واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ تير ۱۳۹۴ (۱۰:۹ق.ظ)
رئيس شوراي عالي استان ها تاکيد کرد: کاهش حاشيهنشينيها با اجراي دقيق سياستهاي برنامه ششم/ نقش روستاها در برنامههاي اجرايي ناديده گرفته نشود موج - رئيس شوراي عالي استانها گفت: يکي از اصليترين محورهاي سياست ابلاغي برنامه ششم توسعه از سوي مقام معظم رهبري کنترل حاشيهنشينيها است و اين نشاندهنده وضعيت بسيار نامناسب جمعيت حاشيهنشين کشور است.
غلامرضا بصيري پور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري موج بابيان اين مطلب تصريح کرد: پس از ابلاغ سياستهاي برنامه ششم توسعه از سوي مقام معظم رهبري، بررسي چند محور اصلي در حوزههاي اجتماعي در دستور کار اعضاي شوراي عالي استانها قرارگرفته است.
وي افزود: پيش از ابلاغ اين سياستها نيز در کارگروههاي مختلفي موضوعاتي که جاي خالي آنها در برنامه پنجم توسعه احساس ميشد را احصا کرده و به اطلاع مسئولان رسانده بوديم.
رئيس شوراي عالي استانها با اشاره به لزوم توجه هرچه بيشتر مسئولان کشور به موضوع حاشيهنشينيها خاطرنشان کرد: موضوع حاشيهنشيني، منحصر به ايران نيست و ابعاد جهاني دارد اما کشورها براي کنترل و جلوگيري از اين حاشيهنشينيها برنامه دارند و اکنونکه اين موضوع در برنامه ششم توسعه موردتوجه قرارگرفته است، بايد براي آن برنامهريزي صورت گيرد.
بصيري پور ادامه داد: کلانشهرها به لحاظ امکانات و درآمدي که دارند همواره موردتوجه روستاييان براي مهاجرت بودهاند و در حال حاضر بسياري از کلانشهرهاي کشور درگير موضوع حاشيهنشيني هستند.
وي با اشاره به مشکلات موجود بر سر راه احداث پروژههاي عمراني در روستاهاي سراسر کشور اظهار کرد: در اجراي طرحهاي مختلفي که براي آبادي هر چه بيشتر روستاها در برنامه پنجم توسعه به آن تأکيد شده بود چندان موفقيت حاصل نشد و طرحي همانند «طرح هادي» به دليل برخي کمکاريها از سوي مسئولان بنياد مسکن انقلاب اسلامي و دهياريهاي سراسر کشور موفقيت چنداني نداشت.
رئيس شوراي عالي استانها در خصوص مطالبات شهرداري کلانشهرهاي کشور از دولت اذعان کرد: در برنامه پنجم توسعه به موضوع مطالبات شهرداريها از دولت توجه خاصي نشد و تا زماني که طلبهاي کلانشهرها از سوي دولت پرداخت نشود مشکلات به قوت خود باقي خواهند ماند.
بصيري پور بابيان اينکه «مجلس و دستگاههاي اجرايي بايد توجه ويژهاي به اجراي هر چه دقيقتر سياستهاي برنامه ششم توسعه داشته باشند» گفت: شرايط نبايد بهگونهاي باشد که سياستهاي ابلاغي ضمانت اجرا نداشته باشند بلکه اميدوار هستيم مجلس و دستگاههاي اجرايي نظارتهاي خود را بر اجراي اين سياستها افزايش داده و از هرگونه کمکاري نهادها در اجراي اين سياستها جلوگيري کنند.
وي تأکيد کرد: سياستهاي اجرايي برنامه ششم توسعه مخصوص کلانشهرها نيست و بايد اقدامات از شهرهاي کوچک و روستاها آغاز شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]