واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: نماینده ولی فقیه در استان لرستان اقدامات جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با مواد مخدر تحسین برانگیز است خبر نگار پانا:ماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه شهرستان خرم آباد در مراسم اختتامیه نمایشگاه کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان که با شعار پیشگیری از اعتیاد ،ضامن سلامت عمومی جامعه برگزار شد ،از تلاش های آموزش و پرورش در آگاه سازی نسل جوان و نوجوان نسبت به این بلای خانمانسوز تقدیر کرد
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۴ تير ساعت 11:30
به گزارش خبرنگار پانا، میرعمادی افزود : پنجم تیرماه روز جهانی مبارزه با مواد مخدر است،وامروز دنیا با چهار بحران جدی و جهانی بحران فقر و بیکاری، نابودی محیط زیست، تهدیدات هستهای و مواد مخدر روبهرو است وی خاطر نشان کرد: مواد مخدر دنیا را مبتلا کرده و ریشه بسیاری از جرمها و جنایات است که متأسفانه تولید آن روزبهروز در دنیا بیشتر میشود و قدرتهای جهانی مانند آمریکا آن را حمایت و تشویق میکنند.
امام جمعه خرم آباد در ادامه اظهار داشت: در دنیا تنها کشوری که اقدامات چشمگیری در مبارزه با مواد مخدر داشته جمهوری اسلامی ایران است که مورد تحسین جهان نیز قرارگرفته است بااینوجود خیلی از افراد مبتلا به مواد مخدر هستند آمارها نشان داده که سه درصد ا ز مرگومیرها به واسطه مواد مخدر است.
نماینده ولیفقیه در استان لرستان بابیان اینکه زحمات زیادی در این مدت انجامشده که متأسفانه کافی نبوده است، عنوان کرد: یک عزم عمومی برای مبارزه با مواد مخدر لازم است تا در همه مساجد، ائمه جمعه و جماعات، رسانهها و مطبوعات، مسئولان، همه نهادها و سازمانهای مردمی و به ویژه خود مردم باید در مبارزه با مواد مخدر مشارکت کنند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان هم در این مراسم گفت: موضوع موادمخدر و روانگردانها بهعنوان بحران چهارم و بزرگترین شوک هزاره سوم در دنیا است.
غلامرضا آقا میرزایی افزود : با توجه به اهمیت مسئله پیشگیری و درمان اعتیاد در ابتدای سالجاری جلساتی با حضور نماینده ولیفقیه در استان، ائمه جمعه، فرمانداران و اعضاء شورای هماهنگی استان تشکیل شد.
وی عنوان کرد: از مصوبات مهم این جلسات اعلام شعار سال 94 حوزه موادمخدر استان تحت عنوان"پیشگیری از اعتیاد ضامن سلامت عمومی"، تشکیل جلسات تخصصی به صورت ماهانه، منظم و با حضور اعضاء اصلی، جمعآوری افراد کارتنخواب متجاهر به اعتیاد و پلمپ مراکز اقامتی آنها توسط شهرداریها و نیروی انتظامی، افزایش سرانه ورزشی شهرستانها، راهاندازی مراکز اقامتی میانمدت و همچنین مراکز کاهش آسیب توسط دانشگاه علوم پزشکی و ادارهکل بهزیستی است.
این مقام مسئول با بیان اینکه بحث اشتغال بهبودیافتگان از موضوعات مهم و غیرقابل انکار است، گفت:مصوب شده است، به کارآفرینانی که ایجاد شغل کنند، به ازای هر نفر تحت نظر خود مبلغ 10 میلیون تومان وام قرضالحسنه پرداخت میشود.
آقامیرزایی تصریح کرد: با توجه به اینکه این مجموعه تأکید فراوانی بر مسائل فرهنگی دارد، بنابراینباید از ظرفیتهای مختلف استان که در راس آنها نماینده ولیفقیه در استان و ائمه جمعه در شهرستانها هستند، استفاده کرد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر لرستان ادامه داد: مقرر شده است، فتوای مراجع معظم تقلید در خصوص موادمخدر در جهت پیشگیری و کاهش آسیب و جلب حمایتهای اجتماعی حداقل ماهی یک بار توسط ائمه جمعه در خطبهها مطرح شود.
وی افزود: نظرات مراجع تقلید در خصوص حرام بودن استعمال موادمخدر از طریق بنر در سطح شهرستانهای استان اطلاعرسانی شود.
وی در ادامه افزود : موضوع ساماندهی محلههای آلوده شهرها در دستور کار قرار گرفته و مقرر شده است، طرح برخورد با عطاریهایی که اقدام به خریدو فروش غیرقانونی متادون میکنند، به صورت مستمر انجام شود.
رئیس اداره مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی آموزش و پرورش لرستان هم در حاشیه نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد در لرستان گفت : نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد ضامن سلامت عمومی با حضور استاندار لرستان، معاون سیاسی امنیتی ؛مدیر کل آموزش و پرورش لرستان و جمعی از مدیران و مسئولان ارشد استان به مدت یک هفته افتتاح و مورد بازدید عموم قرار گرفت
مجتبی باقری ادامه داد : این نمایشگاه با محوریت کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر لرستان که مسئولیت آن با مدیر کل آموزش و پرورش لرستالن است برگزار شده و بیش از 14 دستگاه اداری و نهادهای مردمی استان در برگزاری آن همکاری داشته اند .
وی تاکید کرد : از جمله برنامههای جنبی این نمایشگاه میتوان به برگزاری هر روزه مسابقات ورزشی عمومی اشاره کرد،
باقری ادامه داد: هدف از برپایی این نمایشگاه آن است که توجه عملی و بیشتری به شعار پیشگیری از اعتیاد ضامن سلامت عمومی شود و خانوادهها اهمیت بیشتری به این موضوع دهند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد : همچنین در مدت برگزاری این نمایشگاه کلاسهای مشاورهای و آموزشی با حضور بهبودیافتگان نیز برگزار میشود.
باقری در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد : این نمایشگاه با 14 غرفه و در سه سطح برگزار میشود که شش غرفه در سطح اول به عنوان غرفههای سطح پیشگیری راهاندازی شده است، سطح دوم غرفهها سطح درمان و سطح سوم غرفههای سطح بازتوانی یا کاهش آسیبها است که هر کدام شامل چهار غرفه میشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]