیکه دنبال پست و مقامند برای اینکه خود را با نظر آنها منطبق کنند، نه فقط خود را غیرحزبی معرفی می کنند، بلکه بد و بیراهی هم به تحزب می گویند
به گزارش نامه نیوز، محمد سلامتی از فعال سیاسی کشور با اشاره به نگاه دولت ها به مقوله تحزب، گفت: بعد از دولت اصلاحات، دولت نهم و دهم دیگر اعتقادی به تحزب نداشت و نظرش در این مورد حتی منفی بود، با صراحت علیه احزاب و تشکل ها صحبت می کردند. این سیاست موجب شد که یک وقفه هشت ساله در رابطه با تشکل های سیاسی بوجود آید. اینها در مجموع موجب شد که ما الآن تشکل قوی و فراگیر در کشور نداشته باشیم. این در حالیست که در بسیاری از کشورها احزاب قوی نقش آفرینی می کنند، اما در ایران این چنین چیزی وجود ندارد.
وی درباره وضعیت تحزب، نقش و کارآمدی آن در کشور با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران به گفتگو نشست. وی در این گفتگو، درباره وضعیت حزبی کشور نیز مطالبی را عنوان و ابراز عقیده کرد: در آستانه انتخابات مجلس پنجم و ریاست جمهوری هفتم بتدریج احزاب و گروه ها حرکت هایی را از خود نشان دادند و کم کم شروع به رشد کردند. در دولت اصطلاحات تحرک احزاب بیشتر شد چون محور اصلی دولت توسعه سیاسی بود. در این دوره احزاب جدید شکل گرفت و حرکت های خوبی انجام شد.
آنچه در ادامه میخوانید متن گفتوگوی مشروح محمد سلامتی با خبرنگار جماران است:
* آقای سلامتی با توجه به تجربه ای که جنابعالی در زمینه تحزب دارید، اجازه بدهید از اینجا شروع کنیم که به عقیده شما دلیل اصلی جا نیفتادن تحزب در کشور چیست؟
تحزب به مفهوم امروزی ابتدا در غرب شکل گرفت
- تحزب به مفهوم امروزی ابتدا در غرب شکل گرفت و آن زمانی بود که با توجه به تحولاتی که رخ داده بود، طبقات مختلف جامعه مصمم به مشارکت در سرنوشتشان شده بودند که از طریق تحزب این هدف رادنبال کردند. لذا احزاب هرکدام نماینده ی قشر خاصی از جامعه است . مانند احزاب کارگری و ...
* با توجه به این مسئله، پس حزب با سندیکا چه تفاوتی دارد؟
دلایل عدم شکلگیری احزاب قوی قبل و بعد از پیروزی انقلاب
- سندیکا صرفا دنبال منافع صنفی است و وظایف محدودی را پیگیری می کند. مثل مسایل مربوط به حقوق و دستمزد، امکانات رفاهی، شرایط محیط کار و ... در مورد سندیکاهای کار کارگری و نحوه ی کاهش هزینه های تولید، تنظیم قیمت های مناسب برای تولیدات و غیره در مورد سندیکاها ی کارفرمایی. اما حزب در سطح کل کشور و کلان فعالیت سیاسی می کند و در پی کسب قدرت برای پیاده کردن برنامه های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی خود است. در قبل از انقلاب به چند دلیل تحزب قوی و فراگیر شکل نگرفت. اول اینکه ساختار اقتصادی و اجتماعی ایران آماده ی پذیرش تحزب فراگیر نبود. دوم استبداد مانع از پا گرفتن حتی احزاب نیم بند می شد و سوم اینکه احزاب قبل از انقلاب عمدتا یا وابسته به شرق و یا وابسته به غرب بودند و یا وابسته به دربار. در هر سه گرایش خیانت هایی از آنها دیده شد که مردم را نسبت به تحزب بدبین کرد. بعد از انقلاب نیز برخی از احزاب و گروه ها از شرایط آزادی کامل سوءاستفاده کردند و مشی مسلحانه را در پیش گرفته و در مقابل مردم قرار گرفتند. این نیز به بدبینی در مورد تحزب دامن زد. عملکرد بعضی احزاب و گروه های طرفدار نظام مثل سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی و حزب جمهوری اسلامی که در مقطعی در کنترل جناح راست قرار گرفتند، نیز دلسردی نسبت به تحزب را تقویت کرد.
* منظورتان از جناح راست، تعریف جهانی آن است یا داخلی؟
- در عرف جهانی طرفداران نظام سرمایه داری صنعتی را جناح راست می گویند. اما در کشور ما چون صنعت رشد کافی پیدا نکرده بود، لذا به همان نسبت "راست "به معنی تعریف جهانی آن مطرح نبود. بنا بر این وقتی از جناح راست درآن زمان صحبت می شود راست سنتی یا طرفدارسرمایه داری تجاری است .
* رویه و روش آنها چه بود؟
راست سنتی با سیاستهای اقتصادی دوران جنگ مخالف بود
- آنها با سیاست های اقتصادی در دوران جنگ موافق نبودند. سیاست اقتصادی زمان جنگ یک سیاست کنترلی بود. این سیاست به دلیل کمبود منابع و امکانات معمولا در تمام کشورها در شرایط جنگی اعمال می گردد، اما آن ها به آزادی کامل اقتصاد معتقد بودند و سیاست های دولت ر ادر زمینه ی اقتصادی خلاف شرع می دانستند. لذا بی مهابا به دولت وقت می تاختند.
* یعنی انتقاد می کردند؟ دقیقتر می شود توضیح بدهید؟ در چه مواردی اینها رخ می داد؟
تشکل قوی و فراگیر در کشور نداریم
- کار آنها از مرحله ی انتقاد گذشته بود. آنها برخورد تخریبی با دولت وقت داشتند. این شرایط باعث دلزدگی مردم از فضای حزبی شد، اما کم کم خصوصا در آستانه انتخابات مجلس پنجم و ریاست جمهوری هفتم بتدریج احزاب و گروه ها حرکت هایی را از خود نشان دادند و کم کم شروع به رشد کردند. در دولت اصطلاحات تحرک احزاب بیشتر شد چون محور اصلی دولت توسعه سیاسی بود. در این دوره احزاب جدید شکل گرفت و حرکت های خوبی انجام شد.
اما بعد از دولت اصلاحات، دولت نهم و دهم دیگر اعتقادی به تحزب نداشت و نظرش در این مورد حتی منفی بود، با صراحت علیه احزاب و تشکل ها صحبت می کردند. این سیاست موجب شد که یک وقفه هشت ساله در رابطه با تشکل های سیاسی بوجود آید. اینها در مجموع موجب شد که ما الآن تشکل قوی و فراگیر در کشور نداشته باشیم. این در حالیست که در بسیاری از کشورهای دنیا احزاب قوی نقش آفرینی می کنند، اما در ایران این چنین چیزی وجودندارد.
* در صحبت هایتان اشاره کردید که در مقطعی جناح راست بر هر دو تشکیلات حزب جمهوری و سازمان مجاهدین تفوق پیدا کرد. چرا جناح چپ نتوانست حاکم شود؟ آیا آنها تشکیلاتی و خوب کار کردند یا خود جناح چپ ضعف داشت؟
مجمع تشخیص به دستور امام و برای رفع اختلاف نظرها تشکیل شد
- از نیمه ی دوم سال 1359به دلیل مطرح شدن ضرورت تصویب قوانین پایه ای مثل قانون اصلاحات ارضی، قانون کار، قانون تعاونی ها ،قانون زمین های شهری و غیره اختلاف نظرهایی بین طرفدان نظام به وجود آمد. عده ای که طرفدار تصویب این قوانین بودند جناح چپ را تشکیل می دادند و آنها که مخالف بودند و تصویب این قوانین را خلاف شرع می دانستند در جناح راست قرارمی گرفتند که در نهایت نظر آنها بر این مساله غالب شد. این اختلاف نظرها در همه جا خود را نشان داد در سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، در حزب جمهوری اسلامی، در مجلس شورای اسلامی و در بین نخبگان . این اختلافات باعث شد تا قوانین مذکور به تصویب نرسند. امام برای حل مشکل درنهایت مجمع تشخیص مصلحت نظام را تشکیل دادند.
* فکر می کنم این اختلافات هنوز هم ادامه پیدا کرده است.
- البته خیلی تعدیل شده، چون عمده ی قوانین در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد. الآن با توجه به تصویب قوانین و خصوصا قوانین برنامه های 5 ساله و چشم انداز 20 ساله دیگر کسی نمی تواند علیه آنها صحبت کند و آن بحث ها حل شده است. اختلافات فعلی ماهیت دیگری دارند.
* مسئله دیگر این است که اغلب روسای جمهور در کشور ما اولین ادعایشان این است که ما حزبی نیستیم. انگار حزبی بودن چیز بدی است. دلیل این چیست؟
حزبی بودن به معنای احترام گذاشتن به آرای جمعی است
- حزبی بودن نه تنها چیز بدی نیست، بلکه بسیارخوب است و افراد حزبی باید به این امر افتخار کنند، چرا که حزبی بودن به معنای توانایی کار تیمی کردن و احترام گذاشتن به آرای جمع است. من از کسانی که افتخار می کنند ما به حزبی وابسته نیستیم ،تعجب می کنم. شاید یک دلیلش این باشد که فردی که چنین حرفی را می زند چون کار حزبی نکرده است از اهمیت آن بی خبر است.
* بنظر شما مهمترین کارکردی که حزب باید داشته باشد، چیست؟
احزاب به قدرت برسند هزینههای دولت را کاهش میدهند
- اجازه بدهید با مثالی توضیح دهم. کارگرها حزب تشکیل می دهند، چرا؟ برای اینکه نماینده های خود را بتوانند وارد مجلس کنند و این نماینده ها قوانینی را تصویب کنند که به نفع آنها باشد یا جلوی تصویب قوانینی که به ضررشان است را بگیرند. یکی از کارکردهای تحزب این است. علاوه بر این حزب کادر سازی می کند، هر حزب برنامه دارد برای اداره کشور و برای پیاده کردن آن باید قدرت را بدست بگیرد، بنابراین نیاز دارد برای اداره ی امور پس از بدست گرفتن قدرت کادر سازی کند و مدیر تربیت کند. تا از آنها در ساختار حکومت استفاده کند. کسانی که در قالب تحزب کار نمی کنند افراد بی تجربه را سرکار می آورند. بنابراین وقتی حزب قدرت را بدست بگیرد، برنامه هایش مشخص است، نیروهایش تجربه دارند و در نتیجه مردم متوجه می شوند که چنین حزبی که هم برنامه دارد و هم مدیر با تجربه دارد، پس پاسخگو است. با این کار احزاب عملا هزینه های دولت را هم کاهش می دهند.
علاوه بر این، تحزب می تواند مشوقی برای شرکت مردم در انتخابات گوناگون باشد، این احزاب هستند که تنور انتخابات را گرم می کنند. در رقابتهای حزبی است که مردم تشویق به شرکت در انتخابات می شوند.
* مدیران قدیمی کشور تا جایی که می دانیم دیدگاه خیلی خوبی در مورد تحزب ندارند و تا جایی که من می دانم دلیل آن فعالیت های نامطلوب منافقین بوده است. ایا این تفکر درست است؟
منافقین تاثیر بدی بر مقوله تحزب گذاشتند
- البته امثال منافقین و دیگر گروه های محارب تاثیر بدی در مورد گرایش به سمت تحزب به جا گذاشته اند، اما این تاثیر قاعدتاً باید روی عوام باشد. از نخبگان این انتظار وجود داردکه با مطالعاتی که می کنند برداشت واقعی از پدیده ها را منعکس کنند. لذا اگر این افراد در امور کشورهای پیشرفته و حتی غیرپیشرفته دقت کنند می بینند که تقریباً همه ی آنها ناگزیر از پذیرش تحزب شده اند. اما مدیران قدیمی که نسبت به تحزب دیدگاه خوبی ندارند عمدتاً کارحزبی نکرده اندکه از مزایای آن با خبر باشند.
* پس این تفکر ضد حزبی در کشور از کجا آمده است؟
قبلاً به علل مربوط به قبل از انقلاب و پس از انقلاب اشاره کردم در اینجا نیز به نکته ی دیگری اشاره می کنم و آن این است که وقتی دولت مردان، مثل مسئولین دولت نهم و دهم علیه تحزب موضع می گیرند و کسانیکه دنبال پست و مقامند برای اینکه خود را با نظر آنها منطبق کنند، نه فقط خود را غیرحزبی معرفی می کنند، بلکه بد و بیراهی هم به تحزب می گویند. فرصت طلبان منفرد هم که از خدا چنین وضعی را می خواهند، وارد عرصه می شوند و چنین تفکری ناشی از چنین اقداماتی است.
* اصلاح طلبان در مقطعی دولت و مجلس را تقریبا در دست داشتند. از نظر تحزب به این دوره به اصلاح طلبان چه نمره ای می دهید؟
دولت قبل فرصت پخته شدن احزاب را گرفت
- دوره اصلاحات دوره ای بود که تحزب با سرعت رشد کرد، اما این با جا افتادن تحزب فرق می کند. در آن سال ها ده ها حزب مجوز گرفتند، اما پخته شدن حزب سالها طول می کشد و این چند صباح کافی نیست، بنابراین نفس گسترش تحزب خوب بود، اما فرصتی برای پخته شدن این احزاب نبود. بنابراین وقتی این احزاب هنوز به پختگی نرسیده بودند، عملکردشان قطعا ایراداتی داشت. در واقع فرصت برای تجربه گرفتن و عملکرد احزاب نبود و البته قبل از پختگی باتشکیل دولت نهم فضا کاملا عوض و ضد حزبی شد. لذا از لحاظ ایجاد شرایط مناسب برای تحزب به دولت اصلاحات باید نمره ی 20 داد.
* در حال حاضر فضا را برای فعالیت های حزبی چگونه ارزیابی می کنید؟
فضای توسعه سیاسی در شرایط فعلی ایدهآل نیست
- فضا برای توسعه سیاسی در شرایط فعلی ایده آل نیست، در فضای ایده آل همه احزاب و گروه ها باید زمینه برای فعالیت گسترده در چارچوب قانون داشته باشند. مهم است که محدودیتی ورای قانون اعمال نشود، اما این شرایط الآن موجود نیست. البته در دولت جدید فضا نسبت به دوره قبل تغییرکرده و بهتر شده است . اما انتظار بسیار بیشتر از این حد بود.
* گفته می شود برخی از اعضای سابق سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در حال تشکیل یک حزب جدید هستند. درست است؟
هنوز تصمیمی برای تشکیل حزب جدید نگرفتهایم
- قبلا گفته شده بود که اگربه سازمان اجازه ی فعالیت داده نشود، تشکیلات جدیدی راه می اندازیم، اما هنوز تصمیمی برای تشکیل حزب جدید گرفته نشده است.
* یعنی هنوز امید به بازگشت سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی دارید؟
فعالیت مجدد سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی به نتیجه نرسید
- نه، این مسئله که پیگیری شد و به سرانجام نرسید؛ اما در مورد تشکیل حزب جدید هنوز تصمیمی گرفته نشده است.
* پس در انتخابات مجلس نمی خواهید فعالیت داشته باشید؟
فعالیت حزبی برای انتخابات مجلس نخواهیم داشت
- درقالب یک تشکیلات حزبی خیر.
*در صورت تشکیل حزب جدید، آیا راه حزب سابقتان را همچنان ادامه خواهد داد؟
شاید در حزب جدید راه سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی را ادامه دهیم
- طبیعتا تشکیلات جدید با توجه به ترکیب اعضایش مرامنامه واساسنامه ی خاص خود را خواهد داشت، لذا راهی که در پیش می گیرد منحصر به خودش است، شاید شبیه سازمان باشد.
* بنظر شما افرادی که وارد یک حزب می شوند باید از آن حزب قدرت بگیرند، یا افراد قدرتمندی باشند که وارد حزب می شوند؟
- هر دوی اینها معمولا هست. گاهی افراد شاخص تشکیلاتی را راه می اندازند و بنابراین ظرفیت شخصی اینها هم به حزب اضافه می شود، گاهی هم عکس این قضیه رخ می دهد. یعنی افراد ناشناخته ای وارد حزب می شوند و به موازات قدرت گرفتن حزب، اینها هم بعنوان اعضای حزب معروف و مشهور می شوند. در واقع تحزب یک ظرفیت است که هم به اشخاص قدرت می دهد و هم از آنها قدرت می گیرد.
* آقای سلامتی، رکودی که در حال حاضر در بین اعضای سابق سازمان مجاهدین وجود دارد به چه دلیل است؟ آیا از کار حزبی ناامید شده اید؟
از کار حزبی ناامید نشدهایم
- نه از کارحزبی ناامید نشده ایم. شرایطی نیست که بتوان به راحتی تشکیلاتی را راه انداخت. فعلاً خیلی به تحزب بها داده نمی شود. بنابراین جلو تحرک کافی در این خصوص گرفته می شود. اگر شرایط توسعه سیاسی حاکم بود و فضا آماده بود، بسیاری از افراد در دو سال گذشته به این سمت می رفتند، منتهی نمی توان به راحتی اینکار را انجام داد.
* بنظرتان این وضع از نتایج اتفاقات سال 88 است؟
- بخشی به آن اتفاقات مربوط می شود.
* ببنید به هرحال امسال ما انتخابات مجلس را پیش رو داریم، با توجه به نامگذاری امسال فکر می کنید چکار باید کنیم که به سمت همدلی و همزبانی برویم؟
امیدوارم مشارکت در انتخابات امسال رکورد بشکند
- همیشه در آستانه انتخابات طبق ملاحظاتی فضا اندکی بازتر می شود، اما من امیدوارم امسال فضا بیشتر باز شود و همان چیزی که شایسته نظام است، رخ بدهد. امیدوارم مشارکت در انتخابات رکورد بشکند، این هم لازمه اش احترام به اشخاص و گروه هاست. همه باید این حس را داشته باشند که اگر اشخاصی به نمایندگی از یک جناح حرف می زند، آن حرف تنها حرف یک شخص نیست، بلکه حرف قشر عظیمی از جامعه است و باید به این قشر عظیم احترام گذاشت، گرچه به حرف افراد هم درهرسطحی باید احترام گذاشت و به آن بها داد.
منبع: جماران
۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]
صفحات پیشنهادی
متکی: دولت یازدهم در پرونده هستهای موفق تر از دولت اصلاحات است
متکی دولت یازدهم در پرونده هستهای موفق تر از دولت اصلاحات استتاریخ انتشار جمعه ۱۲ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۰ ۴۶ وزیر اسبق امور خارجه گفت معتقدم باید یک تیم حقوقی بینالمللی در این روزهای پایانی در وین مستقر شود و واژه به واژه جمله به جمله و متن به متن توافقات را مرور و چکنامه سرگشاده به هاشمی درباره دولت قبل
نامه سرگشاده به هاشمی درباره دولت قبل عضو مجلس خبرگان رهبری طی نامه سرگشاده به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نسبت به اظهارات اخیر وی مبنی بر اینکه 8 سال دولت گذشته مثل مرض هاری بود واکنش نشان داد خبرگزاری فارس آیتالله محیالدین حائری شیرازی عضو مجلس خبرگان رهبری طی نامه سرگشاده بتخلفات دولت قبل تا به دادگاه نرفته از افشای آن معذوریم
سراج در جمع خبرنگاران تخلفات دولت قبل تا به دادگاه نرفته از افشای آن معذوریم رییس سازمان بازرسی کل کشور در مورد تخلفات نهاد ریاست جمهوری دولت قبل گفت گزارشها محرمانه است و تا به دادگاه نرود و قطعی نشود از افشای آن معذورم به گزارش خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران ناصر سراجکاندیداهایی که توانایی رفع مشکلات دولت را قبل را دارند٬ حمایت می شوند | خبرگزاری ایلنا
کاشفی در گفتوگو با ایلنا کاندیداهایی که توانایی رفع مشکلات دولت را قبل را دارند٬ حمایت می شوند یک فعال سیاسی اصلاحطلب گفت هر نامزدی که توانمندی حضور در مجلس جهت برطرف ساختن مشکلات ناشی از سوءمدیریت در هشت سال دولت گذشته را داشته باشد٬ باید مورد حمایت قرار گیرد حسین کاشفی درتکمیل پروژه ها و تعهدات دولت قبل به 19 سال زمان نیاز دارد
معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور تکمیل پروژه ها و تعهدات دولت قبل به 19 سال زمان نیاز دارد مشهد – ایرنا – معاون پشتیبانی و امور استان های سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور گفت تکمیل پروژه ها و تعهدات دولت قبلی با وضعیت اعتباری و تخصیص های سال 91 حدود 19 سال زمان نیاز داردپیگیر پرونده دکل مفقود در دولت قبل هستیم/ دنبال دکل خارجی نیستیم
زنگنه پیگیر پرونده دکل مفقود در دولت قبل هستیم دنبال دکل خارجی نیستیم وزیر نفت با بیان اینکه هیچگاه به دنبال دکل خارجی نیستیم گفت قراردادهای دکل های نفتی خارجی موجود پیش از فعالیت دولت یازدهم منعقد شده و وزارت نفت همیشه به دنبال حمایت از کارهای داخلی بوده و سابقه کاری ما درثمره هاشمی: احمدینژاد دولت در سایه تشکیل نداده است/ او برنامهای برای انتخابات مجلس ندارد
ثمره هاشمی احمدینژاد دولت در سایه تشکیل نداده است او برنامهای برای انتخابات مجلس ندارد دستیار ارشد محمود احمدینژاد در دولت دهم با اشاره به اینکه احمدینژاد دولت در سایه تشکیل نداده است گفت احمدینژاد برنامهای برای انتخابات مجلس ندارد به گزارش نامه نیوز اخبار مربوط بهجزئیات پرونده تخلفات اراضی توسط یکی از وزیران دولت قبل
سهشنبه ۲ تیر ۱۳۹۴ - ۱۴ ۴۶ رییس سازمان امور اراضی درباره پروندههای تخلف پدیده شاندیز دستگاهها و ادارات دولتی صداوسیما یکی از وزیران دولت دهم و یک چهره ورزشی در زمینه زمینخواری و تغییر غیرقانونی کاربری اراضی توضیحات مفصلی ارائه کرد به گزارش خبرنگار ایسنا قباد افشار امروز -یادداشت/ مرتضی رضائیان سیاهنمایی مطلق درباره دولت قبل با وجود خبطهای فاحش آن دور از تقواست
یادداشت مرتضی رضائیانسیاهنمایی مطلق درباره دولت قبل با وجود خبطهای فاحش آن دور از تقواستخبطهای فاحش رئیسجمهور سابق و برخی نزدیکان وی بویژه در سالهای پایانی دولت قابل انکار یا توجیه نیست اما سیاهنمایی یکسره همه خدمات دولت وقت دور از انصاف و تقواپیشگی است به گزارش خبرگزروایت عباس عبدی از 2ریاکاری در دولت قبل
روایت عباس عبدی از 2ریاکاری در دولت قبل سیاست > دولت - عباس عبدی در یادداشتی در روزنامه شهروند نوشت چندسال پيش آقايی كه رئيس بانك ملي بود از كشور فرار كرد و يك صندلي از صندلیهای دادگاه مهمترين پرونده فساد مالي در سالهاي اخير را خالي گذاشت پرتشکيل 185 پرونده تعزيراتي در سه روز نخست ماه رمضان در استان تهران
۳ تير ۱۳۹۴ ۱۲ ۵۷ب ظ تشکيل 185 پرونده تعزيراتي در سه روز نخست ماه رمضان در استان تهران موج - سرپرست گشتهاي مشترک اداره کل تعزيرات حکومتي استان تهران گفت در سه روز ابتدايي ماه مبارک رمضان 723 واحد صنفي مورد بازرسي قرار گرفتند که در اين بازرسيها 185 پرونده تشکيل شده است به گاحزاب همسو با دولت به ضیافت افطار وزیر کشور میروند
احزاب همسو با دولت به ضیافت افطار وزیر کشور میروندتاریخ انتشار چهارشنبه ۳ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۲ ۴۷ دبیرکل حزب سبز از برگزاری نشست نمایندگان برخی احزاب و تشکلها در روز شنبه ۶ تیر با وزیر کشور در ضیافت افطاری خبر داد و گفت قرار است در این نشست احزاب همسو با دولت حضور داشته باشمصباحی مقدم:کارهای دو سال قبل فانی از چهار سال دولت قبل بیشتر بوده است
مصباحی مقدم کارهای دو سال قبل فانی از چهار سال دولت قبل بیشتر بوده است سیاست > مجلس - در ادامه جلسه استیضاح وزیر آموزش و پرورش حجت الاسلام مصباحی مقدم به عنوان نماینده مخالف استیضاح پشت تریبون رفت به گزارش خبرآنلاین مصباحی مقدم نماینده مردم تهران در مجلس نهم اظهاردرآمدها در دولت قبل به سمت تولید و سرمایه گذاری حرکت نکرد | خبرگزاری ایلنا
جهانگیری درآمدها در دولت قبل به سمت تولید و سرمایه گذاری حرکت نکرد معاون اول دولت گفت به گزارش خبرنگار ایلنا اسحاق جهانگیری در مراسم نکوداشت روز صنعت معدن و تجارت که با حضور جمعی از فعالان این عرصه در سالن اجلاس سران برگزار شد٬ با اشاره به چالشهای پیش روی ایران گفت یکیتشکیلات خودگردان حماس را به کارشکنی در روند تشکیل دولت متهم کرد
یکشنبه ۷ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۰۵ منابعی در کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین از بروز اختلاف میان تشکیلات خودگردان و حماس بر سر تشکیل دولت وحدت ملی خبر دادند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از پایگاه خبری الفجر منابعی در کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین که خواسمتکی:در دولت یازدهم در پرونده هستهای موفق تر از دولت اصلاحات است/در بیانیه الجزایر کلاه سرمان رفت
متکی در دولت یازدهم در پرونده هستهای موفق تر از دولت اصلاحات است در بیانیه الجزایر کلاه سرمان رفت سیاست > احزاب و شخصیتها - نامه نیوز نوشت وزیر اسبق امور خارجه گفت معتقدم باید یک تیم حقوقی بینالمللی در این روزهای پایانی در وین مستقر شود و واژه به واژهمتکی:در دولت یازدهم در پرونده هستهای موفق تر از دولت اصلاحات است/ آمریکاییها تبحر خاصی در زیر میز زدن دقایق
متکی در دولت یازدهم در پرونده هستهای موفق تر از دولت اصلاحات است آمریکاییها تبحر خاصی در زیر میز زدن دقایق پایانی دارند وزیر اسبق امور خارجه گفت معتقدم باید یک تیم حقوقی بینالمللی در این روزهای پایانی در وین مستقر شود و واژه به واژه جمله به جمله و متن به متن توافقات را مرو-
سیاسی
پربازدیدترینها