تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): هرگاه سفره پهن مى‏شود، چهار هزار فرشته در اطراف آن گرد مى‏آيند. چون بنده ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870641883




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جروزالم پست: آمریکا خود را برای توافقی مهم با ایران آماده می‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: جروزالم پست: آمریکا خود را برای توافقی مهم با ایران آماده می‌کند بین الملل > دیپلماسی - واحد مرکزی خبر نوشت:

روزنامه جروزالم پست‌، چاپ فلسطین اشغالی نوشت آمریکا خود را برای یک توافق هسته ای با ایران که نتایج بسیار مهمی برای امنیت جهان خواهد داشت آماده می کند.  این روزنامه در شماره امروز خود در اینترنت نوشت: یک مقام ارشد دولتی دوشنبه گفت توافق در دست بررسی با ایران بر سر برنامه هسته ای این کشور یک متن واحد جامع -- شامل ضمائم و همه چیز -- به دو زبان انگلیسی و فارسی با نتایج «بسیار مهم» برای امنیت جهان خواهد بود. کار مذاکره کنندگان که سه شنبه وارد آخرین روز باقیمانده از مهلت تعیین شده برای دستیابی به توافق نهایی می شوند هنوز کامل نشده است. تصمیمات سیاسی همه طرف ها باید اتخاذ شود. حقوقدانان پس از تکمیل سند توافق باید آن را بازبینی کنند. اما تیم مذاکره کننده آمریکایی می گوید آنها امیدوارند در چند روز آینده متن نهایی آماده شود و موافقت نامه رسمی برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) امضا شود.
آمریکا، انگلیس، فرانسه،‌ روسیه، چین و آلمان می گویند این برجام به خوبی توانایی ایران را برای دستیابی به سلاح های هسته ای محدود خواهد کرد. این مذاکرات اینجا در وین پایتخت اتریش به دور پایانی خود رسیده است و وزیران امور خارجه همه کشورها روز سه شنبه وارد این شهر خواهند شد. کل تیم آمریکا، که از قبل خود را به وین رسانده است، خود را برای پذیرفتن این متن در دو روز آینده آماده می کند. آنها می گویند هر بند متن توافق را با دقت و ظرافت بررسی می کنند. یک مقام آمریکایی گفت هر کدام از این بندها شامل «یکصد جزئیات» -- از سرنوشت آب سنگین در تاسیسات پلوتونیوم در اراک گرفته تا لحن دقیق قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل که این توافق را به صورت قانون درخواهد آورد -- است.
وی گفت جزئیات در هم تنیده بی شماری وجود دارد که کارشناسان فنی باید بررسی کنند. هرچند مهلت سی ام ژوئن آخرین ضرب الاجل برای دستیابی به توافق جامع بوده است،‌ مذاکره کنندگان خود را از چند هفته قبل آماده کرده اند این ماراتن را به پایان برسانند. با این حال، آنها تمدید دور کنونی مذاکرات را بررسی نمی کنند.
مرحله بندی توافق خود به تنهایی از موضوعات مذاکرات بوده است. دولت باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا می گوید انتظار یک روند چند مرحله ای را دارد که با پذیرش موافقت نامه شروع می شود، وارد دوره اجرای آیین نامه ای می شود، و پس از آن لحظه «جان گرفتن» توافق و فعال شدن همه بندها فرا می رسد. مقام ارشد دولت آمریکاکه به سبب حساسیت مذاکرات خواست ناشناس بماند گفت :«از لوزان سندی بیرون نیامد. ما متنی نداشتیم. ما فقط رئوس کلی را داشتیم. حالا قرار است یک متن داشته باشیم ... در این متن چیزی که مورد توافق قرار می گیرد برای همه آشکار خواهد بود.»
این مقام همچنین گفت تیم آمریکایی انتظار امور غیرمنتظره ای را در روزهای پایانی تلاش های خود دارد که مشابه تجربه ای است که طی دو سال مذاکره کسب کرده است. وی گفت :«ما می دانیم چه می خواهیم و به آنچه پیش می آید خواهیم پرداخت.»
جان کری وزیر امور خارجه آمریکا روز دوشنبه دیدارهایی داخلی و نیز دیداری با رئیس آژانس بین المللی انرژی اتمی داشت. وی سه شنبه با محمد جواد ظریف همتای ایرانی خود که دوشنبه برای مشورت درباره چالش های نهایی توافق با رهبر معظم ایران به تهران رفته بود دیدار خواهد داشت. ظریف قصد دارد صبح روز سه شنبه به وین بازگردد. سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه نیز روز سه شنبه وارد وین می شود و بعدازظهر با کری دیدار خواهد داشت.
در روزهای آخر هفته یک مقام چینی گفت انتظار می رود سند توافق «در مهلت مقرر، یا شاید هم طی یک هفته نهایی شود». فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز گفت طرف های مذاکره به فکر تمدید مذاکرات تا پس از 30 ژوئن نیستند. مقام آمریکایی گفت همه در میز مذاکرات«سنگینی مسئولیت» برای این توافق را احساس می کنند. وی افزود :«اتخاذ تصمیم برای اجرای برنامه جامع اقدام مشترک یک تصمیم بسیار بسیار بسیار بزرگ برای همه است.»
این تصمیمی است که اسرائیل امیدوار است مذاکره کنندگان آن را به تعویق بیندازند.
موشه یعلون وزیر دفاع (جنگ) اسرائیل دوشنبه گفت یکی از اختلافات اساسی اسرائیل و آمریکا بر سر توافق احتمالی این است که اسرائیل ایران را مشکل اصلی منطقه می داند اما آمریکا ایران را بخشی از راه حل می داند. 52261

کلید واژه ها: مذاکرات هسته ای ایران با 5 بعلاوه 1 - ایران و آمریکا -




سه شنبه 9 تیر 1394 - 14:35:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن