تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اندكى حقّ، بسيارى باطل را نابود مى كند، همچنان كه اندكى آتش، هيزم هاى فراوانى را م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844873139




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون فرهنگی قوه قضائیه: منطق دنیا عقلانیت و گفتگوی منصفانه نیست، بلکه زور است/در دوران جنگ تحمیلی به خیرات بسیاری دست یافتیم


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون فرهنگی قوه قضائیه:
منطق دنیا عقلانیت و گفتگوی منصفانه نیست، بلکه زور است/در دوران جنگ تحمیلی به خیرات بسیاری دست یافتیم
معاون فرهنگی قوه قضائیه گفت: زمانی انفجار‌ها، ترورها با حمایت آمریکا و اسرائیل و دیگران وجود داشت، زمانی دیگر هجوم صدام با حمایت‌های غرب را شاهد بودیم و امروز با فشار ۵+۱ به اضافه همه غرب و اسرائیل به این مردم و جامعه مواجهیم.

خبرگزاری فارس: منطق دنیا عقلانیت و گفتگوی منصفانه نیست، بلکه زور است/در دوران جنگ تحمیلی به خیرات بسیاری دست یافتیم



به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی، حجت الاسلام و المسلمین هادی صادقی با حضور در جمع مسئولان و فرماندهان سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: بار شهادت شهید بهشتی و یاران ایشان و همچنین حملات تروریستی اوایل انقلاب چنان سنگین بود که گاهی اوقات جلسات مجلس شورای اسلامی به علت این فجایع به حد نصاب نمی‌رسید و برخی از مجروحان برای رسمیت یافتن جلسات با ویلچر به مجلس می‌آمدند.
وی با توصیف جنگ به عنوان یک شر تصریح کرد: بی‌تردید شر در زندگی انسان وجود دارد؛ اما انسان الهی با موضع گیری مناسب این شر را تبدیل به خیر عظیم خواهد کرد و ما در دوران جنگ تحمیلی به خیرات بسیاری دست یافتیم؛ البته ناگفته نماند جنگ فی نفسه آسیب زاست و هیچگاه از جنگ استقبال نمی‌کنیم؛ اما اگر تحمیل گردید که همواره این خطر وجود دارد به دفاع خواهیم پرداخت.
معاون فرهنگی قوه قضاییه با تاکید بر نقش هدایت‌های رهبری الهی امام خمینی اضافه کرد: این حادثه تروریستی دردناک با شهادت یکی از روسای قوای سه گانه و تعداد زیادی از مسئولان عالی رتبه به ظاهر ضربه سنگینی به نظام اسلامی زد؛ اما این ضربه ظاهری با هدایت امام راحل رضوان الله تعالی علیه فرصتی را برای انسجام بیشتر کشور، رسوایی و ریشه کن شدن اهل نفاق و پاکسازی درونی انقلاب محیا نمود.
وی افزود: اگر هر کشور دیگری با چنین حادثه‌ای روبرو شده بود معلوم نبود کمر راست می‌کرد یا نه و وقوع این حادثه در جوامع دیگر می‌توانست جامعه، دولت و حکومت آن جا را به سقوط بکشاند؛ که البته شما ارتشیان عزیز مشابه این را در جنگ هم تجربه کرده‌اید.
صادقی جنگ را یک شر دائمی اجتماعی دانست و افزود: جنگ همواره در زندگی بشر وجود داشته و خواهد داشت؛ اما اگر با چنین شری مواجه شدیم چه باید کرد؟ اینجاست که یک بینش الهی به ما می‌گوید با موضع گیری درست می‌توان شر آن را به فرصتی برای افزایش خیرات تبدیل کرد.
معاون فرهنگی قوه قضاییه اضافه کرد: به فرموده قرآن کریم که می فرماید: "وَنَبْلُوکُم بِالشَّرِّ وَالْخَیْرِ فِتْنَةً"(الانبیاء:35) بدان معنا که ما شما را با مواجه با خیر و شر می‌آزماییم در می‌یابیم که در قالب این بینش الهی خیر و شر فلسفه ای وجود دارد.
وی در ادامه صحبت‌های خود به حدیثی از حضرت علی (ع) با مضمون الدَّهرُ یَومانِ یَومٌ لَکَ وَ یَومٌ عَلَیکَ؛ که می فرماید روزگار دو روز است یک روزش به نفع توست و یک روزش به زیان توست اشاره کرد و گفت: انسان‌ها با بینش الهی و غیر الهی از این سود و زیان‌های مادی به نحو متفاوتی استفاده می‌کنند. انسان الهی در مواجه با این سود و زیان همه را تبدیل به سود برتر می‌کند.
