واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ تير ۱۳۹۴ (۱۷:۴۱ب.ظ)
در نشست خبري اتحاديه کانون هاي وکلا و کانون وکلاي مرکز مطرح شد: علاقه زياد قضات بازنشسته به حرفه وکالت/جذب بي رويه دانشجوي حقوق در دانشگاه ها موج - دکتر علي نجفي توانا گفت ميزان علاقه مندي قضات و کارمنداني که بازنشسته مي شوند به حرفه وکالت بسيار زياد است و ما هر سال به تعداد زيادي از آنها برابر قانون، پروانه وکالت دادگستري مي دهيم.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر علي نجفي توانا گفت ميزان علاقه مندي قضات و کارمنداني که بازنشسته مي شوند به حرفه وکالت بسيار زياد است و ما هر سال به تعداد زيادي از آنها برابر قانون، پروانه وکالت دادگستري مي دهيم که بيشتر هم تقاضاي پروانه در تهران دارند. از آنها خواهش مي کنيم با توجه به حقوق بازنشستگي بالايي که دريافت مي کنند اجازه دهند جوان هاي تحصيل کرده بيشتر به اين حرفه وارد شوند. قوه قضائيه هم بايد تمهيداتي بينديشد تا قضات باتجربه به دستگاه قضايي کمک کنند و از تجربه هاي آنها استفاده شود. حتي به قوه قضائيه پيشنهاد مي کنيم در پرونده هاي بزرگ يا ظريف حقوقي از وکلاي باتجربه به عنوان قاضي بهره ببرد، همان گونه که در برخي کشورهاي پيشرفته اين کار را انجام مي دهند.
رئيس اتحاديه سراسري کانون هاي وکلاي دادگستري افزود: تعداد زيادي وکلاي دادگستري داريم که کار نمي کنند و مواردي مانند تشکيل موسسات حقوقي و کارچاق کن ها هم هستند که موجب شده اند وکلاي بيکار وجود داشته باشند.
بهمن کشاورز، رئيس کانون وکلاي مرکز، هم در اين مورد گفت: اکنون در جامعه با تورم وکيل رو به رو هستيم و نه کمبود وکيل. دانشکده هاي حقوق هم به طور بي رويه و نادرست دانش آموخته هاي حقوق را در جامعه رها مي کنند و اين موجب مشکلات فراوان شده است.
نجفي توانا درباره ايرادهاي قانون آيين دادرسي کيفري جديد گفت: غير از ماده 48 که تبصره آن درباره انتخاب وکيل براي متهمان امنيتي و جرايم سازمان يافته است، ماده 66 به بعد اين قانون هم ايرادهاي جدي دارد چرا که تا پيش از اصلاح اخير، سازمان هاي مردم نهاد و نهادهاي مدني مي توانستند در طرح دعوي و حضور در دادگاه و اعتراض و درخواست اجراي حکم، مشارکت کنند اما اکنون تنها مي توانند حضور داشته باشند و بقيه کارها را اجازه ندارند. اين در حالي است که مشارکت نهادهاي مدني در همه جوامع، کار دولت را کمتر مي کند و مشروعيت بيشتري به نظام حاکم بر کشورها مي بخشد.
وي تصريح کرد: ما قصد تخاصم با کسي را نداريم و اگر نقدهاي دلسوزانه و کارشناسي گوش داده مي شد اين همه مشکلات از بعد اقتصادي و اداري نداشتيم و سيستم قضايي هم بسيار بهتر مي بود. ما بيشتر از 100 هزار خدمت رساني در سال گذشته انجام داده ايم اداره هاي معاضدت ما فعال هستند و 3700 وکيل در اين زمينه ها خدمت رساني مي کنند و هميشه در مجامع بين المللي هم از منافع کشور دفاع کرده ايم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]