واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ تير ۱۳۹۴ (۱۲:۴۶ب.ظ)
تعامل ميان بخش خصوصي گردشگري و اتاق بازرگاني موج - معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري تقويت تعامل و ارتباط دو سويه ميان بخش خصوصي صنعت گردشگري با اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي را زمينه ساز دستاوردهايي شايسته خواند.
به گزارش خبرگزاري موج، مرتضي رحماني موحد در جلسه کميسيون گردشگري و خدمات اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي استان تهران که با هدف فعال سازي ظرفيتهاي اين حوزه تشکيل شده بود؛ گفت: امروزه صنعت گردشگري کشور با حمايتهاي همه جانبه دولت تدبير و اميد و اثرگذاري گسترده، مورد استقبال سرمايه گذاران و فعالين اين حوزه قرار گرفته است.
وي با بيان اينکه بخش خصوصي صنعت گردشگري کشور هم اکنون از ظرفيتهاي اجرايي قابل توجهي برخورددار است؛ افزود: کميسيون گردشگري اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي به عنوان حلقه ارتباطي قوي ميان بخش خصوصي و دولتي ميتواند همانند تکيه گاهي مطمئن در اين حوزه نقش آفريني نمايد.
معاون گردشگري با بيان اينکه در حال حاضر ارتباط ضعيفي ميان صنوف و فعالين بخش خصوصي گردشگري با اتاق بازرگاني برقرار است؛ افزود: استحکام اين رابطه، فعال سازي حجم قابل توجهي از ظرفيتهاي بالقوه را به همراه دارد و ميتواند پشتوانه اي قوي براي فعالين بخش خصوصي گردشگري به شمار آيد.
اين مقام مسوول با اشاره به اين که گسترده شدن سطح انتظارات در حوزه گردشگري، نياز به پاسخگويي شايسته را ايجاد مينمايد، يادآور شد: چنانچه بر مبناي پشتوانه و ارتباط مذکور شرايط با ثباتي براي بخش خصوصي حوزه گردشگري ايجاد شود ميتوان مانع از هدر رفتن سرمايهها و هدايت آن به سوي بخشهاي نيازمند شد.
وي در ادامه با برشمردن ساير ظرفيتهاي کميسيون گردشگري و خدمات اتاق بازرگاني افزود: ميتوان به عنوان اقدام اوليه در راستاي شکل گيري و تقويت ارتباط دوسويه مورد نياز، برگزاري کارگاهها و دورههاي آموزشي و نيز جلسات تبادل فکر ميان فعالين بخش خصوصي را با هدف فرهنگ سازي و شکل گيري پايه و اساس رابطه مورد نظر در دستور کار قرار داد.
اين مقام مسوول همچنين با اشاره به راه اندازي شوراي راهبري گردشگري سلامت يادآور شد: اعضاي کميسيون گردشگري اتاق بازرگاني ميتوانند با حضور در نشست منطقه اي شوراي راهبري گردشگري سلامت در تهران ضمن همراهي مسوولين فرابخشي اين حوزه در تصميمهاي جاري تاثيرگذار باشند.
معاون گردشگري همچنين يکي ديگر از ظرفيتهاي کميسيون گردشگري اتاق بازرگاني را دارا بودن ساختاري اقتصادي با ويژگيهايي چون ايجاد انگيزه، تحرک و اميدواري عمومي مطرح نمود و گفت: پيشنهاد ميشود کمپين «دوست گردشگر-دوست فردا» با مفهوم اقتصادي نهفته در آن که سال گذشته با هدف گراميداشت روز جهاني گردشگري راه اندازي شد از اين پس توسط کميسيون مذکور و با همياري ظرفيتهاي اعضا توسعه يابد.
وي همچنين در راستاي ارائه رهنمود در راستاي تقويت روابط مورد انتظار گفت: در حال حاضر 28 دستگاه اجرايي در امر سفر و گردشگري دخيل هستند که از اين بين 10 نهاد ارتباط تنگاتنگي با اين حوزه دارند، لذا به کارگيري ظرفيتهاي مشورتي و اجرايي آنان به عنوان عضو کميسيون گردشگري اتاق بازرگاني ميتواند رفع چالشهاي فرابخشي متعدد را به همراه داشته باشد.
رحماني موحد همچنين نقش دولت را نيز در تقويت ارتباط مذکور ضروري خواند و خاطرنشان کرد: اصلاح آيين نامهها و دستور العمل هاي اجرايي هم اکنون با هدف کوتاه شدن مسيرهاي اداري و رفع موانع در تقويت سرمايه گذاريهاي اين حوزه و نيز به سرانجام رساندن آنها در اولويتهاي کاري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري قرار دارد.
وي خاطر نشان کرد: همچنين پيشنهاد راه اندازي صندوق بازاريابي و توسعه گردشگري نيز يکي ديگر از اقدامات انجام گرفته در راستاي حمايت از بخش خصوصي به شمار ميآيد تا با ارائه خدمات متنوع به فعالين گردشگري در راستاي رفع چالشها و ارائه حمايتهاي لازم اقدام شود.
معاون گردشگري همچنين با اشاره به سطح درآمد جهاني از تبادل گردشگران و نيز آمار گردشگران ورودي به کشور اظهار کرد: تحليلهاي آماري اخير نشان ميدهد گردشگران مذهبي و زيارتي حجم قابل توجهي از گردشگران ورودي به کشور را به خود اختصاص دادهاند و زائرين عراقي در صدر اين گروه قرار دارند؛ لذا تأمين زيرساختهاي لازم به ياري بخش خصوصي و نيز مديريت و ساماندهي بخش دولتي، شکوفايي و دستاوردهاي قابل توجهي را در اين زمينه به ارمغان خواهد آورد.
گفتني است در اين جلسه مهرعليزاده، رئيس کميسيون گردشگري اتاق تهران، اوحدي رئيس سازمان حج و زيارت، جهانگيري، رئيس هيات مديره شرکت سمگا و جمعي ديگر از اعضاي کميسيون مذکور حضور داشتند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]