پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850893962
آینده اینترنت با رقابت فضایی گوگل و فیس بوک
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
آینده اینترنت با رقابت فضایی گوگل و فیس بوک
دو غول سیلیکون ولی کالیفرنیا، در قالب پروژه Loon و Internet.org، برای توسعه سیطره فعالیتهای مجازی خود در سراسر جهان تلاش میکنند و عرصه رقابتهای آینده خود را به اعماق فضا کشیدهاند.
برترین ها: آینده کسب و کار بزرگان دنیای فناوری اطلاعات و ارتباطات جهان چگونه خواهد بود؟ استراتژی توسعه کسب و کار غولهای اینترنت، چه مقاصدی را هدف گرفته است؟ اینها پرسشهای مهمی هست که تحلیل گران فناوری اطلاعات را به خود مشغول کرده است و بعضاً، مقالات و پایان نامههای زیادی در این عرصه، در سراسر جهان توسط مراکز تحقیقاتی علوم کسب و کار نوین منتشر شده است.
به گزارش برترین ها؛ پرتال خبری کوارتز qz.com در گزارشی درباره رقابتهای فضایی گوگل و فیس بوک در زمینه توسعه کسب و کار دیجیتالی نوشت: چه کسی هست که از مشاهده رقابتهای فضایی فیس بوک و گوگل در ارسال ماهواره به مدار سطح پایین جو، هیجان زده نشود؟
(گزارش پرتال کوارتز درباره رقابت های فضایی گوگل و فیس بوک)
هر دو شرکت در تلاش هستند تا جاه طلبی خود را برای توسعه اینترنت ماهواره ای در دنیا، در بتونه آزمایش قرار دهند. این گزارش میافزاید که گوگل از برنامه خود برای توسعه ظرفیتهای اینترنت از طریق ماهوارههای زمینی geo-stationary satellite، دست برداشته و تلاش دارد تا به اعماق جو کره زمین برود. استخدام Greg Wyler در سال 2013 که کارآفرین در زمینه تولید ماهواره میباشد (که در سال 2014 از این شرکت به دلایل نامعلومی جدا شد و به Space Exploration Technologies Corp پیوست)، نشان از عزم این شرکت برای ورود جدی به عرصه رقابتهای فضای در عرصه ارتباطات دارد.
اگر چه استفاده از ماهواره برای توسعه خدمات اینترنت، معمولاً پروژههای موفق نیست، اما گوگل تلاش دارد تا با همکاری با ماهوارههای کوچک، ضریب نفوذ اینترنت درکشورهای کم تر توسعه یافته را بیش تر کرده و در این رهگذر، مخاطبان بیش تری کسب کند. ورود گوگل و فیس بوک به عرصه فضایی، اگر چه برای کارهای بشر دوستانه برنامه ریزی شده است، اما خیلی از ناظران، از کلمه more customers یعنی مشتری بیش تر به عنوان هدف اصلی این برنامههای جاه طلبانه در عرصه کارآفرینی دیجیتالی هوایی غولهای اینترنت خبر میدهند.
فیس بوک و گوگل، دو غول و برند اینترنتی، در تلاش هستند تا در برنامههای جدید خود برای توسعه کسب و کار اقتصاد آنلاین، وارد مختصات نوینی در دنیای فناوری اطلاعات شوند تا گوی سبقت را از رقبای سر سخت و سنتی خود، همچون مایکروسافت و اپل، بربایند. رقابت در فضا، عنوان استراتژی جدیدی است که گوگل و فیس بوک در هفتهها و ماههای اخیر، بر رویان فعالیت دارند. رقابتهای فضایی غولهای اینترنت جهان، فرصتی است که میتواند راهگشای توسعه خدمات این شرکتها به طیف وسیع تری از مخاطبان در سراسر جهان باشد. از طرفی دیگر، عاملی برای ترویج اقتصاد مشارکتی در فضای دیجیتالی قلمداد میشود که افقهای جدیدی را در کارآفرینی دیجیتالی ، به تصویر خواهد کشید.
فیس بوک در راستای تداوم سیطره خود در فضای شبکههای اجتماعی، به دنبال ارتقای شمار مخاطبان سرویسها و محصولات جدید خود است تا در بازارهایی که تا کنون مورد غفلت بزرگان کسب و کار دیجیتالی جهان قرار گرفته است، فرصتهایی را برای ارائه خدمات فراهم کند. مناطق کم تر توسعه یافته آسیا و آفریقا، در فهرست مناطق هدف فیس بوک برای توسعه کسب و کار این غول اینترنتی، عنوان شده است. البته اخیراً، توقف موقت این پروژه به دلایل نامعلوم، صحبت میشود.
(گزارش پرتال آی تی پرو درباره توقف برنامه توسعه اینترنت ماهواره ای فیس بوک – خرداد 94)
اما به هر حال، بعید است که زوکربرگ و همکارانش، از قابلیتهای فضایی در رقابتهای آینده خود با غولهای سیلیکون ولی کالیفرنیا استفاده نکند. چندی پیش، فیس بوک توسط مؤسس و مدیرعامل میلیاردش، مارک زوکربرگ، عنوان کرد که در قالب کنسرسیومی موسوم به Internet.org قصد دارد تا با سرمایه گذاری 1 میلیارد دلاری، نسبت به پرتاب ماهواره اختصاصی خود به فضا اقدام کند. جزییاتی از این کنسرسیوم در ویدئو زیر ارائه شده است.
زوکربرگ که این کنسرسیوم را متشکل از 6 برند مطرح جهان از جمله نوکیا، اریکسون، مدیاتک، اپرا، کوالکام و سامسونگ، در سال 2013 میلادی تأسیس کرده است، هدف خود را توسعه اینترنت پر سرعت و خدمات اینترنتی در کشورهای آفریقایی برشمرد. موضوعی که میتواند فرصتهای جدیدی را در اختیار غول شبکههای اجتماعی قرار دهد. البته فیس بوک، تنها در پروژههای رؤیایی خود برای نیمه اول قرن بیست و یکم، تنها به این موضوع بسنده نکرده است و در تلاش است تا سیطره دیجیتالی خود را به محصولات و خدمات متنوع تری ارتقا دهد.
(زوکربرگ در کنفرانسی درباره کنسرسیوم Internet.org صحبت میکند)
خرید Instagram.com و Whats App مشهور به مبلغ چند میلیارد دلار و هم چنین شرکت Oculus Touch که در زمینه طراحی و ساخت عینکها و محصولات واقعیت مجازی Virtual Reality فعالیت دارد، طیف وسیعی از فرصتها و خدمات را در اختیار این شرکت برای فرصت آفرینی مولد در کارآفرینی دیجیتالی امروز جهان فراهم کرده است.
فناوریهای پوشیدنی، عنوان محصولاتی است که فیس بوک به دنبال خلقان ها برای 1 میلیارد کاربر خود در سراسر جهان است. شاید نسخههای بعدی فیس بوک را باید از طریق عینک های سه بعدی و به طور کل توسط فن آوری های پوشیدنی فیس بوک، دنبال کرد. موضوعی که مایکروسافت را بر آن داشته است تا از این عینک ها در پروژههای آینده شاتلهای فضایی ناسا استفاده کند.
به هر حال، حضور همزمان در شبکههای اجتماعی متنی و تصویری و ویدئویی و هم چنین ارائه اینترنت پر سرعت ارزان و بعضاً رایگان به کشورهای کم تر توسعه یافته جهان در کنار خدمات دیگر، استراتژی پیچیده و چند لایه فیس بوک را برای یک دهه آینده تشکیل داده است.