صادقی اظهار داشت: برای انسان مومن چه خیر مقدر گردد یا شر، در صحت و سلامت باشد یا بیماری، روزگار فقر را بگذراند یا دارایی و در صلح باشد یا جنگ؛ تفاوتی نمی‌کند؛ بلکه در مواجه با هریک از موقعیت‌ها موضع روشنی را اتخاذ می‌کند و بدین امر آگاه است که همه آنها آوردگاه جدال نور و ظلمت است که وی این رزم‌گاه را محلی برای ورزیدگی روح خویش می‌داند. معاون فرهنگی قوه قضائیه با بیان این که امروز نیز با آزمایش‌های مختلفی روبرو هستیم، گفت: زمانی انفجار‌ها، ترورها و درگیری‌های داخلی با حمایت آمریکا و اسرائیل و دیگران وجود داشت، زمانی دیگر هجوم صدام با تمام پشیتبانی‌های فراوان ‌را شاهد بودیم و امروز به گونه‌ای دیگر با 5+1 به اضافه همه غرب و اسرائیل که تمامی منافقان داخل جهان اسلام نیز برای فشار آوردن به این مردم و جامعه همراه شان هستند، مواجهیم.
این استاد حوزه و دانشگاه به مقایسه دو نگرش کلی حیات انسانی پرداخت و گفت: در نگرش اول زندگی به مثابه آسایشگاهی برای تن و دنیا محلی برای رفاه و معیشت است؛ اما نگاه دوم زندگی و حوادث پیرامونی را پرورشگاهی برای تعالی روح می‌داند. سوالات بسیار مهمی نسبت به وجود شر در زندگی وجود دارد که بسیاری از فیلسوفان را در این آوردگاه بر زمین زده است.
وی با بیان این که هر کس با نگرش اول به دنیا نگاه کند و دنیا را آسایشگاهی پندارد قطعا به غلط رفته و گمراه شده است، گفت: انسان میهمان این آسایشگاه دروغین نیست، چراکه اساسا آسایشگاهی در کار نبوده و خداوند هم مدیر این آسایشگاه نیست.
صادقی با بیان این که در تمثیل دوم جهان به مثابه پرورشگاه روح در نظر گرفته می‌شود نه آسایشگاه تن، گفت: در آسایشگاه فرد میهمان است و باید از وی پذیرایی شود؛ اما در پرورشگاه چنین نیست و انسان بایستی با تلاش و مرارت‌های بسیار وجه انسانی خود را پرورده تا امکان تعالی یابد.
وی همچنین با اشاره به سختی‌های طاقت فرسای 8 سال دفاع مقدس گفت: دشواری‌های جنگ تحمیلی فرصتی را برای برخی افراد جامعه ما ایجاد کرد تا به تعالی روح بپردازند و چه انسان‌هایی که ممکن بود در زندگی معمولی درگیر و داد روزمرگی فرد بسیار متوسطی باشند؛ اما در فرصت جنگ توانستند تعالی یافته و همنشین اولیاء گشته و یا شهید، جانباز و آزاده شوند و یا جزء مجاهدانی بودند که با پایمردی ایستادگی کردند و اینک هم در مسند خدمت گزاری حاضرند.
معاون فرهنگی قوه قضائیه با بیان این که امروز نیز با آزمایش‌های مختلفی روبرو هستیم، گفت: زمانی انفجار‌ها، ترورها و درگیری‌های داخلی با حمایت آمریکا و اسرائیل و دیگران وجود داشت، زمانی دیگر هجوم صدام با تمام پشیتبانی‌های فراوان را شاهد بودیم و امروز به گونه‌ای دیگر با 5+1 به اضافه همه غرب و اسرائیل که تمامی منافقان داخل جهان اسلام نیز برای فشار آوردن به این مردم و جامعه همراه شان هستند، مواجهیم.
حجت الاسلام صادقی با بیان این که آزمایش الهی همیشگی است و قرار نیست دائم در رفاه یا تنگنا باشیم گفت: باید تکلیف را خوب بشناسیم و و آگاهانه مسیر را طی کنیم و بدین موضوع توجه کنیم که خداوند به ما آموخته است وقتی مومن و متدین شدید گروه‌هایی نمی‌خواهند شما بر طریق دیانت خود پای بفشارید بلکه می‌خواهند شما را تابع خویش بینند و از شما دست برنخواهند داشت تا آنکه از روش و خواسته آنها پیروی کنید.
وی با اشاره به صحبت‌های اخیر رهبر معظم انقلاب در موضوع مذاکرات که فرموده بودند: باید اول دستتان پر باشد سپس مذاکره را آغاز کنید، گفت: این سخن یعنی باید قدرت‌مندانه وارد صحنه مذاکره شد تا در این معامله بتوان چیزی داد و چیزی گرفت و الا اگر دستمان خالی باشد آنها همه چیزمان را می‌خواهند بگیرند و این همان منطق قدرت و زور است که از انصاف خالی است. معاون فرهنگی قوه قضاییه تاکید کرد: اگر شما روزگاری دیدید که مومن هستید و در خط خدا حرکت می کنید و آنها با شما کاری ندارند یقین بدانید که نتوانسته‌اند کاری کنند، نه اینکه نخواسته باشند.
وی به توان ظاهری، ثروت، قدرت و فناوری‌های پیشرفته نظامی غرب اشاره کرد و گفت: خداوند اهداف آنها را بیان فرموده و آن پیروی تام و تمام از روش‌ها و خواسته‌هایشان است؛ آنها صاحب انواع سلاح و فناوری‌های عجیب و غریب از جمله سلاح‌های اتمی که متعلق به 0 6 سال پیش بوده و اکنون قدیمی شده هستند و از آنها استفاده می‌کنند و قطعا در این سال‌ها اقدام به ساخت سلاح‌های مخرب‌تر و خطرناک‌تری کرده‌اند.
صادقی با اشاره به این که منطق دنیا، حساب و کتاب، عقلانیت و گفتگوی منصفانه نیست، بلکه منطق زور است، گفت: بدین منظور می‌بایست از منطق قدرت برخوردار بوده تا در کنار منطق عقلانی که دارید به مقابله با آنها پرداخته و در مقابل ظلم ظالم سر خم نکرده و راه مقدس خود را ادامه دهید.
وی با اشاره به صحبت‌های اخیر رهبر معظم انقلاب در موضوع مذاکرات که فرموده بودند: باید اول دستتان پر باشد سپس مذاکره را آغاز کنید، گفت: این سخن یعنی باید قدرت‌مندانه وارد صحنه مذاکره شد تا در این معامله بتوان چیزی داد و چیزی گرفت و الا اگر دستمان خالی باشد آنها همه چیزمان را می‌خواهند بگیرند و این همان منطق قدرت و زور است که از انصاف خالی است.
معاون فرهنگی قوه قضاییه با بیان این که هیچکدام از مسئولان غربی را ندیده‌ایم که در خصوص حقوق‌مان انصاف بخرج دهند، گفت: تا زمانی که این افراد در جایگاه‌های خویش بوده و مسئولیت رسمی دارند، هیچگاه به حقوق ما اعتراف نمی‌کنند؛ اما زمانی که مسئولیت رسمی را کنار گذاشته و یک فرد عادی می‌شوند، گاهی به حقیقت انسانی خویش برمی‌گردند و لب به بیان بخشی از حقیقت می گشایند، آن هم نه همه حقیقت که تنها بخشی از آن؛ به عنوان امثال آقای جک استراو تا زمانی بر مسند قدرت هست حاضر نیست به حقوق و حقیقت ایرانی اسلامی ما اعتراف کند، اما وقتی کنار می رود زبان به سخن می گشاید که ارزشی هم ندارد و این نشان دهنده نوع منطق آنهاست که قصد دارند جمهوری اسلامی را بقدری تحت فشار قرار دهند تا تسلیم شود.
صادقی در پایان سخنانش با اشاره به این که همه باید بدانیم منطق قدرت به تنهایی خطرناک بوده و سمی کشنده است، گفت: این منطق اگر با چاشنی تعدیل کننده ایمان همراه شود بسیار ارزشمند خواهد شد.
وی با اشاره به آیه شرفه " وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَمِن رِّبَاطِ الْخَیْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدْوَّ اللّهِ وَعَدُوَّکُمْ" و با بیان این که بنا به فرموده خداوند منطق ما در کنار منطق عقلانی و ایمانی که حتما باید عادلانه و منصفانه باشد می بایست با قدرت همراه گردد، گفت: این امر سبب می شود تا دشمنان خدا و دشمنان خود را به هراس انداخته و آنها را مجبور به عقب نشینی کنید که مثالش این آیه شریفه است که می فرماید: "کَمَثَلِ الْکَلْبِ إِن تَحْمِلْ عَلَیْهِ یَلْهَثْ أَوْ تَتْرُکْهُ یَلْهَث" یعنی اگر در مقابل سگ صفتان بترسی و بگریزی حمله خواهند کرد و بلوا به راه می اندازند؛ اما اگر به سوی آنها هجوم بری، زوزه کشان فرار خواهند کرد.
صادقی در پایان سخنانش با اشاره به این که همه باید بدانیم منطق قدرت به تنهایی خطرناک بوده و سمی کشنده است، گفت: این منطق اگر با چاشنی تعدیل کننده ایمان همراه شود بسیار ارزشمند خواهد شد.
انتهای پیام/

94/04/10 - 10:15





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن