محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844725916
تقويت تعامل اتاق بازرگاني با تشکل ها، طناب نجات توليد از مرداب رکود/ سهم خواهي اتاق از اقتصاد دولتي
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ تير ۱۳۹۴ (۱۰:۳۶ق.ظ)
نگاه اتاق هشتم به تشکل ها؛ تقويت تعامل اتاق بازرگاني با تشکل ها، طناب نجات توليد از مرداب رکود/ سهم خواهي اتاق از اقتصاد دولتي موج- گروه صنعت و معدن
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، تاکيد دولت و نظام بر بازي گرفتن از اتاقهاي بازرگاني در شرايطي که چالشهاي صادرات و درآمدهاي نفتي کشور، با روند رو به کاهشي مواجه بوده، شايد اين نگاه ابتدايي دولت اتفاق ميموني باشد اما متاسفانه نگاه دولتي به اعضاي اتاق بازرگاني همواره با ديد منفعت طلبانه بوده يعني اگر وضعيت درآمدهاي نفتي با سير نزولي مواجه نميشد شايد نام اتاق بازرگاني بر سر تابلوي خيابان طالقاني باقي ميماند و به پاستور راه نمييافت.
در دوره زماني 10 سالهاي که اقتصاد نفتي با فراز و نشيبهاي گوناگوني سپري شد، فضا براي توليدکنندگان و صادرکنندگان خصوصي بسيار محدود بود زيرا در زمان وفور درآمدهاي نفتي شايد دولت يازدهم نيز چندان رغبتي به حضور خصوصيها در اقتصاد نشان نميداد و اکنون که رکود صنايع توليدي کشور را فراگرفته، نقش رقابت پذيري اعضاي اتاق و بنگاهداران بخش خصوصي در ديدگان دولتي ها نسبت به گذشته بسيار پررنگتر شده است.
ازاينپس اعضاي اتاق نيز بايد باسياست نسبت به موضوعات سياسي-اقتصادي پيرامون اقتصاد کشور برخورد کنند و لذا بايد در وهله اول، آموزش تجار جوان با استفاده از استخوان خرد کردههاي اتاقهاي بازرگاني، در دستور کار قرار گيرد و با برپايي کلاسهاي آموزشي به سمتي حرکت کرد تا در طوفانهاي اقتصادي، جوانان عضو اتاق درگير نوسانات نشوند و با فضاي رو به روي خود، آشنايي و شناخت کافي داشته باشند.
از نکات ديگري که بايد از اتاق انتظار داشت، برنامه محور بودن اتاق بازرگاني است و بايد بدانيم که براي دوران پساتحريم اتاق بازرگاني قصد دارد چگونه در اين دوران به کمک دولت و به نفع توليدکنندگان داخلي برنامهريزي کند که توليد داخلي گرفتار رکود تحميلي بيشتري نشود.
پس اگر دولت به فکر بهره بردن از اتاق بازرگاني افتاده و اتاقهاي بازرگاني از دوران سنتي بودن خود که همان بُعد مشاور بودن را داشتند به فضاي تازهاي که دولت براي آنها محيا ساخته وارد شوند، بايد معيارهاي اساسي را الگوي راه خود سازند تا اعتماد دولت را براي خود جلب کنند.
زماني که با فعالان اقتصادي راجع به ادغام يا شراکت در تشکلها سخن ميگوييم، اکثرا از اين وضعيت انتقاد ميکنند و ميگويند فعاليتهاي تشکلي در کشور جوابگو نيست زيرا قوانين از پايين به بالا نيست و به همين خاطر است که نرخ ورشکستگي بنگاههاي خصوصي و حتي نيمهخصوصي بالا است.
پس براي نخستين اقداماتي که اتاق بازرگاني بايد در دستور کار خود قرار دهد، رجوع به تصحيح قوانين در خصوص تشکلهاي اقتصادي است تا حداقل اعضاي عضو اتاق بازرگاني، از وجود قوانين مفيد و قوي، سود ببرند؛ البته اين موضوع نيز کاملا شفاف است که اقتصاد دولتي که درگير نوسانات نرخ ارز و نفت است نميتواند به راههاي ديگري چندان اتکا کند، زيرا از ابتدا کارآفريني را فرانگرفته است.
البته اگر نگاههاي قديمي بخواهد در اتاق ادامهدار باشد، مثال همان کاسبهاي قديمي است که ميخواهند با چرتکه حساب و کتاب کنند، اما اتاق بازرگاني بايد انقلابي براي ورود به اقتصاد کشور را براي خود فراهم کند تا دولت ديگر نتواند به فعاليت اتاق بازرگاني، خللي وارد سازد و آنها را ضعيف توصيف کند.
البته اگر همين تشکلها نبودند الان وضعيت بهمراتب بدتر بود، تشکلهاي فعال توانستهاند جلوي بسياري از تصميماتي که به ضرر بخش خصوصي بود را بگيرند و نبايد فراموش کرد که کار تشکلي، زماني معنا پيدا ميکند که اعضاي تشکل روحيه مطالبه گري داشته باشند.
اگر نقصي در فرآيند تجاري ما به وجود آمد حتما آن را با تشکل مربوطه در ميان بگذاريم و از آنها بخواهيم که راهحل ارائه کنند، نه اينکه بخواهيم بازور بخشنامهها، مسکنهاي مقطعي و مضر را به اقتصاد تزريق کنيم.
تشکلها، فصل نو در هشتمين دوره اتاق بازرگاني ايران
محسن جلال پور، رئيس اتاق بازرگاني ايران در خصوص وجود تشکلهاي قوي در حوزههاي اقتصادي، نگاه خود را اينگونه بيان کرد: حضور قدرتمندانه تشکلها در انتخابات دوره اخير اتاق بازرگاني، بيانگر تقويت جايگاه آنها در طول چند سال گذشته است و همين موضوع بايد سرفصلي براي آغاز فعاليتهاي جديد اتاق باهدف بهتر شدن جايگاه آنها به شمار آيد.
اصليترين اهداف اتاق، تعامل بين تشکلها و اتاق ايران است که بايد انتهاي اين روند به ارتقاي جايگاه بخش خصوصي در کشور منجر شود اما اگر در مدت اين سالها نتوانستيم شاهد آن باشيم که اتاق و بخش خصوصي به نقطهاي قابل تأمل برسند، به خاطر آن بود که از حضور و قابليت تشکلها غافل بودهايم.
البته سعي ميشود تا زمينه حداکثري حضور و نقشآفريني تشکلها، در دوره فعلي اتاق فراهم شود تا از اين طريق شرايط بالندگي بخش خصوصي، به وجود آيد.
امروز متاسفانه به دليل بيتوجهيها به ظرفيت بخش خصوصي، مجموعه داشتههاي آن با چيزي که بايد باشد، فاصله بسياري دارد. بنابراين اصليترين برنامه دوره هشتم اتاق ايران را به موضوع تقويت تشکلها اختصاص داديم.
براي رسيدن به اهداف و تحقق برنامهها و ارتقاي اتاق و در کنار رفع نياز جامعه، چارهاي جز ارزش دادن به تشکلها نداريم؛ بايد تشکلها را در امور اجرايي دخيل کرده و حس پاسخگويي را در آنها تقويت کنيم.
همکاري اتاق و تشکلها، قدرت چانه خصوصيها را در برابر دولتيها، تقويت ميکند
پدرام سلطاني، نايبرئيس اتاق بازرگاني ايران، در همين رابطه اظهار کرد: بايد نام اتاق بازرگاني به تشکلها، گره زده شود زيرا در چنين شرايطي رکود همانند مرداب واحدهاي توليدي را غرق در خود ميکند، اين همکاري ميتواند فرصت تازهاي را براي اقتصاد کشور خلق کند.
طبيعتا اعتماد به تشکلهاي اقتصادي، يک سرمايه در اقتصادي به شمار ميآيد زيرا با جدي گرفتن تشکلها و با تقسيمکار بين اتاق و تشکلهاي اقتصادي، نتيجهاي به غير از فعال شدن بخش خصوصي را نميتوان انتظار داشت.
از سوي ديگر، تشکيل فدراسيون يا کنفدراسيونها ميتواند در روند يکپارچهسازي و ساماندهي تشکلهاي اقتصادي بسيار تاثيرگذار باشد اما نبايد فراموش کرد که تقويت و مديريت ساختار اتاق و تشکلها، قدرت چانهزني خصوصيها را در برابر دولتيها تقويت ميکند.
به تشکلها، اعتماد کافي وجود دارد
کيوان کاشفي، عضو هيات رئيسه اتاق ايران، با تاکيد بر اين موضوع، افزود: در ابتداي ساماندهي تشکلهاي اقتصادي، اين تشکلها بر اساس قانون بهبود مستمر محيط کسبوکار، فعاليتهاي خود را آغاز کردند و نتيجه اين فعاليت نيز بسيار اميدوارکننده بود و اميد داريم تا تشکلها در مسير از پيش تعيينشده خود، با همين سرعت و دقت گام بردارند.
بنابراين در دوره فعلي اتاق نيز با همانند دوران ابتدايي آغازين فعاليتهاي تشکلها، اعتماد کافي به آنها وجود دارد تا نتيجه کار، ارتقاي خصوصيها در اقتصاد کشور، به ثمر بنشيند.
تدوين 10 بند براي توسعه تشکلها در اتاق بازرگاني
هومن حاجي پور، مديرکل امور تشکلهاي اتاق ايران، نيز با اشاره به اين بندهاي توسعهاي، گفت: مطابق با برنامههاي تدويني اتاق بازرگاني در دوره هشتم، بندهايي پيرامون توسعه جايگاه تشکلها در اتاق بازرگاني تدوين شد که اين عمل، بيانگر ميزان اهميت حضور و نقش آنها در تقويت جايگاه بخش خصوصي است.
البته نبايد فراموش کرد ماموريت و رويکردهاي جديد به همافزايي، انسجام و همکاري تشکلها با اتاق ايران نياز دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]
صفحات پیشنهادی
تقویت تعامل میان سازمان تأمین اجتماعی و اتاق بازرگانی ایران
تقویت تعامل میان سازمان تأمین اجتماعی و اتاق بازرگانی ایران شناسهٔ خبر 2789034 - یکشنبه ۷ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱ ۳۶ جامعه > رفاه و آسیب های اجتماعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی بر تقویت تعامل سازمان تأمین اجتماعی و اتاق بازرگانی ایران تأکید کرد و گفت افزایش ارتباط تأمین اجتماعی و بخرئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان مطرح کرد اختصاص 40 درصد سهم تولید ناخالص ملی به صنعت
رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان مطرح کرداختصاص 40 درصد سهم تولید ناخالص ملی به صنعترئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان گفت در حال حاضر 40 درصد از سهم تولید ناخالص ملی به بخش صنعت اختصاص دارد به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان سیدعبدالوهاب سهلآبادی شامگاه شنبه در نشست اعضای شرئیس اتاق بازرگانی استان سمنان: بانکها با بنگاههای اقتصادی تعامل سازنده برقرار کنند
رئیس اتاق بازرگانی استان سمنان بانکها با بنگاههای اقتصادی تعامل سازنده برقرار کنندرئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی استان سمنان گفت بانکها باید با بنگاههای اقتصادی تعامل سازنده برقرار کنند چرا که تعامل مفید بانک و بنگاههای اقتصادی در حال حاضر یک ضرورت است به گزاردبیر کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی کرمان: تشکلهای کشاورزی موازیکاری زیادی دارند
دبیر کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی کرمان تشکلهای کشاورزی موازیکاری زیادی دارنددبیر کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی استان کرمان گفت در بخش کشاورزی تشکلهای زیادی فعال هستند اما در عمل موازیکاریهای زیادی انجام میشود به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان مقدرئیس اتاق اصناف مرکز استان زنجان خبر داد حضور 30 واحد تولیدی و بازرگانی در طرح ضیافت زنجان
رئیس اتاق اصناف مرکز استان زنجان خبر دادحضور 30 واحد تولیدی و بازرگانی در طرح ضیافت زنجانرئیس اتاق اصناف مرکز استان زنجان از حضور 30 واحد تولیدی و بازرگانی در چهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در زنجان خبر داد رحیم حاجنائبی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظرئیس اتاق اصناف ایران خبر داد سهم 18.5 درصدی اصناف در تولید ناخالص ملی / انتقاد از رشد بیرویه نظام دلالی در ک
رئیس اتاق اصناف ایران خبر دادسهم 18 5 درصدی اصناف در تولید ناخالص ملی انتقاد از رشد بیرویه نظام دلالی در کشوررئیس اتاق اصناف ایران گفت سهم اتاق اصناف ایران در تولید ناخالص ملی حدود 18 5 درصد است به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان علی فاضلی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهرییس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری: پرداخت تسهیلات کمبهره تولیدیهای نیمه جان را زنده میکند
رییس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری پرداخت تسهیلات کمبهره تولیدیهای نیمه جان را زنده میکندرییس اتاق بازرگانی صنایع و معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت پرداخت تسهیلات کمبهره تولیدیهای نیمه جان و در حال تعطیلی را زنده و احیا خواهد کرد سید محمدرضا نبوی امروز در گفت&zwسهم تحریم در رکود کسب و کار چقدر است؟/ تلاش برای کاهش وابستگی تولید به خارج
سهم تحریم در رکود کسب و کار چقدر است تلاش برای کاهش وابستگی تولید به خارج اقتصاد > بازارکار - تازه ترین پیمایش ها از مؤلفه های محیط کسب و کار در کشور در پاییز سال گذشته نشان می دهد که فعالان اقتصادی سهم تحریم ها را در کسب و کار خود کمرنگ تر از گذشته ارزیابی می کنندرئیس اتاق بازرگانی استان سمنان: واحدهای تولیدی در شرایط سخت مالی و بازاریابی به سر میبرند
رئیس اتاق بازرگانی استان سمنان واحدهای تولیدی در شرایط سخت مالی و بازاریابی به سر میبرندرئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی استان سمنان گفت واحدهای تولیدی هماکنون در شرایط سخت مالی و بازاریابی به سر میبرند و باید هر چه بیشتر از آنها حمایت شود به گزارش خبرگزاری فارس ادبیر دفتر نمایندگی اتاق بازرگانی در جنوب کرمان: چشم تشکلهای کشاورزی هنوز به دست دولت است
دبیر دفتر نمایندگی اتاق بازرگانی در جنوب کرمان چشم تشکلهای کشاورزی هنوز به دست دولت استدبیر دفتر نمایندگی اتاق بازرگانی در جنوب استان کرمان گفت چشم تشکلهای کشاورزی هنوز به دست دولت است به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان احمد فرید امشب در نشست تشکلهای بخش خصوصی با رئیس سازرئیس اتاق بازرگانی یاسوج تأکید کرد رونق تولید در کهگیلویه و بویراحمد با خرید ادارات از تولیدکنندگان بومی
رئیس اتاق بازرگانی یاسوج تأکید کردرونق تولید در کهگیلویه و بویراحمد با خرید ادارات از تولیدکنندگان بومیرئیس اتاق بازرگانی یاسوج گفت رونق تولید در کهگیلویه و بویراحمد با خرید ادارات از تولیدکنندگان داخل استان حاصل میشود به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج ظهر امروز نشست تخصصی زیروظیفه اتاق بازرگانی همراهی دولت در اجرای برنامههای صنعت، معدن و تجارت است | خبرگزاری ایلنا
مجتبی خسروتاج در گفتگو با ایلنا وظیفه اتاق بازرگانی همراهی دولت در اجرای برنامههای صنعت معدن و تجارت است از جمله وظایف اساسی هیات نمایندگان این است که دولت را در راستای برنامه های صنعت معدن و تجارت همراهی کند و درجهت توسعه بخش ها طرح ها و پیشنهاداتی را ارائه دهند قائم مقام واقتصاد خلاق سهم عمده ای در تولید ناخالص و صادرات کشور دارد
وزیر فرهنگ در نخستین نشست کارگروه ساماندهی حمایت از محتوای دیجیتال ملی اقتصاد خلاق سهم عمده ای در تولید ناخالص و صادرات کشور دارد یکی از اقداماتی که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت یازدهم انجام داده موضوع پیگیری و توجه به اقتصاد فرهنگ و هنر است به گزارش گروه فرهنگی باشگاه خبرشد تولید در ۱۴ گروه صنعتی/ رکود در ۱۰ گروه تولیدی عمیقتر شد
در سال ۹۳ رقم خورد رشد تولید در ۱۴ گروه صنعتی رکود در ۱۰ گروه تولیدی عمیقتر شد ۱۳۹۴ شنبه ۳۰ خرداد ساعت 08 19 به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری پانا بانک مرکزی در گزارش رشد اقتصادی کل سال 93 اشاره به شاخص تولید کارگاههای بزرگ صنعتی کرد و در این میان رشد شاخص 14 گروه را ارتشکیل 6کمیسیون تخصصی در اتاق بازرگانی
تشکیل 6کمیسیون تخصصی در اتاق بازرگانی سیدکمال حسینی گفت کمیسیون تخصصی در این اتاق تشکیل شده است این کمیسیونها را گردشگری کشاورزی و آب صنعت معدن و تأمین منابع مالی امور مالیاتی وگمرکی وتسهیلات تجارت و توسعه صادرات عنوان کرد سیدکمال حسینی در جلسه شورای گفتوگوی بخش خصوصی و دولترئیس جدید اتاق بازرگانی ایران دو مشاور خود را انتخاب کرد
رئیس جدید اتاق بازرگانی ایران دو مشاور خود را انتخاب کرد خبرگزاری پانا محسن جلال پور رئیس جدید اتاق بازرگانی ایران با دو حکم ˝محمدحسین کریمی پور˝ را به سمت مشاور عالی هیأت رئیسه و رئیس گروه مشاورین اتاق ایران و ˝علا میرمحمد صادقی˝ را به سمت مشاور عالی هیأت رئیسه در امور پیشکسوتارئیس اداره بازرگانی خارجی سازمان صنعت کردستان: سهم گمرگ باشماق مریوان از صادرات 85 درصد است
رئیس اداره بازرگانی خارجی سازمان صنعت کردستان سهم گمرگ باشماق مریوان از صادرات 85 درصد استرئیس اداره بازرگانی خارجی سازمان صنعت معدن و تجارت کردستان گفت سهم گمرگ رسمی باشماق مریوان از صادرات 85 درصد است صادق صمدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در سنندج در ارزیابی از وضع-
گوناگون
پربازدیدترینها