از فیس بوک موزیکال تا پرتاب پهبادهای مختلف به سراسر جهان، فیس بوک به سمت و سوی افقهای جالبی در کسب و کار آنلاین در حرکت است. پهباد aquila و ارسال اطلاعات از طریق پرتوهای لیزری، به عنوان بازوی محرک عملیاتی فیس بوک در رقابتهای فضایی و در ارتفاعهای پایین سطحی جو، کاربر دارد. برای کسب اطلاعات بیش تر درباره اقدامات جاه طلبانه فضایی فیس بوک، به پرتال کنسرسیوم به نشانی Internet.org مراجعه کنید.
(تصاویری از پهباد جدید فیس بوک)
ویدئو زیر تلاش میکند تا شما را با یکی از برنامههای فضایی فیس بوک آشنا کند.
www.youtube.com/watch?v=PxI0xRhV3r8
البته این تنها گوگل و فیس بوک نیستند که برای توسعه فضای کسب و کار آنلاین خود، از قابلیتهای فضایی استفاده میکنند. amazon، غول کتاب فروشی اینترنت نیز در کنار alibaba، غول خدمات تجاری در چین نیز، پیش تر از علاقه خود به استفاده از ظرفیتهای پهباد برای انتقاد خدمات و محصولات خبر داده بودند که جالب توجه است.
(تصاویری از پهبادهای مورد استفاده در آمازون و علی بابا)
در همین حال، شرکت گوگل نیز که امروزه به گزارش فوربس، بیش از 173 میلیارد دلار ارزش بازاری دارد، به فعالیتهای فضایی علاقمند شده است و برنامههای جاه طلبانه ای را در دستور کار خود قرار داده است که بخشهایی از آن رونمایی و در اختیار رسانهها قرار گرفته است. بالونهای اینترنتی، موضوعی است که گوگل برای توسعه خدماتش به نقاط مختلف جهان، به دنبال این رویارویی فضایی میباشد.
این بالونها که هم اکنون در سردخانههایی در سیلیکون ولی کالیفرنیا قرار دارد، قطری به طول 15 متر دارد که گوگل پیش از رها سازی آنها در هوا، در حال بررسی میزان نشت هوای آنها در فشارهای اتمسفری مختلف میباشد. پروژه ای موسوم به پروژه لون Project Loon، برنامه جاه طلبانه گوگل در جهت ارائه اینترنت پر سرعت از طریق بالونهای غول پیکر است که در اتمسفر زمین قرار میگیرد.
(تصویر یکی از بالنهای غول پیکر پروژه Loon گوگل)
بالونهای سردخانه یا اینترنت گوگلی، عنوان پروژه فضایی جاه طلبانه گوگل است که در قالب پروژه لون دنبال میشود. پروژه ای که میتواند رقیب جدی برای پروژه ائتلافی فیس بوک و هم پیمانانش در دنیای کارآفرینی دیجیتالی هوایی باشد.
البته پروژه Google Earth که امکان جست و جوی گسترده و تخصصی بر روی نقشههای سه بعدی و واقعی کره زمین را برای کاربران گوگل فراهم میکرد، همکاری گوگل با سازمان هوا فضای امریکا (ناسا) را از ذهنها دور نکرده است. برای همین، سابقه فعالیتهای گوگل در برنامههای فضایی، بیش تر از فیس بوک میباشد که بیش تر در زمینه شبکههای اجتماعی متنی و تصویری، فعالیت دارد.
گوگل در جدیدترین اقدام خود که در سالگرد دهمین سال راه اندازی یکی از سرویسهای خود ارائه کرده است، در پروژه گوگل ارث، تلاش کرده است تا قابلیتهای فضایی خود را در این پروژه جاه طلبانه، به دسکتاپ کاربران خود نیز بکشاند و آن ها بتوانند دنیا را بر روی نوت بوک های خود به صورت سه بعدی و لحظه ای، و با کلیک موس، مشاهده کنند.
ابزار جدید گوگل ارث که Voyager نام دارد، تلاش میکند تا تصاویر سه بعدی، مشاهده خیابانی، مشاهده کشوری و حتی اطلاعات مربوط به روز رسانی تصاویر ماهواره ای Satellite imagery updates, را در اختیار کاربرانش در این آپشن قرار دهد. تصاویر خیابانی، مشهورترین نقاط و خیابانها را در کشورهای مختلف به صورت عکسهایی که ماهواره ناسا در اختیار گوگل قرار دارد، به تصویر میکشد. در تصاویر Earth View، در واقع برترین چشم اندازها در یک کشور به نمایش در میآید.
(تصویری از محیط گوگل ارث- پروژه جاه طلبانه فضایی گوگل)
برای کسب اطلاعات تکمیلی درباره پروژه های فضای گوگل در این سامانه، به نشانی earth.google.com مراجعه کنید. اگر میخواهید بدانید که سامانه گوگل ارث چطور کار میکند، پیشنهاد میکنیم ویدئو زیر را که مستندی در این باره میباشد، مشاهده کنید.
این که تا چه اندازه رویارویی بزرگ غولهای آی تی جهان، فضای کسب و کار را تغییر میدهد، پرسشی است که تا چند سال آینده، چشم انداز روشن تری از آن را میتوان مشاهده کرد. رویارویی بزرگی که لستر تارو، اقتصاد دان شهیر آمریکایی در اواخر قرن بیستم میلادی، در کتاب خود به عنوان رویارویی شرق و غرب و شرکتهای اقتصادی بزرگ خبر داده بود و به نظر میرسد بخشهایی از آن پیش بینیها، امروز به منصه ظهور رسیده است.
(کتاب مشهور "رویارویی بزرگ"، نوشته لستر تار که توسط عزیز کیاوند در ایران منتشر شد)
اقدام فیس بوک و گوگل در برنامههای جاه طلبانه فضایی، پیامهای زیادی را میتواند در خود داشته باشد.
یکی آن که کسب و کار در دنیای نه چندان دور، از دنیای متن خارج، و بیش تر به دنیای ویدئو و حتی وبلاگ نویسی ویدئویی سمت و سو پیدا خواهد کرد و این موضوع، مرهون اینترنت پر سرعت در سراسر جهان است.
مسئله بعدی، به موضوع کارآفرینی دیجیتالی هوایی اشاره دارد که به اعماق فضا نیز راه مییابد و کسب و کارهای مختلفی در دنیا، برای ارائه خدمات به شرکتهای بزرگ، فعال خواهند شد. پزشکی از طریق گوشیهای هوشمند و انتقال دادهها، قطعاً از طریق سامانههایی تعاملی و تبادلی دو سویه غولهای اینترنت، توسعه خواهد یافت.
البته نباید فراموش کرد که رویارویی فضایی غولهای اینترنت جهان، ارتقای توان جاسوسی شبکههای اطلاعاتی و امنیتی غرب را نیز به همراه خواهد داشت. موردی که برای فعالیتهای جاسوسی این شبکهها، مسبوق به سابقه بوده است و شاید آدام فعالیتهای فضایی این شرکتها در مناطقی از جهان، در هاله ای از ابهام مواجه کند. اسناد ویکی لیکس و اسنودن درباره شنود آمریکاییها از سران اروپا به ویژه رییس جمهور فرانسه و صدر اعظم آلمان، مقوله ای است که حداقل در روزگار امروزی، دولتهای غربی از فناوریهای دیجیتالی امریکایی، خاطره خوبی در ذهن ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
تازههای وب و اینترنت خدمات ویدیویی فیسبوک موی دماغ گوگل شد
تازههای وب و اینترنتخدمات ویدیویی فیسبوک موی دماغ گوگل شدفیس بوک با سرمایه گذاری گسترده بر روی ارائه خدمات ویدیویی قصد دارد هم با سرویس یوتیوب گوگل مبارزه کند و هم درآمد بیشتری کسب کند به گزارش فارس به نقل از نیویورک پست گوگل در سال های اخیر با رشد یوتیوب و همین طور نمایش اناینترنت رایگان فیسبوک به مردم بولیوی رسید
اینترنت رایگان فیسبوک به مردم بولیوی رسیدتاریخ انتشار شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۲۱ ۴۱ مارک زوکربرگ مدیرعامل فیسبوک که به تازگی به ارائه اینترنت به نقاط دورافتاده جهان فکر میکند امروز در پستی در صفحه فیسبوکیاش از رسیدن اینترنت رایگان به بولیوی خبرحمایت فیس بوک از همجنس بازان
ماهیت واقعی گردانندگان فیس بوک حمایت فیس بوک از همجنس بازان به دنبال قانونی شدن ازدواج همجنس بازان در سراسر آمریکا فیس بوک هم با اضافه کردن ابزاری جدید از این امر حمایت کرده است به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز فیس بوک از کاربرانش خواسته تا با اضافه کردن یک رنگین کمان به تصویرپیرترین عضو فیس بوک+عکس | خبرگزاری ایلنا
پیرترین عضو فیس بوک عکس یک خانم 114 ساله آمریکایی علاقه خاصی به عضویت در فیس بوک دارد به گزارش ایلنا به نقل از باشگاه خبرنگاران آنا استر چند روز دیگر ۱۱۴ ساله میشود او اهل مینهسوتا و هفتمین فرد مسن در آمریکا است علاقه و کنجکاوی عجیبی درباره تکنولوژی دارد شوقی کهترویج شیطانپرستی از طریق فیسبوک
دوشنبه ۸ تیر ۱۳۹۴ - ۱۶ ۳۶ رئیس پلیس فتای لرستان از دستگیری رمال و فالگیری که با اغفال مردم ساده لوح کسب درآمد میکرد خبر داد و گفت کلاهبرداران دروغ و ترفند را به راحتی در بستههای زیبا از طریق فیسبوک به فکر افراد غافل تزریق میکنند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسپیرترین عضو فیس بوک+عکس
پیرترین عضو فیس بوک عکس یک خانم 114 ساله آمریکایی علاقه خاصی به عضویت در فیس بوک دارد به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران آنا استر چند روز دیگر ۱۱۴ ساله میشود او اهل مینهسوتا و هفتمین فرد مسن در آمریکا است علاقه و کنجکاوی عجیبی درباره تکنولوژی دارددرآمدزايي بااستفاده ازترفندهاي متقلبانه/ تبليغ فالگيري در فيسبوک
۸ تير ۱۳۹۴ ۱۵ ۹ب ظ درآمدزايي بااستفاده ازترفندهاي متقلبانه تبليغ فالگيري در فيسبوک موج - خرم آباد- رئيس پليس فتا استان لرستان از دستگيري رمال و فالگيري كه با اغفال مردم ساده لوح كسب درآمد ميکرد خبر داد و گفت كلاهبرداران دروغ و ترفند را به راحتي در بستههاي زيبا از طريق ف9 جوان مبدع و پولدار؛مشابه زاکربرگ مؤسس فیس بوک در 9 کشور جهان را بشناسید/ عکس
9 جوان مبدع و پولدار مشابه زاکربرگ مؤسس فیس بوک در 9 کشور جهان را بشناسید عکس فناوری اطلاعات > اینترنت - جوانهای مشابه مارک زاکربرگ مؤسس فیس بوک در کشورهای دیگر نیز وجود دارند آنها زاکربرگ های کشور خود هستند و با ابداع و نوآوری ثروتمند شدهاند پاول دوروف متولد رویک بام و دو هوای فیس بوک درباره کاربرانش
یک بام و دو هوای فیس بوک درباره کاربرانش فیس بوک غول شبکههای اجتماعی اینترنت از کاربران خود میخواهد تا اسامی واقعی خود را هنگام ثبت نام در این پرتال ارائه کنند اما بسیاری از کاربران از این کار طفره میروند که مشکلاتی ایجاد میکند برترین ها در اقدامی عجیب فیس بوک صفحه شخمتن متفاوت حبیب رضایی در فیسبوک/ صد سال دیگر اعراب درباره ما چه میگویند؟
متن متفاوت حبیب رضایی در فیسبوک صد سال دیگر اعراب درباره ما چه میگویند حبیب رضایی با انتشار متنی از راه ندادن بانوان ایرانی به سالن والیبال انتقاد کرد به گزارش نامه نیوز این بازیگر کشورمان در صفحه خود در فیسبوک نوشت جالبه که همه ما باور داریم زمانی که پارسها تمدن و دیمتن متفاوت حبیب رضایی در فیسبوک
شنبه ۶ تیر ۱۳۹۴ - ۱۵ ۲۸ حبیب رضایی با انتشار متنی از راه ندادن بانوان ایرانی به سالن والیبال انتقاد کرد به گزارش ایسنا به نقل از خبرآنلاین این بازیگر کشورمان در صفحه خود در فیسبوک نوشت جالبه که همه ما باور داریم زمانی که پارسها تمدن و دین داشتند همان زمان اعراب قبل از اتجمع فیسبوکی پرسپولیس به هیچ جا نرسید
تجمع فیسبوکی پرسپولیس به هیچ جا نرسید جام جم ورزشی برنامه فیسبوکی تجمع هواداران مقابل باشگاه پرسپولیس به جایی نرسید به گزارش سرویس ورزشی جام جم آنلاین از چند روز پیش در فیسبوک یک فراخوان برای هواداران پرسپولیسی منتشر شده بود که بر اساس آن امروز ششم تیر ماه دراعتراض به عملکرداولین پست ظریف در فیسبوک پس از سخنان مقام معظم رهبری
اولین پست ظریف در فیسبوک پس از سخنان مقام معظم رهبری وزیر امور خارجه کشورمان در نخستین پست صفحه اینترنتی خود پس از سخنان اخیر مقام معظم رهبری نوشت بدنبال یک توافق بادوام و منصفانه در وین هستیم به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از خبرگزاری صداو سیما در حالی که 5خاطره فیسبوکی آشنا از شهید بهشتی
خاطره فیسبوکی آشنا از شهید بهشتی مشاور امور فرهنگی رئیس جمهور در جدیدترین پست فیس بوکی خود به مناسبت 7 تیر خاطره ای از شهید بهشتی منتشر کرد به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران انفجار در دفتر حزب جمهوری اسلامی واقعهای است که در ۷ تیر سال ۱۳۶۰ منجر به کشتتازههای وب و اینترنت فروشگاه آنلاین گوگل پلی به روز شد
تازههای وب و اینترنتفروشگاه آنلاین گوگل پلی به روز شدگوگل فروشگاه آنلاین برنامه های همراه خود موسوم به گوگل پلی را به روز کرده و تلاش کرده رابط کاربری آن را نیز ساده تر و قابل فهم تر نماید به گزارش فارس به نقل از دانکل بهبود جستجوگر گوگل پلی یکی دیگر از مزایای برنامه جدید استمدیر امنیتی یاهو به فیس بوک پیوست
مدیر امنیتی یاهو به فیس بوک پیوستالکس استاموس مدیر امور امنیتی و حریم شخصی شرکت یاهو اعلام کرده که قصد دارد به عنوان رییس امور امنیتی به فیس بوک بپیوندد به گزارش فارس به نقل از وی تری وی عملکرد یاهو در حوزه امنیت را درخشان توصیف کرده و افزوده که فیس بوک قصد دارد با مشکلات امنیسیاستمداران مجازی/از دسته گل هایی برای آقای وزیر تا دغدغه های احمدی نژاد در فیسبوک و اینستاگرام
سیاستمداران مجازی از دسته گل هایی برای آقای وزیر تا دغدغه های احمدی نژاد در فیسبوک و اینستاگرام رسانهها هستند که سیاستمداران را چهره میکنند و نوع نگاه مردم به آنها را شکل میدهند در این بین برخی سیاستمداران از فرصت شبکههای اجتماعی بهره برده و خودشان چهره ای که یک رسانه قرار ا-