واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ تير ۱۳۹۴ (۱۲:۴۰ب.ظ)
بدون حضور بخش خصوصي رونق گردشگري محال است موج - مدير کل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري مازندران تاکيد کرد: اميدواريم شرايطي فراهم شود تا در آينده اي نزديک شاهد رونق گردشگري دريايي در استان مازندران و تبديل آن به قطب گردشگري دريايي کشور شويم.
به گزارش خبرگزاري موج، علي شادمان، مدير کل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري مازندران، گفت: به منظور نظارت و کنترل بيشتر بر عملکرد طرحهاي سالم سازي دريا اخيراً جلسه اي با حضور فرمانداران شهرستانهاي ساحلي استان برگزار شد.
وي ادامه داد: در اين جلسه آخرين وضعيت مديريت سواحل در استان مازندران مورد بررسي کامل قرار گرفت؛ بر نقاط قوت تاکيد و مشکلات موجود اصلاح شد.
وي در ادامه با تاکيد بر اينکه 94 طرح سالم سازي دريا در استان مازندران از اوايل خرداد ماه امسال آغاز به کار کردهاند، خاطرنشان کرد: هم اکنون به دليل ماه مبارک رمضان تعداد گردشگران چشمگير نيست اما انتظار داريم در پايان اين ماه و ايام تعطيلات عيد سعيد فطر شاهد حضور موج عظيمي از گردشگران به استان مازندران؛ به خصوص سواحل و درياي آن باشيم.
دبير ستاد ساماندهي طرحهاي سالم سازي دريا در استان مازندران اذعان داشت: به همين منظور برنامه ريزيهايي براي ارائه بهترين خدمات در طرحهاي سالم سازي دريا به گردشگران شروع شده است.
شادمان در ادامه به رونمايي از نرم افزار جامع فرهنگي طرحهاي سالم سازي دريا با حضور برخي مقامات استان در ساحل سيتراي نوشهر خبر داد.
وي گفت: در اين اقدام فرهنگي نرم افزارهايي که مختص انجام فعاليتهاي فرهنگي در طرحهاي سالم سازي دريا از سوي اداره کل ارشاد و فرهنگ اسلامي مازندران تهيه شده بود در اختيار مجريان طرحهاي سالم سازي دريا جهت اجرا گذاشته شد.
مدير کل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري مازندران عنوان کرد: اميدواريم با اين اقدام و برگزاري جشنوارههاي فرهنگي از سوي متوليان طرحهاي سالم سازي دريا، فضاي مفرحي براي گردشگران فراهم شود.
وي در ادامه سخنان خود در خصوص وضعيت گردشگري دريايي در مازندران گفت: رونق گردشگري دريايي راهي جز ورود سرمايه گذاران بخش خصوصي در اين امر ندارد در غير اين صورت ايجاد آن امري محال است.
به گفته وي، در صورت ورود سرمايه گذاران بخش خصوصي به منظور ايجاد تجهيزات و امکانات مرتبط با گردشگري دريايي، دولت نقش هدايتي و حمايتي خود را اعمال خواهد کرد.
شادمان اظهار داشت: يکي از مهمترين شرايط اوليه براي توسعه گردشگري دريايي ورود قايقهاي تفريحي در آبهاي مازندران است به طوري که بتواند با تردد در بين شهرستانهاي ساحلي استان به گردشگران خدمات ارائه دهد.
وي گفت: بهره برداري از اين شناورها در طول نوار ساحلي به شدت از ترافيک جاده اي که مسافران براي تردد بين شهرستانها ايجاد ميکنند، خواهد کاست.
دبير ستاد ساماندهي طرحهاي سالم سازي درياي استان مازندران گفت: مازندران در مقايسه با ساير استانهاي شمالي کشور از پتانسيل بسيار بالايي براي توسعه گردشگري دريايي برخوردار است.
وي با اشاره به اين که 487 کيلومتر نوارساحلي در مازندران وجود دارد گفت: اين ميزان برخورداري از ساحل براي استان مازندران شرايط بي نظيري را فراهم کرده است.
شادمان همچنين به قرار گيري جنگل و دريا به فاصله بسيار اندک از يکديگر در استان مازندران اشاره کرد و گفت: در سواحل مازندران اين امکان براي گردشگران فراهم است که جنگل و دريا را در يک چشم انداز نظاره کنند.
وي اذعان داشت: ازسوي ديگر فرهنگ بسيار بالاي مردم مازندران در استقبال و پذيرايي از گردشگران خود نيز به تنهايي عامل مهمي در جذب بيشتر گردشگران به اين استان محسوب ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]