تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ایمان هیچ کس کامل نمی شود مگر هر که را خدا دوست دارد دوست داشته باشد و آن که را خدا دشم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804814770




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هنوز پای تب كريمه كنگو به اصفهان باز نشده است


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: هنوز پای تب كريمه كنگو به اصفهان باز نشده است
مدير كل دامپزشكي استان اصفهان گفت: يكي از مهمترين مسائلي كه اين روزها ذهن بسياري از مردم را به خود مشغول ساخته تب خونريزي دهنده كونگو است اما اصفهانی ها مطلع باشند که هنوز پای تب كريمه كنگو به اصفهان باز نشده است.
شهرام موحدي در نشست خبری با خبرنگاران افزود: تلاش‌هاي بسياري براي مهار اين بيماري انجام گرفته است كه در اين بين مي‌توان به ارسال پيامك‌هاي مختلف و چاپ پمفلت‌هاي گوناگون اشاره كرد كه به طور كامل در زمينه بيماري تب كريمه كنگو توضيحاتي را ارائه كرده است.
وي با اشاره به اينكه امكان ريشه كني اين بيماري به هيچ عنوان وجود ندارد، اظهارداشت: عامل اين بيماري كنه‌ها هستند كه با افزايش دما و افزايش تعداد كنه‌ها ميزان انتقال اين بيماري در بين دام‌ها به مراتب افزايش مي‌يابد.
مديركل دامپزشكي اصفهان بيان داشت: كنه‌ها با گزش دام بيمار به تب كريمه كنگو به اين بيماري آلوده شده و به عنوان مخزن اين بيماري تلقي مي‌شوند كه در نهايت اين بيماري را به فرزندان و حتي دام‌هاي ديگر نيز انتقال مي‌دهند.
وي با بيان اينكه تب كريمه كنگو هيچ‌گونه علايمي در دام‌ها ندارد، خاطرنشان كرد: بهترين راه براي شناخت اين بيماري از راه علايم ظاهري اين بيماري است كه شامل تب خفيف و در برخي موارد سقط جنين است اما با انتقال اين بيماري به انسان موجب ايجاد تب و در نهايت خونريزي‌هاي كشنده مي‌شود.
موحدي گروه‌هاي در معرض خطر را كاركنان كشتارگاه‌ها، قصابان، دامداران وساكنان روستاها، عشاير و كارمندان دامپزشكي عنوان كرد و ادامه داد: اين بيماري در انسان بسيار كشنده است موجب خونريزي گسترده در بدن فرد مبتلا مي شود.
وي با اشاره به اينكه تاكنون در استان اصفهان هيچ‌گونه گزارش انساني وجود نداشته است، بيان داشت: اداره دامپزشكي اصفهان با همكاري مراجع مربوطه به ويژه علوم پزشكي اصفهان اقدامات مناسبي را براي آگاه سازي مردم و مبارزه با اين بيماري انجام داده است.
مدير كل دامپزشكي اصفهان با بيان اينكه سم‌پاشي يكي از اقدامات اساسي اداره دامپزشكي براي مبارزه با تب كريمه كنگو است، خاطرنشان كرد: در سال گذشته قريب 150 هزار راسي گوسفند و در سه ماهه نخست سال جاري 59 هزار راس سم‌پاشي شدند.
وي ادامه داد: در جمعيت گوساله‌ها نيز در سال 93،‌28 هزار راس و در سه ماه سال 94 قريب به 5 هزار راس گوشاله و گاو سم‌پاشي شدند، در جايگاه‌ها نيز در سال گذشته 1 ميليون و 690 هزار مترمربع و در سال 94 ، 240 هزار مترمربع از جايگاه‌هاي دامپزشكي سم‌پاشي شدند.
موحدي با اشاره به برگزاري كلاس‌هاي آموزشي مختلف در حوزه تب كريمه كونگو، گفت: اين كلاس‌ها با تمام اصنافي كه به نحوي با دام زنده و يا محل كشتار دام و عرضه آن ارتباط داشتند برگزار شد كه شامل 6 هزار جامعه آماري را در كشور به خود اختصاص داده است.
وي بهترين راه براي مبارزه با اين بيماري را آموزش به مردم و صنوف مختلف دانست و تصريح كرد: مردم بايد بدانند كشتار دام در خارج از كشتارگاه ممنوع است، از خريد گوشت بدون مهر دامپزشكي جلوگيري كنند، گوشت خريداري شده را به مدت 24 ساعت در يخچال در دماي صفر تا 4 درجه نگهداري كنند و بعد از آن به مصرف برسانند، از مصرف جگر خام خودداري شود و اگر جگر خريداري مي‌شود به مدت 48 ساعت در يخچال نگهداري شود.
مدير كل دامپزشكي اصفهان افزود: تلاش شود در زمان خرد كردن گوشت از دستكش استفاده شود، تلاش شود تا مانع تماس كودكان و دامداران با كنه‌ها شود، در زمان استراحت در كوهستان از وسايل ايمني مانند پشه بند و يا حشره‌كش‌هاي ويژه استفاده شود.
وي در مورد علت ارجح بودن نگهداري گوشت در يخچال نسبت به فريزر، گفت: نگهداري 48 ساعته گوشت در يخچال نسبت به فريزرموجب فرآيند جمود نعشي شده كه در آن اسيديته و PH آن به ميزان زيادي پايين آمده و همين عمل موجب از بين رفتن ويروس مي‌شود.
موحدي با اشاره به انجام پروژه يكساله با عنوان" پيش‌سرد لاشه‌ها" در كشتارگاه‌هاي اصفهان، بيان داشت: اين طرح اكنون در بسياري از كشتارگاه‌هاي خصوصي رخ داده است اما برخي از كشتارگاه‌هاي وابسته به شهرداري كه بيشترين حجم كشتارگاه‌ها را به خود اختصاص داده است نياز به تعامل بيشتر با شهرداري‌ها براي راه‌اندازي آن دارد.
وي با اشاره به كشتارگاه‌هاي صنعتي و نيمه صنعتي كه در شهرداري دور قرار دارند، گفت: به علت نبود طرح " پيش‌سرد لاشه‌ها" در اين شهرها، كشتار در بعد از ظهرها انجام گرفته و دام ذبح شده تا فرداي آن روز در يخچال نگهداري شده تا آماده توزيع شود.
مدير كل دامپزشكي اصفهان تعداد پرنسل نظارتي دامپزشكي اصفهان را 105 نفر عنوان كرد و افزود: اين افراد در سطح شهرستان فعاليت داشته كه علاوه بر اين افراد تعدادي نيز در بخش خصوصي با ما همكاري دارند، علاوه بر اينكه در تلاش هستيم تا در تمام مراحل عرضه و همچنين خودروهاي حمل فرآورده‌هاي خام دامي، كشتارگاه‌ها دام و طيور، سردخانه‌ها، كارگاه‌هاي فرآوري و بسته بندي خام دامي نظارت‌هاي ويژه‌اي انجام شود.
وي بيان داشت: در زمينه نظارت در سه ماه ابتداي سال 94، 26 ميليون و 500 هزار قطعه مرغ كشتار شده است كه تمام آنها تحت نظارت بازرسان اداره دامپزشكي بوده علاوه بر اينكه از بين آنها 63 هزار و 21 قطعه ضبط و از چرخه مصرف خارج شده است.
موحدي در مورد نظارت در كشتارگاه‌هاي دام گفت: در سه ماه نخست سال 94 در اين مراكز قريب به 727 راس گوسفند و بره كشتار شدند كه از اين تعداد 322 هزار بز و بزغاله و 2 هزار راس گاو و گوساله در اين مراكز كشتار شدند علاوه بر اينكه از اين تعداد 23 هزار و 250 هزار مورد بازديد شده و 146 مورد از آنها به مراجع قضايي ارجاع شدند.
وي با بيان اينكه در مراحل عرضه طيور و فرآورده‌هاي خام دامي حمل و نقل طيور، بيماري طيور و بحث نظارت شرعي آنان بسيار مهم است، خاطرنشان كرد: با توجه به اين اصول 28 تن فرآورده دامي در سطح عرضه استاني شناسايي و از چرخه مصرف انسان خارج شد.
مدير كل دامپزشكي اصفهان كمبود نيروي انساني براي نظارت در مراكز عرضه محصولات خام دامي را بزرگترين مشكل دامپزشكي عنوان كرد و خاطرنشان كرد: با اين اوصاف يكي از بهترين استان‌هاي كشور در كنترل بهداشتي فرآورده‌هاي خام دامي است.
وي با اشاره به وجود 18 كشتارگاه طيور و 33 كشتارگاه صنعتي دام در كشور، گفت: در حال حاضر 200 مركز قطعه‌بندي در اصفهان وجود داردكه تمام آنها مجهز به ناظران بهداشتي بوده و در صورت مشاهده هر نوع عمل خلاف در اين مراكز با راي قاضي براي پلمپ و حذف لاشه‌ها اقدام خواهد شد .


منبع : جوان آنلاين



تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن