واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ تير ۱۳۹۴ (۹:۱۴ق.ظ)
رئيس جامعه المصطفي؛ با اهل سنت معتدل زير خيمه مشترک قرار داريم موج-قم-عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي، با تأکيد بر اهميت آشنايي متقابل شيعه و سني، گفت: ما با اهل سنت معتدل و متعادل زير خيمه مشترک بوده و به طلابمان هم ميآموزيم که بايد وحدت اسلامي را مهم بدانند.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، حجت الاسلام و المسلمين عليرضا اعرافي در ديدار با قمرعلي آخوند، وزير سابق راه و ترابري کشمير اظهارداشت: هند کشوري بزرگ و کشمير منطقهاي ويژه است که سوابق علمي، فرهنگي و ديني درخشاني داشته و طلاب آن از بهترين دانشجويان المصطفي بوده و ميتوانند سرمايههاي عظيم علمي و معنوي براي آينده منطقه به شمار روند.
وي با اشاره به اهميت قم، ابراز داشت: شهر مقدس قم تاريخ بسيار برجستهاي، به ويژه در قرن اخير داشته و قريب به 90 سال است که حوزه علميه در آن پايه ريزي شده است؛ در حالي که جريانات جهاني و رضاخان، در پي دينزدايي در ايران و هدف مستکبران و وابستگان آنان، محدود کردن دين در اين کشور بوده است.
*تأسيس حوزه علميه قم معجزه بوده است
رئيس جامعه المصطفي، تأسيس حوزه علميه قم را همانند بزرگ شدن حضرت موسي(ع) در کاخ فرعون، معجزه ناميد و خاطرنشان ساخت: پنجاه سال پس از تأسيس حوزه، شخصيتي همانند امام خميني(ره) به پا خاستند و انقلابي رخ داد که از معجزات عصر ما به شمار ميرود.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي، با بيان اين مطلب که در آن زمان، هيچ اميدي به پيشرفت اسلام نبود، تصريح کرد: اراده الهي، مقاومت علمي بزرگان و ملت ايران، در سختترين شرايط، اين حادثه بزرگ را رقم زد.
اين استاد حوزه نفس امام خميني(ره) را مسيحايي عنوان کرد و گفت: در آن زمان، شمار طلاب ايراني و غيرايراني بسيار محدود بود؛ اما پس از پيروزي انقلاب اسلامي، گشايش دروازه هاي حوزه هاي علميه به سوي تمام جهان، از برکات آن بوده است.
حجت الاسلام والمسلمين اعرافي، با اشاره به پيشرفتهاي المصطفي در عرصههاي گوناگون علمي، آموزشي و پژوهشي، اظهار داشت: پذيرش از هند و کشمير را در المصطفي چندين برابر کرده و اکنون، بيش از هزار نفر از اين کشور در ايران مشغول به تحصيلات حوزوي مي باشند.
وي افزود: همچنين با هشتاد حوزه و مدرسه در هند و با تعدادي ديگر از حوزههاي علميه در کشمير ارتباط داريم.
*بايد براي هر هزار شيعه يک محصل حوزوي تربيت شود
رئيس جامعهالمصطفي يادآور شد: معتقديم اين آمار براي هند و کشمير اندک است و بايد چندين برابر شود؛ چراکه بايد حداقل براي هر هزار شيعه، يک محصل حوزه تربيت شود.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي تربيت انسانهاي بزرگ علمي و اخلاقي را مهم برشمرد و ابراز داشت: افرادي که در پرتو انقلاب اسلامي تربيت ميشوند، انقلابي، عاقل، هدفمند و حکيم بوده و به سود بشريت فعاليت مينمايند.
اين استاد حوزه خاطرنشان ساخت: افرادي که در ايران تربيت ميشوند، منافع بشري و ارزشهاي انساني را حفظ کرده و سرمايههاي ذيقيمتي براي کشورها به شمار ميروند.
*وحدت را به طلاب المصطفي مي آموزيم
امام جمعه قم، با تأکيد بر اهميت آشنايي متقابل شيعه و سني، تصريح کرد: ما با اهل سنت معتدل و متعادل زير خيمه مشترک بوده و به طلابمان هم ميآموزيم که بايد وحدت اسلامي را مهم برشمرند.
حجت الاسلام والمسلمين اعرافي ادامه داد: جرياناتي که در عربستان آغاز شده، موجب گشته که برخي از مراکز مروج خشونت و ترور ايجاد؛ تروريسم را ترويج و براي انسانها خطرآفرين باشند.
وي تأکيد کرد: بايد ارتباط مراکز شيعه و سني تقويت و نظامهاي آموزشي تقريبي گردند.
رئيس المصطفي با اشاره به تلاش استکبار براي سنگاندازي در مسير انقلاب اسلامي، اظهار داشت: امريکا و استکبار جهاني در برابر موج انقلاب اسلامي، اسلام قلابي يا ليبراليستي و سکولاريستي را رواج دادند تا جلو اين انقلاب را بگيرند؛ البته درست است که متأسفانه، تا حدودي هم موفق شده و در جهان اسلام فتنه آفريدند؛ ولي ما معتقديم که از اين موانع عبور کرده و سرانجام گفتمان اهلبيت(ع) پيروز خواهد شد.
*انقلاب ايران، معجزه قرن است
اين استاد حوزه، انقلاب ايران را معجزه قرن توصيف و آن را متعلق به تمام امت اسلام دانست و گفت: ما در 35 سال گذشته، هشت سال درگير جنگ تحميلي بوده و حتي براي يک روز، تحريمهاي اقتصادي قطع نشده است و در سه سال اخير نيز به گفته مقامات امريکايي، شديدترين تحريمهاي تاريخ امريکا بر ضد ايران اجرا گشته است؛ اما با اين که هر يک از اين تحريمها ميتوانست قدرتهاي بزرگ را به زانو درآورد، به برکت انقلاب اسلامي، هدايت حکيمانه امام(ره) و مقام معظم رهبري(مدظلهالعالي) و مجاهدت ملت ايران، مقاومت کردهايم.
امام جمعه قم ابراز داشت: مذاکرات هستهاي به نتيجه برسد يا شکست بخورد، ملت ايران به راهش ادامه خواهد داد؛ چراکه ما نه تنها شکست نخوردهايم؛ بلکه مسير توسعه را نيز پيمودهايم.
حجت الاسلام والمسلمين اعرافي به برخي از دستآوردهاي ايران اسلامي در سالهاي پس از پيروزي انقلاب اشاره و خاطرنشان ساخت: در سفر به کشورهاي ديگر، به مسئولان ميگويم که روي پاي خود بايستند و لازم نيست به هيچ قدرتي وابسته باشند.
*انتظار از شخصيت هاي ديني و شيعي
وي تصريح کرد: اهتمام به تقويت وحدت اسلامي، دوري از مفاهيم خرافي، تقويت قدرت علمي، دشمنشناسي و مقابله با توطئههاي تهديدکننده و پرهيز از اختلافات ميان اديان و مذاهب از نکات بسيار مهم است.
رئيس جامعه المصطفي ضمن تأکيد بر تقويت همهجانبه مسلمانان، تبادل تجارب بين مسئولان کشورهاي اسلامي را ضروري دانست و گفت: انتظار داريم شخصيتهاي ديني و شيعي، پشتيبان گسترش مراکز علمي در کشورهايشان باشند و در اين راه، جامعهالمصطفي نيز آماده کمکرساني و همکاري است.
گفتني است؛ در اين ديدار، قمرعلي آخوند نيز با اشاره به رسالت بزرگ المصطفي در تربيت عالمان دين، اظهارداشت: دانشآموختگان جامعهالمصطفي پس از بازگشت به وطن، سطوح علمي را ارتقا ميدهند که کار بزرگي است.
وي ابراز داشت: توسعه ايران در زمينههاي ديني، سبب خوشحالي است که با وجود محاصره شديد اقتصادي، پيشرفت آن بسيار چشمگير به نظر ميرسد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]