واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: حیدری طیب در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
توسعه میادین مشترک در سایه مساعدت دولت و مجلس / بسته حمایتی سازندگان در هالهای از ابهام
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، در کنار ساخت داخل و حمایت از آن، از توسعه شرکتهای دانشبنیان حمایت شود گفت: برای شتاب بخشیدن به توسعه میدانهای مشترک، همه باید کمک کنند تا کارها تسهیل شود، چون آن سوی میدان، طرف مقابل در حال برداشت است.
سیدسعید حیدریطیب در گفتگو با خبرنگار حوزه نفت گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: نهادینه شدن فرهنگ اقتصاد مقاومتی در کشور به طور حتم بخش مهندسی این نوع اقتصاد به شمار می رود، ترویج الگوهای عملی در فرهنگ سازی این نوع اقتصاد در جامعه نیازمند هم اندیشی، همدلی و وفاق کلیه دستگاههای حاکمیتی کشور با یکدیگر است.
وی با اشاره به اینکه توسعه شرکتهای دانش بنیان میتواند هزینههای تمام شده کالاها در بخش تولید را کاهش دهد، افزود: دولت بایستی با عزم راسخ سعی در استفاده از توان داخلی داشته باشد تا انگیزه برای سازندگان در داخل فراهم شود در غیر اینصورت" آب در هاون کوبیدن" است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت با فراهم آوردن زمینه توسعه شرکتهای تعاونی، سهامی عام و دانش بنیان می تواند از منابع انسانی و ظرفیتهای سازندگان داخلی استفاده کند.
حیدری طیب خاطرنشان کرد: شرکتهای دانش بنیان زمینه تولید علمی و کارشناسی را در کشور فراهم میکند این در حالی است که با انجام این مهم، برای نیروی تحصیل کرده اشتغالزایی میشود.
ساخت 10 قلم کالایی در حال پیگیری است
وی با اشاره به برنامههای وزارت نفت در خصوص ساخت داخل و حمایت از آن اظهار کرد: براساس قانون استفاده حداکثری از توان و ساخت داخل و همچنین تأکید مسئولان کشور، صنعت نفت برنامهریزی خوبی برای ساخت 10 گروه کالا و تجهیزات کرده و کار در این زمینه در حال پیگیری است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس افزود: براساس سیاستهای وزیر نفت، حمایت از ساخت داخل یک اصل است؛ بنابراین، این راهبرد سبب رشد فناوری بومی میشود چون تجهیزات مورد استفاده در صنایع نفت و گاز پیچیده و با اهمیت است.
این نماینده مجلس نهم افزود: باید در کنار ساخت داخل و حمایت از آن، از توسعه شرکتهای دانشبنیان حمایت شود تا چرخه تولید کالا در داخل کامل شود.
حیدری طیب، درباره پارس جنوبی نیز گفت: براساس زمان بندیها، کار در حال انجام است و خبرهای رسیده حاکی از آن است که برنامههای دولت در پارس جنوبی در حال تحقق است اما کار در این عرصه سخت و منابع محدود است.
وی تأکید کرد: برای شتاب بخشیدن به توسعه میدانهای مشترک، همه باید کمک کنند تا کار تسهیل شود، چون آن سوی میدان، طرف مقابل در حال برداشت است؛ بنابراین بنای کمیسیون انرژی مجلس، کمک به توسعه فعالیتها در میدانهای مشترک است.
هنوز بسته حمایتی سازندگان داخلی به صورت اکمل اجرایی نشده است
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با انقتاد از اینکه هنوز بسته حمایتی از سازندگان داخلی به صورت اکمل اجرایی نشده است افزود: برای ایجاد جهاد اقتصادی در صنعت نفت حتما باید از ظرفیت سازندگان داخلی استفاده کنیم باید تجهیزات وارداتی را هدفمند و مدیریت کنیم.
حیدری طیب گفت: متخصصان در صنعت نفت، هم اکنون تمام توان خود را برای تحقق برنامه به کار بسته اند. افزون براین، کمیسیون انرژی و مجلس هم به وظیفه قانونی خود عمل می کند بایستی توانمندیهای آنها را باور و اعتماد کنیم تا بتواند با اراده ملی از ظرفیت صنعتگران داخلی استفاده کند.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
نفت در آتش سیاست میسوزد
کارت سوخت وارداتی است / میادینی که در بیمهری مسئولان میسوزند
سبد سوخت کشور همسو با توسعه فناوری تغییر یابد
کلنگ هشت پالایشگاه با سرمایه 300 میلیون دلاری زده شد
روسیه بزرگترين توليدکننده نفت در جهان شد
اوپک سقف تولید خود را کاهش نمیدهد
۱۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]