واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: کدام مجوز اجازه اهانت و دعوت به خشونت علیه هنرمندان را صادر میکند؟
فردین خلعتبری، آهنگساز و موسیقیدان بیان این اظهارات را از زبان امام جمعه مشهد عجیب ندانسته و به خبرنگار «آفتاب» میگوید: «این اظهارات اساسا در راستای حمله به دولت یازدهم و سیاسی است؛ برای هنرمندان موسیقی هم تازگی و اهمیتی ندارد.
آفتاب : سرویس فرهنگی- بار دیگر امام جمعه مشهد با اظهارات جنجالی خود خبر ساز شده است و میگوید؛ تمام تلاشش را بر روی خاموش کردن صدای سازها در مشهد متمرکز کرده است. او هنوز هنرمندان موسیقی را بیوکم وکاست "مطرب" میخواند و میگوید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بودجهاش را بهجای صرف در راه خدا به "مطربان " میدهد. با اینکه اظهارات تندروها و تلاش برای منع برگزاری کنسرتهای موسقی قانونی اوج گرفته است اما اینکه کدام مجوز اجازه اهانت و دعوت به خشونت علیه هنرمندان را صادر میکند، مشخص نیست.
به گزارش آفتاب، این اظهارت خشونتآمیز واکنشهایی را در پی داشته است. در این میان واکنش جامعه موسیقی به این اظهارات قابل توجه است. بردیا کیارس، هنرمند برجسته موسیقی و رهبر سابق ارکستر ملی ایران به خبرنگار آفتاب میگوید: «من به عنوان یک هنرمند درچارچوب قوانین رسمی کشور و با رعایت خط قرمزها فعالیت کرده و برای اعتلای هنر موسیقی تلاش کرده و تلاش خواهم کرد. با این دیدگاه اظهارنظرهای اینگونه برای من اهمیتی ندارد و در روحیه من نیز تاثیری بر جای نمیگذارد.»
وی واکنش به اظهارات اینگونه را وظیفه مسئولان وزارت ارشاد دانسته و تاکید میکند: «به نظر من ما هنرمندان نباید به اظهارات اینگونه پاسخ دهیم هرکسی میتواند درباره هر موضوعی اظهارنظر کند اما اگر بناست واکنش جدی نشان داده شود این وظیفه مسئولان است و با بیانیه دادن هنرمندان راه این اظهارات سد نمیشود.»
ناگفته نماند که امام جمعه مشهد مخاطبان کنسرتها؛ یعنی مردم کشور را نیز از ترکش اتهاماتش نصیب نگذاشته و گفته است اینکه عدهای پسر و دختر در سالن دست و هورا بکشند و بعد در خیابانها به هرزگی بپردازند، درست نیست!
فردین خلعتبری، آهنگساز و موسیقیدان بیان این اظهارات را از زبان امام جمعه مشهد عجیب ندانسته و به خبرنگار «آفتاب» میگوید: «این اظهارات اساسا در راستای حمله به دولت یازدهم و سیاسی است؛ برای هنرمندان موسیقی هم تازگی و اهمیتی ندارد. مهم مردم ایران هستند که تجربه نشان داده هر روز موسیقی گوش داده و صد درصد آنها اگر بتوانند عاشق کنسرت هستند. بنابراین تنها چیزی که در این میان ارجح است سلیقه و خواست مردم است که قانون نیز آن را تایید کرده است.»
منتقدان بر این باورند در شرایطی که کشورهای منطقه هر روز با گروههای تندرو در تعارض هستند؛ این مواضع برای فرهنگ بینالمللی ایران تبعاتی منفی در بر دارد. با اینکه بسیاری از چهرههای جریان اصولگرا اظهارات اینچینی را برای فرهنک کشور نامناسب میدانند اما ظاهرا مواضع تندی که نقطه مقابل جریان اعتدال است، همچنان بر طبل افراط میکوبد و برای تبعات داخلی و خارجی آن اهمیتی قائل نمیشود.
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]