تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس كارى او را اندوهگين و به خود مشغول كند و او با اخلاص براى خدا بسم اللّه‏ ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868119469




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قیمت آپارتمان در تابستان تهران/جدول


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
مسکن1 قیمت آپارتمان در تابستان تهران/جدول


قیمت آپارتمان در تابستان تهران/جدول
آپارتمان‌هایی که فاقد آسانسور هستند و در طبقات بالا قرار دارند هم معمولا تخفیف بیشتری به خریداران می‌دهند. معمولا طبقات 4 و 5 آپارتمان‌های فاقد آسانسور تا 150 هزار تومان هم تخفیف می‌دهند.



به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، دفاتر مشاور املاک روزهای نسبتا مناسبي را به لحاظ حجم معاملات سپری می‌کنند. حتی ماه رمضان که طبق رسم هر ساله کمی بازار مسکن را تحت تاثیر قرار می‌دهد فعلا در بازار تابستانه مسکن تاثیر چندانی نداشته است.


برخی مشاوران املاک به روزهای پیش رو خوش‌بین هستند و برخی دیگر معتقدند رونق تابستانه موقتی است و بیشتر صندلی دفاتر مشاور املاک توسط موجران و مستاجران پر شده است. اما در میان انبوه قراردادهای اجاره برخی از فعالان بازار مسکن از افزایش تنظیم قولنامه‌های خرید می‌گویند.

مقایسه نرخ‌های اعلام شده نسبت به سال گذشته نشان از رشد قیمت‌ها دارد. برخی از مشاوران املاک که انصاف بیشتری دارند افزایش قیمت‌ها را ایجاد جو روانی توسط گروهی دیگر از مشاوران املاک می‌دانند و برخی معتقدند به دلیل ورود خریدارانی که منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ها بودند اما به دلیل افزایش میزان وام بانکی احتمال افزایش قیمت مسکن را می‌دهند، به بازار و افزایش تعداد خریداران، مالکان کمتر از گذشته تخفیف می‌دهند. اما مالکان برخی از آپارتمان‌ها بیش از سایر املاک با خریداران کنار می‌آیند و تخفیف بهتری می‌دهند.

به گفته یکی از مشاوران املاک خانه‌هایی که در کنار مدرسه قرار دارند به دلیل سر و صدا و شلوغی وترافیک تا متری 500هزار تومان هم نسبت به سایر املاک از ارزش کمتری برخوردار هستند. آپارتمان‌هاي فاقد پارکینگ و انباری که به سختی فروش می‌روند، به‌طور میانگین متری 200 هزار تومان از قیمت آپارتمان کم می‌کند.

البته در برخی از مناطق این نرخ بسیار بالاتر از 200 هزار تومان است. به‌طور مثال به گفته یکی از مشاوران املاک محله ظفر در این منطقه نبود پارکینگ از 50 میلیون تا 70 میلیون سبب کاهش قیمت آپارتمان‌ها می‌شود.

شمالی و جنوبی بودن املاک هم در میزان مرغوبیت آپارتمان‌ها تاثیرگذار است. آپارتمان‌هایی که بیشتر در معرض نور قرار دارند بهتر و با قیمت مناسب‌تری به فروش می روند. نمای ساختمان هم می‌تواند یکی از ویژگی‌هایی باشد که خریداران از مالکان تخفیف بیشتری بگیرند. خانه‌هایی که نمای سنگ دارند معمولا گران‌تر از آپارتمان‌های آجری یا شیشه‌ای هستند.

آپارتمان‌هایی که فاقد آسانسور هستند و در طبقات بالا قرار دارند هم معمولا تخفیف بیشتری به خریداران می‌دهند. معمولا طبقات 4 و 5 آپارتمان‌های فاقد آسانسور تا 150 هزار تومان هم تخفیف می‌دهند.

به گفته یکی از مشاوران املاک در منطقه 7تیر، آپارتمانی با عمر 12 سال که در طبقه 4 یک مجتمع واقع است و در نزدیکی یک مدرسه قرار دارد که آسانسور و پارکینگ ندارد و نمایی قدیمی هم دارد بين 1 تا 5/ 1 میلیون تومان ارزان‌تر (به لحاظ متري) از واحد‌های مشابه خود است.





۰۹/۰۴/۱۳۹۴ - ۱۸:۰۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن